Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

helsinki neresi acaba :44:

Merhabalar, Bursada bildiğiniz iyi bir ürolog varmı kızlar, hangi hastaneyi önerirsiniz?

benim yok bilen varsa yardımcı olurda eşimi ürolojiye götürcem bu ayın 14ünde ama biz tüp bebek için rapor lazımmış o bölümden onu almak için gidicez fakültede hakan bey hakan kılıçarslan nasıldır bilmem bi gidip görücez ordan başka yerde rapor vermiyolarmış mecbur fakülteden alcaz

canım ben tam kk yı kapadım kızartma yapıyodum bi ev telefonu aradı açtım alo alo diyorum bi saniye diyo başaka biriyle konuşuyo allah dedim bu neki hatlarmı karıştı meğer sevcanmışişten aradı sanırım banlandım dedi son yazdıgı mesajlara bak anlarsın bende kızartma yapıyodum anca baakabildim derdim var topiklerinden birine yorum yapmış hakedene hakettiğini sölemiş ama hakaret içeikli diye sanırım geçici kapsma alanı dışıa almışlar uzun sürmez inş. cezası amann ben hiç girmemeye çalışıyorum keni derdim bana yetiyo abuk subuk insanalrı okumak istemiyorum evli adamı ayartmış sevgili varken omu bumu diye soran birinin ağzının payını vermiş dayanamamışdeli kız umarım cabuk biter cezası

selam kızlar herkese uzun süredir uğrayamadım ama artık kısmetse buralardayım
A.s hoşgeldin aramıza

Bendede öyle olmuştu yarın sabaha açılırBu arada oğlun için yazdığımı okudunmu?Ben çevrim dışımıyım acaba yada yazdıklarım çıkmıyormu kimseler yazmamışta.

Sevcancım sana cevap atmak istedim ama mesaj atabilmem için arkadaşım olman gerekiyormuş. Nereden arkadaşlık isteği gönderildiğini de bulamadım bir türlü :26: Rica etsem sen beni ekler misin ? Hem primini hesaplarım gönderirim hem de bilgi veririm :)
Nazarlardan kazalardan korusun Rabbim kızını bundan sonra.

Kızlaar nasılsınız bugün ? Hafta nasıldıı ?
Haksevercimm tedavin ne zaman başlıyor netleşen bir şey var mı

bu msjını gördümde başka yazdın mıki:44:

hepinize gül tatlımdan ikram ediyorum 100.sayfanın hatrına afiyet olsun piknikteki tatlımızdan bi yemediniz he hepsini geri getirdimbida çok şey yapmayalım anca kısırı götürdüm ben aklımda kaldı diğerleri paptya kurabiyemi poca mıydı onu aslında merake tmiştim şiştim yiyemedim tarifini versene canım bu arada hep isticem unutuyorum bide kekler varı yiyemedim hiçbirini yawacıktım galiba gece gece

Canım ben niye sayfamda 400. olarak görüyorumNerde yazıyor 100. diye:44aha nice sayfalarımıza arkadaşlıklarımıza inşallahBu arada güzel tatlın için teşekkürler ellerine sağlık

Kızlar az önce dayanamadım Sevcanı aradım kısaca konuştum rahatsız etmeyim dedimPazartesi günü geliyormuş topiğe

Kızlaar nasılsınız bugün ? Hafta nasıldıı ?
Haksevercimm tedavin ne zaman başlıyor netleşen bir şey var mı

inşallah fakültede tüp bebk yaptırcaz bakaılım prosüdürler nasıl ilerlicek insallah hızlı ilerler ürolojiden eşim için bi rapor lazımmış onu alıcaz şimdi ben sanıt-yodum geçe verirler randövü netten aldım 14üne cok sevindim o testin sonucu rapor alıp bide evrakalrımızı hazırlayıp gidicez inşallah hemen yaptırabilirz ikiz ikiz olsun inşallah

İnşallah canım Allah gönlünüze göre versin

oo aklına gelmiyosa ben sorarım
ne işyaparsın?
nerde oturuyosun?
eşin ne iş yapar?
o kaç yaşında?
nasıl tanıştınız=?
kaynanangilleri severmisinsevmezmisin
hımm aklıma geldikçe sorarım gene

heppsssine cevap veriyorum tek tek

ben muhasebeciyim...Gürsu da bir insaat firmasının ana muhasebesinde çalışıyorum.
gürsu da oturuyorum yerlisiyiz.
eşim tekstilci.baba mesleği şuan bi firmada vardiye amirliği yapıyor.
o 29 yaşında hatta 10 gün sonra doğum günü
tanışmamız da şöyle...ben tee lise stajımı yaparkene çalığtığım fabrikanın karşısında çalışıyordu kendisi işe gelip giderken beğeniyor kendileri beni tlf alıyor bizim iş yerinden biriniden aramalar mesajlar bu şekilde başladık...ben üniversiteye gittim balıkesire o beni bekledi...4.senemizde evlendik.yani 07.06.2009 da evlendik.2012 de de bebeğimiz oldu..
kaynanam gilleri sevmiyorum mevzu çok uzun anlatırım onu da :26:
sizleri tanıyayım ben de ...
bide bayadır kk daym 2012 şubat anneleri topiğinde kariyer yaptım

CANIM bebek istiyorsunuz sanırım ne kadarlık evlisin...bebiş konusunda uzman oldum diyebilirim zor hamile kalmadım ama çok araştırdım hamileliğim süresince...stres başta yok oalcak relax olacaksın...rabbim uygun olan bir zamanda tabiiki evladı sana nasip edecek.

Canım hoşgeldin aramızaAllah mesut etsin ve bebişinizi size bağışlasınBen de 29 yaşındayım 3 yıllık evliyim mudanyada oturuyorum çocuk tedavisine başladık bize direk tüp bebek denildi ama ben aşılama yaptırıcam çünkü klomen vs hiç bişey kullanmadım bugüne kadar.Bir defada olsa şansımı denemek istiyorum.Olmazsa tüp bebek olur hayırlısı olsun.Bende 2009 geliniyim bu aradaKasım 29Kayınvaldesigili seven vardırda azınlıktırSevilmeyecek hareketler yaparlarsa nasıl sevelim değilmi amaBuluşma olursa senide bekleriz canım

tabiki memnuniyetle buluşuruz inş...yani kaynanamlar bana iyi davrandı da ben mi kötü oldum...

ben 23 yaşındayım 5bucuk yıllık evliyim 17dimde tanıdım eşimi 18de evliydim eşim ve ailesi süper 4 ayak üstüne düşmüşüm yani bilmedenallah razı olsun ailemde görmediğim kadar sevgi görüyorum ane baba ne demek onalrda öğrendim sevgi dolu bi ailem var sağolsunlar acuk cok gezentiler tek problemimiz o ben hiç sevmem gezmeyi ondan sanırım amazamanla görürsün evden cok onlarla gezmedeyim malesef

anaokulu öğretmeniyim çocuk gelişimi okudum evlendim 4 sene yaz kış claıştım kreşte geçen sene bıraktım çalışmayı çocuk için tedavi için daha cok zman ayırmak için malum calışırken zor oluyodu herkeze durumunu anlatmak felan neyse ayrılsım işten ama hala tık yok özellerde maddi manevi tükendik ben işten çıktım eşim renoda çalışıyodu oda bıraktı işini geölikte tır kooperetifine tır aldık şöför kullanıyo boyumuzdan büyük borca girdik anlıcan o yüzden özele gitmiyorum şimdilik fakülte yolları taştan ben koşuyorum yavaştan eşim baba sıyla kalebodur fayans dekorasyon işi yapıyo şuan serbest meslek yani hep istediği şeyi yaptı

sonra cıma he lise mezunuyum ama üniversite okuyorum şimdi geçen sene 1. sınıftım bütün derslerimi geçtim(mat. hariç) şimdi 2. sınıfım ama duygusal (para) sebeblerden bu sene dkayıt yapmadım 4 yıllık bigün biter inş.

başka evet anlattım gb çocuk için tedavi görüyorumbende bi jinekolok kadar bilgiliyim bu konuda zira evlendimden beri doktordayım eşimde sorun yokbendede pko var başka bi sorunumuz yok bi kere kendiliğinden hamile kaldım kendiligindende düştü sayısız yumurtlama takibi 4 aşılama yaptık olmadı malesefbakalım şimdi sıra tüp bebekte nazlı bebişim ne zman gelcek bilmiyorum ama kısmet hayırlısını diliyorum rabbimden bu kadar beklettti 2iz olcak galiba hayırlısı saglıklısını diliyorum hep illa olsun demedim asla dua ediyorum gözümün yaşıyla vercek olan rabbim

ben buyum canım işte memnun oldum tanıştığıma bu arada ben osman gazide merinos ta oturuyorum

Teşekkür ederim Haksever.Senin, benim , bizim gibi olanların Allah yardımcısı olsun canım.
Burada bir kaç arkadaştan yardım aldım, sağolsunlar. Ama onlarda ben gibi emin değiller, tam memnun oldukları yada güvendikleri bir doktor yok henüz. Bende araştırma aşamasındayım. Aslında eşim hazır olsa, farketmez birine götüreceğim de eşimi ikna aşaması çok zordu malesef. Şimdide işlerim yoğun diyor. Hep bir bahanesi var. Ama artık sıkıştıracağım, zaman aleyhimize işliyor.
Bursada yeniyim, fazla bir yer bilmiyorum. Sağolsun burdaki arkadaşlardan semen testini yaptıracağım yerleri not aldım. Sıra geldi eşimi götürmeye. Bende sıkıntı yok, sorun eşimde galiba:26:
Bu arada sadece fakültemi tüp bebek raporu veriyor, başka hastane vermiyormuymuş Bursada:26:

ne demek cnaım birbirimize yardımcı oluyoruzbu sitenin güzelliğide bu zaten

benim devlette yaptırman için rapor gerekli o yüzden fakültedeyim özelde tüp bebek yaptırsan hiç bişeye gerek yok paradan haber ver hemen yapıyolar

bahar hastanesinin alt katında jimer var jimer tüp bebek merkezi biz eşimin ilk sperm testini orda yaptırdık gayet temiz hoş bi yer cokta tenha yani rahat eder eşin kalabalık yer degil özel bi bölümü var oraya gidin benceinşallah eşinde bişi çıkmaz sebebsizde olmaya biliyo cnaım dermansız dert olmasında inşalllah bişi cıkmaz baharda nagihan hanım ve diğerleride iyi doktorlar medikalde ahmet yılmaz var iyi süper bi doktor devlette gidicem diyosan zübeydede de iyi doktorlar var ama muane olmak cok zor devlette malum işlemler uzunn cok uzun sürüyo ama bahar ve medikal iyi bence ben sadece maddi acıdan ve devlette tüp bebek yaptırabilmek için gidiyorum fakülteye denicem bakalım olmazsa fsm bulvarında osman haldun develioğlu var art adında bi tüp bbek merkezi üniversitede profösördü 3 aşılama yaptırdım orda doktorumdan cok memnunumda para olsa ona giderdim deneyeyim bakalım eger olmazsa yaza gidicez ona yazın toparlamış oluruz kendimizi kredi cekmek istemiyorum eşim çekelim yaptıralım diyo ama ben ozman hiç rahat olamam o yükle yani onca para vericez sıkıntıdan ölürüm tutcakmı tutmucakmı diye olmazsa kahrolurum ben kendimi biliyorum cok zor o bekleme süresi ya olmazsa diye ölürüm valla o yüzden devlette deneyelim diyorum inşallah rabbim fazla bunaltmadan olur bakalım maşallah ilk görüşmeler güzel geçti simdi eşim için ürolojiden rapor alcaz evrakalrı hazırlayıp gisdicez inşallah hemen baslarlar

Canımm Allah gönlünüze göre versin inşallah ! Olsun da teki çift boşver sağlıklı olsun yeter ki :)

Kırmızıçilek hoşgeldinn

Pazar günleri ne yapıyorsunuz kızlar ? Ben yorucu bir işte çalışıyorum ama gene de pazarları sevmiyorum çok sıkılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…