- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
slm arkadaslar nasılsınız dün aksam doktora gittik bu sabahda ikili tarama için kan testi verdim
insallah iyi güzel sonuclar cıkar birde bebeişimizin fotosunu sizlerle paylasmak istedim
Eki Görüntüle 570426
slm arkadaşlar
malum 4 ay oldu adet olamadım tüp bebek için fakülteye gidicektim bugün randövüm vardıya 1de gittim 2buçukta muananeye girdim bütün rapporları testleri filmleri götürmüştüm uzun uzun anlattım dosya oluşturduk anlattımda anlattım çocuk 1 sordu ben 5 söledim hastalığımı biliyorum dedim bununla yaşıyorum siz okudunuz ama yaşamak daha ögreticid edim amddi manevi tükendik burda tüp bebek yaparmısınız yalvarırım dedimultrasyonla baktı büyük kist yok ama pko yani sonra bayabi her derdimi söledim aşılamalarımı zaten onların hocası olan profösör yapmıştı devlette tüp bebek için iğneli aşılama şartmış ama ben osman hocanın yaptıgını 3 kez üst üste denediğimizi söledim 1 kez iğneli denedik ama aşırı yumurtam büyüdü sonlandırdık dedim herşeyi güzelce detaylı anlattım ohh süperdi sonra dosyayı felan oluşturduk işte dedi tamam sizi tüp bebek bölüm başkanı barış beyle görüştürcem yupiiidedim 2buçukta muaneye girdim 3te bekleme salonuna oturdum yarım saat anlatmışım derdimi sonra 5bucukta anca barış beyefendinin işi bitti en son beni aldı bi posta onada anlattım diğer doktorda sağ olsun aşıla olmadan tüp bebge geçelim hocam felan dedi bende osman hocayı söledim onunda hocasıymış o 3 kezdenediyse aşılama benim için geçerli bakalım dedi eşin ürolojiden rapor alcak dedi tüp bebek için gerekli evraklarıda hazırla raporu al gel başlayalım dedi tüp bebek mi dedim evet dedi kızlar tam 5buçuk saat orda oturdum kalktım gezindim kurdeşen döktüm ama değdi galiba inşallah olcak ama bakalım ürolojiye ne zmana randövü vercekler insallah yakın tarihe alabilirim
dua eden arkadaşlarıma teşekkürler devamını bekliyorum
Eveet canım aynı şekilde. Biraz eski kafalı mıyım desem bu konuda.. Eşim benden daha iyi bir işe sahip olmalı diye düşünüyorum. Sigortacıyım ben. Tip konusunu bilemeyeceğim. Çok yakışıklı da olmasın ama herkes bakmasın öyle
İş var güç var araba var ama yalnızımm dostlarımm yalnızım yalnıızzzz
Canım benim inşallah yüzyüze de tanışmak nasip olur dünya tatlısısın. Rabbim nasip etsin en kısa zamanda bebiş sahibi ol inşallah !! Hiç vazgeçme hep inan. O kadar yürekten istiyorsun ki, elbet sana da nasip olur evlat sahibi olmak.Hem senin de yaşın çok genç. Umutsuzluğa kapılma asla
Bunlar ne güzel dualar !!!Çok teşekkür ederim AMİNN. Sizin evlilik ne kadar çabuk olmuş. Tanışıyo muydunuz peki eşinle öncesinde ? :26: Hayırlısı olsun hakkımızda. Ben herkesin bi eşi olduğuna inanıyorum. Ama işte karşına çıktığında farketmek önemli olan.. :26: Senin eşinin ailesinden yana sıkıntır yoktur umarım ? Ne çok soru sordum
Allah kucağına almayı da nasip etsin , hayırlı evlat olsun inşallahCanım benim ya ilk fotoğraff İsteyen herkes yaşasın bu duyguyu dilerim..
sevcan ' cım geçmiş olsuunn !! İyi mi şimdi kızın ?
kızlar herkese mrhaba
ben canakkaleliyim ama 11 senedir bursada yasıyırum üniversite icin geldiğim bu sehirde iş ve eside bursada bulunca kaldım :)
2 yıldur evliyim 2 aydır bebiş düsünüyorz bizde bir süre dogum kontrol hapıyla korundum 2 ay önce co cuk düsünmeye basladıımdan doktora gittim hapıda bırakmıstım ve adetimin biraz düzeni bozulmustu .doktor hormon testlerimi yaptı gayet iyi dedi 14.gün de gel bri yumurtana bakum dedi gittiğimde yeterli büyüklükte yumurta göremedi ve klomen vericem dedi
gecen ay klomen kullandım yumurta takibi icin gittiğimde 14. gün 15mm di bu yeterli değil sana igne verelim yumurtlamak icin dedi .bir anda sasırdım kendimi cok üzdüm .cünkü birseyin yok diyen doktor bana bir anda yumurtlama ignesi verdi .bu arada esimde de bir problem yok onunda sperm sayımı oldu .gayet iyi cıktı .
bugün yumurtlama ignesine basladım salı kontrole gidicem ama icimden diyorum cok mu erken oldu 2 aydır korunmuyorum bu doktor cok hızlı hareket ediyor . ve buda benim morelimi ozuyır bütün arkadaslarım bana cok kızdı neden hemen ilaca basladın dediler ama bende anlamadımki ne ara oldu bunlar(
doktorum söylenene göre bursanın tanınmıs bir doktoru ama biraz kararsız kaldım bende sanırım bu igne bitince baska bir doktor bakacagım :S
bana doktor önerisi olan varmı ?
hg aramıza hemen hamiş kal inşallahhh
bebk stiyomusun istemiyo msuun anlamadım doktorun verdiyse arkadaşlarına ne ki onuda anlamadım ben..şimdi hanki doktora gidiyosun? bursada gitmedim doktor kalamdıda tabiki öneririrm doktor devlet mi olsun özelmi:) parası kaç olsunher türden var yani bide hanki hastane yakın sana ona görede söleyebilirim yani
cnm ben jilmerde cenk beye gidiyorum özel saglık sigortam var .bri duyumun varmı cenk bey hakkında
Cenk Aşkalli çok iyi bir doktor. Hemen vazgeçme derim ben Erken olduğunu söylemiştim ama doktorunu duyunca devam et diyorum en azında 5-6 ay kadar.
Merhaba aramıza hoş geldin. Mutluluğunuz daim olsun bebekle perçinlensin inşallah.
Bence erken. Doktorlar genelde 1 yıldan önce muayne bile etmiyorlar.
çok sevindim ayy inşallajh en kısa zamanda hamileyim çığlıklarını burada duymak istiyoruz:))slm arkadaşlar
malum 4 ay oldu adet olamadım tüp bebek için fakülteye gidicektim bugün randövüm vardıya 1de gittim 2buçukta muananeye girdim bütün rapporları testleri filmleri götürmüştüm uzun uzun anlattım dosya oluşturduk anlattımda anlattım çocuk 1 sordu ben 5 söledim hastalığımı biliyorum dedim bununla yaşıyorum siz okudunuz ama yaşamak daha ögreticid edim amddi manevi tükendik burda tüp bebek yaparmısınız yalvarırım dedimultrasyonla baktı büyük kist yok ama pko yani sonra bayabi her derdimi söledim aşılamalarımı zaten onların hocası olan profösör yapmıştı devlette tüp bebek için iğneli aşılama şartmış ama ben osman hocanın yaptıgını 3 kez üst üste denediğimizi söledim 1 kez iğneli denedik ama aşırı yumurtam büyüdü sonlandırdık dedim herşeyi güzelce detaylı anlattım ohh süperdi sonra dosyayı felan oluşturduk işte dedi tamam sizi tüp bebek bölüm başkanı barış beyle görüştürcem yupiiidedim 2buçukta muaneye girdim 3te bekleme salonuna oturdum yarım saat anlatmışım derdimi sonra 5bucukta anca barış beyefendinin işi bitti en son beni aldı bi posta onada anlattım diğer doktorda sağ olsun aşıla olmadan tüp bebge geçelim hocam felan dedi bende osman hocayı söledim onunda hocasıymış o 3 kezdenediyse aşılama benim için geçerli bakalım dedi eşin ürolojiden rapor alcak dedi tüp bebek için gerekli evraklarıda hazırla raporu al gel başlayalım dedi tüp bebek mi dedim evet dedi kızlar tam 5buçuk saat orda oturdum kalktım gezindim kurdeşen döktüm ama değdi galiba inşallah olcak ama bakalım ürolojiye ne zmana randövü vercekler insallah yakın tarihe alabilirim
dua eden arkadaşlarıma teşekkürler devamını bekliyorum
canım karşındaki dr. güvenmelisin,başka çaren yok bence memnunsan da dr. arayışına girme derimkızlar herkese mrhaba
ben canakkaleliyim ama 11 senedir bursada yasıyırum üniversite icin geldiğim bu sehirde iş ve eside bursada bulunca kaldım :)
2 yıldur evliyim 2 aydır bebiş düsünüyorz bizde bir süre dogum kontrol hapıyla korundum 2 ay önce co cuk düsünmeye basladıımdan doktora gittim hapıda bırakmıstım ve adetimin biraz düzeni bozulmustu .doktor hormon testlerimi yaptı gayet iyi dedi 14.gün de gel bri yumurtana bakum dedi gittiğimde yeterli büyüklükte yumurta göremedi ve klomen vericem dedi
gecen ay klomen kullandım yumurta takibi icin gittiğimde 14. gün 15mm di bu yeterli değil sana igne verelim yumurtlamak icin dedi .bir anda sasırdım kendimi cok üzdüm .cünkü birseyin yok diyen doktor bana bir anda yumurtlama ignesi verdi .bu arada esimde de bir problem yok onunda sperm sayımı oldu .gayet iyi cıktı .
bugün yumurtlama ignesine basladım salı kontrole gidicem ama icimden diyorum cok mu erken oldu 2 aydır korunmuyorum bu doktor cok hızlı hareket ediyor . ve buda benim morelimi ozuyır bütün arkadaslarım bana cok kızdı neden hemen ilaca basladın dediler ama bende anlamadımki ne ara oldu bunlar(
doktorum söylenene göre bursanın tanınmıs bir doktoru ama biraz kararsız kaldım bende sanırım bu igne bitince baska bir doktor bakacagım :S
bana doktor önerisi olan varmı ?
cenk aşkalliden bahsediyorsun sanırım..olumsuz hiç bir duyum almadım,doğumunu da jimerde düşünüyorsan isabet olmuş derim,hg aramıza hemen hamiş kal inşallahhh
bebk stiyomusun istemiyo msuun anlamadım doktorun verdiyse arkadaşlarına ne ki onuda anlamadım ben..şimdi hanki doktora gidiyosun? bursada gitmedim doktor kalamdıda tabiki öneririrm doktor devlet mi olsun özelmi:) parası kaç olsunher türden var yani bide hanki hastane yakın sana ona görede söleyebilirim yani
cnm ben jilmerde cenk beye gidiyorum özel saglık sigortam var .bri duyumun varmı cenk bey hakkında
canım offf hala acıyor diye ağlıyor ve hiç inmedi şişliğiŞimdi inşallah biraz hafiflemiştir ağrısı.
Bende nereden bildiğini bir türlü anlayamadım. :) Bence öylesine tesadüfi bir olay ama komik bir olay :)
elim kolum bağlı bekliyorum dr. dediğine göre 2 günden sonra patlar dedi o zamanda bana getirin temizleyelim dedi
Günaydın... Teşekkür ederim canım. Bu gece de ateşlendi malesef. İnşallah iyi olur bir an evvel yavrum
inşallah canım,fitil verdinmi hiç,
ben en son ana kadar fitil vermiyorum ama çaresiz kalınca veriyorum 10 dk. sonra ateş düşmeye başlıyor ve sonra terlemeye çeviriyor..
ilgine çok teşekkür ederim candan ablacım ama sertlik inmedi hala şiş ve hala kırmızı taş gibiHerkese merhaba.
Sayfaları tam olarak okuyamadım. İleriki zamanlarda ara ara tamamlamayı düşünüyorum bu açığı.
Öncelikle; Sevcan Hanım ve Kaderim Hanım'a iki minik yavru için geçmiş olsun diyorum. Çocuklar öyle öyle büyüyorlar işte Allah' a emanetler. İnşallah küçük kız bu kadarcıkla atlatır soğukalgınlığı veya mevsimsel olarak çokça yaşanan bir durum genellikle şu günlerde herkeste.
Eğer kıl dönmesinden kaynaklı ise cerrahi müdahaleyle onu hallederler ama kıl dönmesi değil ise; bu tür çıbanların bir çoğuna böyle bir müdahalede bulunmuyorlar genellikle.
O halk arasında göz çıbanı (nazardan olduğu da söylenir bu çıbanın eskiler öyle derler) veya kan çıbanı falan diye ifade edilenden sanırım. Ahhh o çok acır çoookkkk. Ama artık acının tavan yaptığı zaman bitmesine ve bir şekilde ortadan bir yerden, kırmızı mercimekten biraz daha minik bir açılma olur zar gibi ve o andan sonra artık atlatmış demektir. İşin ilginç yanı antibiyotikli pomadlar her ne kadar enfeksiyonla ilgili kullanılabilecek en etkili şey olsalar da, bu tür çıbanlarda genellikle kendi seyrinde devam eden bir süreç yaşanıyor. Sevcan Hanım ın bahsettiği gibi üzerine lokum koymak, hafif ısıtılmış soğan koymak ve şimdi var mı piyasada bilemiyorum ama kara merhem dedikleri bir merhem sürerlerdi eskiden.
Ben de çocukken çok yaşamıştım, neredeyse 16 17 yaşıma kadar bir iki sene arayla benim kolumda hala izleri durur çiçekten kalma izler olur ya hani, o şekilde belli belirsizdir yerleri, gösteririm tanıştığımız zaman kısmetse, onun için acısını iyi bilirim. Yavrum benim yaa, inşallah benim bu satırları yazdığım anlarda artık acısı dinmiştir ve o iltihaplı bölge boşalmaya başlamıştır. Çünkü sadece bir damla bile olsa çıktığı an, önceki acı en az yarıya inmiş oluyor zaten. Sonra da bir kısmı dışarı çıkıyor zaten ve içindeki sertlik gün geçtikçe azalarak kendi kendine kayboluyor. Ah kıyamam kaç yaşında bilemiyorum ama, kaç yaşında olursa olsun bunun acısı ve ağrısı hakikaten çok fazla olduğu için şimdi sanki ben de o acıyı yaşıyormuşum gibi hissettim.
Sanırım yeni katılan arkadaşlar olmuş, kendilerine hoşgeldiniz demek istiyorum ben de.
Bir iki isim dışında, normalde de kişilerin kim olduğunu bilerek (ismen ve kullanıcı adıyla dahi olsa) takip edemedim zaten tam anlamıyla bu başlığı. İnşallah bir müddet sonra daha yakından ve sayfaları aksatmadan takip etmek istiyorum kısmetse.
Sevcan Hanım, Bahar Hanım bir de isimleri karıştırmamak için yazmasam daha iyi olucak çünkü yanlışlık yapabilirim ana okulu öğretmeni bir arkadaş, yine bir de gezmeleri çok sevdiğini söyleyen bir arkadaş, bir de Kaderim Hanım olarak bilebiliyorum. Farklı kullanıcı isimleri olunca onları ayırtedebilecek kadar saydığım isimler bana aşina geliyor.
Arada gözüme iliştiği kadarıyla devam edeyim. (Ayrıca şu bir kaç alıntıyla cevaplama yapıyorsunuz ya, işte ben onu da yapamadığım için, sayfaların tamamını okumuş olsam da; eğer yazmak istersem arka arkaya düşünün artık kaç tane yorum sırf benim yorumlarım olur :18: sayfalarca sürer... Alıntıyla cevapla kısmının yanındaki ikondan yapabilirsin demişti yine bu forumdan cici bir kardeşim ama ben denedim yine sadece bir tanesini alıntı yaptı, belki de ben farkında olmadan büyük butonun ucuna bastım bilemiyorum. Neyse en kısa zamande bunu bir test ederek bir daha denemeliyim sanırım.
Ben Osmangazi de oturuyorum. Ailem göçmen. Ben de küçükken gelmişim. Çocukluğum yazları hep Bursa da anneannemlerde dayımlarda geçmiştir. Baba mesleği nedeniyle değişik illerde oturmak zorunda olsak da, okul tatile girdiği an ertesi günü iple çekerdim ve ben otobüse binerdim şimdiki kent meydanı eski kent terminaliydi o zamanlar ve beni dayımlar teyzemler karşılarlardı. Yani 40 yıldır Bursalıyım diyebilirim ki, bunun son otuz yılını kesintisiz olarak sürekli ikamet ettiğim yer zaten.
46 yaşındayım. Allah herkesin evladını bağışlasın, sizlerin de öyle ve dileyenlerin de bir an evvel kucaklarını doldursun inşallah, daha da önemlisi hayırlısı neyse öylesini nasip etsin, hiçbirimizi evlat arayışıyla da evlat üzüntüsüyle ve sıkıntısıyla da imtihan etmesin ve hepimizin yavrularını daima korusun, iyilerle ve iyiliklerle karşılaşırsın inşallah, benim de artık hazır asker bir oğlum var. Ondokuz yaşında ve şu an ünv. birinci sınıfta.
Kısaca kendim için şimdilik bunları söyleyebilirim. Vardır tabi ki bir sürü şeyler ama başka aklıma gelmiyor ki birşey şu anda,inşallah zamanla birbirimizi daha iyi ve daha doğru tanıyabiliriz zaten gerek buradan gerekse buluşma günümüzde.
Bir çekilişten bahsedilmiş, o konuda beni de, sizler nasıl karar alırsanız o şekilde dahil edebilirsiniz.
Bir de, bu sayfadaydı sanırım; bebek bekleyen bir annemiz var inşallah hem O'nun için, hem de bebek sahibi olmak isteyen diğer kardeşlerim için, en kısa sürede hayırlısıyla güzel haberler alırız diye ve doğumları da en kolayından olsun dileklerimle duacıyım.
Bebek deyince bir isim daha aklıma geldi, kullanıcı adı da bebek olan bir kardeşim daha vardı, şimdi hatırladım O nu da.
Hepinize en içten sevgilerimi, saygılarımı ve en iyi dileklerimi sunuyorum. Biraz karışık yazmış olabilirim ancak dönüp hiç bakmadan ve düzenleme yapmadan göndermeyi düşünüyorum şu anda. Artık ne kadar anlaşılırsa ve bu durum için kusuruma bakmayın lütfen, olabildiğince bir çok şeyi ve bir kerede sıkıştırmaya çalışınca, biraz böyle bir durum oldu mecburen. :26:
Aaaa, son anda aklıma geldi, benden küçük iki eltim var benim de. Ben Yengeleriyim.Her ne kadar bir takım şeylerin standardı olmaz tabi ki, insanlar kişiler kişilikler hep farklı farklı. Ama genelinde en çok rastlanan durum; büyük abiler dışında kimsenin eli cebine gitmez... Bir de hani hamama giren terler diye bir tabir vardırya, ama niyeyse küçük olan kardeşlerde ve eltilerde niyeyse kayınvalide ve kayınpeder gittikçe ısısı arttırılmış hamama girerler tabiri caiz ise, saunaya da denilebilir. Aaahhh, ahhhh ömrüm yeterse bir cadı kaygana da ben mi olucam acaba???:18: Yok yok çocuklar mutlu mesut olsunlar ben daha ne isterim ki. Elim erdiği dilim döndüğünce gücüm yettiğince ve onların talep ettikleri kadarıyla ve süreyle, her zaman sevgi ve desteğimi sunarım olsa olsa...
Gunaydinnn bursanin guzelleriiiii
çok sevindim ayy inşallajh en kısa zamanda hamileyim çığlıklarını burada duymak istiyoruz:))
canım karşındaki dr. güvenmelisin,başka çaren yok bence memnunsan da dr. arayışına girme derim
burada herkez farklı dr. ismi söyleyebilir sonuçta her kim nerede ve kiminle doğum yaptıysa o dr. memnundur.
ben jimerde jale hanımda doğumu yapmıştım ve kim sorsa herkeze dr. isminni vweiryorum,
bu birazda elektrik olayı:)
cenk aşkalliden bahsediyorsun sanırım..olumsuz hiç bir duyum almadım,doğumunu da jimerde düşünüyorsan isabet olmuş derim,
canım offf hala acıyor diye ağlıyor ve hiç inmedi şişliği
elim kolum bağlı bekliyorum dr. dediğine göre 2 günden sonra patlar dedi o zamanda bana getirin temizleyelim dedi
inşallah canım,fitil verdinmi hiç,
ben en son ana kadar fitil vermiyorum ama çaresiz kalınca veriyorum 10 dk. sonra ateş düşmeye başlıyor ve sonra terlemeye çeviriyor..
yaa canım şu lokum olayını yapsana benim annem yapardı iyi gelirdi. Patlayınca da doktora götürcen üzgünüm ama deşecek orayı ne biliyim yaa... amann ne zor yaa.. İnsanın çocuğunda olacağına kendinde olsun. Okuttur yavrumuda nazar olmuşta olabilir.
Uyutunca elinde ısıttır iyice, açtır, hatta bantla bile çıbanın üzerine. Tutsa keşke iyi gelir belki belli mi olur.
Bu arada ateş düşürücü verince çok şükür düşüyor ateşi. Fitile gerek kalmıyor. Geçen buluşmada hasta olmuştuya o zaman vermiştim 4 saatte bir şurup ve fitil dönüşümlü.
Gunaydinnn bursanin guzelleriiiii
Günaydın :)
Merak ettim evde canın sıkılmıyor mu? arkadaş, komşu edinebildin mi? :)
malum ailen istanbulda onlara git gel her zaman olmaz...
Hayir maleseff tek tuk.sitede hep akraba dolu ama kayinvalidem eltilerim amcalar gelinler hepsi yaseminparkta.sorun ben esimin ailesini sevmiyorum.onlarin disinda kapilarini calabilicegim 2 kisi var sadece
aa hepsi yakın, uzak olunca daha iyi anlaşılıyor aslında.
Yakınken anlaşmak dahada zor. İyi eşin bir şey demiyor görüşmediğin için...
Benimde yan dairemdekinin kız kardeşi yaseminparkta, hiç komşuluğun olmadığını söylüyor. Canı sıkılıyormuş. çok katlı binalardaymış. Sizde oradasınız sanırım. Yasemin park denilen yer sadece o kısım değil mi?
Ewet orasi.esimin ailesiyle gorusmuyo degilim 2-3 gunde bir mutlaka kayinvalideyim.ama istekli degilim iste.sitede komsuluk pek yok ewet.cunlu hepsi calisan insanlar.komsunun kapisini calinca hep ya bakiciyla yada yardimciyla karsilasiyosun ev sahibini buldugun daireler az sayida.oyuzden mahalllede oturmayi isterdim diyorum hep
anladım canım, Aman hangi kadın seviyorki kocasının tarafını(hakseverden başka ) yinede mesafeyi koruduktan sonra çok problem olmaz.
sessiz sakin bir yer olarak iyi diyelim bari o zaman.
Kiralar ve daireler çok pahalı yeşil şehirde. Orada oturabilmek için baya bi zengin olmak gerekiyor.
Bu dediğim komşumun eniştesi de fabrika sahibiymiş. Ama eşi işinden dolayı eve geç geliyormuş orada arkadaşı da yokmuş hiç, kadın sürekli kızımı zengine vermem diyor, :) Genelde kadınla muhabbetimiz kız kardeşi ve çocukları üzerinezenginin malı misali :)
selam kızlar herkese uzun süredir uğrayamadım ama artık kısmetse buralardayım
Ayni durumdayi ozaman o kizin kardesiyle.bizimkilerin isi bir yani kayinpederim ve cocuklari bide amcamizla ortak fabrika bizimde.evet benimde esim hep gec gelir yurt disi bilmem ne ben esimle degil ailesiyle evliyim esimi az goruyorum yani.yaz tatili falan hicbisey yok.cok luksde yasamiyoruz sadece evin kirasi evet cok fazla okadar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?