Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Ben en kucugunuzum sanirim 21.sevcan abla suan bilemiyorum ama cook isterim gelmek heykel yada kent meydani olursa daha rahat gelirim.gelirken eltimide getirsem sorun olmaz diymi ben onsuz disari cikamiyorumda

ortak yakın bir yer ayarlanır yine çoğunluğa uyulur.
Eltin bizim için sorun olmazda, senin için olmasın :)))
İlginç :) neden böyle?

anam 21 yaşındasın kızz ne güccük evlenmişsin...
bide eltisiz dışarı çıkmıyo aaaa seviyon mu kız eltini maşallah

Ewet 2 senelik evliyim ustelik.2eltim var kardes gibiyiz herkonuda destek oluruz birbirimize cok sukurr.eltimsizde cikarim disari ama bursaya geleli 2 sene oldu birde evlilik oturmadi esim birakmiyo tek disari eltimide istiyo illa yanimda

Ewet 2 senelik evliyim ustelik.2eltim var kardes gibiyiz herkonuda destek oluruz birbirimize cok sukurr.eltimsizde cikarim disari ama bursaya geleli 2 sene oldu birde evlilik oturmadi esim birakmiyo tek disari eltimide istiyo illa yanimda

ELTİSİ İLE BÖLE GEÇİNENİ DE YENİ GÖRÜYORUM EEE NE DİYELİM ALLAH DAİM ETSİN SEVİNDİM VALLA RABBBİİİMMM BANA DA BÖLE ELTİLER NASİP ET...

ewet 2 senelik evliyim ustelik.2eltim var kardes gibiyiz herkonuda destek oluruz birbirimize cok sukurr.eltimsizde cikarim disari ama bursaya geleli 2 sene oldu birde evlilik oturmadi esim birakmiyo tek disari eltimide istiyo illa yanimda

bebişin var mı canım.

ALLAH BOZMASIN CANIM, DAHA DA İYİ OLUN İNŞALLAH.
Ne itaatkar hatunsun :)
Çıtırsınya eşin ondan kıskanıyordur seni :)) olsun geçer bugünlerde.
:)

Eşin kaç yaşında?

Aminnn ins.hayir yok henuz cabaliyoruz ama tedavi goruyorum 2 aydir pkom var

PKOM DA NEYMİŞ BAK O KADAR KADIN DOĞUM BÖLÜMÜNDE UZMAN OLDUM DERDİM KENDİME AMA BİLMEDİKLERİM DE VARMIŞ

Bizi hiç bekletmedi meleğim...
2 yıl doğal yöntemle korunduk bıraktık korunmayı mart gibi mayıs sonunda hamile kaldım
allah isteyen herkese versin kızlar aramak da çok zor ama sabır ve sıfır stres şart.

30 yasinda sevcan abla:)

aranızda yaş farkının olduğunu sezmiştim :) genelde küçük gelinler hep kociklerini dinler. :)))

bizim gibiler de enseye tokat felen
Benim eşimde çok şikayetçi, ben senin abin yaşındayım en önemlisi kocanım böyle konuşma üzüyorsun diyo,

ama sen benim sevgilimsin diyorum hemen yola geliyor.

Aminnn ins.Rabbim size bagislasin uzun omurler versin saglikla ins.polikistikover sorunum yumurtalar buyumeyip kiste donusuyo.hos gecen ay buyuttuk catlattik yine tutmadi.bu ay film cektirdim yarin doktora gidicem ignelere baslicaz arik hayirlisi bakalim

benimde çok bilgim yok maalesef.
Allaha şükür bende aramayanlardanım :) 3 ay gibi bir sürede oldu, hatta eşim çok çocuk diye delirmediği için, yumurtlama günlerinde birlikte olmuyordu :) zannımca (öyle bir şey yok dese de) ama nasip olunca işte.

adam üstümüze ceket atsa tövbe tövbe...

ALLAHIM İSTEYENLERİ BEKLETME DAHA FAZLA. AMİN.

hangi doktora gidiyorsun canım hangi hastane

Amiiinnn ins.ben anlamiyorum eslerin yas sorununu.kucuk goruyosan evlenmeseydin zorla nikah masasina oturttuk sanki.benimki bana hep kucuk muamelesi yapiyo.tamam evet kucugum ama cocuk degiliz.bak ev bizim elimizde benim yasimdakiler okuyo cafelerde orda burda geziyo arkadaslariyla

aynen sevcan bizimki de cocuk olmasa neden yok demezdi ama şimdi bi gün vardiyasından dolayı göremesin (yavrum uyuyo oluyor)
deliriyor...ben bunu 2 gün görmezsem ölürüm diyo iyiki olmuş neredeydi bu zaman kadar diyo

Erkekler bu hissi benimsediler mi hep gider böyle maalesef.
Arada inceden ses çıkarmak gerek. :)

haklısın canım...amcamın kızı senin yaşında okuyor bi misafir gelse eve annesi hizmet eder o yapmaz yaptırmaz yengem okuyor diye...
hoş eline de bişi yakışmaz

napcan sende o kozunu kullan keyfine göre hareket et az cocuk gibi davran nazını çeksinler
hele hamileliğindeee bi sümük mendilini şurdn şuraya götürme :1
:

maşallah :)) canım Allah esirgesin.

Aynen bizimkide öyle. Hatta yeni doğum yaptığımda kıza biraz bak demiştim, sen istedin çocuk, sen bak dedi.
Şimdi ölüyor kızım diye, ayy ağlamasın güzel kızım, kızma ona vs uyuz ediyor beni.
Hatta kızıma seni çok seviyorum annecim diyorum. Ben babamı seviyorum anne diyor :) sorduk sanki.
Bende ama baban seni hiç istemedi kızım diyorum, hemen kucaklıyor lafı değiştiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…