Allah daim etsin mutluluğunuzu. Bebeğinizde olacak inşallah ben inanıyorum.
Benim yengemde abimle 16 yaşında evlendi, oda akşam abim işten geleceği zaman gardolaba saklanıyormuş :)) adam yarım saat onu arıyormuşdaha mı eğlenceli acaba küçük evlenmek yaa.
Canım benim 2 tane şagi halım var çocuk yokken rahattı kir belli etmiyordu, ama şimdi içine bisküvi kırıkları ekmek kırıkları falan kaçıyor içim rahat değil atıcam vallahi.
Şimdiki yolluklarımda apeks bende makinaya atıp duruyorum altları un gibi döküldü, alt namına birşey kalmadı :) seninkiler kalitelimi acaba,
Ayy ne güzel olur, çok çok sevinirim inanki. Sizleri ağırlamak çok hoşuma gider.
Maşallah canım gezmelerdesin yine
Canım shagy halıyı bende tavsiye etmem benim hol halım krem üzerine kahve papatyalar var hafif shagy andırıyor.Şimdilik kullanıyorum ileride evim olursa oraya daha farklı halı alırım.Kalında alma zaten.Şimdi yeni çıkan halılar var ince hemde şık birde uygun fiatta bilmem denk geldimi sana.Cumhuriyet caddesinde tanıdık halıcı var bizim.İstersen sanada ordan bakarız
Tabi canım öyledir kesin eminimBu devirde hiç bir erkekle konuşmamış görüşmemiş biri olduğunu sanmıyorum ben olsada sayılıdır eminim.Hem severek evlenmek suçmuymuş. Görürsün cicim evlendiklerinde o çok sesszi dedikleri eltini kayınvaldenin nasıl burnundan getiriyor görürsün Çekme mazlumun ahını çıkar aheste aheste Hayırlısı olur inşllh.Anlaşırsınız umarım
Geçmiş olsun canım nasılsın taşınman ne durumda
Teşekkür ederim canım. Şagi çocuklu evlerde çok kullanışlı değil o yüzden hiç bakmıyorum bile :)
Bizimde cumhuriyet caddesinde tanıdık halıcı var orayı aradım ahtta dün akşam erken kapatıyorlarmış. Maymişin dediği yere bakıcam bu akşam olmadı yarın oraya gidicem. Bu arada bizim tanıdık duraklar sizinki kim :)
Ee Vallahi canım Allah biliyor gönlümü, kaynıma iyi olsun diyorum ama k.v. deme beni mumla aratsın, ahh ahh bana ne laflar söyledi yıllarca çenesini çektim :). Ama onun bu gelinden çekeceğini sanmıyorum çünkü anlattığına göre tam aradığı gibi bir gelin :) yani beni gibi baştan 1-0 başlamadı kızcağız, bakalım zaman gösterecek.
kızlar yaa dün akşama kadar karnımın sol tarafı seyridi içeride birşeyler oynadı, aynı bebek gibi ama mümkün değil öyle olması. çünkü aynı zamanda adetim. Kistim büyümüş olabilirmi acaba 7 ay önce 2,5 cm dikist oynar mı içeride.
biz eşimle hala oyun oynarız onla oynamak güreşmek cok eğlenceliyeni evlendiğimizde bana ceza veriyodu ayakta durmama cezası gül gül ölüyoduk yani aya kalkınca çelme çakıyo yere yatırıyo ama kaç saat yerden kalkamıyodum kalkıyorum yatırıyo sinir oluyodum valla böle komik şeyler bide ben annemle ceyizime tencere alırken ordaki bayanda 14 eşi 15 yaşında evlendirmişler kadın küçük oluyoda erkek küçük olunca zor yaww beraber kasetlerden ev yapıyolarmış evcilik oynuyoduk dio bizde cdlerden yaaprız demiştim bende dualarınız için saolun canım rabbim sizede borçlarınızı ödeminizde kolaylık versin inşallah evlatlarınıza sağlık yuvanıza huzur versin
benim halı kaymazım cok iyi canım benim halıcımda cumhuriyet caddesinde engin halıydı sanırım bütün halılarım ordan garantilide
geziyom valla istemedende olsa
kaynınla iyi geçinsinde kayınvalden kıymetini anlassın anlar merak etme
adet olunca kistler atılıyo canım kistten deeldir adet sancısıdır kistleri atarken sancı yapıyo bişi yoktur inş. ama sen genede git utrasyonla baksınlar için raaht etsin
Güreşiyomusunuz? ayy canlandırmaya çalışıyorum da gözümde,eğlencelidir muhtemelen. :) ne güzel anlaşıyorsunuz siz öyle...
Benim eşimde yüzümü yalariğrenç biliyorum, ama bunu beni delirtmek için yapar çünkü nefret ediyorum ıslaklıktan bende el kol hareketlerini, mıncırma kucaklama hiç sevmiyorum bi keresinde beni kucaklamıştı kafam avizeye çarpmıştı bende tokadı patlatmıştım. Sonrada ağlamıştım. Herhalde çelme falan taksa adam doğduğuna pişman olurdu...
Bu arada bizde tanıştığımızda eşimle, ben lise sondaydım :) ve bende 39 kiloydum. Hala der hangi akılla beğendim seni diye.
ay dur bak ne geldi aklıma yaa, bi keresinde okuldan geliyorum. Ferturun önünden geçiyodum. Oradaki gençlerden biri bana. Kız dedi bacaklarını bana verir misin?ben böyle kaldım. Ve ardından beni çileden çıkaran o cümle geldi "biraz önce et yedimde dişimi karıştırcam" p....ç dedim.
Gidicem inşallah doktora biraz vakit geçsinde bakalım. İlginç bugün kıpırdanma yok ama dün akşama kadar coştu... Acaba bağırsaklarımmıydı
hiç iğrenmedim canım çünkü bizimkide yalıyo ellerimi tutar güçlü kollarıyla sonrada yalar gıcık bunlar ya
ay sendede boy yuk bunlar bizim neyimize bakmışlar bilmemgitgide güzelleşiyosun diyo bana eşim tabi diyorum anca ele avuca gelmeye başladım kadına benzedim gülüyo
biizmde bütün oynaşmalar benim ağlamamla biter yuksa ağlamadan bırakmıyo:26:
kürdan mı dedi sana dolaylı yoldanhatbi komikmiş benimde lisede arkadaşım 80li kilolardaydı en iyi arkadaşım hemde uzundu yavrusu gbydim bizede cuguliyle binnaz diyolardı
ayyy çok güldüm hatta eşimde güldü dedim böle böle oynaştımızı yazdım dedim biride yalıyomuş aynı sen gb dedim çatlaksınız siz diyo şeyttinizide mi sölüyonus birbirinize dedi
bu arada evet o barsak arısı olabilirrahatladıysan geçmiştir:13:
Haksever ne güzel lafların var senin böyle moral oluyorsun canım bana.Allah'ta seni güldürsün
hiç iğrenmedim canım çünkü bizimkide yalıyo ellerimi tutar güçlü kollarıyla sonrada yalar gıcık bunlar ya
ay sendede boy yuk bunlar bizim neyimize bakmışlar bilmemgitgide güzelleşiyosun diyo bana eşim tabi diyorum anca ele avuca gelmeye başladım kadına benzedim gülüyo
biizmde bütün oynaşmalar benim ağlamamla biter yuksa ağlamadan bırakmıyo:26:
kürdan mı dedi sana dolaylı yoldanhatbi komikmiş benimde lisede arkadaşım 80li kilolardaydı en iyi arkadaşım hemde uzundu yavrusu gbydim bizede cuguliyle binnaz diyolardı
ayyy çok güldüm hatta eşimde güldü dedim böle böle oynaştımızı yazdım dedim biride yalıyomuş aynı sen gb dedim çatlaksınız siz diyo şeyttinizide mi sölüyonus birbirinize dedi
bu arada evet o barsak arısı olabilirrahatladıysan geçmiştir:13:
Aynen varya benimki de ellerimi kollarımı tutar sonrada((( uyuz yaa...
Benim kocamda ellerimle güzelleştirdim seni diyo :) Herkesin bi çırpılık dönemi varmış.
Kız arkadaşınla hala görüşüyormusun :) Ayy merak ettim şimdi kilosu nasıl. Benimde vardı lisede tombul bir arkadaşımda uzun zamandan sonra, ben evlenince görüşmüştük ben 10 kilo almış o 10 kilo vermiş, aynı kilolardaydık :)))
Günaydın kızlar.
Ayy bebek doğum yapmış. Bilseydim hastaneye giderdim ya...
Canım benim Allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin, inşallah.
Ben gitmek isterim kızlar bebek in bebeğini görmeye, ama malum kv. leriyle oturuyor, uygun olur mu ki. Kadın demesin sonra nereden tanıdın bunları hemen diyeSizler ne düşünüyorsunuz. Bugün ararım bakalım ben hem.
Bu arada halılarımı aldım.
İnce yolluklar çıkmış hoşuma gitti, fazla da pahalı almadım.
Ama mağazadan çıkarken de leopar desenli bi paspas diyim artık ona gözüm ilişti kocaman bir şey onuda yatak odama alıverdimen hoşuma giden o oldu.
Maymiş canım cuma akşamı gittik senin dediğin halıcıya kapalıydı. Hemen köşedekine falan baktık daha sonra. oradan da pahalı geldi ve beğenmedik. Sonra hacıabi de karnımızı doyurduk eve geldik
liseden sonra hiç görmedim canım tayinleri cıktı onların ama facesini görmüştüm zayıflamış
güya ucuzunu aradın dimi bizde evimizin akınına kent meydanına gitmiyoruz sinemaya mesela bilet 10tl die akpınara gidiyoruz orda hafta içi 4-5 ama dedigin gb oraya gidince yemegi disarda yiyoruz kipraya sokuyorum yakin diye bişiler aliyorum güya kar yapiyoruz
Kimi evlenince kilo alır kimide zayıflar
aynen :))) eşimde böyle diyor.
Ama napim canım yaa kızımın karnı çok acıkmış yavrum çok huysuzlandıdiyor ki anne çorba maması yicem :))))
kırmzıı yada kahve tonlarını ben çok seviyorum...Günaydın.
Kızlar bu akşam koridoruma halı bakıcam sizinkiler nasıl, Ne renklerde. Hadi bana fikir verin. Kalın bir şey istemiyorum ev yerden ısıtma. Ama şu altı un gibi dökülenlerden de istemiyorum. :44::44: kir götüren bir şey olsun. Bu arada Şagi kesinlikle istemiyorum.
Haksever senin halın nasıl?
vayyy bende ayartan kısımım demek:))kv. gözünde..Ee almış işte annelerinden birşeyler.... :)
Bizimkilerde çok ısrar eder, ama ben dinlemem evde yığınla işim var, bu kadar kaldığıma şükür diyorum fırlıyorum. :)
Bu arada galiba bana elti geliyor kızlar. Kv sonunda gönlüne ve oğluna uygun kriterlerde, namuslu, iyi aile kızı, dışarıda hiç bir erkekle gezmemiş birini bulmuş :) öyle diyor.
Biz severek evlendikya, görücü usulü olanlar hep namuslu, severek evlenenlerde ayartan kısım
değerlendir canım fırsat bu fırsat:))3 metre falandır sanırım
çok uzun bir koridorum yok..
evet teklifler geliyor
ev hediyesi konusunda.
değerlendirmede şu an teklifler :)))
kistinmi var canım hayırdır ya?? benimde arada karnım seyiriyor ama bağırsaklarımdan olduğunu düşünüyorum..bebek değilidir ya üzülme..kızlar yaa dün akşama kadar karnımın sol tarafı seyridi içeride birşeyler oynadı, aynı bebek gibi ama mümkün değil öyle olması. çünkü aynı zamanda adetim. Kistim büyümüş olabilirmi acaba 7 ay önce 2,5 cm dikist oynar mı içeride.
çok güzel bir haber buu çok sevindimm.. allah uzun uzun ömürler versin oyy küçük minicik bişeydir..cennet kokusu vardır şimdi onda..Arkadaşlar bugün sabah 7 de Bebek beni aradı tam o sırada uyuyordum yetişemedimEşim almış telefonu arkadaşın xxx diye birisi erken doğum yapmış hastanedeymiş demesiyle neeeee diyerek yataktan fırladım Arkadaşımız Bebek 4 gündür Zübeyde Hanımda yatıyormuş.Oğluşu olmuş Meleğine erken kavuştu biraz ama sağlıkları iyiymiş ikisininde.Bebiş aceleciymiş biraz Ben geçende konuştuğumda sağlık ocağına gidiyorum demişti.Orası hemen Zübeyde Hanıma yollamış.Normal doğum yapmış.Haber vermemi istedi sizlere teyze olduk kutlayalım bunu Bu arada hastanede daha kalacağını bilmek hastaneye giderdik gelmek isteyen arkadaşlar olursa ama daha belli değilmiş bugünde çıkabilirmiş
bizde dışarı çıkıyorsak asla aç gelmeyiz ee evde hazırlması var, zaten eşimde dışarıda yemek yemesine bayılıyor allahıma çok şükür:))piyango gb oluyo dıaşrda yemek yemek dıaşrda gezmeye çık sonra eve gel yemek hazırla olmuyo yapcaksalar tam yapcakalr gezmek yemeksonra eve gelip yattiiii
Kimi evlenince kilo alır kimide zayıflar
aynen :))) eşimde böyle diyor.
Ama napim canım yaa kızımın karnı çok acıkmış yavrum çok huysuzlandıdiyor ki anne çorba maması yicem :))))
sevcancım iyi günlerde kullan halılarını canım..leopara ayrı bir bayılırım kesinlikle doğru tercih
bende bugün şu kaşıntım için jinokolağa gittim sonunda2 aydır mahvoldum resmen..artık kaşımaktan yaraya döndü neler kullandıysam olmadı..
alttan muayne etti, birde o koltuğu görünce offf fena oldum,neyse hap krem verdi geldik bakalım haftaya yine kontrolüm var..
pek giremedim son günlerde yunanistandan annemin halalları teyzeleri vs geldi,, onları biraz gezdirdim çarşı pazar avm vs...
annemlere git gel yaptım bütün gün,,dünde akşam için eşim rezerve etmiş hepberaber 13 kişilk ekip olarak..
çok şükür alnımızın akıyla ağırladık onalrı sabah yolcu ettik.. kaşınıtımıda hallettim:))
şimdi evimdeyim akşamada oğlumun toplantısı var annemde okula yakın oturuyor yemeğede bize gelirsiniz dedi:))
seviyorum anamııııı yaaaaaaa
semiha naptın canm yerleştinmi??
kırmzıı yada kahve tonlarını ben çok seviyorum...
vayyy bende ayartan kısımım demek:))kv. gözünde..
değerlendir canım fırsat bu fırsat:))
kistinmi var canım hayırdır ya?? benimde arada karnım seyiriyor ama bağırsaklarımdan olduğunu düşünüyorum..bebek değilidir ya üzülme..
çok güzel bir haber buu çok sevindimm.. allah uzun uzun ömürler versin oyy küçük minicik bişeydir..cennet kokusu vardır şimdi onda..
bizde dışarı çıkıyorsak asla aç gelmeyiz ee evde hazırlması var, zaten eşimde dışarıda yemek yemesine bayılıyor allahıma çok şükür:))
alemsiniz ya laflara bak, yok yalamalar vs deliler sizi haksever bir sevcan iki:)))))))))
off annem geldi onu hastaneye götürdüm yani gene oda buluştuk kemalpaşadan fakülteye geliyo 5 ay felan önce geldi göğüs hastalıklarına çıktık horluyo diye uyku absesi mi varmış bi gece uyutup bakıyolarmış onun için o tahlil verdi 2 ay sonraya göstermeye tahlillelri yaptık 2 ay sonra gösterdik bilik degil nefrolojiye yönlendirdi böbrekelrinde üre felan cıktı tansiyondan olabilir dedi o bölümde 2 ay sonraya randövü vermişti bugün gittik işte oda tahlil verdi 3 hafta sonraya randövü verdişaka gb öldürür bu devlet saka gb
bütün gece rüya gördüm ağlayarak uyandımşimdide bi habaer aldım bi komşum vardı karı koca güvenlikler çalışıyolar 3 senelik evliler kızda nasıl desem cok seviyorum ama böle büyük kouşuyo hep korunuyo ay buna cocuk yapmak mı töbe bırakmam korunmayı felan diyodu kocasıda onu ikna etmeye calışıyodu bende hep ona bana bak halimi görüyosun istemem diyip durma büyük konuşma allah nasip ederse de diyodum oda hep aman istemiyom diyodu şimdi bana geldi diyoki HAMİLEYİM KIZ Bİ KERE KORUNMADIK OFF DİYO ADAM PERVANE OLUYO ETRAFIMDA İŞİDE BIRAKCAM MECBUR diyo............rabbim sana sıgınıyorum dedim içimden istedine istedini verensin dedim benimde imtihanım bu dayanma gücü ver dedim içim acıyo 4 aydır adet olmadım 4 ay 6 kasımda randövüm devlette olunca aylar sürüyo doktoru görmem çok zor keşke çok param olsa diyorum dünyalık hiçbişeyde gözüm kalmadı hiçbişey istemiyorum tedavi olamk istiyorum sadece ama hepsi boş geliyo bazende allah vermeyince olmuyo işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?