ne demek cnaım birbirimize yardımcı oluyoruzbu sitenin güzelliğide bu zaten
benim devlette yaptırman için rapor gerekli o yüzden fakültedeyim özelde tüp bebek yaptırsan hiç bişeye gerek yok paradan haber ver hemen yapıyolar
bahar hastanesinin alt katında jimer var jimer tüp bebek merkezi biz eşimin ilk sperm testini orda yaptırdık gayet temiz hoş bi yer cokta tenha yani rahat eder eşin kalabalık yer degil özel bi bölümü var oraya gidin benceinşallah eşinde bişi çıkmaz sebebsizde olmaya biliyo cnaım dermansız dert olmasında inşalllah bişi cıkmaz baharda nagihan hanım ve diğerleride iyi doktorlar medikalde ahmet yılmaz var iyi süper bi doktor devlette gidicem diyosan zübeydede de iyi doktorlar var ama muane olmak cok zor devlette malum işlemler uzunn cok uzun sürüyo ama bahar ve medikal iyi bence ben sadece maddi acıdan ve devlette tüp bebek yaptırabilmek için gidiyorum fakülteye denicem bakalım olmazsa fsm bulvarında osman haldun develioğlu var art adında bi tüp bbek merkezi üniversitede profösördü 3 aşılama yaptırdım orda doktorumdan cok memnunumda para olsa ona giderdim deneyeyim bakalım eger olmazsa yaza gidicez ona yazın toparlamış oluruz kendimizi kredi cekmek istemiyorum eşim çekelim yaptıralım diyo ama ben ozman hiç rahat olamam o yükle yani onca para vericez sıkıntıdan ölürüm tutcakmı tutmucakmı diye olmazsa kahrolurum ben kendimi biliyorum cok zor o bekleme süresi ya olmazsa diye ölürüm valla o yüzden devlette deneyelim diyorum inşallah rabbim fazla bunaltmadan olur bakalım maşallah ilk görüşmeler güzel geçti simdi eşim için ürolojiden rapor alcaz evrakalrı hazırlayıp gisdicez inşallah hemen baslarlar
helsinki neresi acaba :44:
finlandiya cnm :)
ilgine çok teşekkür ederim candan ablacım ama sertlik inmedi hala şiş ve hala kırmızı taş gibi
evde lokum yok ama soğan var acaba yapsammı bilemedim:18:kara merhem dediğinizi dün dr. verdi ve onu kullanıyorum sürekli ama şimdilk faydasını göremedik,
hatta sabah sabah sargı bezini çıkarttım baktım hala aynı patlama yok
şuan ağlama falan yok çizgi filme daldı ama ara ara acıyor diye ağlıyor
Merhaba. İyi geceler diliyorum öncelikle ve umuyorum ki iyisinizdir.
Nasıl oldu ufaklık? inşallah en zor safhayı atlatmıştır. Sonrasında da acır ama o çok dayanılmaz zamanlarına göre rahatlamıştır yavrucak.
canım dün yazdıktan sonra hemen göz attım okudum son sayfayı:))helsinki neresi acaba :44:
benim yok bilen varsa yardımcı olurda eşimi ürolojiye götürcem bu ayın 14ünde ama biz tüp bebek için rapor lazımmış o bölümden onu almak için gidicez fakültede hakan bey hakan kılıçarslan nasıldır bilmem bi gidip görücez ordan başka yerde rapor vermiyolarmış mecbur fakülteden alcaz
canım ben tam kk yı kapadım kızartma yapıyodum bi ev telefonu aradı açtım alo alo diyorum bi saniye diyo başaka biriyle konuşuyo allah dedim bu neki hatlarmı karıştı meğer sevcanmışişten aradı sanırım banlandım dedi son yazdıgı mesajlara bak anlarsın bende kızartma yapıyodum anca baakabildim derdim var topiklerinden birine yorum yapmış hakedene hakettiğini sölemiş ama hakaret içeikli diye sanırım geçici kapsma alanı dışıa almışlar uzun sürmez inş. cezası amann ben hiç girmemeye çalışıyorum keni derdim bana yetiyo abuk subuk insanalrı okumak istemiyorum evli adamı ayartmış sevgili varken omu bumu diye soran birinin ağzının payını vermiş dayanamamış deli kız umarım cabuk biter cezası
A.s hoşgeldin aramıza
Bendede öyle olmuştu yarın sabaha açılırBu arada oğlun için yazdığımı okudunmu?Ben çevrim dışımıyım acaba yada yazdıklarım çıkmıyormu kimseler yazmamışta.
ilgine çok teşekkür ederim candan ablacım ama sertlik inmedi hala şiş ve hala kırmızı taş gibi
evde lokum yok ama soğan var acaba yapsammı bilemedim:18:kara merhem dediğinizi dün dr. verdi ve onu kullanıyorum sürekli ama şimdilk faydasını göremedik,
hatta sabah sabah sargı bezini çıkarttım baktım hala aynı patlama yok
şuan ağlama falan yok çizgi filme daldı ama ara ara acıyor diye ağlıyor
Merhaba. İyi geceler diliyorum öncelikle ve umuyorum ki iyisinizdir.
Nasıl oldu ufaklık? inşallah en zor safhayı atlatmıştır. Sonrasında da acır ama o çok dayanılmaz zamanlarına göre rahatlamıştır yavrucak.
merhabalar..
çok şükür bugün patladı artık..evet biraz daha iyi çok şükür ama yine krem sürerken yıkıyor ortalığı
en azından sertliği indi ama çevresi kıpkırmızı hala
yarına bişeyi kalmaz inşallah..
merhabalar..
çok şükür bugün patladı artık..evet biraz daha iyi çok şükür ama yine krem sürerken yıkıyor ortalığı
en azından sertliği indi ama çevresi kıpkırmızı hala
yarına bişeyi kalmaz inşallah..
Neyse geçmiş olsun. Evet o sertliğin kayolması biraz uzun sürebilir ve etrafındaki kırmızılık da bir kaç güne çapı daha da azalır.
En azından bu gece daha rahat uyur yavrum. Hayırlı geceler diliyorum görüşmek üzere inşallah.
herkese iyi gecelerrrr kızlar
birkac gündür bakamadım buraya yeni gelen arkadaslara da hosgeldin diyorum bebiş isteyen herkes allahın izniyle biran önce bebişlerine kavussun insallah
Canımm Allah gönlünüze göre versin inşallah ! Olsun da teki çift boşver sağlıklı olsun yeter ki :)
Kırmızıçilek hoşgeldinn
Pazar günleri ne yapıyorsunuz kızlar ? Ben yorucu bir işte çalışıyorum ama gene de pazarları sevmiyorum çok sıkılıyorum
Kendim kadın doğumcuya gittim, alttan muayene etti, hormon testi yaptırdım, hepsi normal çıktı. Bana çocuğunuz olur demişti fakat aradan baya zaman geçti. Doktor çok ilgisiz bir bayandı, bu testler yeterlimidir canım, bir daha da gitmedim açıkcası.
Bahar hastanesini düşünüyorum bende, burdaki arkadaşlarda orayı önermişti. Peki canım özel bölümü var demişsin ya, onu onlar belirtiyorlarmı, yani bizmi diyeceğiniz özel oda olsun diye, nasıl oluyor bu işler. Eşim çok gergin ve stresli biri. çokda inat. Bir inatlaşırsa gitmez bir daha. offff:18:
Onu götüreyim, ona göre bende tekrardan gitsemmi bilemedim. Eşim bana kızıyor, doktor birşeyin yok demiş nediye gideceksin diyor
MedicalPark orasıda olabilir ama orada sperm testi yapan yer yokmuş.
Bizede tüp bebek diyebilirler, yaşlarımızdan dolayı:18: olursa, rapor çıkartayım diyorum. Çünkü ilk aşamada tutmayan çok var. Söylediğin gibi bu işin maddi yanıda var. Bende çok içliyim, para boşa gitti diye dert ederim şimdi...peki canım, aşılama için ne kadar ücret ödediniz?
Hayırlısıyla iyi haberlerini alırız canım, Rabbim çok uğraştırmasın bizleri
ah biri bursa mı dedi canım bursam benimmmmmm
bursadan ayrılalı 6 sene oldu artık dönmek istiyorum bursama :93:
helsinki neresi acaba :44:
finlandiya cnm :)
neredesinki 6 senedir şark görevindemi okuldamı biraz kendinden bahset bursa özlemini gideririrz belkim biz hg aramıza
ben 4 yıl dışarda okudum 2 yıldırda siirttin bi ilçesinin köyündeyim(( malesef işin kötüsü 5-6 yıl daha burda görünüyorum
olsun kısmet mecburi görev sanırım biraz kendinden bahset alen bursalı mısın ne okudun ne iş yaaprsın yaşın boyun kilon medeni halin ailen felan filan
Evet canım yazdım hatta kaderime oğlunun rahatsızlığıyla ilgili bir bilgilendirme yazmıştım sanırım görmedi.Sevcanda iyidir umarım sankim aramıza kara kediler girdi
sınıf öğretmenliği okudum uşakta sonra siirte atandım
canım mecburi görevle ilgisi yok ya bi yıl daha dursam mecburi görevim bitiyor ama sınıf öğretmenleri bulunduğu ilin dışına gidemiyor
bu durumda da bursa benim için hayal oluyo düşündükçe çok sıkılıyorum
burda
eğitim de çok zor her gün sesim kısık geliyorum anlamıyo çocuklar bir de 70 km git 70 km gel offffffffff çok yorucu
bu arada yeni evliyim 4 aylık taze gelin :)
sen de kendinden bahset canım
günaydın kızlarrr herkese iyi haftalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?