ya sevcancım faceye girilse keşke siizn işyerinden,,
patronmu kaldırdı bazı siteleri..
bende birazdan hazırlanıcam bugün arkadaşlarla koruparka gidicez bakalım..
yarın görüşrüüz inşallah..öptüm ssizi
Bebeğe gitmek isterseniz gideriz kızlar uygun birgün ben iş haberi bekliyorumda çalışmaya başlarsam nasıl olur bilmem:26:Halılarında gelmiş güle güle kullan canımGünaydın kızlar.
Ayy bebek doğum yapmış. Bilseydim hastaneye giderdim ya...
Canım benim Allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin, inşallah.
Ben gitmek isterim kızlar bebek in bebeğini görmeye, ama malum kv. leriyle oturuyor, uygun olur mu ki. Kadın demesin sonra nereden tanıdın bunları hemen diyeSizler ne düşünüyorsunuz. Bugün ararım bakalım ben hem.
Bu arada halılarımı aldım.
İnce yolluklar çıkmış hoşuma gitti, fazla da pahalı almadım.
Ama mağazadan çıkarken de leopar desenli bi paspas diyim artık ona gözüm ilişti kocaman bir şey onuda yatak odama alıverdimen hoşuma giden o oldu.
Maymiş canım cuma akşamı gittik senin dediğin halıcıya kapalıydı. Hemen köşedekine falan baktık daha sonra. oradan da pahalı geldi ve beğenmedik. Sonra hacıabi de karnımızı doyurduk eve geldik
Hoşgeldin kaderim sende yoktun epeydir.Nasılsın iyisindir umarım.Bu arada geçmiş olsun inşallh kısa sürede iyileşirsin canımsevcancım iyi günlerde kullan halılarını canım..leopara ayrı bir bayılırım kesinlikle doğru tercih
bende bugün şu kaşıntım için jinokolağa gittim sonunda2 aydır mahvoldum resmen..artık kaşımaktan yaraya döndü neler kullandıysam olmadı..
alttan muayne etti, birde o koltuğu görünce offf fena oldum,neyse hap krem verdi geldik bakalım haftaya yine kontrolüm var..
pek giremedim son günlerde yunanistandan annemin halalları teyzeleri vs geldi,, onları biraz gezdirdim çarşı pazar avm vs...
annemlere git gel yaptım bütün gün,,dünde akşam için eşim rezerve etmiş hepberaber 13 kişilk ekip olarak..
çok şükür alnımızın akıyla ağırladık onalrı sabah yolcu ettik.. kaşınıtımıda hallettim:))
şimdi evimdeyim akşamada oğlumun toplantısı var annemde okula yakın oturuyor yemeğede bize gelirsiniz dedi:))
seviyorum anamııııı yaaaaaaa
semiha naptın canm yerleştinmi??
Geçmiş olsun canım annene Allah şifa versin.Aynen hastaneye gidince daha çok hasta oluyorsun sinirdenoff annem geldi onu hastaneye götürdüm yani gene oda buluştuk kemalpaşadan fakülteye geliyo 5 ay felan önce geldi göğüs hastalıklarına çıktık horluyo diye uyku absesi mi varmış bi gece uyutup bakıyolarmış onun için o tahlil verdi 2 ay sonraya göstermeye tahlillelri yaptık 2 ay sonra gösterdik bilik degil nefrolojiye yönlendirdi böbrekelrinde üre felan cıktı tansiyondan olabilir dedi o bölümde 2 ay sonraya randövü vermişti bugün gittik işte oda tahlil verdi 3 hafta sonraya randövü verdişaka gb öldürür bu devlet saka gb
Sen evim sensine gittinmi?derdim az gb ....bi film izledim 1 saattir ağlıyorum
kızlar................BENİ UNUTMA.................filmini izleyin mutlaka hiç bu kadar ağlamamıştım
Canım üzme kendini elimizde olmadan bazen isyan ediyor ağlıyor üzülüyoruz aynı durumdayız ama bunları yapıncada isteğimiz yerine gelmiyor.Herşeyde bir hayır vardır.Canınıda sıkma git doktoruna ilaç kullanıyordun psikiyatri için devam et gerekirse önce sen huzurlu olda inşllh bebeğinde gelir canımbütün gece rüya gördüm ağlayarak uyandımşimdide bi habaer aldım bi komşum vardı karı koca güvenlikler çalışıyolar 3 senelik evliler kızda nasıl desem cok seviyorum ama böle büyük kouşuyo hep korunuyo ay buna cocuk yapmak mı töbe bırakmam korunmayı felan diyodu kocasıda onu ikna etmeye calışıyodu bende hep ona bana bak halimi görüyosun istemem diyip durma büyük konuşma allah nasip ederse de diyodum oda hep aman istemiyom diyodu şimdi bana geldi diyoki HAMİLEYİM KIZ Bİ KERE KORUNMADIK OFF DİYO ADAM PERVANE OLUYO ETRAFIMDA İŞİDE BIRAKCAM MECBUR diyo............rabbim sana sıgınıyorum dedim içimden istedine istedini verensin dedim benimde imtihanım bu dayanma gücü ver dedim içim acıyo 4 aydır adet olmadım 4 ay 6 kasımda randövüm devlette olunca aylar sürüyo doktoru görmem çok zor keşke çok param olsa diyorum dünyalık hiçbişeyde gözüm kalmadı hiçbişey istemiyorum tedavi olamk istiyorum sadece ama hepsi boş geliyo bazende allah vermeyince olmuyo işte
Ben iş bakıyorum birazda canım sıkkındı ondan ihmal ettim sizi kusura bakmayın kızlar.çalışmak gerçekten iyi ben ayrım yapmıyorum yeterki namuslu hakkımı veren bir yer olsun.Beklediğim bir yer var inşllh haber gelir form doldurdum bakalımBir akşam çalacam kapını, saçını başını yolacam Özge
Bence senin iş falan bulman lazım. Bir şeylerle uğraşıp yorulman lazım ki kafanı direk bebek olayına şartlamayasın.
Neden iş bakmıyorsun. Kendi işini de yapmak zorunda değilsin. Sırf kafa dağıtmak için çalışanlar var.
Hersey olabilirimmm:)guzel oldugunuzdan eminim cunku cirkin kadin yoktur.isini bilmeyen kadin vardir.21 yasinda bursanin osmangazi ilcesinde oturan 1,5senelik evli ve malesef henuz cocuksuz biriyim..
Aramıza hoşgeldin canım Allah mesut etsin ve en kısa sürede bebek nasip etsin hayırlısıylaAminnn canimmm ins.bende pko var.dun doktordaydim klomen vermisti bu ay onu kontrol etti.2 dane yumurtlanmisim:)igne vurduk dun catlatalim diye hayirlisi bakalimm
Allah bağışlasın canım bebeğinibendede pko var kilo da var insülün direncimde var ve doktorum dediki pko hamileliğe engel değil hatta en kolay tedavi edilen rahatsızlık pko dedi
Hoşgeldin aramızaselam arkadaşlar bende bursalıyım ama bilecikte evliyim...
nasılsınız arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum...:)
Canım geçmiş olsun az önce mesajını aldım telden tam buraya yazıyordum senden mesaj geldişimdi geldim doktordan dudagımda intihap cıktı 2 tane boğazım hiç yutkunamıyorum damagım yara gb şişti dişlerim bile kanıyo hiç bişi yemedim hiç halim yok doktor ilaç verdi sölemicektim saglık ocana gittim orda bi hemşire var her gittimde yokmu bebek felan soruyo iyi niyetindende sıkıştırıyo felan ağlıcam geliyo ilaç yazdı dayanamadım 4 aydır adet olmadım dedim test yapalım önce madem dediler gene başladı dır dır niye olmadın felan fişman konuşmak istemiyorum dedimyaptık testi tam yazın ilacı yok işte dedim dur 5 dk dediler yok işte dedim ordan çıkarken komşumla rstlaştım hani hamile dediğimle tuttu bana o halimle kendini anlatıyo bulanıyomuş mercimek kadarmış cok kötyüm ayakta duramıyom dedim yarın saa gelcem dedi tamam dedim allahım sabır versin ordan cıktım eczaneye yanımdada 35 - 40 tl felan vardı ilaçlar 12 tuttu bide fakülteye gidip duruyomya meger onlar paralıymış 35tl muane ücretiniz var dedi alamadım yolda agladım marketede gitmem gerekiyodu girdim bişiler aldım eve geldim tekrar para aldım evden gitim gene eczaneye aldım ilaçlarımı moralim çok bozuk neye bilmiyorum kötüyüm ben
Sevcan senden korkulur canımkaderim ne konu ama dimiçok üzüldüm kıza yaa.. 5 gün kalmış doğuma öğrendiğine bak Allah göstermiş işte.
ayy aklıma getirdi benimki bu denli değildi, böyle olsaydı ne şekilde olurdum Allah bilirAllah onunda yardımcısı olsun.
Bende 5 aylık hamileyken, eşimin konuşmasını istemediğim bir kızla konuştuğunu gördüm,
Sana 3 kere bak, istemiyorum konuşmanı, görüşmeni dediğim halde, hamile karından kıymetli mi ulan, ne var da bu kadar vazgeçemiyorsun, yok artık, anlıyorum sen asılıyosun bu kıza dedim. Yok kardeşi gibiymişte, ben fesatmışımda, kardeşin değil, akraban hiç değil, şimdiye kadar sana bunun dışında bir kez uyarıda bulunmadım, demek ki var bir bildiğim, ne hala bu ısrarın deyip telefonu ikiye katlayıp eline verdim bide saçını, başını, yüzünü gözünü yoldum, tırmaladım, oh olsun yine yapsın yine yaparım.
kızlaaaaaar........
Bugün evlilik yıl dönümümüz :)
Kocama parfüm almıştım. Akşam olunca veririm artık :)
Canım Allah mutluluğunuzu bozmasın nice mutlu seneler beraber olun inşallahSaol canım.
iyi gezmeler
Kendine iyi bak.
Allah bağışlasın bebeğin bebeğini maşllharkadaşlar bebek arkadaşımızın bebeğini gördüm facede,
ayy küçücük çok tatlı bişey:)
ya sevcancım faceye girilse keşke siizn işyerinden,,
patronmu kaldırdı bazı siteleri..
bende birazdan hazırlanıcam bugün arkadaşlarla koruparka gidicez bakalım..
yarın görüşrüüz inşallah..öptüm ssizi
Selam kızlar ben geldim :) yokluğumda 20 sayfa muhabbet olmuş haliyle okuyamadım.
Bebişim bize sürpriz yaptı erken geldi. Bu arada yanıma gelmeyi düşünüp kaynanamlardan çekinenler olmuş, öyle düşünmeyin lütfen. Evdekiler netten arkadaşlarım olduğunu biliyolar. Gelmeniz beni mutlu eder :)
Bebişimin resmini eklemeye çalıştım olmuştur inşallah :)
Selam kızlar ben geldim :) yokluğumda 20 sayfa muhabbet olmuş haliyle okuyamadım.
Bebişim bize sürpriz yaptı erken geldi. Bu arada yanıma gelmeyi düşünüp kaynanamlardan çekinenler olmuş, öyle düşünmeyin lütfen. Evdekiler netten arkadaşlarım olduğunu biliyolar. Gelmeniz beni mutlu eder :)
Size anlatmıştım doktora gideceğimi özel doktora gittim.Bayağı yoğun bir yer.doktor hızlı hızlı anlatsada çevremde iyi diye duyduğum bir doktordu Nagihan hanımı.Ben belki öncelikle iğne tedavisi olurum derken.doktor ben ve eşimin sonucuna göre bakarak.Şimdi isterseniz iğne aşılama tedavisine başlayalım ama bu sonuçlarda tutma oranı çok düşük.Eğer durumunuz varsa ve vakit kaybetmek istemiyorsanız direk tüp bebek yaptırın dedi.Bende tüp bebekte kiloyla ilgisi varmı tutma şansı nedir dedim.doktor kiloyla alakası yok bizim nica hastalarımız var kilolu hamile kalan dedi.Pko olunca üstüne kilo alırsan doğru olmayacağı için kilo verin hastalara diyoruz dedi.Ben şimdiye kadar klomen hiçbirşey kullanmadım.Direk tüp bebek diyorlar.Canım sıkıldı sıkılmadı değil.Çünkü tüp bebek fiatları malum.5500 6000 hastanın durumuna göre değişiyormuş.O gün eve moralimiz bozuk şekilde geldik.Allah'tan hayırlısı tabiki.Herşeyde bir hayır vardır demişler.Şuan bunu yaptıramayacağımız için bahar yada yaza kaldı yani seneye.O zamana kadar para biriktirmeyi düşünüyorum.İş başvurusu yaptım haber gelirse işe gireceğim.Yoksa böyle eşimin aylığıyla hem ev kira çok zorAllah herkezin yardımcısı olsun başa gelince insan anlıyor ne kadar zor olduğunu.Ama içimde kaldı kızlar ya klomen aşılama denemeden direk tüp bebek nebilim.Doktorlarda sonuca göre söylüyor.Şuan eşimin sperm değeri düşük olduğu için.İlaçlada içsen nekadar yükselecekki dedi doktor?Ben keçi boynuzu kürü yapıyorum eşim için.Bakalım inşllh faydasını görür.Ama doktorun dediği şuan aşılamada olsak tutma ihtimali düşük boşuna zaman ve para kaybı olur dediBende haberler bunlar malesef.Oyüzden işe girersem yaza kadar anca olur diye düşünüyorum.Sizce ne yapmalıyım.Aşılama için bir kezde olsa denemi dersiniz yoksa sonuç ortada gerek yokmu dersiniz?
1-2 doktorun dedikleriyle hareket etme nagihan hanım tüp bebek uzmanı değil zaten bu işi o yapamaz ayrıca devlet rapor verdikten sonra tüp bebek masrafını karsılıyor bazı sartlar var tabi klomen aşılama olmadan tüp bebek demesi bence yanlıs en doğru kararı s,z bilirsiniz eşime doktor e vitamini içerikli bi hap vermişti onunlamı yükseldi bilmiyorum tüp bebek özelde düşünürsen en iyi yer bursa tüp bebek merkezi arkadasımın eşinde sperm düşüklüğü vardı kendinde pko tüp tıkanıklığı falan vardı ilk denemlerinde tuttu ii yer güvenebilirsin
Canım nagihan hanım ben tüp bebek yapayım demedi zaten.İkimizde sorun olunca maddi manevi vakit kaybetmeden direk tüp bebek dedi.Ne derece doğru bunu bilmiyorum.Devlet raporu kolay vermiyor canım 3 defa aşılama denemiş olamn ve bazı şartlar istiyor.Birde farkını veriyorsun bunu verdikten sonra git özelde yaptır daha iyi.Tüp bebek yaptıracak olursam dediğin yeri araştrırım.Sağol canım.Sen nasılsın?Nasıl gidiyor hamilelik
Size anlatmıştım doktora gideceğimi özel doktora gittim.Bayağı yoğun bir yer.doktor hızlı hızlı anlatsada çevremde iyi diye duyduğum bir doktordu Nagihan hanımı.Ben belki öncelikle iğne tedavisi olurum derken.doktor ben ve eşimin sonucuna göre bakarak.Şimdi isterseniz iğne aşılama tedavisine başlayalım ama bu sonuçlarda tutma oranı çok düşük.Eğer durumunuz varsa ve vakit kaybetmek istemiyorsanız direk tüp bebek yaptırın dedi.Bende tüp bebekte kiloyla ilgisi varmı tutma şansı nedir dedim.doktor kiloyla alakası yok bizim nica hastalarımız var kilolu hamile kalan dedi.Pko olunca üstüne kilo alırsan doğru olmayacağı için kilo verin hastalara diyoruz dedi.Ben şimdiye kadar klomen hiçbirşey kullanmadım.Direk tüp bebek diyorlar.Canım sıkıldı sıkılmadı değil.Çünkü tüp bebek fiatları malum.5500 6000 hastanın durumuna göre değişiyormuş.O gün eve moralimiz bozuk şekilde geldik.Allah'tan hayırlısı tabiki.Herşeyde bir hayır vardır demişler.Şuan bunu yaptıramayacağımız için bahar yada yaza kaldı yani seneye.O zamana kadar para biriktirmeyi düşünüyorum.İş başvurusu yaptım haber gelirse işe gireceğim.Yoksa böyle eşimin aylığıyla hem ev kira çok zorAllah herkezin yardımcısı olsun başa gelince insan anlıyor ne kadar zor olduğunu.Ama içimde kaldı kızlar ya klomen aşılama denemeden direk tüp bebek nebilim.Doktorlarda sonuca göre söylüyor.Şuan eşimin sperm değeri düşük olduğu için.İlaçlada içsen nekadar yükselecekki dedi doktor?Ben keçi boynuzu kürü yapıyorum eşim için.Bakalım inşllh faydasını görür.Ama doktorun dediği şuan aşılamada olsak tutma ihtimali düşük boşuna zaman ve para kaybı olur dediBende haberler bunlar malesef.Oyüzden işe girersem yaza kadar anca olur diye düşünüyorum.Sizce ne yapmalıyım.Aşılama için bir kezde olsa denemi dersiniz yoksa sonuç ortada gerek yokmu dersiniz?
ya bunu bile bile beklemek çok zor, akraba yada anne baba kayın v. desteği olsa hani büyükler yardımcı olsa da şu tüp bebek için bir adım atılsa süper olmazmı..Size anlatmıştım doktora gideceğimi özel doktora gittim.Bayağı yoğun bir yer.doktor hızlı hızlı anlatsada çevremde iyi diye duyduğum bir doktordu Nagihan hanımı.Ben belki öncelikle iğne tedavisi olurum derken.doktor ben ve eşimin sonucuna göre bakarak.Şimdi isterseniz iğne aşılama tedavisine başlayalım ama bu sonuçlarda tutma oranı çok düşük.Eğer durumunuz varsa ve vakit kaybetmek istemiyorsanız direk tüp bebek yaptırın dedi.Bende tüp bebekte kiloyla ilgisi varmı tutma şansı nedir dedim.doktor kiloyla alakası yok bizim nica hastalarımız var kilolu hamile kalan dedi.Pko olunca üstüne kilo alırsan doğru olmayacağı için kilo verin hastalara diyoruz dedi.Ben şimdiye kadar klomen hiçbirşey kullanmadım.Direk tüp bebek diyorlar.Canım sıkıldı sıkılmadı değil.Çünkü tüp bebek fiatları malum.5500 6000 hastanın durumuna göre değişiyormuş.O gün eve moralimiz bozuk şekilde geldik.Allah'tan hayırlısı tabiki.Herşeyde bir hayır vardır demişler.Şuan bunu yaptıramayacağımız için bahar yada yaza kaldı yani seneye.O zamana kadar para biriktirmeyi düşünüyorum.İş başvurusu yaptım haber gelirse işe gireceğim.Yoksa böyle eşimin aylığıyla hem ev kira çok zorAllah herkezin yardımcısı olsun başa gelince insan anlıyor ne kadar zor olduğunu.Ama içimde kaldı kızlar ya klomen aşılama denemeden direk tüp bebek nebilim.Doktorlarda sonuca göre söylüyor.Şuan eşimin sperm değeri düşük olduğu için.İlaçlada içsen nekadar yükselecekki dedi doktor?Ben keçi boynuzu kürü yapıyorum eşim için.Bakalım inşllh faydasını görür.Ama doktorun dediği şuan aşılamada olsak tutma ihtimali düşük boşuna zaman ve para kaybı olur dediBende haberler bunlar malesef.Oyüzden işe girersem yaza kadar anca olur diye düşünüyorum.Sizce ne yapmalıyım.Aşılama için bir kezde olsa denemi dersiniz yoksa sonuç ortada gerek yokmu dersiniz?
Canım bende Bu kız nerelerde diyorum.
Sonunda gittin Nagihan hanıma demek. Hakkınızda yine hayırlısı olsun Arkadaşım. Ama ciddi ciddi iş bakman ve tüp bebek için bakman iyi bir düşünce. Allah yardımcınız olsun. Sanırım iki tarafta da sorun olduğu için bunu söylüyor doktorlar. Bence ilk önce bir devlette tüp bebek nasıl oluyor onu araştır, fiyatlar nedir falan sonrada özellerle görüş. Allah nasip edecek inşallah. Allah eşinin ailesine de biraz insaf versin, ne kadar sıkıntı çektiğinizi bile bile hiç yanınızda değiller sanırım.
ya bunu bile bile beklemek çok zor, akraba yada anne baba kayın v. desteği olsa hani büyükler yardımcı olsa da şu tüp bebek için bir adım atılsa süper olmazmı..
niye öyle dedin canım ya destekçi değillermi yoksa
Merhaba kaderim
Değiller sanırım ki, çalışması lazım baksana
merhaba cnm ne var ne yokk..
A.s canım hoşgeldin taze anneNasılsın canım iyisindir umarım.Arayamadım bugünlerde kusura bakma konturum yok.Müsait olunca ararım seni.İyisinizdir inşallah.Maşallah bebeğine yerim ben onu Çok şeker maşallah.Allah size bağışlasın kaderi güzel olsun canım.İnşallh geliriz yakın zamanda.Tekrardan Allah hayırlı etsin canım kendine ve bebeğine dikkat et canım Allah sizlerede nasip eder inşallah bu güzel duyguyu...
Tabikide gelebilirsiniz, ne zaman isterseniz. Benimde burada kimsem olmadığı için hep birileri gelsin istiyorum. Mutlu olurum :)Merhaba, Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla sıhhatle çok güzel ve çok mutlu bir hayatı olsun minik bebeğinizin.
Çok ama çok tatlı, Allah bağışlasın ve dileyenlerin tümüne tez zamanda bu duyguyu tatmak nasip etsin.
Buradan takip etmeye çalışacağım ve sizce sakıncası yoksa, eğer o gün için bir engelim çıkmazsa, sizi tebrik etmek için ve bu güzel yavruyu bir kere olsun koklayabilmek için ben de arkadaşlarınızla birlikte sizi ziyarete gelebilir miyim?
Allah olmayan herkese nasip eder inşallah...Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
oyy Allahım maşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh...
bu ne yaa... Kız çok tatlı. Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah. :) Ben gelmek görmek istiyorum canım.
Bebek mevlüdü yapmayı düşünüyormusunuz. öyle olursa ona da gelebilirim.
Canım kaynanam 40ı çıkınca yaparız filan dedi ama yapılcak mı tam bilmiyorum. Akrabalarım filan da burada olmadığı için çok üstünde durmuyorum açıkçası.
A.s canım hoşgeldin taze anneNasılsın canım iyisindir umarım.Arayamadım bugünlerde kusura bakma konturum yok.Müsait olunca ararım seni.İyisinizdir inşallah.Maşallah bebeğine yerim ben onu Çok şeker maşallah.Allah size bağışlasın kaderi güzel olsun canım.İnşallh geliriz yakın zamanda.Tekrardan Allah hayırlı etsin canım kendine ve bebeğine dikkat et canım Allah sizlerede nasip eder inşallah bu güzel duyguyu...
Tabikide gelebilirsiniz, ne zaman isterseniz. Benimde burada kimsem olmadığı için hep birileri gelsin istiyorum. Mutlu olurum :)
Allah olmayan herkese nasip eder inşallah...Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
Canım kaynanam 40ı çıkınca yaparız filan dedi ama yapılcak mı tam bilmiyorum. Akrabalarım filan da burada olmadığı için çok üstünde durmuyorum açıkçası.
anladım canım benim. :) Zaten pek küçük daha. Kırkını bayabi geçsin bakalım.
EE nasıl gidiyor gaz falan var mı? yani başladımı. Aynı sana beziyor bu arada.
İyi sevindim canım darısıda sağlıklı doğumuna olsungüzel gidiyor darısı basınıza insallah devlet tamamını ödğyormus galiba yeni kanunlara göre 3 asılamayada gerek yokmus her iki eşdede sorun varsa yapılıyor diye duymustum
Haklısın canım burayı biraz ihmal ettim kusuruma bakmayınCanım bende Bu kız nerelerde diyorum.
Sonunda gittin Nagihan hanıma demek. Hakkınızda yine hayırlısı olsun Arkadaşım. Ama ciddi ciddi iş bakman ve tüp bebek için bakman iyi bir düşünce. Allah yardımcınız olsun. Sanırım iki tarafta da sorun olduğu için bunu söylüyor doktorlar. Bence ilk önce bir devlette tüp bebek nasıl oluyor onu araştır, fiyatlar nedir falan sonrada özellerle görüş. Allah nasip edecek inşallah. Allah eşinin ailesine de biraz insaf versin, ne kadar sıkıntı çektiğinizi bile bile hiç yanınızda değiller sanırım.
Tabikide gelebilirsiniz, ne zaman isterseniz. Benimde burada kimsem olmadığı için hep birileri gelsin istiyorum. Mutlu olurum :)
İnşallh canım arkadaşlar uygun olsun müsait bir gün geliriz ziyaretinize
ya bunu bile bile beklemek çok zor, akraba yada anne baba kayın v. desteği olsa hani büyükler yardımcı olsa da şu tüp bebek için bir adım atılsa süper olmazmı..
niye öyle dedin canım ya destekçi değillermi yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?