Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
selam kızlar
geçmişi okudum ama
alıntı yapmayı unuttuğum için
kime ne yazdı karıştırdım.
bugün evi temizlemeye gittik
az önce geldik
ama kolum kanadım tutmuyor o derece yoruldum
cuma gününe kısmetse nakliyeyi aradık.
ulus nakilyatla anlaştık
doğalgazı sordum ne zaman açılacak diye.
10 gn içinde açılacakmış
bakalım göreceğiz.
birde şantiye elektriği ve suyunu sordum
ikiside normal evler gibiymiş
çok şükür sorun yok barii...

Hoşgeldin Semiha. Allah kolaylık versin. Umarım yardıma gelen olmuştur ben kendim yapmıştım ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum.
İyi hadi en azından şantiye zımbırtısı devreden çıkmış. :)
Sahi gardolabını nasıl yapıcaksın bir şey düşündün mü?

temizliğe eşim ve kayınvalidemle gittik.
bayağı kolaylaştı sayılır...
gardolabımı kestiriyorum canım
hiç bir şekilde sığdıramadık...

slm arkadaşlar. biz taşındık biliyorsunuz. tt net iptal oldu vınn aldık ama çok yavaş o yüzden hiç nete giresim yok. yakında ttnete geçince bol bol yazarım. bir selam edeyim dedim. herkese sevgiler.

o nerdesin sen canım ya biran önce bağlatın elektirigi

sen nerelerdesin bakiim???

nerdemiyim sorma vala hiç gezmeyi sevmeyen birinin hiç evde duramaması cok acı

salı günü gemlikteydim görümceme gitti kayınvaldemler tabi benide zorla çardılar salı oraya gittim çıkşta mudanyaya beraber döndük kayınvaldemle eşim ordaydı çünkü akşam yemek yedik oturduk gece eimize döndük bursaya çarşambada annem kemalpaşadan doktora geldi sabah onla fakültede buluştuk koca gün hastanede koşturduk,ordan çıkıncada hamitler tokiye ablama gittik annemle orda oturduk sonra annemi terminale bıraktım kemalpaşaya döndü bende eve geldim

anlıcanız sokaklardayım

siz nasılsınız canım güzellik nasıl meleğin

Ohh maşallah. Allah gezen yerlerine Zeval vermesin Canım

Günaydın.
Kızlar bu akşam koridoruma halı bakıcam sizinkiler nasıl, Ne renklerde. Hadi bana fikir verin. Kalın bir şey istemiyorum ev yerden ısıtma. Ama şu altı un gibi dökülenlerden de istemiyorum. :44::44: kir götüren bir şey olsun. Bu arada Şagi kesinlikle istemiyorum.

Haksever senin halın nasıl?

Son düzenleme:
Ohh maşallah. Allah gezen yerlerine Zeval vermesin Canım

valla ya bak valla diyorum inan hiç gezmeyi sevmiyorum çalışmak istiyorum sırf bu yüzdennnnnnnnnnnnnnnnnn bizim kayınvalde görümce çok gezenti çogu yerede gitmiyorum he bunlar kaçamadıklarım

valla ya bak valla diyorum inan hiç gezmeyi sevmiyorum çalışmak istiyorum sırf bu yüzdennnnnnnnnnnnnnnnnn bizim kayınvalde görümce çok gezenti çogu yerede gitmiyorum he bunlar kaçamadıklarım

Bende çok sevmiyorum gezmeyi, ama ne yalan söyliyim sana özeniyorum :) keşke bende gezebilsem sende gezebildiğin kadar gez ileride çok ararsın. Allahımda aratsın inşallah :)))))

Benim kv. de ve eşrafıda pek severler hatta sabah kahvaltısına bir yere öğlen güne giderler yetmez güne gittikleri kişide akşam yemeğine kalırlar bana kal gelir, duramam evime gelirim. Yada mevlide giderler, akşam yemeğine kalırlar :44: öyle yani gezme olsun da hele kışın :)))

Son düzenleme:

aynen aynen biizmkilerde öyle bende gitsemde 2saat taş çatlasa 3 saat durim dönim isterim senin dedin gb biimkiler yatılıya kalcakalr valla az daha ısrar edilse zorluyolar tam diyip gidiyorum hadi eşimide çarıyolar akşam burdayızbiizimkide çıktı yeri inkarmı etcek bayılıyo gezmelereben diyim komşuya gitcem felan bana gelcekler benim herif dört köşe oluyo koca karı oldun dio banaolmadım olmadımmmmmmmmmmmmmmevde oynamak istiyom diyom bende

Ee almış işte annelerinden birşeyler.... :)
Bizimkilerde çok ısrar eder, ama ben dinlemem evde yığınla işim var, bu kadar kaldığıma şükür diyorum fırlıyorum. :)

Bu arada galiba bana elti geliyor kızlar. Kv sonunda gönlüne ve oğluna uygun kriterlerde, namuslu, iyi aile kızı, dışarıda hiç bir erkekle gezmemiş birini bulmuş :) öyle diyor.

Biz severek evlendikya, görücü usulü olanlar hep namuslu, severek evlenenlerde ayartan kısım

bende çalışlırken öyle sıyrılıyodumda artık yemiyolar nabcan evde diyolar

anam sende bak önemli olan senin gönlüne yatması
sanırım ben o namuslu kızlardanım

daha liseden yeni çıkmıştım zaten annem çok sıkıydı evden kaçıp okula giderdim kiz meslekte okudum daha o sevgili kavramını bilemeden eşimle tanıştım 5 nişanlı kaldık herşeyi öğretti vallao 25 yaşındaydı çünkü kocikim öğretmenim ama iyki çabuk evlendik

Allah mutluluğunuzu daim etsin canım.
Kv dede öyle diyor anlaşabilcen gibi iyi biri :))) tabi yukarıda sıraladıklarını söyledikten sonra diyor bunu. Bende xxx anlaşsın bana ne dedim

Bana da herşeyi kocacım öğretti, ilktik :) ama 6 sene gezince kadın herhalde başkalarıyla da gezdiğimi sanıyor.

Senin eşinde mi k.paşalımı? nasıl tanıştınız. Sende fazla aceleciymişsin. Hocadan kocaya :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…