- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 373
- 37
slm kızlar ben de Bursa lıyım kabul eder misiniz beni de aranızaaaa
aklımda kesinlikle yapıcam şu dr. ialçalarını kullanayım inşallah faydasını görürüzÇok geçmiş olsun canım yaa... Ayy Allah neden çıkar ki
Şu normal tatlı lokumlar varya elinle onu açtır çıbanın üzerine koy canım. İçini akıtır. tutarsa tabi. kıyamam yaa...
geçmiş olsun sizede,havalar nasılda birden soğudu,bizde sabah kalktık. Kızımın ateşi vardı. Aldım hastaneye götürdüm.birazda öksürüyordu, Bronşit olmuş, dün gece hiç bir şeyi yoktu halbuki, Yine antibiyotik verdi.13 de geldim işe.
nerden duydu acaba yoksa kuruyormu kendince:))Kızlar yine kızımdan bir inci paylaşayım. Bu çocuk şimdiden böyleyse ilerde beni yer çenesiyle kesin :)
İşe gelecektim, kızıda ablama bırakıcam. Evden çıkmadan wc ye girdim. Tabi oda hemen arkamdan. Diyalog şöyle;
Ben; pamuğuma BAKMA!
kızım; o mamuk cenin değil anne, BABAMIN! anladın mı? BAAAA BAAA MIN!
Gülerken wc ye daha çok işedim.
Çok geçmiş olsun canım yaa... Ayy Allah neden çıkar ki
Şu normal tatlı lokumlar varya elinle onu açtır çıbanın üzerine koy canım. İçini akıtır. tutarsa tabi. kıyamam yaa...
bizde sabah kalktık. Kızımın ateşi vardı. Aldım hastaneye götürdüm.birazda öksürüyordu, Bronşit olmuş, dün gece hiç bir şeyi yoktu halbuki, Yine antibiyotik verdi.13 de geldim işe.
Kızlar yine kızımdan bir inci paylaşayım. Bu çocuk şimdiden böyleyse ilerde beni yer çenesiyle kesin :)
İşe gelecektim, kızıda ablama bırakıcam. Evden çıkmadan wc ye girdim. Tabi oda hemen arkamdan. Diyalog şöyle;
Ben; pamuğuma BAKMA!
hoşgeldiniz :) ettik bile.
Grubumuza katılanlar kısaca kendini tanıtıyor.
slm arkadaslar nasılsınız dün aksam doktora gittik bu sabahda ikili tarama için kan testi verdim
insallah iyi güzel sonuclar cıkar birde bebeişimizin fotosunu sizlerle paylasmak istedim
Eki Görüntüle 570426
inş. canım ama cok erken işin var araban var daha ne olsun tabi begenmezsin kimseleri ne iş yapıyosun bu arada sana gelen adamın karizmatik e baya bi kariyer yapmış olması lazım yani bence etkilenmen acısından yani daha cok gençsin senin gb iş güz sahibi hayatını rayına koymuş insanlar geç evlenşyo takma bence
Canım hoşgeldin öncelikle ben yazmayı unutmuşum kusuruma bakma.Bende 29 yaşındayım 26 yaşında evlendim.Tanışma evlenme suresi 2 ay içinde olduSenin yaşında daha küçük önünde nasip olursa uzun yıllar var.Evde kaldım deme yani .İnsanlar artık 30 undan sonra evleniyor.Hakkında hayırlısı olur inşallah.Eşin kadar ailesi yüzündende yüzün güler umarım.Çünkü yeni evliyken çok takılıyor böyle şeylere.Ama en önemlside eşinin iyi olup sana destek olması.Umarım Allah gönlünce verir
slm arkadaslar nasılsınız dün aksam doktora gittik bu sabahda ikili tarama için kan testi verdim
insallah iyi güzel sonuclar cıkar birde bebeişimizin fotosunu sizlerle paylasmak istedim
Eki Görüntüle 570426
o lokumuben biyerden duydum ya gerçekten öyle diyolar yoksa burdanmı duydum daha önce sölemişmiydin yarayı irinini alıyomuş klokum çok şaşırmıştım denesin belki oolur
aman antibiyotiksiz geçmiyo da hepdte ilaç antibiyotik bagışıklıgımız düşüyo aslında ileşemiyoruz eskiden ilaçmı vardı ileşirdik hemen ama artık geçmiyo ilaçsız cocukalr şimdiden böleler marankinin antibiyotik şeysi vardı sarımsaklı bi tarif ona bi bak istersen hasta olmaması için bütün aile içsin kışaın hasta olmazsını diyodu bak istersen nettengeçmiş olsun cimcimeme
hgniz aramıza uzunnnnnnn uzunnnn kendinizi bi tanıtın
bizde tanıtırız ben 23 yaşındayım şimdilik ev hanımıyım ama aslında anaokulu öğretmeniyim bu sene çalışmıyorum 5buçuk yıllık evliyim mutluyum bebişimiz yukbitek onun yolundayız osmangazide oturuyorum ama pek evde durmam görürsün zmanla genelde bi ayagım mudanyada(kayınvalde) bi ayam gemlikte(görümcem) bi kolum kemalpaşada(annem) bi kolum hamitler tokide(ablam) anlıcan arada eve geliyoruz bu arada gezmeyi hiç sevmem
kısa omass
maşallah maşallh herşeyi gözüküyo canım kız mı erkekmi sölemişmiydin unuttum ben:44:
slm arkadaşlar
malum 4 ay oldu adet olamadım tüp bebek için fakülteye gidicektim bugün randövüm vardıya 1de gittim 2buçukta muananeye girdim bütün rapporları testleri filmleri götürmüştüm uzun uzun anlattım dosya oluşturduk anlattımda anlattım çocuk 1 sordu ben 5 söledim hastalığımı biliyorum dedim bununla yaşıyorum siz okudunuz ama yaşamak daha ögreticid edim amddi manevi tükendik burda tüp bebek yaparmısınız yalvarırım dedimultrasyonla baktı büyük kist yok ama pko yani sonra bayabi her derdimi söledim aşılamalarımı zaten onların hocası olan profösör yapmıştı devlette tüp bebek için iğneli aşılama şartmış ama ben osman hocanın yaptıgını 3 kez üst üste denediğimizi söledim 1 kez iğneli denedik ama aşırı yumurtam büyüdü sonlandırdık dedim herşeyi güzelce detaylı anlattım ohh süperdi sonra dosyayı felan oluşturduk işte dedi tamam sizi tüp bebek bölüm başkanı barış beyle görüştürcem yupiiidedim 2buçukta muaneye girdim 3te bekleme salonuna oturdum yarım saat anlatmışım derdimi sonra 5bucukta anca barış beyefendinin işi bitti en son beni aldı bi posta onada anlattım diğer doktorda sağ olsun aşıla olmadan tüp bebge geçelim hocam felan dedi bende osman hocayı söledim onunda hocasıymış o 3 kezdenediyse aşılama benim için geçerli bakalım dedi eşin ürolojiden rapor alcak dedi tüp bebek için gerekli evraklarıda hazırla raporu al gel başlayalım dedi tüp bebek mi dedim evet dedi kızlar tam 5buçuk saat orda oturdum kalktım gezindim kurdeşen döktüm ama değdi galiba inşallah olcak ama bakalım ürolojiye ne zmana randövü vercekler insallah yakın tarihe alabilirim
dua eden arkadaşlarıma teşekkürler devamını bekliyorum
kızlar herkese mrhaba
ben canakkaleliyim ama 11 senedir bursada yasıyırum üniversite icin geldiğim bu sehirde iş ve eside bursada bulunca kaldım :)
2 yıldur evliyim 2 aydır bebiş düsünüyorz bizde bir süre dogum kontrol hapıyla korundum 2 ay önce co cuk düsünmeye basladıımdan doktora gittim hapıda bırakmıstım ve adetimin biraz düzeni bozulmustu .doktor hormon testlerimi yaptı gayet iyi dedi 14.gün de gel bri yumurtana bakum dedi gittiğimde yeterli büyüklükte yumurta göremedi ve klomen vericem dedi
gecen ay klomen kullandım yumurta takibi icin gittiğimde 14. gün 15mm di bu yeterli değil sana igne verelim yumurtlamak icin dedi .bir anda sasırdım kendimi cok üzdüm .cünkü birseyin yok diyen doktor bana bir anda yumurtlama ignesi verdi .bu arada esimde de bir problem yok onunda sperm sayımı oldu .gayet iyi cıktı .
bugün yumurtlama ignesine basladım salı kontrole gidicem ama icimden diyorum cok mu erken oldu 2 aydır korunmuyorum bu doktor cok hızlı hareket ediyor . ve buda benim morelimi ozuyır bütün arkadaslarım bana cok kızdı neden hemen ilaca basladın dediler ama bende anlamadımki ne ara oldu bunlar(
doktorum söylenene göre bursanın tanınmıs bir doktoru ama biraz kararsız kaldım bende sanırım bu igne bitince baska bir doktor bakacagım :S
bana doktor önerisi olan varmı ?[/QU
canım hg aramıza bende klomenle hamile kaldım ama 3yıl aradan sonra cok acele ediyor hiç sorun yokken 2 ay korunduk olmadı diye iğnemi verilir ya doktorun kim yasın kac
kızlar herkese mrhaba
ben canakkaleliyim ama 11 senedir bursada yasıyırum üniversite icin geldiğim bu sehirde iş ve eside bursada bulunca kaldım :)
2 yıldur evliyim 2 aydır bebiş düsünüyorz bizde bir süre dogum kontrol hapıyla korundum 2 ay önce co cuk düsünmeye basladıımdan doktora gittim hapıda bırakmıstım ve adetimin biraz düzeni bozulmustu .doktor hormon testlerimi yaptı gayet iyi dedi 14.gün de gel bri yumurtana bakum dedi gittiğimde yeterli büyüklükte yumurta göremedi ve klomen vericem dedi
gecen ay klomen kullandım yumurta takibi icin gittiğimde 14. gün 15mm di bu yeterli değil sana igne verelim yumurtlamak icin dedi .bir anda sasırdım kendimi cok üzdüm .cünkü birseyin yok diyen doktor bana bir anda yumurtlama ignesi verdi .bu arada esimde de bir problem yok onunda sperm sayımı oldu .gayet iyi cıktı .
bugün yumurtlama ignesine basladım salı kontrole gidicem ama icimden diyorum cok mu erken oldu 2 aydır korunmuyorum bu doktor cok hızlı hareket ediyor . ve buda benim morelimi ozuyır bütün arkadaslarım bana cok kızdı neden hemen ilaca basladın dediler ama bende anlamadımki ne ara oldu bunlar(
doktorum söylenene göre bursanın tanınmıs bir doktoru ama biraz kararsız kaldım bende sanırım bu igne bitince baska bir doktor bakacagım :S
bana doktor önerisi olan varmı ?
yok canım söylemedim ahmet beye sordum cinsiyet tahmininde bulunurmusunz diye pipisi yok ama daha erken dedi
cok sev,ndim canım insallah olucak allah herkese nasip etsin harika bi duygu osman hoca derken kac kez asılama yaptırdın canım sen ahmet beyde yapmamısmıydı sana asılama canım
kızlar herkese mrhaba
yok canım söylemedim ahmet beye sordum cinsiyet tahmininde bulunurmusunz diye pipisi yok ama daha erken dedi
cok sev,ndim canım insallah olucak allah herkese nasip etsin harika bi duygu osman hoca derken kac kez asılama yaptırdın canım sen ahmet beyde yapmamısmıydı sana asılama canım
Olur canım farketmez gönüller bir olsunkk huzurunda olsa şimdi noterle uğraşmayalımm
cilveliiievet ben ben
Canım Ardanın başına gelen benim arkadaşımın oğlunun yeni başına geldi.Çocuk küçük bir opresyon geçirdi doktora götürdüler.Aynen senin dediğin gibi yerinde oturamıyordu.Doktor ordaki irinli yeri kesmiş içinden çok fena iltihap akmışardacığımın poposunda çıban çıktı dün krem aldım ecz. geçmedi ya kocaman oldu
gece uyku uyutmadı bize popopmm diye ağladı..
şimdi dr. geldik antibiyotik ve merhem verdi sürdüm oyy ne ağladı evi yıktı
çıban acısını bilmiyorum ama dr. dediğine göre dayanılamz bir acı olur oturamaz diyor,
dedim oturmayı bırakın yürüyüşüne bakın dedim apallaıyarak yürüyor yavrum..
Zamane çocukları diye boşuna denmemişKızlar yine kızımdan bir inci paylaşayım. Bu çocuk şimdiden böyleyse ilerde beni yer çenesiyle kesin :)
Ben; pamuğuma BAKMA!
A.s hoşgeldbrusen;27652196]slm arkadaslar nasılsınız dün aksam doktora gittik bu sabahda ikili tarama için kan testi verdimslm kızlar ben de Bursa lıyım kabul eder misiniz beni de aranızaaaa
Canım senin adına çok sevindim hadi hayırlısı olur inşallahta meleğine kavuşursunslm arkadaşlar
malum 4 ay oldu adet olamadım tüp bebek için fakülteye gidicektim bugün randövüm vardıya 1de gittim 2buçukta muananeye girdim bütün rapporları testleri filmleri götürmüştüm uzun uzun anlattım dosya oluşturduk anlattımda anlattım çocuk 1 sordu ben 5 söledim hastalığımı biliyorum dedim bununla yaşıyorum siz okudunuz ama yaşamak daha ögreticid edim amddi manevi tükendik burda tüp bebek yaparmısınız yalvarırım dedimultrasyonla baktı büyük kist yok ama pko yani sonra bayabi her derdimi söledim aşılamalarımı zaten onların hocası olan profösör yapmıştı devlette tüp bebek için iğneli aşılama şartmış ama ben osman hocanın yaptıgını 3 kez üst üste denediğimizi söledim 1 kez iğneli denedik ama aşırı yumurtam büyüdü sonlandırdık dedim herşeyi güzelce detaylı anlattım ohh süperdi sonra dosyayı felan oluşturduk işte dedi tamam sizi tüp bebek bölüm başkanı barış beyle görüştürcem yupiiidedim 2buçukta muaneye girdim 3te bekleme salonuna oturdum yarım saat anlatmışım derdimi sonra 5bucukta anca barış beyefendinin işi bitti en son beni aldı bi posta onada anlattım diğer doktorda sağ olsun aşıla olmadan tüp bebge geçelim hocam felan dedi bende osman hocayı söledim onunda hocasıymış o 3 kezdenediyse aşılama benim için geçerli bakalım dedi eşin ürolojiden rapor alcak dedi tüp bebek için gerekli evraklarıda hazırla raporu al gel başlayalım dedi tüp bebek mi dedim evet dedi kızlar tam 5buçuk saat orda oturdum kalktım gezindim kurdeşen döktüm ama değdi galiba inşallah olcak ama bakalım ürolojiye ne zmana randövü vercekler insallah yakın tarihe alabilirim
dua eden arkadaşlarıma teşekkürler devamını bekliyorum
Rica ederim canım.Yani ailesini sormuşsun.Her çoğu kayınvalde kayınbaba olduğu gibi bendede olmadı değil.Allah beterinden korusunEveet canım aynı şekilde. Biraz eski kafalı mıyım desem bu konuda.. Eşim benden daha iyi bir işe sahip olmalı diye düşünüyorum. Sigortacıyım ben. Tip konusunu bilemeyeceğim. Çok yakışıklı da olmasın ama herkes bakmasın öyle
İş var güç var araba var ama yalnızımm dostlarımm yalnızım yalnıızzzz
Canım benim inşallah yüzyüze de tanışmak nasip olur dünya tatlısısın. Rabbim nasip etsin en kısa zamanda bebiş sahibi ol inşallah !! Hiç vazgeçme hep inan. O kadar yürekten istiyorsun ki, elbet sana da nasip olur evlat sahibi olmak.Hem senin de yaşın çok genç. Umutsuzluğa kapılma asla
Bunlar ne güzel dualar !!!Çok teşekkür ederim AMİNN. Sizin evlilik ne kadar çabuk olmuş. Tanışıyo muydunuz peki eşinle öncesinde ? :26: Hayırlısı olsun hakkımızda. Ben herkesin bi eşi olduğuna inanıyorum. Ama işte karşına çıktığında farketmek önemli olan.. :26: Senin eşinin ailesinden yana sıkıntır yoktur umarım ? Ne çok soru sordum
Allah kucağına almayı da nasip etsin , hayırlı evlat olsun inşallahCanım benim ya ilk fotoğraff İsteyen herkes yaşasın bu duyguyu dilerim..
sevcan ' cım geçmiş olsuunn !! İyi mi şimdi kızın ?
kızlar herkese mrhaba
hg aramıza hemen hamiş kal inşallahhh
bebk stiyomusun istemiyo msuun anlamadım doktorun verdiyse arkadaşlarına ne ki onuda anlamadım ben..şimdi hanki doktora gidiyosun? bursada gitmedim doktor kalamdıda tabiki öneririrm doktor devlet mi olsun özelmi:) parası kaç olsunher türden var yani bide hanki hastane yakın sana ona görede söleyebilirim yani
hayırlısı olsun canım erkek olsa gösterir kzıalr saklıyo diyolar ama belli olmaz kısmet saglıklı olsunda inşallah
3kez osman haldun develioğluna yaptırdık bu profösör art nin sahibi fsmde art varya tüp bebek ve yardımcı üreme merkezi orda yaptırdık ondan önce ahmet bey e bikere yaptırdık ahmet beyinde hocası osman beyaman gitmedimiz kaldımıki hamileliğimde ahmet eye gitmeyi cok isterim aam sakin uyal dingin tavrı cok raahtlatıcı ama normal bi hamilelik yaşyamıcam sanırım aman sanki oldumda
hoşgeldiniz :) ettik bile.
Grubumuza katılanlar kısaca kendini tanıtıyor.
hg aramıza hemen hamiş kal inşallahhh
bebk stiyomusun istemiyo msuun anlamadım doktorun verdiyse arkadaşlarına ne ki onuda anlamadım ben..şimdi hanki doktora gidiyosun? bursada gitmedim doktor kalamdıda tabiki öneririrm doktor devlet mi olsun özelmi:) parası kaç olsunher türden var yani bide hanki hastane yakın sana ona görede söleyebilirim yani
cnm ben jilmerde cenk beye gidiyorum özel saglık sigortam var .bri duyumun varmı cenk bey hakkında
aklımda kesinlikle yapıcam şu dr. ialçalarını kullanayım inşallah faydasını görürüz
geçmiş olsun sizede,havalar nasılda birden soğudu,
canım sende benim gibi her sabah kızını evden çıkartıyorsun dimi???
sıcacık yataktan kalkıp dışarı çıkıyoruz her sabah
nerden duydu acaba yoksa kuruyormu kendince:))
vayyy vayy kız bu kaynana çekmişş kanımca..
hoş geldiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?