Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Haksevercim Hadi hayırlı uğurlu olsun. Tanıdıkta varmış işin içinde inşallah olur canım.
Hayırlı haberlerle dön.

Ayrıca mudanyada nasıl olsun len buluşma Sende cılkını çıkarma
Kış çoluk çocuk nasıl gidecez oraya aaaa...
Kesin gelceksen buluşmaya diğer hafta yaparız ama :)

KADERİM sahi yaa siz tatile 22 sinde gitmicekmiydiniz.
Şu 21 aralık muhabbetinden kaldı aklımda. :S unutmadın dimi.
22 sinde eşim izine ayrılıyor 23.ünde sabah 10 gibi yola çıkıcaz kısmetse,kıyamet koparsa hepmizin ayın 22sinde tatili var
KIZLAR ÇEKİLİŞE KATILMAK İSTEYENLER BİLDİRSİN BİR ŞEKİLDE.

Ahada bi daha sormucam he.

ben ben bennnnn istiyorum..

22 sinde eşim izine ayrılıyor 23.ünde sabah 10 gibi yola çıkıcaz kısmetse,kıyamet koparsa hepmizin ayın 22sinde tatili var

ben ben bennnnn istiyorum..

aa iyi o zaman tamam cnaım :)
Amaan Allah korusun hernekadar inanmasam da içimde yine de bir tedirginlik var.
Bakalım kimler katılacak
30 TL iyi dimi herkes bu kadara kadar hediye bakar, nasıl?
Çok diyenler söylesin. Maksat güzel bir anı olması için :)

Çekilişide Kaderim sen yaparsın :) ve sadece kime hediye alacağını söylersin. Yani bana kimin alacağını söyleme anlatabildim mi? Süpriz olur buluşmada verişiriz herkes hediyelerini açar felen.. Ayy sanki herkes katılacak bi bakmışın 2 kişi birbirine alıyor

Son düzenleme:

30 iyi kalıcı güzel bir hediye olur bence,
yada çekiliş olmasın ne bilim herkez seçsin birini olamzmı
birde neye ihtiyacımız olduğunu söylersek daha güzel olurdermişim:)))))

30 iyi kalıcı güzel bir hediye olur bence,
yada çekiliş olmasın ne bilim herkez seçsin birini olamzmı
birde neye ihtiyacımız olduğunu söylersek daha güzel olurdermişim:)))))

Bakalım katılıma göre hareket edelim.
evet Çekilişe katılanlar neye ihtiyacı olduğunuda yazar buradan beyenen alıııııııııırrr... Beyenmeyen yol alır

Duruma göre Semihayıda arıcam :) bu arada unutturmayın.

hadi işallah hayırlı olsun canım iyi haberlerle dönersin

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr yarın işe başlıyorum oldu olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

AAAAA AYYY NE ÇABUK HADİ GÖZÜN AYDIN cANIM BENİM.
adı ne kreşin dikkaldırımdaydı dimi :)9

soğanlı alemdarda canım eski kreşime çarıyolar bende olur dedim nabım şuan başka biyer bulamam sezon ortası hayırlısı olsun inşallah

soğanlı alemdarda canım eski kreşime çarıyolar bende olur dedim nabım şuan başka biyer bulamam sezon ortası hayırlısı olsun inşallah

aa hadi canım bildiğin bir yer iyi hadi :) iyi olmuş canım sevindim :)

Bizim alemdarda oturan bir abla var oda yollayacak kızını seneye belkide senin orasıdır hee :)

aa hadi canım bildiğin bir yer iyi hadi :) iyi olmuş canım sevindim :)

Bizim alemdarda oturan bir abla var oda yollayacak kızını seneye belkide senin orasıdır hee :)

aynen bildiğim bi yer ama yarı dönem oldu cocukları nasıl ezberlicem baklım bütün sınıflara giricem 8sınıf vardı sabahcı öğlencide olunca bakalım nasıl yetişcem tek ben olcam cocuk gelişimi öğretmeni aman cocuklar yormuyo cok özledim valla inşallah cabuk alışırız birbirimize bildiğim okul ama öğretmenler ve müdüre değişti yani herkez gıcır ben daha gıcır olucam sene başı olsa korkmamda böle sonradan gelmek zor oluyo ya:18:

pazartesi pazarının oradamı kreş :)

aynen dediğin yer canım senin kızıda alıcam oraya he öğrencim olsun

kayınvaliden üzülür şimdi :)))) Haksever.

Ee tam gün mü? cumartesi var mı?

aynen telefonda söledim sevindi sonrada diyoki hai haftaya buraya doktora gelcektindedim tüh gelincede kalcaktık aslında kısmet dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…