kaderim ne konu ama dimiçok üzüldüm kıza yaa.. 5 gün kalmış doğuma öğrendiğine bak Allah göstermiş işte.
ayy aklıma getirdi benimki bu denli değildi, böyle olsaydı ne şekilde olurdum Allah bilirAllah onunda yardımcısı olsun.
Bende 5 aylık hamileyken, eşimin konuşmasını istemediğim bir kızla konuştuğunu gördüm,
Sana 3 kere bak, istemiyorum konuşmanı, görüşmeni dediğim halde, hamile karından kıymetli mi ulan, ne var da bu kadar vazgeçemiyorsun, yok artık, anlıyorum sen asılıyosun bu kıza dedim. Yok kardeşi gibiymişte, ben fesatmışımda, kardeşin değil, akraban hiç değil, şimdiye kadar sana bunun dışında bir kez uyarıda bulunmadım, demek ki var bir bildiğim, ne hala bu ısrarın deyip telefonu ikiye katlayıp eline verdim bide saçını, başını, yüzünü gözünü yoldum, tırmaladım, oh olsun yine yapsın yine yaparım.
ayy korktum ben senden yeminle
ben yapamam okadarını ya yapsam bile adam 89 kilo beni bir ellese yere yapışırım
ayy yok yok ben yapamam
ama helal olsun gözünü karartmalı insan bazen....
senikide bidaha yapamaz sıkar vallah:))
konuya gelince çok üzüldüm ama çok rahat buldum bayanı,
yorgunum uyup dinlenicem dediya resmen:18::18:
haksevercim 10 haftalık olduk biz büyüyor bebişimiz eğerki hayırlısıyla doğurursam doğum anında senin için dua edicem üzülme yıpratma kendini
sekeri ilacı kullanıyordum demişsin adı ne bende glifor kullanıyordum ama hamile kalınca içme dedi
ayy korktum ben senden yeminle
ben yapamam okadarını ya yapsam bile adam 89 kilo beni bir ellese yere yapışırım
ayy yok yok ben yapamam
ama helal olsun gözünü karartmalı insan bazen....
senikide bidaha yapamaz sıkar vallah:))
konuya gelince çok üzüldüm ama çok rahat buldum bayanı,
yorgunum uyup dinlenicem dediya resmen:18::18:
aman canım aldatma değince tühlerim ürperiyor allah doğru yoldan ayırmasın,,Canım aldatsa saldırmıcam belki de, direk olacağına varacak iş. Kaç kere söylemişim konuşma diye, Adam hala sallamıyor saldırmayıp napıcan. Ya hep ya hiç dedim Allah ne verdiyse :)
Birde telefonu şirket telefonuydu :) patronuna düşürdüm deyip yenisini almıştı :))) ona üzülmüştüm tek, para gitti diye
bizimkide 85 kiloydu hala öyle de :) amaannn ne biliyim yaptım işte.
hamileyken çok başka duygular canım yaa... Hep tek başına bebeğin sorumluluğunu nasıl alıcaksın nasıl hayata tutunabileceksin diye düşünüyorsun, boşanırsan bir ömür bebeğinin eksik yanıyla vijdanen üzüleceksin, aldatılsan da sanırım bir şekilde ikna oluyorsun 2. aldatmaya kadar
Ben hala unutumadım o olayı. Aldatsaydı düşünemiyorum yani. Düşünsene Hayattaki en sevdiğin varlık, EŞİM diyorsun ona ama seni sallamıyor değer vermiyor ki, konuşma dediğin kadınla konuşuyor. Kendini bomboş hissediyorsun hamile olmasam la başlıyorsun...
Ecrinde ikna olmuş bu arada. Çok iyi oynamış adam.
uzun mutlu yıllara canım allah ayırmasın inşallah..kızlaaaaaar........
Bugün evlilik yıl dönümümüz :)
Kocama parfüm almıştım. Akşam olunca veririm artık :)
aman canım aldatma değince tühlerim ürperiyor allah doğru yoldan ayırmasın,,
allah o kadınada sabır versin ama kıyamam inanmış belkide inanmak istemiş olabilir..
çokta saçma bir açıklama olmuş..hakkında hayırlısı ne ise o olsun..
uzun mutlu yıllara canım allah ayırmasın inşallah..
eee neler yapıcan bakalım başka??
şöyle fantazi falan takıl gece,tüm yetenkelrini sergileki akılda kalsın:))
Amin canım amin...
Ayyçok güldüm :)
Ben doğum kontrol hapını bıraktım söylemişmiydim :) ne alakaysa, işte anladın sen onu isteksizlik vardı ya artık yok yani.
E bilemiyorum artık kızın erken uyumasına bağlı. :)
Ayy Ayfer yaa biz niye görüşmüyoruz, ikimizde aynı kafadan çok muhabbet çıkar bize :)))
gelsene bir akşam yada cumartesi oturmaya bana :)) eşinin çalışma saatleri nasıl.
Ben Semraya da gitmek istiyorum bu arada bir gün.
hapı neden bıraktın isteksizlik olduğu içinmi,
ikinici bebeği istediğin içinmi:)
canm eşim 8den önce gelmiyor bazen 10da bile geldiği oluyor yani hiç belli olmuyor,,
görüşeilim canım olur tabi kafalar bir onu bende ilk başlarda anlamıştım:))
kızlaaaaaar........
nice yıllaraaaaaaaaaaa
konuyu okudum:18:allah korusun
ben bugün mudanyaya gidiyorum bikaç gün yukum haberiniz osun görüşürüzzzzzzzzzzzzz
hımm bende de aşırı isteksizlik var haptanmıkiYok canım yaa isteksizlik yaptığından bıraktım. Ben hapı bırakmasaydım adam ben bırakacaktı
Cumartesi günleri de olur ben evdeyim, arabalarda var ya akşam gidip gelmek sıkıntı olmaz,
Müsait olduğunda bekliyorum o zaman 1-2 gün önceden söyle ama geleceğini. Çok mutlu olurum.
nice yıllaraaaaaaaaaaa
konuyu okudum:18:allah korusun
ben bugün mudanyaya gidiyorum bikaç gün yukum haberiniz osun görüşürüzzzzzzzzzzzzz
hımm bende de aşırı isteksizlik var haptanmıkigerçi bende arada olur isteksizlk ama şimdi hapta kullandığım için hemen aklıma hap geldi:)
olur canım bende beklerim araşırız inşallah..
oohh mis gibi deniz havası al bakalım açılırsın belki..
arkadaşın gelmiyormu bugün..
hımm bende de aşırı isteksizlik var haptanmıkigerçi bende arada olur isteksizlk ama şimdi hapta kullandığım için hemen aklıma hap geldi:)
olur canım bende beklerim araşırız inşallah..
oohh mis gibi deniz havası al bakalım açılırsın belki..
arkadaşın gelmiyormu bugün..
arkadaşlarım şimdi bendeler kahvaltıa geldiler onları geçicem cıkcam bende eşim zaten mudanyadagörümcem salıdan beri orda dır dır gel gel öldürdüler bni zaten bu kadar kabile yaşantısı seven insanalr görmedim çok canım sıkkın kimseyi istemiyorum bi dakkada yanlız kalamıyorum ya offfff cuartesi aşure yapcakmış off görüşürüz kızlar
kızlaaaaaar........
Kaçıncı yıldönümü ?
Kaçıncı olursa olsun hiç önemli değil, evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun.
Bir ömür boyu, herbir günü ilk evlendiğiniz günkü kadar heyecan dolu, her bir günü en az bu yıldönümünüz kadar özel ve güzel daha nice uzun yıllara çocuğunuz veya çocuklarınızla birlikte, sağlık, mutluluk, huzur ve bereketle ulaşın inşallah.
arkadaşlar bebek arkadaşımızın bebeğini gördüm facede,
ayy küçücük çok tatlı bişey:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?