bahar27 ve Haksever arkadaşlarım Rabbim tez zamanda sizleride evlat sahibi yapar inşallah. Hakkınızda hayırlısı olsun.
canım benimmmmmmmmmmmm
haklısın aslında ama ben tercih yapmak istemiyorum bu kadar yükselmişken karar vermey istemiyorum
bu çok güzel bişi benle ciddi düşünüp koruması falan ama bilmiyorm çok güzel bi teklif aldım belki hayatımın fırsatı :26:
kaçırmak istemiyorum git dedi gönülsüz bi şekilde bende gidicem ama onu çok seviyorum
Çok teşekkeür ederim canım, ben belirtileri okuyunca, 100de90 tümör sandim
Çok şükür Rabb'ime korktuğum basıma gelmedi, ama migren varmış bende,yani zoklamalarin uyuşukluğun sebebi migrenmiş,
Teşekkür ederim canım,
Nuray sözeri 2009da jimerdemiydi acaba bende 2009da jimerde dogum yaptım,
Adını çok duydum Nuray hanımında, jimerde Dr.lar çok sık değişiyor,
Şaldan eşarba geçersem iste o zaman kapandım demektir
Ama ben bir türlü ilerleyemiyorum, hem kapalıları görünce imreniyorum, beğeniyorum,asil buluyorum onları hemde onlar gibi olamıyorum, biliyorumki başarıcam bunu ama ne zaman bilemiyorum..
Elbet denk geliriz birgün şekerim, hesna özlem Hanim beni her ay görmek istiyor nasılsa
Ama ben bir türlü ilerleyemiyorum, hem kapalıları görünce imreniyorum, beğeniyorum,asil buluyorum onları hemde onlar gibi olamıyorum, biliyorumki başarıcam bunu ama ne zaman bilemiyorum..
Elbet denk geliriz birgün şekerim, hesna özlem Hanim beni her ay görmek istiyor nasılsa
İnşallah canım, bende bugün Mudanya'ya kayinvaldeme gidecektim ama malum heryer bembeyaz,Canım bende açıktım evlendikten sonra kendi içimden gelerek kapandımAllah sanada nasip etsin inşallah.Niyetine girdiysen oluyor canım .İnşallah yakın zamanda başarırsın o içindeki nefsi yenersin
Buyur Şekerim buyur,Hoş geldin tanit bakalım kendini,slm herkese mrb beni de aranıza alırmısınız?bende artvinliyim ama bursaya evliyim ne zamandır giremiyodum bebeğimden dolayı nete girseydim görürdüm topiği yazardım bende benide alın benide benide
olsun canım ya allah kısmet ettiyse olur bende istiyorum aslında ama çok kararsızım saçlarımıda çok seviyorumher namazımda allahım içime ver kısmet ettir diyorum
Gönlü olduysa iyi canım yani iş için ilişkinide bitirme çok seviyormuşsun sende.Allah mutluluğunuzu bozmasın
slm herkese mrb beni de aranıza alırmısınız?bende artvinliyim ama bursaya evliyim ne zamandır giremiyodum bebeğimden dolayı nete girseydim görürdüm topiği yazardım bende benide alın benide benide
canım evet çok seviyo ben hayatım ömrüm diyeceğim insanın o tarz yerlerde olmasını istemiyorum dedi..
dün ayrılma noktasına kadarda geldikbende sen benim hayatımı bile bile geldin dedim
yapmasan eksik olmazsın zaten gayet güzel bi işin var ajansta benim elimi tuttuğundan daha mı çok mutlu olucaksın dedi zar zor ikna etti :18: gitmiyorum ablacım tercih yapmışta değilim gerçigüzel dileklerin için tşk ederim tanımıyoruz birbirimizi ama görsem bu kadar severimm allah sana çok cici bi çocuk nasip edicek bak gör ben hissediyorum
slm herkese mrb beni de aranıza alırmısınız?bende artvinliyim ama bursaya evliyim ne zamandır giremiyodum bebeğimden dolayı nete girseydim görürdüm topiği yazardım bende benide alın benide benide
olsun canım ya allah kısmet ettiyse olur bende istiyorum aslında ama çok kararsızım saçlarımıda çok seviyorumher namazımda allahım içime ver kısmet ettir diyorum
Kızlar Mudanyada bembeyaz karla doldu nekadar güzel manzarasıGeçen sene böyle olmamıştı.Buraya yağmaz merkezde kar tutar derken burdada baya bir tuttu karın keyfide başka Ben çıkıyorum iyigeceler hepinize görüşmek üzere
ya ben bursalı degilim benide içinize alsanıza bugün üye oldum mesaj atıyorum kimse benimle konusmak istemiyo
tabi alalım hoşgeldinnerelisin bakim sen
canım kzılayda yaptır
yada medical park hastanesinde
deblet hastanesinde doğruluk payı nedir bilemicem
oradan yapılan testler güvenilir gelmiyo bana
canım sen neresindensin bursanın
yaşın kaç
ya kusura bakma belki daha öncedende yazmışsındır ama okadar çok topiğe takılıyorum ki bazen hatlar karışmıyo değil
izmirliyim ya tesekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?