- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
22 sinde eşim izine ayrılıyor 23.ünde sabah 10 gibi yola çıkıcaz kısmetse,kıyamet koparsa hepmizin ayın 22sinde tatili varKADERİM sahi yaa siz tatile 22 sinde gitmicekmiydiniz.
Şu 21 aralık muhabbetinden kaldı aklımda. :S unutmadın dimi.
KIZLAR ÇEKİLİŞE KATILMAK İSTEYENLER BİLDİRSİN BİR ŞEKİLDE.
Ahada bi daha sormucam he.
22 sinde eşim izine ayrılıyor 23.ünde sabah 10 gibi yola çıkıcaz kısmetse,kıyamet koparsa hepmizin ayın 22sinde tatili var
ben ben bennnnn istiyorum..
aa iyi o zaman tamam cnaım :)
Amaan Allah korusun hernekadar inanmasam da içimde yine de bir tedirginlik var.
Bakalım kimler katılacak
30 TL iyi dimi herkes bu kadara kadar hediye bakar, nasıl?
Çok diyenler söylesin. Maksat güzel bir anı olması için :)
Çekilişide Kaderim sen yaparsın :) ve sadece kime hediye alacağını söylersin. Yani bana kimin alacağını söyleme anlatabildim mi? Süpriz olur buluşmada verişiriz her kes hediyelerini açar felen.. Ayy sanki herkes katılacak bi bakmışın 22 kişi birbirine alıyor
30 iyi kalıcı güzel bir hediye olur bence,
yada çekiliş olmasın ne bilim herkez seçsin birini olamzmı
birde neye ihtiyacımız olduğunu söylersek daha güzel olurdermişim:)))))
haksever haftaya yok bidahaki haftayamı kalacak nasıl yapıcaz???
ay bayılcam kzılar duaaaaaaaaaaaaaa edin iş için görüşmeye çarıyolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hüdavendigara gidicem şimdi ay çok fenayım eski kreşimin bütün kreşlerin sorumlusu var o aradı hemen gel dio hazırlanıp cıkıyom ben dua edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrray bayılcam görüşürüz
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr yarın işe başlıyorum oldu olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
AAAAA AYYY NE ÇABUK HADİ GÖZÜN AYDIN cANIM BENİM.kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr yarın işe başlıyorum oldu olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
AAAAA AYYY NE ÇABUK HADİ GÖZÜN AYDIN cANIM BENİM.
adı ne kreşin dikkaldırımdaydı dimi :)9
soğanlı alemdarda canım eski kreşime çarıyolar bende olur dedim nabım şuan başka biyer bulamam sezon ortası hayırlısı olsun inşallah
soğanlı alemdarda canım eski kreşime çarıyolar bende olur dedim nabım şuan başka biyer bulamam sezon ortası hayırlısı olsun inşallah
aa hadi canım bildiğin bir yer iyi hadi :) iyi olmuş canım sevindim :)
Bizim alemdarda oturan bir abla var oda yollayacak kızını seneye belkide senin orasıdır hee :)
pazartesi pazarının oradamı kreş :)
kayınvaliden üzülür şimdi :)))) Haksever.
Ee tam gün mü? cumartesi var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?