- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
neyse eve gittik ben yorgan döşek yatıyorum bir yandan korku bir yandan şokla,
bir baktım 1 saat sonra annem babam abimler yengem hepsi bana geçmiş olsuna gelmişler
eşim aramış hemen ayfer direğe geçirdi diye,arabayı direkten zor çıkardım vs. deyince insanlar bir hışımda bizdeydileri,
ya tamam ben kalkmam yatıcam oturun içerde diyorum annemlere hepsi yatak odasına geldi,
eşimde geldi utanma utanma alışırsın açılışı yaptın ayfer hanım diye dalga geçti hödükk
sonra indim yanlarına oturduk abim başladı ilk kazasını anlatmaya babam anlattı sonra eşim falan bana moral verdiler:))
o direkte oraya konmaz yani dedim durdum,eşidme suç direkte zaten sen değil dedi..
yarın belediyeye gideyimde o direği ordan kaldırsınlar bziim yol başka yerden geçilmiyor burdan geçmek zorunda ayfer dedi öküzzzz
ama geçenlerde o direği ordan kaldırdılar:)
demekki sorun bende değilmiş dedim eşime
ay kaderim bunla geçmiş olsun daha bizde yok böyle vukuatlar trafiğe çok çıkmadığım için çıkınca zaten trafik şubeye haber verririm o gün sokağa çıkma yasağı falan ilan edilsin kimsenin başı yanmasın
1: ay bu süperdi :))
sağol canım..en iyisi bu yollar senin:)
ertesi gün kasko yapıldı ama ben aceleci davrandım adam bana on kere dedi,bekle kasko yaptırayım çıkarsın dedi,
hocadan ayrıldığım günün ertesi günü oldu..çıkacağı varmış o paranın..
canım korkunun üzerine gidersen oluyor işte:)
birde araba kullanmak çok zevkli o zevki alırsa insan rüyasında bile sürekli araba kullanabiliyor:)
evinde duramıyorsun nereye gitsem diye düşünüyorsun,çok şükür başıma gelmedi bidaha allahımda korusun,
aslında hata yaparak hata yapmamayı öğreniyor insan..
Evet hastalıkta çok aranıyor zaten. Birde eşler götürünce, eve tekrar dönüyorlar sonra almaya gel tekrar, 2 katı benzin masrafıDD
Ben zaten hiç bir zaman kocaya muhtaç olunmaması taraftarıyım her konuda
kömürleri yaktın heee:)))
benim eşim bu konuda anlayışlı ama kendi arabasının direksiyonuna bir kez bile oturtmadı beni,
senin araban ne b.. yersen ye der gibiama artık kaskoda var zaten kilometrede 90:))
arabada dizel..
bu araada kızalr buluşma ne oldu ????
çekiliş çekelim burdan ama nasıl olacak fikri olan??
karamuk sende bu sefer geleceksin ona göre bahane yok:))
canım cumartesi düşünüyoruz malum çalışan arkadaşlar var biz ev hanımına hergün uygun zaten:)valla canım cumartesi ayarlarsanız kısmet olursa gelirim
tamam haftaya cumartesi sendeyiz:)))slm kızlar bende inegöldeyim banada gelin oturmalara beklerim valla tanışmıyoruz ama tanışırız
canım cumartesi düşünüyoruz malum çalışan arkadaşlar var biz ev hanımına hergün uygun zaten:)
tamam haftaya cumartesi sendeyiz:)))
slm kızlar bende inegöldeyim banada gelin oturmalara beklerim valla tanışmıyoruz ama tanışırız
kız gelin anam gelin 2 sohbetin belini kırarız
slm kızlar bende inegöldeyim banada gelin oturmalara beklerim valla tanışmıyoruz ama tanışırız
canım cumartesi düşünüyoruz malum çalışan arkadaşlar var biz ev hanımına hergün uygun zaten:)
tamam haftaya cumartesi sendeyiz:)))
kız gelin anam gelin 2 sohbetin belini kırarız
Kaderim evet buluşmayı ayarlayalım kızlar :))
mesela 22 Aralık olabilir mi? :)))
KİMLER MÜSAİT.
Birde çekiliş işinden vaz mı? geçsek hene biliim çok isteyerek katılım olmıcak gibide.
Kaderim evet buluşmayı ayarlayalım kızlar :))
KİMLER MÜSAİT.
Birde çekiliş işinden vaz mı? geçsek hene biliim çok isteyerek katılım olmıcak gibide.
21 Rlıkta kıuyamet diyoalr 22 aralıkta buluşma ayarlıyoruzbenim 20sinde randövüm var mudanyada diş için 20sinde 24 ünde baharda mı buluşsak acaba dicemde benimki iizn verirmi acaba yada mudanyada biyerde buluşsak herkeze zor olur ama zaten ben kesin diyemiyorum malesef ama çok zitiyorum sizi yeniden görmek biliyosunuz elimden geleni yaparım yine kayınvaldemle gelirim bu sefer
bursalımısın kadifeli gelin çaydanmı geçtinnnnnnnnkız gelin anam gelin 2 sohbetin belini kırarız
kuramm da buluşuyozöyle olursa kısmetse gelirim güzelim şimdilik cumartesileri çalışmıyorum mayısa kadarda çalışmıcam kısmetse nerde buşuyonuz evdemi yoksa dışarda
çekliş olsun yaa çok güzel olur..22 ben müsaitim gibi...Kaderim evet buluşmayı ayarlayalım kızlar :))
KİMLER MÜSAİT.
evet canım yılbaşı çekilişi diyoduk ama talep yok gibi..valla randevul defterime baktımşimdilik benim bir işim gözükmüyor o tarihde ne çekilişi bu yılbaşı için mi ?
kıyamet günü en iyisi şirince köyüne gitmek sadece orada kopmayacakmış:)) pansiyon fiatları bile gecesi 1.milyardan satılıyoır21 Rlıkta kıuyamet diyoalr 22 aralıkta buluşma ayarlıyoruzbenim 20sinde randövüm var mudanyada diş için 20sinde 24 ünde baharda mı buluşsak acaba dicemde benimki iizn verirmi acaba yada mudanyada biyerde buluşsak herkeze zor olur ama zaten ben kesin diyemiyorum malesef ama çok zitiyorum sizi yeniden görmek biliyosunuz elimden geleni yaparım yine kayınvaldemle gelirim bu sefer
kayınvaldie olmazda görümcen uyar:)hakikaten haa o gün helalleşip kapatalım bari neti ne olur ne olmaz kopar bir de kıyamet
kız haksever buluşmalara sen kayınvalideni de mi geitiryon:44::44: kocan yoksa başka türlü izin vermiyomu:44::44:
ay bayılcam kzılar duaaaaaaaaaaaaaa edin iş için görüşmeye çarıyolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hüdavendigara gidicem şimdi ay çok fenayım eski kreşimin bütün kreşlerin sorumlusu var o aradı hemen gel dio hazırlanıp cıkıyom ben dua edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrray bayılcam görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?