- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
Ben en kucugunuzum sanirim 21.sevcan abla suan bilemiyorum ama cook isterim gelmek heykel yada kent meydani olursa daha rahat gelirim.gelirken eltimide getirsem sorun olmaz diymi ben onsuz disari cikamiyorumda
anam 21 yaşındasın kızz ne güccük evlenmişsin...
bide eltisiz dışarı çıkmıyo aaaa seviyon mu kız eltini maşallah
Ewet 2 senelik evliyim ustelik.2eltim var kardes gibiyiz herkonuda destek oluruz birbirimize cok sukurr.eltimsizde cikarim disari ama bursaya geleli 2 sene oldu birde evlilik oturmadi esim birakmiyo tek disari eltimide istiyo illa yanimda
ewet 2 senelik evliyim ustelik.2eltim var kardes gibiyiz herkonuda destek oluruz birbirimize cok sukurr.eltimsizde cikarim disari ama bursaya geleli 2 sene oldu birde evlilik oturmadi esim birakmiyo tek disari eltimide istiyo illa yanimda
Ewet 2 senelik evliyim ustelik.2eltim var kardes gibiyiz herkonuda destek oluruz birbirimize cok sukurr.eltimsizde cikarim disari ama bursaya geleli 2 sene oldu birde evlilik oturmadi esim birakmiyo tek disari eltimide istiyo illa yanimda
ALLAH BOZMASIN CANIM, DAHA DA İYİ OLUN İNŞALLAH.
Ne itaatkar hatunsun :)
Çıtırsınya eşin ondan kıskanıyordur seni :)) olsun geçer bugünlerde.
:)
Eşin kaç yaşında?
ALLAH BOZMASIN CANIM, DAHA DA İYİ OLUN İNŞALLAH.
Ne itaatkar hatunsun :)
Çıtırsınya eşin ondan kıskanıyordur seni :)) olsun geçer bugünlerde.
:)
Eşin kaç yaşında?
Aminnn ins.hayir yok henuz cabaliyoruz ama tedavi goruyorum 2 aydir pkom var
30 yasinda sevcan abla:)
PKOM DA NEYMİŞ BAK O KADAR KADIN DOĞUM BÖLÜMÜNDE UZMAN OLDUM DERDİM KENDİME AMA BİLMEDİKLERİM DE VARMIŞ
Bizi hiç bekletmedi meleğim...
2 yıl doğal yöntemle korunduk bıraktık korunmayı mart gibi mayıs sonunda hamile kaldım
allah isteyen herkese versin kızlar aramak da çok zor ama sabır ve sıfır stres şart.
aminnn ins.rabbim size bagislasin uzun omurler versin saglikla ins.polikistikover sorunum yumurtalar buyumeyip kiste donusuyo.hos gecen ay buyuttuk catlattik yine tutmadi.bu ay film cektirdim yarin doktora gidicem ignelere baslicaz arik hayirlisi bakalim
benimde çok bilgim yok maalesef.
Allaha şükür bende aramayanlardanım :) 3 ay gibi bir sürede oldu, hatta eşim çok çocuk diye delirmediği için, yumurtlama günlerinde birlikte olmuyordu :) zannımca (öyle bir şey yok dese de) ama nasip olunca işte.
adam üstümüze ceket atsatövbe tövbe...
ALLAHIM İSTEYENLERİ BEKLETME DAHA FAZLA. AMİN.
hangi doktora gidiyorsun canım hangi hastane
Amiiinnn ins.ben anlamiyorum eslerin yas sorununu.kucuk goruyosan evlenmeseydin zorla nikah masasina oturttuk sanki.benimki bana hep kucuk muamelesi yapiyo.tamam evet kucugum ama cocuk degiliz.bak ev bizim elimizde benim yasimdakiler okuyo cafelerde orda burda geziyo arkadaslariyla
Amiiinnn ins.ben anlamiyorum eslerin yas sorununu.kucuk goruyosan evlenmeseydin zorla nikah masasina oturttuk sanki.benimki bana hep kucuk muamelesi yapiyo.tamam evet kucugum ama cocuk degiliz.bak ev bizim elimizde benim yasimdakiler okuyo cafelerde orda burda geziyo arkadaslariyla
aynen sevcan bizimki de cocuk olmasa neden yok demezdi ama şimdi bi gün vardiyasından dolayı göremesin (yavrum uyuyo oluyor)
deliriyor...ben bunu 2 gün görmezsem ölürüm diyo iyiki olmuş neredeydi bu zaman kadar diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?