Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Gönlü olduysa iyi canım yani iş için ilişkinide bitirme çok seviyormuşsun sende.Allah mutluluğunuzu bozmasın

Ay canım Allah beterinden korusunİnşallah daha iyi olursun.

Canım bende açıktım evlendikten sonra kendi içimden gelerek kapandımAllah sanada nasip etsin inşallah.Niyetine girdiysen oluyor canım .İnşallah yakın zamanda başarırsın o içindeki nefsi yenersin

Kızlar Mudanyada bembeyaz karla doldu nekadar güzel manzarasıGeçen sene böyle olmamıştı.Buraya yağmaz merkezde kar tutar derken burdada baya bir tuttu karın keyfide başkaBen çıkıyorum iyigeceler hepinize görüşmek üzere

slm herkese mrb beni de aranıza alırmısınız?bende artvinliyim ama bursaya evliyim ne zamandır giremiyodum bebeğimden dolayı nete girseydim görürdüm topiği yazardım bende benide alın benide benide

olsun canım ya allah kısmet ettiyse olur bende istiyorum aslında ama çok kararsızım saçlarımıda çok seviyorum her namazımda allahım içime ver kısmet ettir diyorum

Canım bende açıktım evlendikten sonra kendi içimden gelerek kapandımAllah sanada nasip etsin inşallah.Niyetine girdiysen oluyor canım .İnşallah yakın zamanda başarırsın o içindeki nefsi yenersin
İnşallah canım, bende bugün Mudanya'ya kayinvaldeme gidecektim ama malum heryer bembeyaz,
Canım mudanyanin neresine yakın oturuyorsun merak ettim çok iyi bilirim mudanyayi ve çokkk giderim,
Benim kayınvalide Burgaz'da feribotun cd. Oturuyor
slm herkese mrb beni de aranıza alırmısınız?bende artvinliyim ama bursaya evliyim ne zamandır giremiyodum bebeğimden dolayı nete girseydim görürdüm topiği yazardım bende benide alın benide benide
Buyur Şekerim buyur,Hoş geldin tanit bakalım kendini,

olsun canım ya allah kısmet ettiyse olur bende istiyorum aslında ama çok kararsızım saçlarımıda çok seviyorum her namazımda allahım içime ver kısmet ettir diyorum

Ben başarıcam da eşimden ciddi destek gelmesi lazım,
Mesela yazları Bodrum'a antalyalara gidip turistlerle tatil yapmamı saglamasi beni açıklığa itiyor,
Onun yerine ümreye gitmek bana ilaç gibi gelecektir biliyorum..
Bende saçlarımı çok seviyorum Sedacim, ama bu sevmeye engel degilki,
Aynen canım kismet

ablam beee maşallah çokta güzelsin eminim çokta yakışır
ama içinden geliyosa şal olması o kadar rahatsız etmesin seni önemli olan niyet ve çarşıda gezerken görüyorum şimdiki kapalılar genelde şal takıyorlar ve yakışıyo
ben alışmadığım öyle bi ortamda olmadığım için kapanmam çok zor ama sevgilim çok istiyo kapanmamı şimdi bile fotoğraflarımı çekerken örtü örttürüp çekiyo
denk gelirsek ben seni tanırım yanına gelirim zaten

hoşgeldin canım allah bağışlasın
şimcik haksever bacımızın sorularını ben sorim
kaç yaşındasın ne zamandır evlisin?
boy kilo ayak numarası ?
ve nerde oturuyonn de bakimmm

ay bende seni çoks evdim canım içime sokasım var hahayyttt bak kocişler sevgililer adamı böle ikna ederler ahh ahh 17 yaşımızda biz boşuna evlenmedik aşk herşeye kadir neler yaptırır adama iş güç bırakmakta neymiş herşeye he diosun sevinceeeeeeeeeeeeee

hoşgeldin aramıza canımcım sormuş soruları zaten

aminn aminnnnnnnnnnnn ben seni yeni mi görüyorum:44: benim frekanslar gene karıştı galiba:26:

ya ben bursalı degilim benide içinize alsanıza bugün üye oldum mesaj atıyorum kimse benimle konusmak istemiyo

canım eşim hatime gitti kuran kursuna dün gece kayın pederim arıyo gelinn gelin annenle kartopu oynuyoz siz nabıyonuzz dioo hahhayt bigüldüm bi güldümmmmmmmm
eşim eve gelince sen kimin oğlusun bakim bende istiyom dedim

bugün dışara çıkardı beni oynadıkkkk
işe gitmedi bugün alışveriş yaptık özdilekte ona mont aldık bana ayakkabı aldık

dogum günü hediyen ona göre dedi bende daha 3 gün var gönlünden başka bişi daha koparsa tutma kendini dedim hahayytt

ben osmangazideyim merinostan biraz aşada çifte havuzlar mahallesindeyim dolmuş duranın yanında hemencik

yaşım 22 5 senelik evliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…