Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
allah tez zamanda sizlerede bebeiş nasip etsin yeni gelen arkadas hg önce doktorun kim onu sormak isterim bende klomenle hamile kaldım 3bucuk yıldan sonra
Allah nezman nasip ederse ozman oluyor işde 2.klomen kullanısımda hamile kaldım cok şükür

haksevrcim 4aydır niye adet olamıyorsun sen bu cokda ii bi durum değil ben doktora 2 ay adet olamayınca basladım adet düzensiliği kanser riskini bile ortaya cıkarıyor allah korusun ben neler yasadım bıopsi falan dedi ama yaptırmadım rahim duvarı kalınlasması olmus
ayrıca rahim duvarı kalınlasınca hamilede kalamıyormusuz inceldiği ay hamile kaldımsen devlete gitmeyi beklemeden özel bi hastaneye git okadar bütceni aşıcak bi tedavi gerekmez artık muayene ücretleride uygun özellerde bende cok zengin biri değilm ama daha önceden eşiminde benimde cok basımıza geldi özelde malesef doktorlar daha farklı ilgileniyor ama allahtan suan gittiğim doktor öyle değil benim bütcemi benden cok düşünüyor saolsun en kısa zamanda hayırlı evlatlarınız olacak inanıyorum

bendede pko var kilo da var insülün direncimde var ve doktorum dediki pko hamileliğe engel değil hatta en kolay tedavi edilen rahatsızlık pko dedi

evet canım özele gitcek paramız var ama biizm tedavi şu aşamada belli tüp bebek oda 5 bin lira o yok onuda bi şekilde buluruz ama tutca kesin değil korkuyorum ben yaza kadar olmazsa yazın denicem adet olamama gelince evet ilaçlrım bitti fakülteye her gittimde dedim şeker ilacı yazın prolaktin ilacımı yazın die testlere bakınca teslere bakınca dediler kaç ay geçti bi görüdüm doktoru bida göremiyorum aynı testleri veriyolar bi ilacı yazmadılar şeker ilacını dzenli içiyodum her ay günü gününe oluyodum prolaktinide dostinex içmem gerek düşse bile devam etmeliyim onuda yazmadı 2 ay önceki testimde 30 çıkmış şimdi kimbilir kaç olmuştur prolaktinim çıktıgı için adet olamıyorum bence 6 aralığa kadar beklicem randövüm var bu seferde elde tutulur bişi olmazsa devleti bırakıcam nabayım adet olunca sogan kürüde yapıcam amin canı saol dualrın için hamilelik nasıl gidiyo kaç aylık oldu arada gel haberdar et bizi

hımm ay bende korktum şimdi ya bendedemi kis varki:26:benim karnımda seyirmeler çok oluyor..
ben evhamlıyım birde:) aslında senelik bir çekap yaptırmak lazım,herşey bizler için hastalıkta sağlıkta..
Slmmm bursanin guzell hatunlariii

slm canım hoş geldin..

isteyen herkeze rabbim hayırlısıyla evlat nasip etsin inşallah..

sen daha yeni jinekologa gitmedin mi canım bakmadımı karnından usg yle. Belki bağırsak hareketleridir takma.

selam arkadaşlar bende bursalıyım ama bilecikte evliyim...

nasılsınız arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum...:)

Günaydın kızlar herkese.

Haksever bende soğan kürünü uyguladığım ay hamile kaldım. Ondan mıdır bilmem ama.

adet olsam başlıcam bende cok kez hayıt kürü yaptım oda bana cok iyi geliyodu ialçsız adet oluyodum puff

hg aramıza detaylı bilgilerini rejiye bırak sahneye buyur güzelim takıl bize hayatını yaşa

sen daha yeni jinekologa gitmedin mi canım bakmadımı karnından usg yle. Belki bağırsak hareketleridir takma.
sanki usgde çıkmayacakmışta çekapta çıkacakmış gibi geldi ne bilim evham kötü bişey..
çok şükür mantar dışında bir sorunum yok şuan..

hoş geldin canım..

kaderim dün akşam eve gidince halıları gördüm. kestirme halı ya bu, kenar overloğunu beyazla yapmışlar nasıl sinir oldum, hiç beğenmedim. Bugün aradım yarın getiricem uygun iple yapın dedim, ık mık ettiler, içime sinmedi beğenmedim, eğer ipiniz yoksa ipinizi de getiriyim dedim gözleri nereye bakıyosa uyuzlar.

şimdi geldim doktordan dudagımda intihap cıktı 2 tane boğazım hiç yutkunamıyorum damagım yara gb şişti dişlerim bile kanıyo hiç bişi yemedim hiç halim yok doktor ilaç verdi sölemicektim saglık ocana gittim orda bi hemşire var her gittimde yokmu bebek felan soruyo iyi niyetindende sıkıştırıyo felan ağlıcam geliyo ilaç yazdı dayanamadım 4 aydır adet olmadım dedim test yapalım önce madem dediler gene başladı dır dır niye olmadın felan fişman konuşmak istemiyorum dedim yaptık testi tam yazın ilacı yok işte dedim dur 5 dk dediler yok işte dedim ordan çıkarken komşumla rstlaştım hani hamile dediğimle tuttu bana o halimle kendini anlatıyo bulanıyomuş mercimek kadarmış cok kötyüm ayakta duramıyom dedim yarın saa gelcem dedi tamam dedim allahım sabır versin ordan cıktım eczaneye yanımdada 35 - 40 tl felan vardı ilaçlar 12 tuttu bide fakülteye gidip duruyomya meger onlar paralıymış 35tl muane ücretiniz var dedi alamadım yolda agladım marketede gitmem gerekiyodu girdim bişiler aldım eve geldim tekrar para aldım evden gitim gene eczaneye aldım ilaçlarımı moralim çok bozuk neye bilmiyorum kötüyüm ben

halın ne renkti canım,,aferin sana sesini çıkarmassan halılara bakıp bakıp sinir olacağına,
arayıp sinir edip ikna etmek en akıllıcası..

offf yaaa sen neden böylesin canım, elimden gelen hiç birşey yokki ne desem nasıl yardımcı olsam sana,,ama kendini yiyip bitirme bu kadar,
kaldıki o arkadaşın adı arkadaş senin o halini gördükten sonra nasıl hala yarın sana gelicem diyor?? sende kabul ediyorsun.. yapma ya başkaları üzülmesin deyip kendini mahvetme
bırak yaşa hayatını dilediğince çok şükür sağlıklsıın mesleğin var evine gelen sana ihanet etmeyen kumarı borcu olmayan kocan var,
yarına çıkacağımızı kim biliyor ne gerek var bu kadar acı yüklüyorsun kendine .bırak ya umursama hiçbirşeyi dert etme dünya yansa umrunda olmasın,
psikyatriye gittinmi hiç bilmiyorum ama devlet hastanesini hesna özlem sezer var benim dr.um ama 6 aydır haplarımı kestik..
derdini anlatıyorsun ona göre hap ilaç başlatıyor her ay düzenli kullanıyorsun..ve üzüldüklerine üzülüyorsun..bence bir git memnun kalmassan bırakırsın..

Gri krem canım ama griler ağırlıkta evet eşekten düşmüşe döndüm görünce

Son düzenleme:
kaderim ne konu ama dimi çok üzüldüm kıza yaa.. 5 gün kalmış doğuma öğrendiğine bak Allah göstermiş işte.

ayy aklıma getirdi benimki bu denli değildi, böyle olsaydı ne şekilde olurdum Allah bilir Allah onunda yardımcısı olsun.

Bende 5 aylık hamileyken, eşimin konuşmasını istemediğim bir kızla konuştuğunu gördüm,
Sana 3 kere bak, istemiyorum konuşmanı, görüşmeni dediğim halde, hamile karından kıymetli mi ulan, ne var da bu kadar vazgeçemiyorsun, yok artık, anlıyorum sen asılıyosun bu kıza dedim. Yok kardeşi gibiymişte, ben fesatmışımda, kardeşin değil, akraban hiç değil, şimdiye kadar sana bunun dışında bir kez uyarıda bulunmadım, demek ki var bir bildiğim, ne hala bu ısrarın deyip telefonu ikiye katlayıp eline verdim bide saçını, başını, yüzünü gözünü yoldum, tırmaladım, oh olsun yine yapsın yine yaparım.

Son düzenleme:

ayy korktum ben senden yeminle
ben yapamam okadarını ya yapsam bile adam 89 kilo beni bir ellese yere yapışırım
ayy yok yok ben yapamam
ama helal olsun gözünü karartmalı insan bazen....
senikide bidaha yapamaz sıkar vallah:))

konuya gelince çok üzüldüm ama çok rahat buldum bayanı,
yorgunum uyup dinlenicem dediya resmen:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…