Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Hemen aramışmı? ayy ben olsaydım kızardım :) arabayı direkten zor aldım hee

bende bi kez geri geri gelirken çok hafif ağaca dokundum. Baktım serçe parmağım uzunlupunda içeri geçmiş kaporta. Dedim neyseki bir şey yok, tabi benim adam neyseki mi? ulan 250 tl onu yaptırmak dedi. al arabanı dedim ..............

Bi kezde kırmızı ışıkta stop ettirdim, marşa çok bastım daldım o esnada. Eşim KÖMÜRLERİ YAKTIIIIIIIIIIIIIIINNN! diye bir bağırdı. Ne kömürü ne odunu be! ne dalga geçiyosun dedim. Sonra panikle indi baktı bişeylere yine devam etti kızmaya. ben tabi aynen böyle, sadece dedimki.
Şimdi sana muhtacım o yüzden sesim çıkmıyor ama 1 ay sonra bana böyle BAĞIRAMASSSIIIINNN! dedim.

kömürleri yaktın heee:)))
benim eşim bu konuda anlayışlı ama kendi arabasının direksiyonuna bir kez bile oturtmadı beni,
senin araban ne b.. yersen ye der gibiama artık kaskoda var zaten kilometrede 90:))
arabada dizel..
bu araada kızalr buluşma ne oldu ????
çekiliş çekelim burdan ama nasıl olacak fikri olan??
karamuk sende bu sefer geleceksin ona göre bahane yok:))

1: ay bu süperdi :))

hakikat bu ama güzelim

valla kaderim bir kullanırsam hayırlısı ile kim tutar beni basar basar giderim kız ben zaten hep rüyamda görüyorum kullanırken valla o zevki birana evvel ben de tatmak istiyorum

evet canım aynen öyle oluyoır işte çok şükür sadece şu araba konusunda mutacım onun ahricinde pek yoktur öyle muhtaçlığım onu da bir hakllettim mi hiiiiiiiiiiiiiiiççççççççççç işim olmaz kocaylaaaaaaaa

valla canım cumartesi ayarlarsanız kısmet olursa gelirim

slm kızlar bende inegöldeyim banada gelin oturmalara beklerim valla tanışmıyoruz ama tanışırız

canım cumartesi düşünüyoruz malum çalışan arkadaşlar var biz ev hanımına hergün uygun zaten:)

tamam haftaya cumartesi sendeyiz:)))

öyle olursa kısmetse gelirim güzelim şimdilik cumartesileri çalışmıyorum mayısa kadarda çalışmıcam kısmetse nerde buşuyonuz evdemi yoksa dışarda

Kaderim evet buluşmayı ayarlayalım kızlar :))
mesela 22 Aralık olabilir mi? :)))
KİMLER MÜSAİT.
Birde çekiliş işinden vaz mı? geçsek he ne biliim çok isteyerek katılım olmıcak gibide.

KİMLER MÜSAİT.
Birde çekiliş işinden vaz mı? geçsek he ne biliim çok isteyerek katılım olmıcak gibide.

valla randevul defterime baktım şimdilik benim bir işim gözükmüyor o tarihde ne çekilişi bu yılbaşı için mi ?

KİMLER MÜSAİT.

21 Rlıkta kıuyamet diyoalr 22 aralıkta buluşma ayarlıyoruz benim 20sinde randövüm var mudanyada diş için 20sinde 24 ünde baharda mı buluşsak acaba dicemde benimki iizn verirmi acaba yada mudanyada biyerde buluşsak herkeze zor olur ama zaten ben kesin diyemiyorum malesef ama çok zitiyorum sizi yeniden görmek biliyosunuz elimden geleni yaparım yine kayınvaldemle gelirim bu sefer

hakikaten haa o gün helalleşip kapatalım bari neti ne olur ne olmaz kopar bir de kıyamet
kız haksever buluşmalara sen kayınvalideni de mi geitiryon:44::44: kocan yoksa başka türlü izin vermiyomu:44::44:

ay bayılcam kzılar duaaaaaaaaaaaaaa edin iş için görüşmeye çarıyolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hüdavendigara gidicem şimdi ay çok fenayım eski kreşimin bütün kreşlerin sorumlusu var o aradı hemen gel dio hazırlanıp cıkıyom ben dua edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrray bayılcam görüşürüz

kız gelin anam gelin 2 sohbetin belini kırarız
bursalımısın kadifeli gelin çaydanmı geçtinnnnnnnn çok misafir perver gördüm sizi
öyle olursa kısmetse gelirim güzelim şimdilik cumartesileri çalışmıyorum mayısa kadarda çalışmıcam kısmetse nerde buşuyonuz evdemi yoksa dışarda
kuramm da buluşuyoz canık ilk buluşmamız olmuştu oda merinos parkındaydı,
havalar malum soğuk bence avmler uygundur.
KİMLER MÜSAİT.
çekliş olsun yaa çok güzel olur..22 ben müsaitim gibi...
valla randevul defterime baktım şimdilik benim bir işim gözükmüyor o tarihde ne çekilişi bu yılbaşı için mi ?
evet canım yılbaşı çekilişi diyoduk ama talep yok gibi..
kıyamet günü en iyisi şirince köyüne gitmek sadece orada kopmayacakmış:)) pansiyon fiatları bile gecesi 1.milyardan satılıyoır
şimdi biz mudanya deriz ama sen kesin değil diyorsan birde okadar yolu kimse kabul etmez hadi etti diyelim oı buluşmaya gelmessen yolarız seni
hakikaten haa o gün helalleşip kapatalım bari neti ne olur ne olmaz kopar bir de kıyamet
kız haksever buluşmalara sen kayınvalideni de mi geitiryon:44::44: kocan yoksa başka türlü izin vermiyomu:44::44:
kayınvaldie olmazda görümcen uyar:)

hadi inşallahhh canım çok sevindimmm hayılrı bir görüşme olur
haberlerini bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…