Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
ya sevcancım faceye girilse keşke siizn işyerinden,,
patronmu kaldırdı bazı siteleri..

bende birazdan hazırlanıcam bugün arkadaşlarla koruparka gidicez bakalım..
yarın görüşrüüz inşallah..öptüm ssizi

Bebeğe gitmek isterseniz gideriz kızlar uygun birgün ben iş haberi bekliyorumda çalışmaya başlarsam nasıl olur bilmem:26:Halılarında gelmiş güle güle kullan canım
Hoşgeldin kaderim sende yoktun epeydir.Nasılsın iyisindir umarım.Bu arada geçmiş olsun inşallh kısa sürede iyileşirsin canım
Geçmiş olsun canım annene Allah şifa versin.Aynen hastaneye gidince daha çok hasta oluyorsun sinirdenAllah yinede yokluğunu vermesin
derdim az gb ....bi film izledim 1 saattir ağlıyorum

kızlar................BENİ UNUTMA.................filmini izleyin mutlaka hiç bu kadar ağlamamıştım
Sen evim sensine gittinmi?
Canım üzme kendini elimizde olmadan bazen isyan ediyor ağlıyor üzülüyoruz aynı durumdayız ama bunları yapıncada isteğimiz yerine gelmiyor.Herşeyde bir hayır vardır.Canınıda sıkma git doktoruna ilaç kullanıyordun psikiyatri için devam et gerekirse önce sen huzurlu olda inşllh bebeğinde gelir canım
Ben iş bakıyorum birazda canım sıkkındı ondan ihmal ettim sizi kusura bakmayın kızlar.çalışmak gerçekten iyi ben ayrım yapmıyorum yeterki namuslu hakkımı veren bir yer olsun.Beklediğim bir yer var inşllh haber gelir form doldurdum bakalım
Hersey olabilirimmm:)guzel oldugunuzdan eminim cunku cirkin kadin yoktur.isini bilmeyen kadin vardir.21 yasinda bursanin osmangazi ilcesinde oturan 1,5senelik evli ve malesef henuz cocuksuz biriyim..

Aminnn canimmm ins.bende pko var.dun doktordaydim klomen vermisti bu ay onu kontrol etti.2 dane yumurtlanmisim:)igne vurduk dun catlatalim diye hayirlisi bakalimm
Aramıza hoşgeldin canım Allah mesut etsin ve en kısa sürede bebek nasip etsin hayırlısıylaBendede pko var eşimdede sperm sorunu var.Doktor direk tüp bebek dedi bakalım hepimiz için hayırlısı olsun
bendede pko var kilo da var insülün direncimde var ve doktorum dediki pko hamileliğe engel değil hatta en kolay tedavi edilen rahatsızlık pko dedi
Allah bağışlasın canım bebeğini Bende korkuyordum acaba kilodanmı olmuyor diye ama sadece kiloyla alakası yokmuş.Eşimdede sorun olunca işimiz daahada zorlaştı.Nagihan hanıma gittim aşılama için boşuna zaman ve maddi kaybın olmasın dedi maddi durumunuz varsa direk tüp bebek dedi.moralim bozuk çünkü şuan heemen tüp bebek yaptıramam yaza kadar çalışıp para biriktirmem lazım bizim tüp bebek işi seneye kaldı anlıyacağınız.Ama bakalım içimde bir kerede olsa aşılma yaptırayım diyorum.Allah hayırlısını versin yardımcımız olsun
selam arkadaşlar bende bursalıyım ama bilecikte evliyim...

nasılsınız arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum...:)
Hoşgeldin aramıza
Canım geçmiş olsun az önce mesajını aldım telden tam buraya yazıyordum senden mesaj geldiKalp kalbe karşıymış.Üzme kendini olacağı varsa olur.Kaderimizde ne varsa onu yaşarız.Bencede arkadaşların dediği gibi meslek seçme sana göre uygun bir yer olursa çalış .Bende iş başvurusu yaptım haber gelirse çalışacağım insan evde çok bunalıyor aklına geliyor ister istemez.Hem çalışmak zorundayım tüp bebek için para biriktirmem lazım.Sende çalış değişiklik olur senin için.Böyle gittiğin yerlerde çocuk muhabetti oluyor görüyorsun daha çok üzülüyorsun en azından işteyken kendini işe verirsin zamanı gelincede tüp bebk yaptırırsın.Oda olmazsa bebek alıp ona annelik yaparsın hayır yapmış olursun.Yani ölümden başka herşeyin çaresi var.Bana kalsa ben şimdi bile günahsız bir bebeğe anne olurum bende o yürek var ama eşim şuan için kabullenmiyor tüp bebek olsun diyor oda kendince haklı denemeden hemen çocuk almak doğru olmaz.inşallh Allah kendi evlatlarımızı nasip eder bize.Sende üzülme artık inan üzülsekte boş kaderimizde ne varsa onu göreceğiz ve dertsiz kimsede yok
Sevcan senden korkulur canım
kızlaaaaaar........
Bugün evlilik yıl dönümümüz :)
Kocama parfüm almıştım. Akşam olunca veririm artık :)

Saol canım.

iyi gezmeler
Kendine iyi bak.
Canım Allah mutluluğunuzu bozmasın nice mutlu seneler beraber olun inşallah
arkadaşlar bebek arkadaşımızın bebeğini gördüm facede,
ayy küçücük çok tatlı bişey:)
Allah bağışlasın bebeğin bebeğini maşllhDarısııda bzilere ve olmayanlara

Bende dün eşimle koruparktaydık canım akşam saatiydi ama karşılaşsaydık keşke

Size anlatmıştım doktora gideceğimi özel doktora gittim.Bayağı yoğun bir yer.doktor hızlı hızlı anlatsada çevremde iyi diye duyduğum bir doktordu Nagihan hanımı.Ben belki öncelikle iğne tedavisi olurum derken.doktor ben ve eşimin sonucuna göre bakarak.Şimdi isterseniz iğne aşılama tedavisine başlayalım ama bu sonuçlarda tutma oranı çok düşük.Eğer durumunuz varsa ve vakit kaybetmek istemiyorsanız direk tüp bebek yaptırın dedi.Bende tüp bebekte kiloyla ilgisi varmı tutma şansı nedir dedim.doktor kiloyla alakası yok bizim nica hastalarımız var kilolu hamile kalan dedi.Pko olunca üstüne kilo alırsan doğru olmayacağı için kilo verin hastalara diyoruz dedi.Ben şimdiye kadar klomen hiçbirşey kullanmadım.Direk tüp bebek diyorlar.Canım sıkıldı sıkılmadı değil.Çünkü tüp bebek fiatları malum.5500 6000 hastanın durumuna göre değişiyormuş.O gün eve moralimiz bozuk şekilde geldik.Allah'tan hayırlısı tabiki.Herşeyde bir hayır vardır demişler.Şuan bunu yaptıramayacağımız için bahar yada yaza kaldı yani seneye.O zamana kadar para biriktirmeyi düşünüyorum.İş başvurusu yaptım haber gelirse işe gireceğim.Yoksa böyle eşimin aylığıyla hem ev kira çok zorAllah herkezin yardımcısı olsun başa gelince insan anlıyor ne kadar zor olduğunu.Ama içimde kaldı kızlar ya klomen aşılama denemeden direk tüp bebek nebilim.Doktorlarda sonuca göre söylüyor.Şuan eşimin sperm değeri düşük olduğu için.İlaçlada içsen nekadar yükselecekki dedi doktor?Ben keçi boynuzu kürü yapıyorum eşim için.Bakalım inşllh faydasını görür.Ama doktorun dediği şuan aşılamada olsak tutma ihtimali düşük boşuna zaman ve para kaybı olur dediBende haberler bunlar malesef.Oyüzden işe girersem yaza kadar anca olur diye düşünüyorum.Sizce ne yapmalıyım.Aşılama için bir kezde olsa denemi dersiniz yoksa sonuç ortada gerek yokmu dersiniz?

Selam kızlar ben geldim :) yokluğumda 20 sayfa muhabbet olmuş haliyle okuyamadım.
Bebişim bize sürpriz yaptı erken geldi. Bu arada yanıma gelmeyi düşünüp kaynanamlardan çekinenler olmuş, öyle düşünmeyin lütfen. Evdekiler netten arkadaşlarım olduğunu biliyolar. Gelmeniz beni mutlu eder :)

Bebişimin resmini eklemeye çalıştım olmuştur inşallah :)

Eklentiler

• $Fotoğraf0064.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 39

A.s canım hoşgeldin taze anneNasılsın canım iyisindir umarım.Arayamadım bugünlerde kusura bakma konturum yok.Müsait olunca ararım seni.İyisinizdir inşallah.Maşallah bebeğine yerim ben onuÇok şeker maşallah.Allah size bağışlasın kaderi güzel olsun canım.İnşallh geliriz yakın zamanda.Tekrardan Allah hayırlı etsin canım kendine ve bebeğine dikkat et canım Allah'a emanet olun.

Merhaba, Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla sıhhatle çok güzel ve çok mutlu bir hayatı olsun minik bebeğinizin.

Çok ama çok tatlı, Allah bağışlasın ve dileyenlerin tümüne tez zamanda bu duyguyu tatmak nasip etsin.

Buradan takip etmeye çalışacağım ve sizce sakıncası yoksa, eğer o gün için bir engelim çıkmazsa, sizi tebrik etmek için ve bu güzel yavruyu bir kere olsun koklayabilmek için ben de arkadaşlarınızla birlikte sizi ziyarete gelebilir miyim?

1-2 doktorun dedikleriyle hareket etme nagihan hanım tüp bebek uzmanı değil zaten bu işi o yapamaz ayrıca devlet rapor verdikten sonra tüp bebek masrafını karsılıyor bazı sartlar var tabi klomen aşılama olmadan tüp bebek demesi bence yanlıs en doğru kararı s,z bilirsiniz eşime doktor e vitamini içerikli bi hap vermişti onunlamı yükseldi bilmiyorum tüp bebek özelde düşünürsen en iyi yer bursa tüp bebek merkezi arkadasımın eşinde sperm düşüklüğü vardı kendinde pko tüp tıkanıklığı falan vardı ilk denemlerinde tuttu ii yer güvenebilirsin

Canım nagihan hanım ben tüp bebek yapayım demedi zaten.İkimizde sorun olunca maddi manevi vakit kaybetmeden direk tüp bebek dedi.Ne derece doğru bunu bilmiyorum.Devlet raporu kolay vermiyor canım 3 defa aşılama denemiş olamn ve bazı şartlar istiyor.Birde farkını veriyorsun bunu verdikten sonra git özelde yaptır daha iyi.Tüp bebek yaptıracak olursam dediğin yeri araştrırım.Sağol canım.Sen nasılsın?Nasıl gidiyor hamilelik

güzel gidiyor darısı basınıza insallah devlet tamamını ödğyormus galiba yeni kanunlara göre 3 asılamayada gerek yokmus her iki eşdede sorun varsa yapılıyor diye duymustum

Canım bende Bu kız nerelerde diyorum.
Sonunda gittin Nagihan hanıma demek. Hakkınızda yine hayırlısı olsun Arkadaşım. Ama ciddi ciddi iş bakman ve tüp bebek için bakman iyi bir düşünce. Allah yardımcınız olsun. Sanırım iki tarafta da sorun olduğu için bunu söylüyor doktorlar. Bence ilk önce bir devlette tüp bebek nasıl oluyor onu araştır, fiyatlar nedir falan sonrada özellerle görüş. Allah nasip edecek inşallah. Allah eşinin ailesine de biraz insaf versin, ne kadar sıkıntı çektiğinizi bile bile hiç yanınızda değiller sanırım.

oyy Allahım maşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh...
bu ne yaa... Kız çok tatlı. Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah. :) Ben gelmek görmek istiyorum canım.
Bebek mevlüdü yapmayı düşünüyormusunuz. öyle olursa ona da gelebilirim.

ya bunu bile bile beklemek çok zor, akraba yada anne baba kayın v. desteği olsa hani büyükler yardımcı olsa da şu tüp bebek için bir adım atılsa süper olmazmı..

niye öyle dedin canım ya destekçi değillermi yoksa

Merhaba kaderim
Değiller sanırım ki, çalışması lazım baksana

güzel gidiyor darısı basınıza insallah devlet tamamını ödğyormus galiba yeni kanunlara göre 3 asılamayada gerek yokmus her iki eşdede sorun varsa yapılıyor diye duymustum
İyi sevindim canım darısıda sağlıklı doğumuna olsunSenin o dediğin yeşil kartlı olan yada durumu çok kötü olan aileler içinmiş.Biizm durumumuz orta halli.Devlet çok madur olan ailelere yardım edecekmiş o konuda.Araştırıp öyle gerçkten kötü durumdaysa tüp bebek tedavisinde yardımcı olacaklarmış
Haklısın canım burayı biraz ihmal ettim kusuruma bakmayınNasılsın ne var ne yok iyiisndir umarım.Canım hem tüp bebek için hemde kafam dağılsın diye çalışmayı istiyorum bakalım henüz haber yok inşallh hayırlı bir iş haberi gelir.Devlet tüp bebek raporu için 3 defa aşılama istiyormuş yinede fark veriyormuşsun.Ama tam bir araştırma yapmadık o konuda sorarız.Ama o fakültede ne çektiğimizi Allah bilir.3 4 saat bekletiyolar insanları randevulu olduğu halde.Birde her seferinde farklı bir doktor.Oyüzden özelde olsun temiz olsun dedik.Maddi yardıma gelince hani bir laf vardır tırnağın varsa başını kaşı diye.Benim kendi ailemin elinde olsa yardım ederler ama onlarında şuan okadar yok.Bakalım Allah büyüktür nasip ederse kolayını verir.Eşimin ailesine ben yalvaramam canım onlar düşüncesiz bencilse benim yapacak bişeyim yok.Ben kimseden isteyip hayal kırıklığı yaşayamam oyzüden kendi çabamla yapmak istiyorum.Çok şükür elim ayağım tutuyor Allah iyi bir iş nasip ederse çalışıp kimseye boyun eğmek istemiyorum

Canım nasılsın denk gelemedik seninlede bir türlü.Ya bizim şuan kredi borcu var o olmasa çekecektik ama şuan banka vermiyor borç bitmediği için.Aileye gelince benim babam vefat etti canım.Annemde kendini anca geçindiriyor onlara yük olmak istemem.Akrabalara felan birşey demedik istemedik yani.Ne bilim kendim biriktirp yaptırmak istiyorum.Eşimin ailesine gelincede onlarda o yakınlığı görseydim isterdik.Ama onlar kendilerine harcamaktan bize vakit kalmaz canım.Bakalım bunların hepsi bahane aslında Allah nasip ettimi ummadığın yerden kısmetini çıkartır.Hayırlısı iş olunca hem kafam rahatlıcak hem maddi anlamda rahatlıcam.Sen neler yapıyorsun özlettin kendini Arda bey nasıl?Öp yerime kendine iyi bak öpüyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…