Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Degildir bencede bukadar tesaduf olucagini bende sanmiyorum.eltimin ablasinin da 2 cocugu var ama 5 aylik degil biri erkek mavi gozlu digeri kiz betul ismide

Degildir bencede bukadar tesaduf olucagini bende sanmiyorum.eltimin ablasinin da 2 cocugu var ama 5 aylik degil biri erkek mavi gozlu digeri kiz betul ismide

:)) yok değil. Bizimkinin kızının adı betül değil. Oğluda mavi gözlü değil :)
Ama ben 2 çocuk biri 5 aylık derken eltin olabilecek kişiden bahsetmiştim :)

:)) yok değil. Bizimkinin kızının adı betül değil. Oğluda mavi gözlü değil :)
Ama ben 2 çocuk biri 5 aylık derken eltin olabilecek kişiden bahsetmiştim :)

Yok yokk eltimin bi tane kizi var.ben eltimin anlasindan bahsettim.betul ablasinin adi eltimin cocugunun degil

Yok yokk eltimin bi tane kizi var.ben eltimin anlasindan bahsettim.betul ablasinin adi eltimin cocugunun degil

bende bian acaba mı? dedim.
Demekki orada oturanların bir kısmı da fabrika sahibiymiş... :)

Bizde ne zaman biraraya gelsek komşu bayanla. Gündem hep ama hep kızkardeş :))) parası, gezdiği, tozduğu...

Ben yemekteyim canım bu arada.

Son düzenleme:

anladim.tamam ozaman afiyet olsun sana ben cikiyorum zaten yine gorusuruz ins.bash bash

hoş geldin canım :) naber büyüttün mü bebişi.
İşe başladın mı?

hoşbulduk canım
çok şükür 6 ayımız bitti büyüyor yavaş yavaş
evet işe başladım 3 ay olacak netdeyse ama işim müsaity değildi bakamıyodum hiç nete çok şükür artık hallettim işlerimi kısmetse buralardayım sen nasılsın cimcimen nasıl

Maşallah :)

Hadi gözün aydın. dönmene sevindim.
Benim kızımda rahatsız biraz. Bronşit oldu. Allah daha beterlerinden korusun artık

Maşallah :)

Hadi gözün aydın. dönmene sevindim.
Benim kızımda rahatsız biraz. Bronşit oldu. Allah daha beterlerinden korusun artık

sağolasın canım benim
ay kıyamam ben ona yaa çok geçmiş olsun canım bizim küçükde orta derecede bronşit olmuş onunla uğraşıyoruz arada öksürüyor işte o da

evet iyi bi doktor canımda eger fakültede hamile kalırsam inşallah tüp bebekle felan aynı doktora gitmeyi isterim sorarım doktora yani normal bi gebelik olursa süreci yani normal olursa ahmet beye medikale gitmeyi sterim orda dogurmayı da ama bakalım amannn olsun da elbet dogurcak yer bulurumhavaya girdim hemen muhabbete bak olduda dogurmayı düşünmeye başladım ayy bunları konuşabilcekmiyim bende çok istiyorum rabbim yardım etsin bi kpı açtı inaşşallah olur inşallahhhhhhhhhhhh

meraba ablacım gayet acık ve net yazıyosun nasıl anlamayalım ki:) ben sanırım o anaokulu ögretmeni dediinim msj alıntı yapmayı bide ben anlatayım umarım bu sefer olur ben 3-4 senedir kk dayım bende daha yeni ögrendim sayılır büyük kolaylık oluyo
msj yazdıgımız kutucukların sag alt köşesinde alıntı ile cevapla var onun yanında sagındada virgül gb bi kutucuk daha var msjları okurken cvp yazmak istediklerine en sagdaki virgül kutusuna basıyosun her cvp vermek istedini secince sayfanın en altındaki yeni msj yazma yerine tıklıyosun msj yazcagın sayfaa sectiklerin msjlar cıkıyo bikaç msj seçili oldugu için kişilerin msjlarının sonuna yazıyosun herkeze cvbını onun yazısının altına yazıyosun yani:44:sonra yolluyosun tek tek cvplamış gb çıkıyo inşallah anlatabilmişimdir:44:

25 yaşındayım evliyim ve 9 aylık bi kızım var...ailecek doğma büyüme bursalı yız.Başka bişi gelmiyor aklıma

oo aklına gelmiyosa ben sorarım
ne işyaparsın?
nerde oturuyosun?
eşin ne iş yapar?
o kaç yaşında?
nasıl tanıştınız=?
kaynanangilleri severmisinsevmezmisin
hımm aklıma geldikçe sorarım gene

bu arada kzıını allah bağışlasın hayırlı evlat olsun inş. saglıkla büyüt

cnm ben jilmerde cenk beye gidiyorum özel saglık sigortam var .bri duyumun varmı cenk bey hakkında

jimere hiç gitmedim ama arkadaşım orda dogum yaptı ziyaretine gittim cok sessiz skın özel temiz bakımlı hoş bi hastane yenide zaten arkadaşım çok pinpiriklidir o begendiyse zaten güzeldir ama söledin doktoru hiç duymadım hayret:44:bilemicem yani

ay agzını öpümamin aminnnnnnnnnnnnnnn

çok sevindim ayy inşallajh en kısa zamanda hamileyim çığlıklarını burada duymak istiyoruz:))

inşallah canım çığlık atmammı kadınalr kulübünü sallıcam bütün topiklere girip hamileyim dicemmm

Hayir maleseff tek tuk.sitede hep akraba dolu ama kayinvalidem eltilerim amcalar gelinler hepsi yaseminparkta.sorun ben esimin ailesini sevmiyorum.onlarin disinda kapilarini calabilicegim 2 kisi var sadece

o sitede hep çalışanlar varmış öyle diyolar

ay ölelerinede sinir oluyorum mudanyada hatime gidiyoruz çok zengin bi kadın var ona gittikmi evegeliyom sinirlerim bozuluyo kayınvaldemde diyo sen çok gençsin etkileniyosun aman ne dinliyon onu diyo kadın anlatıyo anltıyo görsen katları kiracıları nerdeyse acıcam malıyla öldürüyo beni

selam kızlar herkese uzun süredir uğrayamadım ama artık kısmetse buralardayım

baya olmuş herelde ben hatırlayamadımdahg yeniden aramıza kaybolma ben abalık hafızalıyımda unutuveriyom hemen kusura bakmabebişini öptüm saglıkla büyüt inşalalh

sağolasın canım benim
ay kıyamam ben ona yaa çok geçmiş olsun canım bizim küçükde orta derecede bronşit olmuş onunla uğraşıyoruz arada öksürüyor işte o da

geçmiş olsun sizede
Bizimkide 5 aylıkken olmuştu ileri derecede birde şimdi oldu. Çok şükür atlatılıyor ama hastalık zor tabi.
Nebulizatör almıştım o zamanlar ben. Şimdi doktora sordum o kadarlık değil dedi.
Sizde yoksa ve Eğer gerekliyse kullanabilirsin canım. Çünkü doktor yaa 5-10 iğne kullanacaksın yada buhar vereceğiz demişti bende makina almıştım eve, hastaneye götüremeyeceğimden o zaman.

baya olmuş herelde ben hatırlayamadımdahg yeniden aramıza kaybolma ben abalık hafızalıyımda unutuveriyom hemen kusura bakmabebişini öptüm saglıkla büyüt inşalalh[/QUOTE]

sağolasın canım evet bayağı oldu hemen hemen mayıstan beri

sağolasın canım bizimkide bayağı geçmişti şimdi bu aralar yine öksürüyor bakalım pazaretsi kontorlü var olmazsa dr da makina aldıracağım dedi gidince ne dieyecek

sağolasın canım bizimkide bayağı geçmişti şimdi bu aralar yine öksürüyor bakalım pazaretsi kontorlü var olmazsa dr da makina aldıracağım dedi gidince ne dieyecek

aaaaaa arkadaşlar sevcan neden banlanmış ya((
okadar dikaktli okudumki geçmişi nerde ne yanlış yapmış bu kız anlamadım,,
sizce neden??
neyse arar öğrenirim ama şimdi eşiyle beraber falandır yarın arıcam inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…