ne malzemesi avonlar mı kız fransaya ben gitmeyecem :))) yarın konuşuruz canım gelirse arıcam seni iki elim kandada olsa söz vercem boyalarını
Alemdarda bir kreş canım bizim evlere çok yakın değil.
derim öğrencilerimle geldimalemdarda canım pazartesi pazarına yakın nasıl anlatcazki başka:44:
ne malzemesi avonlar mı kız fransaya ben gitmeyecem :))) yarın konuşuruz canım gelirse arıcam seni iki elim kandada olsa söz vercem boyalarını
Alemdarda bir kreş canım bizim evlere çok yakın değil.
sizin evlerin nerde oldunu hala anlamadım ben he şu yasemin park evlerini biliyorum çift yol var önünde benim sürüş yerimdi orası panayır diye gidiyodum ben oraya yakınmı evleriniz sizin:44:dedim gb bana bırakırsınız sevcan getirir seninkinide kaderim bende bizim burdan servise binerim sizinkilerle aksamda benden alırsınızayy hemende kurdum planı durun bi ben yerleşeyimde hem daha ekonomik burası diger kresmlere benzemiyo amanda amannnnnnnnnnnnnnnnn hemen reklamlara başladım
sizin evlerin nerde oldunu hala anlamadım ben he şu yasemin park evlerini biliyorum çift yol var önünde benim sürüş yerimdi orası panayır diye gidiyodum ben oraya yakınmı evleriniz sizin:44:dedim gb bana bırakırsınız sevcan getirir seninkinide kaderim bende bizim burdan servise binerim sizinkilerle aksamda benden alırsınızayy hemende kurdum planı durun bi ben yerleşeyimde hem daha ekonomik burası diger kresmlere benzemiyo amanda amannnnnnnnnnnnnnnnn hemen reklamlara başladım
ilahiine bilim nişan falan var deyince benim anacımda cumartesi akşam üstü geliyorlarmış
ama yarın bir işim var gibi yani pazartesine kalcak gibi de birden korktum:))
en çok allığımı merak ediyom bir ton koyusunumu sipariş verseydim deyip durdum daha malzemeyi görmeden:))
neyse canım cumartesi gayet şık alımlı ol zaten güzelsin bir makyaj bir kıyafet giyki sana bakıp bakıp dursun o kaynana...
göster eltiğini
kız şimdi baktımda adiler dhaa kargo yapmamışlar yarın yaparlar cumarteside şirketteki cinlere bırakırlar artık aayyy sinir oldum.
Galiba pazartesi vericem senin ürünleri.
Ammmaannn anayım ben ana! güzellikmi kalmış
23üm ama ben daha
inşallah canım teknolojiyi kullanırız bizde o zman msnden görüşürüzhadi allah zihin acıklıgı versin iyi dersler
Günaydın kızlar :)
Baharcım Hediye mevzusu, yılbaşı bahane aslında bizim niyetimiz unutulmaz kılmaktı.
Candan abla Bebek arkadaşımıza gidilmedi daha.
Ama buluşma yapmayı planlıyoruz.
Haydi 22 Aralık kimler kimler geliyor bakalım....
maksat hatıra kalsın ,yılbaşından sonrada ne hediyesi alacaz birbirimize:)Kızlar alıntı yapamadım okadar uykum varki yazarken bile gözlerim gidiyor bir slm verip çıkayım dedimNasılsınız görüşmeyeli
Sevcancığım inşallh zamnla takmamayı öğrenicem canım.İnsanız işte kalbimizde katılaşmamışsa takıyoruz bazı şeyleri.Allah iyilerle karşılaştırsın.:16
Kaderim Arda nasıl iyimi sen nasılsın bakalım
Haksever işe girmene çok sevindim.Allah hayırlı etsin yeni işini
Kızlar bu cumartesi misafirim var yine müsait değilim yaniHediye işinide yılbaşından sonraya ertelesek olmazmı:44: biz yılbaşı vs kutlamıyoruz eşimle ve yılbaşında hediye almak bana ters geliyor bazı şeylere özenti gibi.Yanlış anlşaılmak istemem ama benim nacizane görüşüm bu Ayrıca banada gelebilirsiniz daha sonraki haftalarda gezmeye yani
İyigeceler hepinize şimdiden hayırlı cumalar öpüyorum sizleri:18:
gitmedik henüz avmde buluşuruz bebek arkadaşımızda gelir belki bebeğiyle,Kızlar hepinize günaydın diyorum. Her gününüz birbirinden aydın nice güzel günler ve hayırlı Cuma'lar diliyorum.
Sayfalar epey hızlı ilerliyor ve biraz ara verince geriye dönük okumak da zorlaşıyor ama olsun olsun, inşallah kk daki tüm Bursa'lıların topiği haline gelsin ve herkesi imrendirecek bir topik olsun burası.
Ufaklıklar da sizler de iyisinizdir diye umuyorum ve görüşmek üzere herkese sevgilerimi sunuyorum.
Ha aklıma gelmişken, ben tanımıyorum ama, hani bir arkadaşınızın bebeği dünyaya gelmişti, resmini de eklemişti buradan sevmiştik.
Aaa tamam kullanıcı adı da bebek'ti yanılmıyorsam, işte O arkadaşınıza bebek görmeye gitmediniz di mi? Ya da acaba ben kaçırmış olabilir miyim yoksa, hani sayfaların tamamını okuyamadığım için... :26:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
günaydın canım hayırlı cumalar
valla ben fikrimi söyeldim şuanda o hafta için müsaitim bir işim yok ama bebekle gidilebilecek bir yer olursa sevinirim çünkü hafta sonları kayınvalidem bakmak istemiyor çocuğa
anlamadım ya hafta içimi müsaitsin?? avm gideriz diye düşünüyorum malum havalar soğuk başka da bir şey gelmiyor aklıma..
sizlerin fikri ne neresi olur hadi herkez fikir versin bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?