Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

aferim kız sana helal olsun. Rabbim bu yolda eğlendirmesin arkadaşım. Sağlıcakla bebeciklerini al kucağına. Birde bakıyomuşsun ikiz oluyormuş. Sonrada tozuttum diye konu açarsın. Ayyyy inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh................

Günaydın... Teşekkür ederim canım. Bu gece de ateşlendi malesef. İnşallah iyi olur bir an evvel yavrum

Merhaba aramıza hoş geldin. Mutluluğunuz daim olsun bebekle perçinlensin inşallah.
Bence erken. Doktorlar genelde 1 yıldan önce muayne bile etmiyorlar.

Merhaba Candan abla :)

Çok teşekkür ederim kızım bu gece de ateşlendi. İnşallah atlatır artık yavrum bıraktım ablama geldim işe sabah

Allah gelin aldığın günleri de göstersin inşallah. Umarım gelinine iyi bir anne olursun :))

Merhaba aramıza hoş geldin. Mutluluğunuz daim olsun bebekle perçinlensin inşallah.
Bence erken. Doktorlar genelde 1 yıldan önce muayne bile etmiyorlar.

haklısın cnm ama su igneye basladım 5 gün bitsin doktorla konusucam . cünkü ben cocuk düsünüyorum diye gittim kendimi ignelerin icinde buldum bir anda . üstelik hormonlarım cok iyi ve esimde de problm yok sadece adet düzensizliğim vardı son aylarda

çok sevindim ayy inşallajh en kısa zamanda hamileyim çığlıklarını burada duymak istiyoruz:))
canım karşındaki dr. güvenmelisin,başka çaren yok bence memnunsan da dr. arayışına girme derim
burada herkez farklı dr. ismi söyleyebilir sonuçta her kim nerede ve kiminle doğum yaptıysa o dr. memnundur.
ben jimerde jale hanımda doğumu yapmıştım ve kim sorsa herkeze dr. isminni vweiryorum,
bu birazda elektrik olayı:)

ilgine çok teşekkür ederim candan ablacım ama sertlik inmedi hala şiş ve hala kırmızı taş gibi
evde lokum yok ama soğan var acaba yapsammı bilemedim:18:kara merhem dediğinizi dün dr. verdi ve onu kullanıyorum sürekli ama şimdilk faydasını göremedik,
hatta sabah sabah sargı bezini çıkarttım baktım hala aynı patlama yok
şuan ağlama falan yok çizgi filme daldı ama ara ara acıyor diye ağlıyor

Gunaydinnn bursanin guzelleriiiii

günaydınn canımm

Son düzenleme:
Günaydın :)

Merak ettim evde canın sıkılmıyor mu? arkadaş, komşu edinebildin mi? :)
malum ailen istanbulda onlara git gel her zaman olmaz...

Hayir maleseff tek tuk.sitede hep akraba dolu ama kayinvalidem eltilerim amcalar gelinler hepsi yaseminparkta.sorun ben esimin ailesini sevmiyorum.onlarin disinda kapilarini calabilicegim 2 kisi var sadece

Hayir maleseff tek tuk.sitede hep akraba dolu ama kayinvalidem eltilerim amcalar gelinler hepsi yaseminparkta.sorun ben esimin ailesini sevmiyorum.onlarin disinda kapilarini calabilicegim 2 kisi var sadece

aa hepsi yakın, uzak olunca daha iyi anlaşılıyor aslında.
Yakınken anlaşmak dahada zor. İyi eşin bir şey demiyor görüşmediğin için...

Benimde yan dairemdekinin kız kardeşi yaseminparkta, hiç komşuluğun olmadığını söylüyor. Canı sıkılıyormuş. çok katlı binalardaymış. Sizde oradasınız sanırım. Yasemin park denilen yer sadece o kısım değil mi?

Ewet orasi.esimin ailesiyle gorusmuyo degilim 2-3 gunde bir mutlaka kayinvalideyim.ama istekli degilim iste.sitede komsuluk pek yok ewet.cunlu hepsi calisan insanlar.komsunun kapisini calinca hep ya bakiciyla yada yardimciyla karsilasiyosun ev sahibini buldugun daireler az sayida.oyuzden mahalllede oturmayi isterdim diyorum hep

anladım canım, Aman hangi kadın seviyorki kocasının tarafını (hakseverden başka ) yinede mesafeyi koruduktan sonra çok problem olmaz.
sessiz sakin bir yer olarak iyi diyelim bari o zaman.
Kiralar ve daireler çok pahalı yeşil şehirde. Orada oturabilmek için baya bi zengin olmak gerekiyor.

Bu dediğim komşumun eniştesi de fabrika sahibiymiş. Ama eşi işinden dolayı eve geç geliyormuş orada arkadaşı da yokmuş hiç, kadın sürekli kızımı zengine vermem diyor, :) Genelde kadınla muhabbetimiz kız kardeşi ve çocukları üzerine zenginin malı misali :)

Ayni durumdayi ozaman o kizin kardesiyle.bizimkilerin isi bir yani kayinpederim ve cocuklari bide amcamizla ortak fabrika bizimde.evet benimde esim hep gec gelir yurt disi bilmem ne ben esimle degil ailesiyle evliyim esimi az goruyorum yani.yaz tatili falan hicbisey yok.cok luksde yasamiyoruz sadece evin kirasi evet cok fazla okadar yani

Benim eşimde çok evde olamasaydı kafayı yerdim sanırım. Allah yokluğunu göstermesin. Zor gerçekten.

yoksa siz o kızla eltimisiniz? onlarında öyle ortakmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…