de devam edicem ozaman belkide ben ona hemen cocuk istiyrum izlenimi yarattım oda zaman kaybetmemek icin busekilde yapıuor olabilir
kafamdan atmaya calısıyorum hamilelik fikrini stress cok önemlimiş . esime yasgününde süpriz yapıp helsinkide olan arkadaslarına gitmmemiz icin ucak bileti aldım :))
Merhabalar, Bursada bildiğiniz iyi bir ürolog varmı kızlar, hangi hastaneyi önerirsiniz?
aaaaaa arkadaşlar sevcan neden banlanmış ya((
okadar dikaktli okudumki geçmişi nerde ne yanlış yapmış bu kız anlamadım,,
sizce neden??
neyse arar öğrenirim ama şimdi eşiyle beraber falandır yarın arıcam inşallah...
A.s hoşgeldin aramızaselam kızlar herkese uzun süredir uğrayamadım ama artık kısmetse buralardayım
aaaaaa arkadaşlar sevcan neden banlanmış ya((
okadar dikaktli okudumki geçmişi nerde ne yanlış yapmış bu kız anlamadım,,
sizce neden??
neyse arar öğrenirim ama şimdi eşiyle beraber falandır yarın arıcam inşallah...
A.s hoşgeldin aramıza
Bendede öyle olmuştu yarın sabaha açılırBu arada oğlun için yazdığımı okudunmu?Ben çevrim dışımıyım acaba yada yazdıklarım çıkmıyormu kimseler yazmamışta.
bu msjını gördümde başka yazdın mıki:44:
Eki Görüntüle 571341 hepinize gül tatlımdan ikram ediyorum 100.sayfanın hatrına afiyet olsun piknikteki tatlımızdan bi yemediniz he hepsini geri getirdimbida çok şey yapmayalım anca kısırı götürdüm ben aklımda kaldı diğerleri paptya kurabiyemi poca mıydı onu aslında merake tmiştim şiştim yiyemedim tarifini versene canım bu arada hep isticem unutuyorum bide kekler varı yiyemedim hiçbirini yaw acıktım galiba gece gece
Kızlaar nasılsınız bugün ? Hafta nasıldıı ?
Haksevercimm tedavin ne zaman başlıyor netleşen bir şey var mı
inşallah fakültede tüp bebk yaptırcaz bakaılım prosüdürler nasıl ilerlicek insallah hızlı ilerler ürolojiden eşim için bi rapor lazımmış onu alıcaz şimdi ben sanıt-yodum geçe verirler randövü netten aldım 14üne cok sevindim o testin sonucu rapor alıp bide evrakalrımızı hazırlayıp gidicez inşallah hemen yaptırabilirz ikiz ikiz olsun inşallah
inşallah fakültede tüp bebk yaptırcaz bakaılım prosüdürler nasıl ilerlicek insallah hızlı ilerler ürolojiden eşim için bi rapor lazımmış onu alıcaz şimdi ben sanıt-yodum geçe verirler randövü netten aldım 14üne cok sevindim o testin sonucu rapor alıp bide evrakalrımızı hazırlayıp gidicez inşallah hemen yaptırabilirz ikiz ikiz olsun inşallah
oo aklına gelmiyosa ben sorarım
ne işyaparsın?
nerde oturuyosun?
eşin ne iş yapar?
o kaç yaşında?
nasıl tanıştınız=?
kaynanangilleri severmisinsevmezmisin
hımm aklıma geldikçe sorarım gene
heppsssine cevap veriyorum tek tek
ben muhasebeciyim...Gürsu da bir insaat firmasının ana muhasebesinde çalışıyorum.
gürsu da oturuyorumyerlisiyiz.
eşim tekstilci.baba mesleği şuan bi firmada vardiye amirliği yapıyor.
o 29 yaşında hatta 10 gün sonra doğum günü
tanışmamız da şöyle...ben tee lise stajımı yaparkene çalığtığım fabrikanın karşısında çalışıyordu kendisi işe gelip giderken beğeniyor kendileri beni tlf alıyor bizim iş yerinden biriniden aramalar mesajlar bu şekilde başladık...ben üniversiteye gittim balıkesire o beni bekledi...4.senemizde evlendik.yani 07.06.2009 da evlendik.2012 de de bebeğimiz oldu..
kaynanam gilleri sevmiyorum mevzu çok uzun anlatırım onu da :26:
sizleri tanıyayım ben de ...
bide bayadır kk daym 2012 şubat anneleri topiğinde kariyer yaptım
Canım hoşgeldin aramızaAllah mesut etsin ve bebişinizi size bağışlasın Ben de 29 yaşındayım 3 yıllık evliyim mudanyada oturuyorum çocuk tedavisine başladık bize direk tüp bebek denildi ama ben aşılama yaptırıcam çünkü klomen vs hiç bişey kullanmadım bugüne kadar.Bir defada olsa şansımı denemek istiyorum.Olmazsa tüp bebek olur hayırlısı olsun.Bende 2009 geliniyim bu arada Kasım 29 Kayınvaldesigili seven vardırda azınlıktır Sevilmeyecek hareketler yaparlarsa nasıl sevelim değilmi ama Buluşma olursa senide bekleriz canım
heppsssine cevap veriyorum tek tek
ben muhasebeciyim...Gürsu da bir insaat firmasının ana muhasebesinde çalışıyorum.
gürsu da oturuyorumyerlisiyiz.
eşim tekstilci.baba mesleği şuan bi firmada vardiye amirliği yapıyor.
o 29 yaşında hatta 10 gün sonra doğum günü
tanışmamız da şöyle...ben tee lise stajımı yaparkene çalığtığım fabrikanın karşısında çalışıyordu kendisi işe gelip giderken beğeniyor kendileri beni tlf alıyor bizim iş yerinden biriniden aramalar mesajlar bu şekilde başladık...ben üniversiteye gittim balıkesire o beni bekledi...4.senemizde evlendik.yani 07.06.2009 da evlendik.2012 de de bebeğimiz oldu..
kaynanam gilleri sevmiyorum mevzu çok uzun anlatırım onu da :26:
sizleri tanıyayım ben de ...
bide bayadır kk daym 2012 şubat anneleri topiğinde kariyer yaptım[/FONT][/B]
CANIM bebek istiyorsunuz sanırım ne kadarlık evlisin...bebiş konusunda uzman oldum diyebilirim zor hamile kalmadım ama çok araştırdım hamileliğim süresince...stres başta yok oalcak relax olacaksın...rabbim uygun olan bir zamanda tabiiki evladı sana nasip edecek.
Teşekkür ederim Haksever.Senin, benim , bizim gibi olanların Allah yardımcısı olsun canım.
Burada bir kaç arkadaştan yardım aldım, sağolsunlar. Ama onlarda ben gibi emin değiller, tam memnun oldukları yada güvendikleri bir doktor yok henüz. Bende araştırma aşamasındayım. Aslında eşim hazır olsa, farketmez birine götüreceğim deeşimi ikna aşaması çok zordu malesef. Şimdide işlerim yoğun diyor. Hep bir bahanesi var. Ama artık sıkıştıracağım, zaman aleyhimize işliyor.
Bursada yeniyim, fazla bir yer bilmiyorum. Sağolsun burdaki arkadaşlardan semen testini yaptıracağım yerleri not aldım. Sıra geldi eşimi götürmeye. Bende sıkıntı yok, sorun eşimde galiba:26:
Bu arada sadece fakültemi tüp bebek raporu veriyor, başka hastane vermiyormuymuş Bursada:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?