Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Kendim kadın doğumcuya gittim, alttan muayene etti, hormon testi yaptırdım, hepsi normal çıktı. Bana çocuğunuz olur demişti fakat aradan baya zaman geçti. Doktor çok ilgisiz bir bayandı, bu testler yeterlimidir canım, bir daha da gitmedim açıkcası.
Bahar hastanesini düşünüyorum bende, burdaki arkadaşlarda orayı önermişti. Peki canım özel bölümü var demişsin ya, onu onlar belirtiyorlarmı, yani bizmi diyeceğiniz özel oda olsun diye, nasıl oluyor bu işler. Eşim çok gergin ve stresli biri. çokda inat. Bir inatlaşırsa gitmez bir daha. offff:18:
Onu götüreyim, ona göre bende tekrardan gitsemmi bilemedim. Eşim bana kızıyor, doktor birşeyin yok demiş nediye gideceksin diyor
MedicalPark orasıda olabilir ama orada sperm testi yapan yer yokmuş.
Bizede tüp bebek diyebilirler, yaşlarımızdan dolayı:18: olursa, rapor çıkartayım diyorum. Çünkü ilk aşamada tutmayan çok var. Söylediğin gibi bu işin maddi yanıda var. Bende çok içliyim, para boşa gitti diye dert ederim şimdi...peki canım, aşılama için ne kadar ücret ödediniz?
Hayırlısıyla iyi haberlerini alırız canım, Rabbim çok uğraştırmasın bizleri

ah biri bursa mı dedi canım bursam benimmmmmm

bursadan ayrılalı 6 sene oldu artık dönmek istiyorum bursama :93:

herkese iyi gecelerrrr kızlar
birkac gündür bakamadım buraya yeni gelen arkadaslara da hosgeldin diyorum bebiş isteyen herkes allahın izniyle biran önce bebişlerine kavussun insallah

arkadaslar biz sperm testlerini bursa tüp bebek merkezinde yaptırmıstık. yaptırdık diye sanırım eşimin telifonuna sürekli oradan msj geliyor
gebelik asısı gelmiştir basarılma olasılığı %65dir diye msj gelmişti dün aksam bu sabahda msj geldi tüp bebek fiyatımız 5500tldir ilaclar dahil bilginiz olsun dedim maddi konuda zorlanmayacak olanlar deneybilir.özer kutlu oranın ortaklarından kendisi cok iyi bi doktordur ödüllü arkadasımın tüp bebeği ilk seferde tuttu bende ona gitmek isterdm ama suan hiç bi hastanede çalısmıyor acıbadem jimer de doğum yaptırıyormus o yüzden gitmedm ilk görüşme ücretsin bilginize uluyolda adliyenin karsısında tek katlı turuncu bir yer

canım dün yazdıktan sonra hemen göz attım okudum son sayfayı:))

canım hepsini okuyorum aslında ama sana yazmamışmıyım
hangisiydi hani arkadaşının oğluna çıban için opersayon yapıldığını yazmıştın omuydu acaba??
birde şunu söyleyim sayfalarda alıntı yaparak yazdığın için,
yani 7 yada 8 cvp yazdığın için bende seninkileri alıntı yapınca biraz karışık gibi oluyor:))
diğerlerinide silemiyorum

son iki haftamız kalmış kızlar kıyametin kopmasına

biz maya takvimine göre değil allahın taktirine göre yaşıyoruz..
2 deli bir kuyuya taş atar 40 akıllı çıkaramazmış ya o misal
bende oğluma anlat anlat mahvoldum çocuk etkilenmiş okulda duyuyorlar

Son düzenleme:

şimdi geldik görümcemden evli olunca yazsa açık alan gezileri kışsa ya avm ya akrabaalrla çok nadirde evde çay çerez film izleriz bozaaaaaaaaaaaaaaaaaaa felan öyle takılırız nabcaz ki başka

bahar hastanesinde nagihan hanım bizi jinemede yönlerdirdi sperm testi için ister orda ister seniz dıaşrda istediniz yerde yapın dedi baharın en alt katı jinemed tüp bebek merkezi böle acılıp kapnan kapılar varyo öle ayrı bi yer içerside gayet tenha nezih bi yeryani öle yol geçen yeri değil oraya gelen herkez ya tüp bebek ya sperm testi yaptırır yani anlıcan kimse kimseyi kınamaz alaycı bakmaz herkez kendi halinde

bu arada eğer özelde tüpbebek yaptırcaksanız rapora felan gerek yok ama ben maddi acıdan yaptıramam diyosan önce fakültede kadın doguma gitmen lazım(ki randövüyü kaç ay sonraya verirler bilmem) daha sonra orda sana test felan yaparlar eger aşılama yada tüpbebek gerekiyosa (ki bunu anlamaları aylar sürüyo) sonra tüpbebege yönlendirirler..sonra senin o sperm testine bile gitmeyen aşini kaç kere fakülteye sürüklemen gerekir bilemiyorum eşin bu konuya uzaksa işin çok zor benimki alıştı 5bucuk senedir doktorlardayız daha fakülteye hiç gelmedi benimle ben 7-8aydır gidiyorum adet olamadıgım için bi gittim sonra adet olunca gel dediler 3ay sonra gittim aynı testleri gene verdiler adet ol gel dediler 4ay sonra gittim ama bu sefer şansım döndüde oranın başıyla görüştüm barış beyle sonunda bi adım ilerledim tüp bebek için dosyam hazırlandı neler lazımsa listesini verdi eşim için ürolojiden bi rapor istedi şimdi onları tamamlayıp gene gidicem bu sefer eşimle gidicem inşallah olur hemen yüp bebek ama devlette çok zor imkanın varsa bence yaşımda geç diyosan (ki kaç yaındasın bilmiyorum) özele git medikalde ahmet yılmaza gidebilirsin o aşılamada yapıyo tüpbebek bilmiyoum ama bana aşılama yapmıştı :44:öle yani bu işler zor işler tabi aran yoksa

ah biri bursa mı dedi canım bursam benimmmmmm
bursadan ayrılalı 6 sene oldu artık dönmek istiyorum bursama :93:

neredesinki 6 senedir şark görevindemi okuldamı biraz kendinden bahset bursa özlemini gideririrz belkim biz hg aramıza

helsinki neresi acaba :44:

finlandiya cnm :)

he bizim firlandiya aman bende uzak bi yer sandım

neredesinki 6 senedir şark görevindemi okuldamı biraz kendinden bahset bursa özlemini gideririrz belkim biz hg aramıza

ben 4 yıl dışarda okudum 2 yıldırda siirttin bi ilçesinin köyündeyim (( malesef işin kötüsü 5-6 yıl daha burda görünüyorum

Son düzenleme:
ben 4 yıl dışarda okudum 2 yıldırda siirttin bi ilçesinin köyündeyim (( malesef işin kötüsü 5-6 yıl daha burda görünüyorum

olsun kısmet mecburi görev sanırım biraz kendinden bahset alen bursalı mısın ne okudun ne iş yaaprsın yaşın boyun kilon medeni halin ailen felan filan

olsun kısmet mecburi görev sanırım biraz kendinden bahset alen bursalı mısın ne okudun ne iş yaaprsın yaşın boyun kilon medeni halin ailen felan filan

sınıf öğretmenliği okudum uşakta sonra siirte atandım
canım mecburi görevle ilgisi yok ya bi yıl daha dursam mecburi görevim bitiyor ama sınıf öğretmenleri bulunduğu ilin dışına gidemiyor
bu durumda da bursa benim için hayal oluyo düşündükçe çok sıkılıyorum
burda
eğitim de çok zor her gün sesim kısık geliyorum anlamıyo çocuklar bir de 70 km git 70 km gel offffffffff çok yorucu

Evet canım yazdım hatta kaderime oğlunun rahatsızlığıyla ilgili bir bilgilendirme yazmıştım sanırım görmedi.Sevcanda iyidir umarım sankim aramıza kara kediler girdi

Ayy Baharrr.... Seni öpmek istiyorum :)))
kız niye kar kediler girsin aramıza. Seeeeennn - beeeennnn kara kedi Aşkolsun arkadaşım yaa...
Eğer öyle bir intiba bıraktıysam özür dilerim, ama kötü niyet yada kasten yapılan bir şey yok yanlış anlama.

Bu arada Cuma akşamı müstakbel eltimlerdeydim o yüzden konuşamadım :) Cumarteside arayamadım kusura bakma olur mu? Hafta sonları inan kendimi kaybediyorum :)
konuşalım en kısa zamanda.

günaydınlar herkeze
baharcım nerden çıktı kara kedi ya bizim topiğe gelemez o
sevcan nasıldı cuma akşamı anlat anlat azcukk dedikodu yapalaım

bende bugün oğlumu okula bırakıp gökdere pazarına gideyim dedim,
sabahın 9undaeve girip tekrar çıkmak zor olur diye ama tezgahlar yeni açılıyordu:18::18:
şimdide canım istemiyor

Son düzenleme:

bu arada yeni evliyim 4 aylık taze gelin :)

sen de kendinden bahset canım

ANIM BANIN AÇILINCA TANITIRIM KENDİMİkonu dışı msj atmanda şutu yedin sanırım canın sıkılıyosa bize takılırsın işte sıkma canını canım hg aramıza

günaydın kızlarrr herkese iyi haftalar

günaydınlar efendümm

günaydın kızlar.

herkes iyimi. :)

Özge cuma günü senin telefon çekmedi sanırım, arayamadım sonra tekrardan da çıkıcaktım.
Cuma akşamı Eltimle tanıştım ilk görüşme güzeldi :) Cumartesi nişanımız var.
Dünde Eski müdürüme oturmaya gittim kızımla. böyle Geçti hafta sonu işte.

Kaderim Arda biraz daha iyiymiş :) maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…