Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

aa inanmıyorum orası demekki :) vallahi abla pek metediyor orayı. Hatta bu sene de verecekti ama veremedi seneye inşallah. EE artık kayıtlar başlayınca haber edersin birde öğlenci olacak bize bir torpil yaparsın.
Gülüm benim kız için zor yaa servsi yoktur bizim eve olsa keşke ama yaa...

Yaa deseydin anne artık rüyanda görürsün diye

canım kesin orasıdır zaten başka kreş yok o mahallede

bana haber verirsin erken kayıt yaaprım size cok zor oraya kayıt olmak cok talep var

servisciyle görüşürüz ayarlarız bişiler bence servisci abiyide yılalrdır tanıyorum ben ayarlayabilirim belkiyada sen arabayla gidip geliyosun benden alırsın evin yanından geçiyosun zaten bana bırakırsın sabahta ayy keşke olsa çok sevinirim tam senin istedin gb biyer

ama 4-6 yaş alıyolar sanırım seninki daha ufak kuzu

Özge ablaya dedim şimdi sizin evin oradaki kreşe arkadaşım başlıcak yarın öğretmen. Kadın nasıl sevindi varya :)) tanıdık bildik her zaman iyidir diyor.
burda çalışıyor ablada.

4-6 yaş mı? ben seneye vermek istiyorum ama neyse o günler gelsin konuşuruz şekercim. Ayy ne güzel olur yaa... Bırakma kıs sende işi. Bebeğin olsun gene çalış aaaa bizim evlatlara kim bakacak

Özge ablaya dedim şimdi sizin evin oradaki kreşe arkadaşım başlıcak yarın öğretmen. Kadın nasıl sevindi varya :)) tanıdık bildik her zaman iyidir diyor.
burda çalışıyor ablada.

tabi canım başka oluyo tabiallah korkusu olan insanlarız yani senin onun cocugu yokta hepsine aynı davranıyoruz ama bilgi almak acisindan bildigin olunca iyi oluyo ablamın arkadaşlarının bütüncocuklarını ben öğretmenlik yaptım her aksam sırayla konuşuyodum hepsine hafta sonrarıda bana gel bana gel yapıyolardıyani bilgi almak acısından iyi oluyo sanırım karşı taraf için

4-6 yaş mı? ben seneye vermek istiyorum ama neyse o günler gelsin konuşuruz şekercim. Ayy ne güzel olur yaa... Bırakma kıs sende işi. Bebeğin olsun gene çalış aaaa bizim evlatlara kim bakacak

bırakmam canım olsunda biraz büyütürüm kuzumu beraber gideriz kreşe benle büyüsün oda ayy ayy olsun canım herkezin cocugu cok güzel ama benimde canımdan bi cananım olsun bu işi o yüzden cok seviyorum cocumda olsa yapabilirrim diye dua etde hemen olsun senin kıza kadar büyütmüş olayım

kızlar fransadaki arkadaşımın canı elmalı kurabiye istiyormuş :)) hamilede kendisi :)
yapıp yollayım diyorum bu akşam. yapanlar yoğurt koyuyormusunuz?
yumuşak oluyor koyunca acaba yoğurtsuz mu yapsam he.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr yarın işe başlıyorum oldu olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
süper ya bu ne hız maşallahhhhhhh

ay çok merak ettim acaba tahmin ettiğim yermi..
oğlumu 1.sınıftayken yaz okuluna göndermiştim orası kanımca elmasbahçeler dimi??

Evet evet bizde telle taciz ederiz artık :) ağladımı zırladımı :))) iyi oldu yaa...
Allahım o günleri bir an evvel göstersin inşallah canım. Bunu söylerken içimde hep bir sıcaklık hissediyorum inan.
Bahar arkadaşımızada nasip olsun. Bebek isteyen diper arkadaşlarımıza da inşallah.

kızlar fransadaki arkadaşımın canı elmalı kurabiye istiyormuş :)) hamilede kendisi :)
yapıp yollayım diyorum bu akşam. yapanlar yoğurt koyuyormusunuz?
yumuşak oluyor koyunca acaba yoğurtsuz mu yapsam he.

geçen ben yaptım aşure yaptıgımda herkez bayıldı süper oldu oktay ustanın tarifi

yarım p. margarin
1çayb. sıvı yağ
1p.kabartma tozu
1p. vanilya
1 yumurta
un
yarım su bardagı yogurt
çay kaşınınucuyla tuz

içi içinde 4 elma,1bardak ceviz,4yemek kaşıgı şeker

üstü için pudra şekeri

ben malzemeleri 2 katı yaptım genede tuttu ben çok seviyorum elmalı kurabiyeyi bak cnaım istedi kız avcumu yalayım bali

ayy kıyamam özür dilerim :) yaparsam sanada getireyim yarın akşam :))))

çok teşekkürler bunu denicem artık.

nayııııır orası değil... nihahaa... :)) benim tahmin ettiğim yer.

ben gelemem bu cumartesi bizim nişan var :) ama siz isterseniz yapabilirsiniz.

eee benim malzemelr ne olcekkk:))

ya neresi benim bilmediğim yer yok orda bir deyiverin ya burdan yazın ne olcakk ya aaaaaa
belkim oğlumu özge ablasının yanına vercem

süper ya bu ne hız maşallahhhhhhh

ay çok merak ettim acaba tahmin ettiğim yermi..
oğlumu 1.sınıftayken yaz okuluna göndermiştim orası kanımca elmasbahçeler dimi??

aynen ben başka yerler bakıyodum bu olmaz bu olmaz bu hiç olmaz diyodum ali ağaoğlu gb bitek yere başvurdum zaten oda seneye düşüncekez dedi sezon ortasımalum bidahada armadım hiçbiyeri ama eski kreş ölsem aklıma gelmezdi şok oldum aradıkalrında

elmasbahçelerdede şubesi var canım en büyük okul lale bahçesi bütün semtlerde var kreşlerimiz yaz okullarımız dini egitimde veriyo benim başlıcam yerde 3 kaytlı 8 sınıflı tamamn bi kreş resmiyette cocuk evi dernek diye geçiyo çocularımız için el ele dernegi hem dini eğitim hem kreş eğitimi veriliyo çok güzel yaz okullarındada büyükler alınıyo yani senin dediğin yerde bizim yerin bi şubesi olabilir

kızlar pat diye olacak ama nacizane fikrim buluşma bu cumartesi olurmu acaba???

benimde toplantım olur sanırım:44:

ya neresi benim bilmediğim yer yok orda bir deyiverin ya burdan yazın ne olcakk ya aaaaaa

ne malzemesi avonlar mı kız fransaya ben gitmeyecem :))) yarın konuşuruz canım gelirse arıcam seni iki elim kandada olsa söz vercem boyalarını

Alemdarda bir kreş canım bizim evlere çok yakın değil.

derim öğrencilerimle geldim alemdarda canım pazartesi pazarına yakın nasıl anlatcazki başka:44:

ayy kıyamam özür dilerim :) yaparsam sanada getireyim yarın akşam :))))

çok teşekkürler bunu denicem artık.

hımmm biliyorumm bende oğlumu kelebek kreşe vermiştim orasınıda bilirsin sen lale bahçeyide çok duydum hatta gönderen arkadaşalrım oldu,
ama biz kelebeğe vermiştik şimdi özel yedirenkli çınar aldı kelebeği içine:)
lale bahçesi isaniyedede varmıydı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…