Canım seninde dediğinde gibi sabır. Mevlam neylerse güzel eyler. Dermansız dert vermez. Çok üzülüyorum sana! Ama bebeğin olmadığı için değil inan kendini böyle üzdüğün perişan ettiğin için. Sen psik. tedavi oluyordun ne oldu. Korunuyordunuz hatta.
Canım bana söylemesi kolay deme ne olur, Ama bence kafanı rahatlatma işine şunun var benimde olsun, onda ver bende niye yok dememekle başla. Ablanın ağzından çıkıyormuş kabul et bu dediklerimi, zordur eminim ama Sadece Allaha sığın ve etrafı görme, dinleme, böyle relaks olacaksan, olacak bu, arkadaşlarının hamile haberlerini almamak adına evine kapan demiyorum, çünkü bunu yaparsan yine mutsuz olacaksın. Biraz beynin mutluluk hormonu salgılasın, zamana bırak, 6 ay - 7 ay yap bunu göreceksin bak nasıl gelecek, eşinle birlikte olurken bebek olsun diye olma o bile etkili. Unutma NE DÜŞÜNÜRSEN O OLUR.
canım inan arkadaşıma üzülmedim ona ağlamadım akşamdan beri bi sıkıntı içimde ondan ağladım ağlıyodum yani sevindim olduguna rabbimin rahmeti işte istedine veriyo asla uzaklaşmam ondan seviyorum onu perşembe bana gelcekelr zaten hiç üzülmedim herkeze başka sınav vriyo allah onların evi yok kayınvaldesi kayınpederi cok eziyet etmişler borç takmışlar eşide hep onalrın sözüne bakan biri yani dicem oki herkezin başka dertleri var kiminin evlat kiminin eş kiminin hastalık herşey allahtan inan artık öle düşünmüyorum sadece üzgünüm
Bir akşam çalacam kapını, saçını başını yolacam Özge
Bence senin iş falan bulman lazım. Bir şeylerle uğraşıp yorulman lazım ki kafanı direk bebek olayına şartlamayasın.
Neden iş bakmıyorsun. Kendi işini de yapmak zorunda değilsin. Sırf kafa dağıtmak için çalışanlar var.
evlendimden beri çalışıyodum kafa dağılmıyoki her gittin yere geliyo sabah 6bucukta evden cıkıyodum 6da eve geliyodum sonra yemek hazırlayıp kuruyodum sofrayı 9 da kursa gidiyodum hafta içi cumartesi toplantı oluyodu pazar seminer4bucuk sene yaz kış çalıştım koca kafam herşeye yetiyo maşalllah
Önemli olan gerçekten düşünmemeyi istemek belkide. Bazı insan başka uğraşla kafayı dağıtır bazısına da senin gibi kar etmez hiç bir şey.
Ama bu dünyada elimizde var olanlarla iyi olmayı, mutlu olmayı bilmeliyiz, her istediğimiz, istediğimiz anda olacak diye bir şey yok. Sende diyorsun bak herkesin türlü türlü dertleri var diye. Allahım eşine, sana, ailene sağlık versin. Keşke Rabbim aratmasaama vardır bir bildiği gülüm ne yapalım.
Özge sizin orada ayakkabı yada çanta tamircisi var mı :)
saol tatlım
var canım canta yapıyomu bilmemde ayakkabı var eşim dün verdi ayakkabısının topugunu taktırmaya
Milliyet - Antalya'da dehşete düşüren ölüm
(
Allah belanızı versin yaa... Elleriniz kırılsın. Nasılda güzel kadınmış kadere bak
(
çanta bilmiyorum canım biizm orda postanenin karşısında hemen
Slmmm bursanin guzell hatunlariii
Slmmm bursanin guzell hatunlariii
Hersey olabilirimmm:)guzel oldugunuzdan eminim cunku cirkin kadin yoktur.isini bilmeyen kadin vardir.21 yasinda bursanin osmangazi ilcesinde oturan 1,5senelik evli ve malesef henuz cocuksuz biriyim..
Evettt guccuk gelinlerdenim.hemde nasi istiyorum oyuzdende evlendigimden beri sinaniyorum sanirim.tesekkur ederimmm ins.Rabbim isteyen herkese verdin ins.
amin aminnnnn bizimde evi bulamıyo leylekleroysa caddeyede yakınız hani
inşallah rabbim evlat hasreti vermesin hayırlısından salih evlatlardan versin ana babasına itaatkar aalh yolunda yetiştireceğimiz evlatlar inşallah hayırlısından başkasını dilemiyorum verende allah alanda dua ediyorum sadece ben 5 seneyi devirdim evlilikte sizin sorun ne canım gittin mi doktora bende jinekolog gbyimde sorcam geldi
Aminnn canimmm ins.bende pko var.dun doktordaydim klomen vermisti bu ay onu kontrol etti.2 dane yumurtlanmisim:)igne vurduk dun catlatalim diye hayirlisi bakalimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?