Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
slm kızlar hepinize. semihacım ya bu dolabı nasıl nereye kestiriyon ne kadara mal oluyor. bende acaba yatak başlığınımı kestirsem diyomda ondan soruyom. temizlikte kolay gelsin bu arada canım. kabası gittimi gerisi kolay inş.

ohh gez bakalım
gezmek yorucudur ama iyidir be güzelim
bizde iyiyiz berramda iyi gibi biraz daha...

beşyolda bir marangoza yaptırıyorum.
200 tl ye kesiyor canım.
hatta büyük bir sehpam vardı bu evde
4 kişilik yemek masası gibi:)
bu akşam geldiğimnde ayak takılırmı diye soracağım.
mutfağımda kullanırım en azından...

maymis bende sana taşınırken buzdolabını soracaktım
dondurucudaki gıdaları ne yaptınız?

günaydın kızlar herkesciklere :):):)
ben bugün adet olmuşum
hiç sırası değildi ama
başka zaman 10 - 15 gün gecikir
şimdi 5 gün önce geldi
çok lazımmış gibi
belim ağrıyor

ben bugün adet olmuşum
hiç sırası değildi ama
şimdi 5 gün önce geldi
çok lazımmış gibi
belim ağrıyor

Taşındığımızı onlarda biliyor sanırım
İlginç ama bende taşınırken adetim 1 hafta öncesinde bitmesine rağmen tekrar olmuştum :))) hatta doktora bile gittim.

eeee hani bana cevap veren yok mu?

semihacım buzluktaki en önemli şey olan kendi sağdığım sütlerimi anneme götürdüm koydum. diğerlerine ellemedim. zaten 4 5 saat dilimi oluyor. hemen koydum gene. bir zarar ziyan yok. havalrda çok sıcak değil ya. sevcancım ben yolluklarım eski evimin altında toıptancısı vardı ordan aldım. siyahlı grili. salon odası halımla hepsi takım. halım 6 m2 kocaman ve 150 ye aldım. yollullarında en 80 cm ise 20 en 1 metre ise 25 tl ye veriyor. aynısını dışardan 2 kat fiyatına alırsın. istersen tarif edebilirim şekerim. bana valla ilaç gibi geldiler bunca masrafın içinde.

semihacım buzluktaki en önemli şey olan kendi sağdığım sütlerimi anneme götürdüm koydum. diğerlerine ellemedim. zaten 4 5 saat dilimi oluyor. hemen koydum gene. bir zarar ziyan yok. havalrda çok sıcak değil ya. sevcancım ben yolluklarım eski evimin altında toıptancısı vardı ordan aldım. siyahlı grili. salon odası halımla hepsi takım. halım 6 m2 kocaman ve 150 ye aldım. yollullarında en 80 cm ise 20 en 1 metre ise 25 tl ye veriyor. aynısını dışardan 2 kat fiyatına alırsın. istersen tarif edebilirim şekerim. bana valla ilaç gibi geldiler bunca masrafın içinde.

gerçekten çok şık ikisi de ama ben çocuklu hatunum neme gerek kremli halı

Senin ne kadar koridorunun uzunluğu. Belki ev hediyesi alan olur canım umarım yada :)

3 metre falandır sanırım
çok uzun bir koridorum yok..
evet teklifler geliyor
ev hediyesi konusunda.
değerlendirmede şu an teklifler :)))

benim hikaye tam hocadan kocaya:) benim görümcem kemalpaşada hocaydı ev kursunda kuran kursu yani lise 2ye giderken annem zorla beni oraya götürmüştü ağlaya ağlaya gidiyodum sonra görümcemi çok sevdim çok anlayışlıydı öle 1 aycık kuran ögrenmeye gittim bana kuranın mealinide anlattı farzları nafileleri namazın önemini herşeyi anlattı sohbet gb abla kardeş gb malumatlarla hem onu sevdim hem islamı kendim isteyerek onun sayesinde kapandım öğrendim herşeyi sonra onun tayini çıktı bursaya eşim samsunlu ama mudanyada oturuyolar görümcemler bursada olamsına ragmen beni sevdigi için kardeşimin sünneti için geldi ler mubarelemek için abisi getirmişti(yani eşim) göz koymuş bana enem görsen 43 kiloyum 1*60boy çitlenbik bişeyim neyimi begenmiş bilmem sonra akşamı aradılar 3 saat konuşltuk anlasana dedi neyi neyi derken abim numaranı istiyo dedi anneme sorim dedim annemde tabi aile iyi olunca olur dedi 2gün telefonda konuştuk salıçarşamba beni kandırdı cumartesi istemeye geldiler hem yüzük taktıkl hemde istediler ilk gelişlerinde kardeşimin sünnet yatanı topaldık benim çeyize koyduk eylülde söz şubatta nişan temmuzdada düğünolduda bitti maşallahcahil cAHL EVLENDİM AMA ÇOK ŞÜKÜR RABBİME HAYAL EDEMİCEM Bİ YUVA VERDİ NE YEMEK BİLİYODUM NE BİŞİkayınvaldem soganı soy tencere koya varana kadar anlatıyodu telefonda annemden degil herşeyi kayınvaldemden ögrendimöle işte bizim hikayemiz ben kemalpaşada o bursada 5 ay bile zor geçti rabbim nasip ettimi elin kolun gözün bağlanıyo liseden ıkıp evlencen deseydi biri gülerdim :44:ama oldu işte iyki de olmuş hiç işman olmadım pişmanda etmesin rabbim tek eksiğimiz bi evladımız onuda verende allah alanda ona sığındım duam o başka hiçbişeyde gözüm yok bu dünyada

eeee hani bana cevap veren yok mu?

benim salonumda hol degil kare canım 6 metre kare halım var salonumda uzun yolluk yok yani bende ama şagi oturma odamın halısı ben memnunum ondanda arasına cok bişiler giriyo ama cok güzel duruyo arada bi silkelemek gerekiyo öyle 5 senelik evliyim oturma odamın 2. mutfagımın 3.halısı :) ben mutfagıma apex halı kaymazlardan aldım çamaşır makinasına atıp yıkıyorum çok rahat cocukluyum diyosun tavsiye ederim ben cok raaht ettim öyle alabilirsin canım Apex Halı Ürünler bu adresten bak istersen

bencede güzelmiş

gerçekten çok şık ikisi de ama ben çocuklu hatunum neme gerek kremli halı

Senin ne kadar koridorunun uzunluğu. Belki ev hediyesi alan olur canım umarım yada :)
ev görmeye gelelim size ya eşim salarmıki:44:kaçıp gelirim

Maşallah canım gezmelerdesin yine
Canım shagy halıyı bende tavsiye etmem benim hol halım krem üzerine kahve papatyalar var hafif shagy andırıyor.Şimdilik kullanıyorum ileride evim olursa oraya daha farklı halı alırım.Kalında alma zaten.Şimdi yeni çıkan halılar var ince hemde şık birde uygun fiatta bilmem denk geldimi sana.Cumhuriyet caddesinde tanıdık halıcı var bizim.İstersen sanada ordan bakarız
Tabi canım öyledir kesin eminimBu devirde hiç bir erkekle konuşmamış görüşmemiş biri olduğunu sanmıyorum ben olsada sayılıdır eminim.Hem severek evlenmek suçmuymuş.Görürsün cicim evlendiklerinde o çok sesszi dedikleri eltini kayınvaldenin nasıl burnundan getiriyor görürsünÇekme mazlumun ahını çıkar aheste ahesteHayırlısı olur inşllh.Anlaşırsınız umarım
ben bugün adet olmuşum
hiç sırası değildi ama
şimdi 5 gün önce geldi
çok lazımmış gibi
belim ağrıyor
Geçmiş olsun canım nasılsın taşınman ne durumda

Allah daim etsin mutluluğunuzu. Bebeğinizde olacak inşallah ben inanıyorum.
Benim yengemde abimle 16 yaşında evlendi, oda akşam abim işten geleceği zaman gardolaba saklanıyormuş :)) adam yarım saat onu arıyormuş daha mı eğlenceli acaba küçük evlenmek yaa.

Canım benim 2 tane şagi halım var çocuk yokken rahattı kir belli etmiyordu, ama şimdi içine bisküvi kırıkları ekmek kırıkları falan kaçıyor içim rahat değil atıcam vallahi.

Şimdiki yolluklarımda apeks bende makinaya atıp duruyorum altları un gibi döküldü, alt namına birşey kalmadı :) seninkiler kalitelimi acaba,
Ayy ne güzel olur, çok çok sevinirim inanki. Sizleri ağırlamak çok hoşuma gider.

Çok teşekkür ederim Canım. Dün akşam gidemedik ama misafir geldi. Bu akşam Allah izin verirse gidicem.
K.k geçiyormu bu arada :) orada.

Teşekkür ederim canım. Şagi çocuklu evlerde çok kullanışlı değil o yüzden hiç bakmıyorum bile :)
Bizimde cumhuriyet caddesinde tanıdık halıcı var orayı aradım ahtta dün akşam erken kapatıyorlarmış. Maymişin dediği yere bakıcam bu akşam olmadı yarın oraya gidicem. Bu arada bizim tanıdık duraklar sizinki kim :)

Ee Vallahi canım Allah biliyor gönlümü, kaynıma iyi olsun diyorum ama k.v. deme beni mumla aratsın, ahh ahh bana ne laflar söyledi yıllarca çenesini çektim :). Ama onun bu gelinden çekeceğini sanmıyorum çünkü anlattığına göre tam aradığı gibi bir gelin :) yani beni gibi baştan 1-0 başlamadı kızcağız, bakalım zaman gösterecek.

kızlar yaa dün akşama kadar karnımın sol tarafı seyridi içeride birşeyler oynadı, aynı bebek gibi ama mümkün değil öyle olması. çünkü aynı zamanda adetim. Kistim büyümüş olabilirmi acaba 7 ay önce 2,5 cm di kist oynar mı içeride.

Son düzenleme:
Bencede bakma shagy halıya.Şimdi çok güzel halılar çıktı.Herşeyin yenisi farklısı çıkıyor valla negüzel baktıkça insanın içi gidiyor ama elindeki varkende yeniliyecek halimiz yokSanırım yanlış hatırlamıyorsam halıca mağazası canım.Aslında bu tanıdık akerde çalışıyordu önceden biz halıyı ordan aldık.Geçende başka bir mağazaya girmiş alırsak ordan alırız herhaldeKaynın içinde umarım mutlu olurlar birde o gelin çekmesin kaynanandan

Geçmiş olsun canım vallahi bilemicem bende polikistik var ama böyle oynama gibi bişey olmadı içine sinmiyorsa ultarsondan baktır istersen

umarım içime sinen bir şey bulabilirim. Bana da ablam alıyor ev hediyesi :) çokta makbule geçti ne yalan söyliyim.

Randevu alayımda 10 gün sonra falan gidicem bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…