Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

oyy çok heycanlanıyorsun canım yaa önce kendi içinde yapabileceğine inanmalısın. :)
Benden sonra herkes araba kullanmaya heves etti, sanırım Bu bile kullanıyosa ben niye yapamıyım diye düşünüyorlar DD
Mahalle araları gerçekten zor ama pratikle en fazla bir hafta sürer bu. Sen zaten kaldırmayı götürmeyi biliyormuşsun, bence bu kadar korkman gereksiz. :)
Ben ilk zamanlar evin önüne park edemiyordum :) komşumuzu çağırıyordum :) bi keresinde de geri gelmem gerek gelemedim yol kapalı kimsede yoktu, beton döken adam vardı tek, 10 dakikaya işim bitecek dedi :) bekledim onu öyle mel mel.
Kızımda arabadaydı çıkardım çubuk kraker yedik çocukla arabada :)
olacak böyle şeyler.
Eşim hala benim çok kötü kullandığımı söylüyor, hatta dün akşam (normalde hep o kullanır o varsa). Ben direksiyondayım açtı kapıyı, ben kullanayım, kaza yaparsın yaa diyor. Gebermekten mi korkuyosun, normalde sen yokken kullanınca hiç böyle endişelenmiyosun arkamdan dedim. 10 sefer inşallaaaaaahhh kaza yapmassın dedi durdu. Hazmedemiyor adam benim her işi yapabilmemi....

ne iyi hocan varmış Allah razı olsun :) tabi kocanında iyiliği es geçilemez. Hem senin hem psikolojin açısından hemen tutmuş bir hoca baksana :)
Benimde kocam beni pes ettirmeye çalışıyor daha çok.
Çok kötü kullanıyorsun farkında değilsin ama, diyor akşam. Ablamda döndü eşime şahsen senin kullandığın araba da daha çok tedirgin oluyorum dedi. Apıştı kaldı. Çünkü çok hızlı kullanıyor kendisi.

ay sabah sabah ne güldümmmmmmmmmmmmmmmmmm
bi kere kendim çıktım hiç sormadan kreşe gitcektim orayada ne araba ne minübüs ne dolmuş hiçbişe gitmiyo ters bizim eve servisi kaçırdım elimdede leptop ve bi çanta faliyet eşyası hayatta yürüyemezdim yani koydum arabaya allahım sana emanet dedim ama evden çıakrkende okuyom önü arkası boş olsun cıkamam diye cıktım sokakta bitek bizim araba varyani cıktım neyse sokan başına geldim kahvenin çıra atladıgel abla gelllllllllllllllll gell boş boş dön döno çıkmasa daha kolay ıakrdım yani allah razı olsunda panik atagımı tetikledi neyse cıktım en geniş yollardan gitmeye çalışıyom yolu uzattımda uzattımsonracıma bizim caddeyi biliyosun kanal boyuna cıkan araya geldim höyttt önüme kocaman kamyon durdum kenarda zor geçti adam kıpırdamadım bakmadımda ondan yana hiç eşimin taktigidir busonracıma tam hamle yaptım döncem minübüssssssssssssssssssssssssöküz bide üstüme sürdü yani tipoda uzun acuk bilirsiniz dönemem imkansız yani ilk yanlız cıkışım kaldırıma cıktım acuktak sesi duyunca durdum dükkan sahibi çıktı barıyo dur dur geri basDödü koptu dükkana gircem diyesonra minübüscü geri cıktı baska soka girdi heh dedim yol ver geri aldım döndüm gittim koca gün kreşte karsıklarıma kıramp gitdi akşam nasıl döncem diye eşimde işte :18:sonra müdüremiz var dedi korkma ben gelirim aferim gelmişsin kadın ama 9-10senedir kullanıyo erkekelerden güzel ona özenip aldım zaten ehliyet neysem arkadaşlar pohpohluyo nasıl geldin felan 20 ögretmeniz tek evli bendim hep beraber aldık ehliyet tek arabası olanda bizdik yani baya havam oldu ama içim gık gık öldüm koca gün neyse aksam oldu diyom hava kararmadan bi gidebilsem farları acmayı bilmiyomdabide yağmur başlamazmııııııııııııııııııı:18::18::18:bide akşam toplantı yapalım demedilermiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiben başladım ağlamaya kca gün zaten sitres oldum gece yağmur felan kalbim dayanmadı herkez nası gülüyo amasonra toplantı bitti müdüre bikaç arkadaş bindik bizim arabaya ama içim rahat yapamazsam diyom veririm müdüreye o getirir silicekleri calıştırdım farları yaktım gözümün önündeymş canımsonra kızları eve bıraktım müdürede bizim evin önüne geldi park etti bizim arabayı sag olsun ordan kendi evine gitti kadıncazo oldu geldim gittim ama ömrümden 5yıl kaydı bidahada yanlız cıkmadım

ne zaman girsem hep bir ziyaretçimiz var:))
neyi merak ediyor anlamadım..

şuan keşfediyo ablası üye olur yakında

insanlık öleli çok oldu canım leşide ortada kokuyo maleseffffffffffffffff

Baharcım ne demek bebek olunca daha çok ses çıkarabiliyor insan, bu fikri kafandan at. Ne zaman onlara muhtaç olmadığını düşünürsen o zaman asıl hakkını arayabilirsin. Diğer türlü malesef tepene çıkarlar.
Değişmeyen ana bebek olunca da değişmiyor. Bana da çok dediler bebek olunca bak nasıl değişecek sizinkiler yüzünü görünce seni sevecekler ama hiçte öyle olmadı hatta çocuğu bile sevmiyorlar :) Belki kızımında onlara soğuk davranmasının etkisi olabilir bilemiyorum. Hatta kızımla başbaşa kalınca neden babaanne gitmiyorsun git kızım o seni seviyor diyorum, Sevmesin beni diyor. Hissediyor çocukta sevildiğini.

Aslında bırakmıcaktın hiç kullanmayı bunu sadece 3 sefer-5 sefer yaşıcaktın :) sonrasında alışacaktın. Ben kaldırmayı bile bilmiyordum sen benden iyiymişsin yine,
demekki herkes aynı şeyleri yaşıyor :) Hatta ben adamın bi tanesine çarpmıştım 15 günlük kullanıyorken Allahtan bir şey olmadı adama ama ya olsaydı diye günlerce kendime gelemedim. Allah Allah birinin canına zarar vermekten korusun. Ama mahalle araları çok dikkat istiyor birde bizim oranın insanları vallahi tam öküz hep yolun ortasından yürüyorlar :)

sorm SORMA BİDE KIÇ KADAR SOKAKALRA CADDE DİYOLAR BİDE DÜKKANLARIN ÖNÜNE ARABA PARKEDİYOLAR BİDE O ÖKÜS DEDİKLERİN İKİ KİŞİ YANYANA YÜRÜMÜYOLARMI PESSSSSSSSSSSSSSSSS diyorum valla sanki kordon boyunda geziyolar

eşim bazen kadın olunca söleniyo yada hadi diye korna basıyo nasıl kızıyorum ama dur yaklaşma kadını rahat bırak ay tedigin etme kadıncazı bırak o rahat gecsin kenara cekill felan deli oluyo esimmmmmmmmmmmm sanki o kocan diyo ya diyorum seninde esin trafige cıkıyo yardımcı ol ama bazı kadınalr süper kullanıyo ya cok özeniyorum valla bende araba kullanmayı eglenceli sanıyodum tamamen ihtiyac valla hiç zevk almıyorum kullanırken hatta ehliyet aldıma pişmanım ama biyandanda allah korusun gerekse basar giderim diyorum esime felan bisi olsa sonra diyom nasıl tasıcama rabaya hastaneyi nasıl bulcamaman medikale giderim diyom sonrada

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydınnnnnn
ayy çok güldürdün beni sabah sabah ya:))
sevcancım eşinle beraberken kullanma sen,şefkini kırmaya çalışıyor..
soğutma kendini arabadan eminim güzel kullanıyorsundur eşinin kıskançlığı:)
ona ver o yokken kendin kullan,yada karamuğun dediği gibi direksiyonu çıkarıp patlat kafasına

benimkide ralliye çıkıyor bütün gün:)))
Gunaydin kizlaaarr

aslında bunu tekrarlasaydın yanlız çıkmaları karanlıkta yağmurda çıkmaya devam etseydin,
pratikleştirmiş olacaktın pes etmişsin ama hemennn
keşfetsin bakalım benim kim olduğumu keşfeden biri olmasındagörümcem neyim

Evet bende istemiyordum ama gerçekten öğrenmem kullanmam gerekiyordu. Bilmek her zaman iyidir. Mesela benim ilk zamanlar ellerim dolaşıyordu hatta aynı anda vites değiştiremezdim o anda trafik varsa hemen 4 lüleri yakardım herkes kaçılırdı etrafımdan
Arabanın yüzüne bakılcak yanı kalmadı bir kaç kezde duvarlara sürttüm ama napalım herşey öğrenmek için :))) Bende bizim sitenin bahçesine girerken çok zor giriyorum yav diyorum ne kadar küçük otopark, zor yanaşıyorum. Sonra eve çıkıp balkondan bakıyorum nasıl yanaşmışım diye. Allahım koca bahçede bizim araba böcek gibi

Benim kv dede kıç atar kullanabilsem diye. Ben kullanamaya başlayınca, bigün eşim direksiyonda eşime diyorki aayyy ayy dikkat et yandaki şoför kadın hemde yabancı plaka biz böyle naptı kadın şimdi, eee belli olmaz vurur mazallah dedi.... Çatlıcaktı kıskançlıktan...

Son düzenleme:

Günaydın canımm Katılıyorum bende aynen :) Sen 25 yaşındaydın demi ?

Çok isterdim sizlerle buluşmak ama daha nişan yok bişi yok gelemem yani tek başıma malesef..

İnşallah bu yaz bişiler düşünüyoruz, bi mani çıkmazsa...

Ben şimdi okula gidiyorum canım .. Akşama gelirim inşallah burda olursanız konuşuruz.. Kendinize çok iyi bakınnnnnn

aynen özgüvenimi sıfıra indirdi adam şuan hala akşamın etkisindeyim anası kılıklı kıskanç herif. Zaten herşeyi yapamassın diyor (örn. üniverste) bi kendisi akıllıya...

Son düzenleme:
bende anlatayım size maceralı sürşümü:)
hocadan ayrıldım artık araba kapının önünde duramıyorum durduğum yerde anneme gidicem,
neyse attım çocukları arkaya gayette sorunusz gittim,misafirler falan vardı oturdum annem hadi hava kararcak git evine desede,
giderim giderim deyip durdum bir baktım hava zifiri karanlık nasıl gidicem düşüncesi aldı tabi beni,3,5 atıyorum kimseye çaktırmasamda
abim geliyor nasıl gidicen bu havada babam zaten panik atak söyleniyor bana, ne cesaretle gidecen diye,
bunlar eşimi aramışlar eşim işten çıkıp geldi,biraz oturduk kalktık ben arabamın anahtarını çıkardım eşim olmaz kalsın burda yarın annene getirim alırsın arabanı ama akşam olmaz dedi,
yok ben illa gidecem eve karanlıkta eşim olmaz ben olur derken bindik arabaya eşim önden ben arakdan gidiyoruz,
tabi eşimde gayet yavaş gidiyor benim rahat gitmemi sağlıyor,
neyse ana cd. geçtik lambalardan vs,eve yaklaştık artık caddeden sola döndü eşim bende arkasından dönücem sinyalimi verdim, karşıdan gelen aracın geçmesini bekliyorum...
arkamada otobüs geldimi farlar direk gözüme çarpıyor nerdeyse hiç bir yeri göremiyorum, neyse otbüs kornaya basınca ha dedim geçmem gerekiyor artıktam geçicem karşıdan yine araba geliyor hadi o gelemden geçerim diye bastım biraz gaza dönüşte birdeheyecan yaptım dönüşü alamayınca elektirk.direğine geçirdim
eşimde bekliyor bzii garibimfarların birden kapanmasıyla direğe çarptığımı anlamışbir koşu geldi yanıma kucağında arda:)
aferin sana nasıl başardın koca direğe geçirdin pes vallah dedi,
talhada ben anneme dedim anneee direk diye hala geçirdi baba dedi
arkadan da bir amcam arabadan indi yok kzıım yok ilk sen değilsin çarpan baksana direğin haline dedi,,eyvallah amcam dedim:) hoşuma gitti tabi..
eşimde bu direği bu hale geitiren budur dedi beni göstererek ön tampon tamamen gitti far lambası kırıldı vs. 3 milyara yakın hasar çıktı arabada kaskoda yoktu
o arabyla eve kadar gittim tak tukk seslerle,

aynen özgüvenimi sıfıra indirdi adam şuan hala akşamın etkisindeyim anası kılıklı kıskanç herif. Zaten herşeyi yapamassın diyor (örn. üniverste) bi kendisi akıllıya...

ay yok ya bizimki öyle değil çok şükür panikletir ama özgüvenimi kırmaz hatta kızıyor bunu kullanmıyorum diye ee nolcak adam bıktı heryere kendisi taşıyo kuaföre gitcem götür arkadaşa gitcem götür anneme gitcem götür bıktı adam benden ama gerçekten kullanmak lazmım sinir oluyorum ya araba kapıda yatıyor ben bekliyorum koca gelsin diye özellikle hastalıklarda falan çok lazım gerçekten

neyse eve gittik ben yorgan döşek yatıyorum bir yandan korku bir yandan şokla,
bir baktım 1 saat sonra annem babam abimler yengem hepsi bana geçmiş olsuna gelmişler
eşim aramış hemen ayfer direğe geçirdi diye,arabayı direkten zor çıkardım vs. deyince insanlar bir hışımda bizdeydileri,
ya tamam ben kalkmam yatıcam oturun içerde diyorum annemlere hepsi yatak odasına geldi,
eşimde geldi utanma utanma alışırsın açılışı yaptın ayfer hanım diye dalga geçti hödükk
sonra indim yanlarına oturduk abim başladı ilk kazasını anlatmaya babam anlattı sonra eşim falan bana moral verdiler:))
o direkte oraya konmaz yani dedim durdum,eşidme suç direkte zaten sen değil dedi..
yarın belediyeye gideyimde o direği ordan kaldırsınlar bziim yol başka yerden geçilmiyor burdan geçmek zorunda ayfer dedi öküzzzz

ama geçenlerde o direği ordan kaldırdılar:)
demekki sorun bende değilmiş dedim eşime

23üm ama ben daha

inşallah canım teknolojiyi kullanırız bizde o zman msnden görüşürüz hadi allah zihin acıklıgı versin iyi dersler

ay iyi oldu bende bu kadar vukaat yok hoş yanlız cıkmadım için zaar

ay kaderim bunla geçmiş olsun daha bizde yok böyle vukuatlar trafiğe çok çıkmadığım için çıkınca zaten trafik şubeye haber verririm o gün sokağa çıkma yasağı falan ilan edilsin kimsenin başı yanmasın

annnammm :))) Çok şükür canım Allah korumuş.
3 bin hasarda baya çokmuş canım ben yapsam benim eşim arabaya dokundurtmazdı :) zaten kaç kuruşluk araba :)

Evet hastalıkta çok aranıyor zaten. Birde eşler götürünce, eve tekrar dönüyorlar sonra almaya gel tekrar, 2 katı benzin masrafı DD
Ben zaten hiç bir zaman kocaya muhtaç olunmaması taraftarıyım her konuda

sağol canım..en iyisi bu yollar senin:)
annnammm :))) Çok şükür canım Allah korumuş.
3 bin hasarda baya çokmuş canım ben yapsam benim eşim arabaya dokundurtmazdı :) zaten kaç kuruşluk araba :)
ertesi gün kasko yapıldı ama ben aceleci davrandım adam bana on kere dedi,bekle kasko yaptırayım çıkarsın dedi,
hocadan ayrıldığım günün ertesi günü oldu..çıkacağı varmış o paranın..

canım korkunun üzerine gidersen oluyor işte:)
birde araba kullanmak çok zevkli o zevki alırsa insan rüyasında bile sürekli araba kullanabiliyor:)
evinde duramıyorsun nereye gitsem diye düşünüyorsun,çok şükür başıma gelmedi bidaha allahımda korusun,
aslında hata yaparak hata yapmamayı öğreniyor insan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…