Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Canım avm de olur olursa hepimiz çocukluyuz.
Ee sen hafta sonları bırakmak istiyormusunki kvdene :))) bence istememesi de çok doğal canım ya.

Sevcan Hanım;

Şimdi kimseler de yok galiba.

Buluşmayla ilgili fikirler veya katılımları bir şekilde bugün yarın sanırım herkes bildirmiş olur diye düşüyorum.

Ben de takip etmeye çalışacağım, sonuç ne şekilde gelişirse çoğunluk nasıl karar verirse ben uyarım. Tabi Allah esirgesin hepimiz için geçerli olan, öncelikli başkaca bir engel çıkmazsa inşallah görüşürüz hepimiz diye temenni ediyorum kısmetse.

Aaaa, bu hafta sonu sizin nişan işiniz vardı di mi? Hadi hayırlısı olsun ve kolay gelsin bakalım.

Görüşmek üzere, küçük hanımı da çok öpüyorum.

BULUŞMAYA MUTLAKA BEKLİYORUZ CANDAN ABLA :)
EVET YARIN NİŞANIMIZ VAR :) inşallah hayırlısı olur.
bizde öptük..

kızım iyi sevcan teyzesiiii çok şükür kusması ve ishali durdu..
Cumartesi olacakmış buluşma ama ben çalışıyorum

kızım iyi sevcan teyzesiiii çok şükür kusması ve ishali durdu..
Cumartesi olacakmış buluşma ama ben çalışıyorum

maşallah Allah daha iyi etsin.

Hadi yaa cumarteside çalışılır mı? (
Eğer gelmek istiyorsan, eşin problem çıkarmaz ise, diğer arkadaşlarada uyarsa, Pazar yapalım :)

Son düzenleme:
olabilir canım...bi aksilik çıkmazsa ama sırf benim için programı değiştirmeyin...
siz ayarlayın ben uymaya çalışırım...
miray küçük eşim der şimdi ufacık cocukla nereye gidiyon diye

bu arada yaşarınız kaç kızlar abla varsa aramızda saygısızlık etmeyelim

ben 01.09.1987 doğumluyum.

Tamam o zaman canım. cumartesi kaça kadar çalışıyorsun. Emzirme iznini kullanmıyorsun sanırım.

4 te çıkıyorum canım hergün kullanıyorum emzirme iznimi...
normalde 5 e kadar ama ben 4 te çıkıyorum.
iş yerim de cumartesi çalıştığı için malesef çalışıyorum.

anladım iyi bari.
Evinde çok uzak yaa.. Buluşma merkezde olsa iş çıkışı gel desem zor olur oda :sss

evet zor olur eşim evde olsa araba ile bırakır belki diyeceğim ama oda denk gelmez bu seferlik siz buluşun madem
ben bir dahakine gelirim hem yaz olur günlerde uzar..kızım da büyür

Ben en kucugunuzum sanirim 21.sevcan abla suan bilemiyorum ama cook isterim gelmek heykel yada kent meydani olursa daha rahat gelirim.gelirken eltimide getirsem sorun olmaz diymi ben onsuz disari cikamiyorumda

Ben en kucugunuzum sanirim 21.sevcan abla suan bilemiyorum ama cook isterim gelmek heykel yada kent meydani olursa daha rahat gelirim.gelirken eltimide getirsem sorun olmaz diymi ben onsuz disari cikamiyorumda

anam 21 yaşındasın kızz ne güccük evlenmişsin...
bide eltisiz dışarı çıkmıyo aaaa seviyon mu kız eltini maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…