Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

oyy canım anlat anlat rahatla

1,5 senelik evliyim 21 yasindayim demirtasta oturuyorum yaseminparkta ev hanimiyim cocuk icin savasiyoruz bakalim henuz yok.ya sizz??

hg aramısa yasemin parktaki kreşte bi arkadaşım çalışmıştı duydum ismini ama nasıl biyer tam bilemiyorum isterseniz o arkadaşıma sorarım yani içindeki bi öğretmenden öğrenmek daha faydalı olur bence bide ehliyet sürüş alanımız yasemin parkın orasıydı yani kaderim sevcan oralarda mı oturuyosunuz valla ben bu bursayı öğrenemicem siz anlatıyosunuz ya gözümde sizi ertugrul kent taraflarında biyerde sandımeşim duymasın ben yasemin parkın orasını panayır diye biliyorum yanlış bilmiyosamay iycede karıştırmışta olabilirim yane eger yasemin park tarafındaysanız ben oraya bi minübüsle gidiyodum yakın sayılır yani

aman öylleri gelini sevdiğinden degil alem ne der diye alır sonrada sittim sene aldım aldım der görgüsüz aynen katılıyorum yani madem ozaman yoktu alamadın bu sefer alırken kaderimede alda onunda gönlü olsun dimi düşüncesiz

canım yasemin parktaki kreş sana yakın o zman daha iyi olur ama iyii araştıralım güzelce cimcimemiz güzel biyere başasın kreş çok önemli

oo baya karışıkmış hikaye e,n küçük yaşta büyümüş hem acı ama bi manada da güzel bişey hayırlısı böyleymiş nabalım dimi şimdiki güzel zmanlarınızın kahrını küçükken cekmiş rabbim türlü türlü sınıyo önce cekmiş allahın izniyle bundan sonra hem eşinden hem evlatlarından hep güler aviniz hep huzurlu olur ne cekmiş eşin yaa üzüldüm
bide belkide eşinin anneden babadan görmemesi öle kardeşlerine yardım etmesinide acıklıyo bence kendi görmemiş onalra abilik ediyo işte acı ama eşinin acısından düşününcede cok normal ve erdemli bi davranış çok taktir ettim eşini burda suçlu kaynın kullanıyolar işte bu zaafını eşine hiç kızma herşeyi biliyosun anlayış göster yoksa onlar yüzünden aranız bozulur onun acısından düşün allah onlara fırsat vermesin die dua etçünkü eşinin bu davranışından vazgeçmesi mümkün degil gb duruyo eşinde cok babacan bi gnül var 12 yaşında adam olmuş düşünsene cok zor cok acı allah eşine güç kuvvet versin kardeşlerine verdiklerinide hayır olarak görsün inş. ne büyük gçnüllü çok taktir ettim ama kaynınada cok gıcık oldum

ona biraz sahip cıksalar canını verir eşin anladım kadarıyla iyi kıymet bilmişsiniz karşılıklı ne güzel cnaım allah bozmasın

ben 23 yaşındayım 17de tanıştım 18deevliydim sevcanın dediği gb erken yaşa erken öl aman hayırlısı kısmetin geldiginde dilin baglanıveriyo bana biri liseden çıkıp evlencen deseydiböle yapardımama oldu işte iykide olmuş çok şükür rabbime ama herkez erken evlenip mutlu degil cok zorluk ceken var aklı basında evlenmek belki en iysi ama görüyorum 25ini geçince karar veremiyo kızlar oğlanlar 25 ine kadar evlencen en iysisanırım sen kaç yaşındaydın canım kendini tanıttınmı ben hatırlayamadımda:44:ama takma kafana kısmetin gelir seni bulur zaten acuk bakalak ol bu arada araban hayırlı olsun tekerin düz bassın ne güzel ya bekarken arabanı alıyosun

kafanızı şişirdim hakkınızı hela edin..
nerden girdim ben bu konulara anlamadım...

öle deme canım ya ben sevmiyorum bir derdim var topiğine yazıyosun hiç tanımayanlar yorum yapıyo önyargılı aa burda birbirimizi biraz tanıyoruz ona göre yorum yapıyoruz bence burası hertür paylaşımalr yapcamız bi yer bende bu topiği acarken burda hiç çocuk konuşmucam demiştim laylaylom kafa dagıtıcam demiştim ama ne olsa size söylüyorum sizinle paylaşıyorum insan raahtlıyo ne bilim birbirimizin evinde gbyiz ne güzel erşeyi paylaşıyoruz ben mutluyum bu acıdan hiç kafam şişmiyo yani anlatırımda dinlerimde şişiririmde kafanızı yani

hızlı yaşa genç öl senin lafınmış sevcan didim yukarda bidetuttum bu lafı bana hitap edilmiş resmen benlik

peeerhh böle dayatmayla bişeyler yapılmasına hep karşıyımdır sinir oluyorum gelin pardsü giyince sevapalrı onlara yazılcak sanki sinir şeylerr herkez istedigibi giyinsin yaşasın birine islamı sevdirmek varken böle sogutmak niye niye anlamıyorum sana onu yap bunu yap icene yavaş yavaş sevdirse güzel ahlakıyla örnek olsa sen onu namazında abdestinde doğluguylas görüp ne güzel dinini yaşıyo diyip örnek alsan daha güzel degilmi yani off cahilmi kurnazmı böle insanalr anlamıyorum valla pess diyorum sadece

hepimiz küçümen geliniz:))

nasıl dinlencem bilmem valla perşembe fakültedeyim doktora gitcem hafta sonuda görümcem asure yapcak gemlikteyizayy nerelere kaçsam bilmiyorumki 11indede annem gelcek 2 gün onun doktor işleri var ayyyyyyyy kaçmak istiyorum dün gce nasıl yorgunum uyuyamıyorum agrılarımdan eşime dedim nolur bana kumandayı ver diyoki yat uyu dedim nolur gezineyim kanallarda kafam 1milyonverdi bende sohbet kanalıa çmısım kanal 7yi ondan öncede o ses türküyeyi izliyodum dün yani tezatlıgısonra eşim geldi he şarkıları dinle sohbette uyu diyo kaldırdı beni yatama yattım kütük gb uyudum öpmüş felan elleme diyomuşum bide rüyamda hep ağlamışım öle dedi hep doktor lar görüyorum rüyamda sıkıldım valla tüpbebek var ya kafama takıyorum herelde kime nereye yaptırcam die hayır olsun bakalım nolcak

orr insan evladıyız ya ynmemiştir çogu kalmıştır en iysi bi hamur işi bi tatlı bi salata yetiyoda artıyo hiç sevmem çok çeşidi ziyan oluyo kalanlariyi görükcekya doldurmuş kayınvalden nasılda gelmemiş yeni gelin oh olsun

bende gökdere pazarına şimdiye kadar 1 kerecik gittim ondada çok param yoktu :) ama 5 tlye çok güzel elbiseler aldım. Ablamla karıştır karıştır nevrimiz döndü kendimizi kaybetmiştik.

en sevdim şey karıştırda kendimi kaybedip nevrimin dönmesi

mok at izi kalsın

bilirim o hızlı çekimleri işten eşimle aynı anda eve girdigimizde şimşek gb mutfaga grip yoktan yemekler yaptım anlar aklıma geldi hızlı çekim o işte

saol canım ay ucuz atlattım çok şükür

Gunaydinnnn kizlarrr bende geldim nasiliz

slm ojgeldin

Ellerine sağlık canım daha napıcakmışsınHım pardon ben yanlış anlamışım
Cuma günüde sen git sana hizmet etsinler sıra sende
İnşallah olur canım ya teşekkürler temennim o.Aaa gelmek isterseniz buyurun sevinirim tabiki
Gunaydinnnn kizlarrr bende geldim nasiliz
Hoşgeldin aramıza
:))))
ayy ne güzel olur yaa.. Ben herkese gimek istiyorum herkeste bana gelsin :) ama bir türlü fırsat vakit bulamıyorum bir türlü. Ben gidemedim siz gidin kızlar.... :)
İnşallh fırsat olurda görüşürüz birlikte
Canım çok haklısın.Neden bu konuda haksızlık ediyorlar böyle.Valla anne baba hakkı varsa evlat hakkıda varHepsine eşit olması gerekiyor.Zaten genelde kız ailesi fedakar oluyor buda bir gerçek.Bana gelince bende çok masraf yaptırmadım saflığıma doymayimŞİmdi kaynım evlenirse benden daha fazla yapılıcak eminim.Eee Allah görüyor bunun hesabınıda verirler Allah'a .Zamanı gelincede kime çok yaptılarsa ona dert yanıp baktırsınlar kendilerini o zaman.Kimse saf enayi değilde aslında napıyorsak Allah rızası için yapıyoruz
1,5 senelik evliyim 21 yasindayim demirtasta oturuyorum yaseminparkta ev hanimiyim cocuk icin savasiyoruz bakalim henuz yok.ya sizz??
Allah mesut etsin canım.Bende 29 yaşında 3 yıllık evli ve çocuk yok tedaviye geçicekken tüp bebek dediler.Allah hepimize nasip eder inşallahSizde sorun neydi?:26:
Canım yaptıklarını başa kalkarlarsa onun ne burda ne Allah katında bir kıymeti kalmaz zaten.Yapılacaksa sonradan görme gibi değil.İnsan gibi yapılmalı.Çok kızıyorum böyle şeylere çokkkkkAllah cahilden bencilden kötüden uzak etsin aminnnnnn

kafanızı şişirdim hakkınızı hela edin..
nerden girdim ben bu konulara anlamadım...
Canım ya insanlar birbirlerini karşıdan bakınca huzurlu sorunsuz sanıyorlar oysaki hepimizin illaki bir derdi sıkıntısı olmuştur.Eşinede üzüldüm gerçekten kırılmakta haklısınız.Zamanında bakmayan aile sonra paralanınca oğlum yavrum deyip dövünmeleri çok gıcığıma gider.Madem biliyorusn bunları az çok muhtaç olacağını o halde Allahın rızasını kazan evlat ayırımı yapma değilmi amaİnşallh bundan sonra dahada iyi olursunuz canım.Eşin ve çocuklarınla.
Bende düğünden evvel açıktım o zaman gelinlik dikilicek nerdeyse boğazıma kadar yakasını kapattırcaktı kayınvalde hanım kayınbaba sevmiyormuş.Bizde açık saçık giyecek değiliz herhalde.onda tamam dedim.Kuyumcuda çok bişey alamadı.Set met nerde yok.2 bilezik küpe yüzük saat.Eşim taktı kolyeyle saati kaynım ince bir bileklik o kadar.Ben bunları dert etmedim bile.Altınla saadet olunmaz dedim.Salonuda uygun yerde tuttuk onada tamam dedim.Ama onlar benim bu fedakarlığıma layık değillermiş bunu anladım.Ben maddiyattan çok maneviyat bekledim onlardan.Çünkü ben babamı çocukken kaybettim o konuda sevgiye aç büyüdüm diyebilirim.Eşimin ailesinden ümit ettim en azından sıcak olurlar diye düşündüm.Ama tersi onlar soğuk oldukça bende öyle olmak zorunda kaldım.O kayınvaldemin herşeyi komşuları çevresi etraf neder bu neder o nederOğlu ne olurs aolsun sürünsün isterse.Ana doğurmakla olunmuyor.Ve evlenene kadar bakarım sonrası naparsa yapsın hesabıda değil.Analık babalık gerçekse eğer evladı üzgünken zor durumdayken maddi sıkıntıdayken üzülüp rahat edemeyen elinden geleni yapandır sevgisini emeğini desteğini verendir ana baba gerisi fasa fisooo

Canım inşallah güzel geçer fakültedeki görüşmen.Hayırlısı neyse o olsun.Valla canım yorgunsan başkaları üzülür diye kendini heder etme.Dikkat et kendine tedavi aşamasındasın.Kimsenin kulağı duymaz sonra.Sıkma kendini olur inşallh bebeğinde tüp bebeği sorarsın çok dert etme öpüyorum kib

Çok Teşekkür ederim Özgecim :) valla araştıralım canım yaa, sen yanımda ol. Yada sen bir yere gir ben kızı oraya yollayım :)

Sürekli tepemdeydi kadın. Topuklu ayakkabı giyme bile dedi. Daha aklıma gelmeyen neler neler. :)

Yenmedide zaten. milletin gözünü boyadı işte.

Canım yine bir koşuşturmaca bekliyor seni. :) Allah kolaylık güç kuvvet versin.
Tekrar söylüyorum fakülteden bir şey olacağı yok. Sen son kez git yine ve bence yüreğinin sesini dinle arkadaşım. Rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin.

Son düzenleme:

Ben inanırım kimsenin ahı kimsede kalmaz. Bak seninde benimde geride kayınlarımız var. İnşallah Allah onların çok güvendiği dağlarına karlar yağdırsın :)))
O zaman biraz olsun karnım şişi inecek.

Kızlaar çok teşekkür ederim güzel dualarınız için daha iyileri sizin olsun İNŞALLAH. 22 yaşındayım ben. Göçmeniz aslında ama 3 kuşaktır Bursadayız. Özel bir firmada çalışıyorum. Ve sizin tecrübelerinize göre şuan itibariyle evde kaldığımın kanaatindeyim Bir de ukalalık olarak almayın nolur ama beğenmemezlik başladı bende. Bilmiyorum belki de beğenmemezlik değil de korku.. Armudun sapı, üzümün çöpü , bu kendini beğenmiş , bu alkol kullanıyor , bundan iyi eş adayı olmaz , bu beni kesin aldatır diye diye eliyorum. Bir bakmışım etrafımda sevgili ya da nişanlısı olmayan adam kalmamış Ama artık istiyorum ki hayatıma giren kişi ömürlük olsun, ben de ciddi bir ilişki yaşayıp vakti gelince yuvamı kurayım :26:

Haklısın deli kanlılık çağları geçince insanda seçicilik başlıyor. Tabi ki seçeceksin kendine uygununu bulabilmen için. Ama yaşın bence tam ideal geç kaldığını falan düşünme hiç. Kısmet bu işler.

eeee kızlar Çekiliş mevzusu ne oldu?

katılmak istemeyen yada olmasın diyenler varsa açık yüreklilikle yazsaya, havada kaldı böylece

dövmeyiz sövmeyiz kız korkmayın

katılmak istemeyen yada olmasın diyenler varsa açık yüreklilikle yazsaya, havada kaldı böylece

evet ses mes yok eğer bu hafta içinde sesiniz çıkmazsa
döverizde söverizde ona göreee:))

Canım hoşgeldin öncelikle ben yazmayı unutmuşum kusuruma bakma.Bende 29 yaşındayım 26 yaşında evlendim.Tanışma evlenme suresi 2 ay içinde olduSenin yaşında daha küçük önünde nasip olursa uzun yıllar var.Evde kaldım deme yani .İnsanlar artık 30 undan sonra evleniyor.Hakkında hayırlısı olur inşallah.Eşin kadar ailesi yüzündende yüzün güler umarım.Çünkü yeni evliyken çok takılıyor böyle şeylere.Ama en önemlside eşinin iyi olup sana destek olması.Umarım Allah gönlünce verir

Sevcancığım kimseden ses çıkmayınca bende sesimi çıkarmadımBenim için sorun değil.Bu arada çekiliş nerde olucak noter hzuurundamı
nabersiniz bursanın ennnn güzel hatunlarııııııııı

İyigeceler Bursanın cilveli hatunu

kk huzurunda olsa şimdi noterle uğraşmayalımm
cilveliiievet ben ben

ardacığımın poposunda çıban çıktı dün krem aldım ecz. geçmedi ya kocaman oldu
gece uyku uyutmadı bize popopmm diye ağladı..
şimdi dr. geldik antibiyotik ve merhem verdi sürdüm oyy ne ağladı evi yıktı
çıban acısını bilmiyorum ama dr. dediğine göre dayanılamz bir acı olur oturamaz diyor,
dedim oturmayı bırakın yürüyüşüne bakın dedim apallaıyarak yürüyor yavrum..

Son düzenleme:

oy kuzum cok geçmiş olsun cnaım kıyamam yaaa üzüldüm

inş. canım ama cok erken işin var araban var daha ne olsun tabi begenmezsin kimseleri ne iş yapıyosun bu arada sana gelen adamın karizmatik e baya bi kariyer yapmış olması lazım yani bence etkilenmen acısından yani daha cok gençsin senin gb iş güz sahibi hayatını rayına koymuş insanlar geç evlenşyo takma bence

ben çok isterim ama biliyosunuz duumlarımı katılamıcam üzgünüm

Çok geçmiş olsun canım yaa... Ayy Allah neden çıkar ki
Şu normal tatlı lokumlar varya elinle onu açtır çıbanın üzerine koy canım. İçini akıtır. tutarsa tabi. kıyamam yaa...

bizde sabah kalktık. Kızımın ateşi vardı. Aldım hastaneye götürdüm.birazda öksürüyordu, Bronşit olmuş, dün gece hiç bir şeyi yoktu halbuki, Yine antibiyotik verdi. 13 de geldim işe.

Kızlar yine kızımdan bir inci paylaşayım. Bu çocuk şimdiden böyleyse ilerde beni yer çenesiyle kesin :)

İşe gelecektim, kızıda ablama bırakıcam. Evden çıkmadan wc ye girdim. Tabi oda hemen arkamdan. Diyalog şöyle;

Ben; pamuğuma BAKMA!
kızım; o mamuk cenin değil anne, BABAMIN! anladın mı? BAAAA BAAA MIN!

Gülerken wc ye daha çok işedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…