Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
maşallah Allah daha iyi etsin.

Hadi yaa cumarteside çalışılır mı? (
Eğer gelmek istiyorsan, eşin problem çıkarmaz ise, diğer arkadaşlarada uyarsa, Pazar yapalım :)
pazar ben gelememm gidiyorum ya(

tamam canım kaderim abla
candaaann abla :)
sana demiyorum çok fark yok aramızda
dettt ablaymış
Ben en kucugunuzum sanirim 21.sevcan abla suan bilemiyorum ama cook isterim gelmek heykel yada kent meydani olursa daha rahat gelirim.gelirken eltimide getirsem sorun olmaz diymi ben onsuz disari cikamiyorumda
eltinide getirde de,şu heykel demeyin bana ya çoluk çocuklu kadınlar napacak heykelde hangi cafede oturacazzz,,,
milett aşkını ilan ederken bizimkiler cıyak cıyak olmaz
KADERİM nerdesin yaa :)) bu sabah sensiz kaldı topiğimiz. :))
geldim geldim kahvaltı ettim ortalığı toparladım anca:))
sen varya sennnnn
Uni plazada jale gurlulere

benim doktırumm:)))

HOŞ GELDİN CANIM.
23 ü pazar dememiştim canım diğer pazar falan ama Zaten arkadaş gelemeyecek kızından dolayı :) yaza olana katılır o artık.

yok yaa heykel olmaz zaten bizim veletler masada oturmaz :) oyuncaklı biyer daha iyi olur.
Belki eşim o gün çalışmassa ben kızı ona da bırakabilirim :) yada onları avm nin eğlence kısmına :))))

Son düzenleme:
HOŞ GELDİN CANIM.
23 ü pazar dememiştim canım diğer pazar falan ama Zaten arkadaş gelemeyecek kızından dolayı :) yaza olana katılır o artık.

ay ne bileyim haftaya anladım,pazar zor olmazmı ya bneim eşimin bir pazarı var oda beraber geçirmek istiyor
yani genel pazarlar için:)
olmayackmış zaten uzatma ayfer

ayyy kaderim sabah ne soğuktu öyle... ıyyy... arabanın camları da buz tutmuş, komşunun çocuklarına su tutturdum valla. Eşim geç kaldı diye kaçtı ablama varana kadar ısınmadı arabanın içi.

yok yaa heykel olmaz zaten bizim veletler masada oturmaz :) oyuncaklı biyer daha iyi olur.
Belki eşim o gün çalışmassa ben kızı ona da bırakabilirim :) yada onları avm nin eğlence kısmına :))))

evet ben oyüzden anatolyumu çok seviyorum
gerçi annem yarın geliyor kısmetse haftaya cumarteside bana çağırırım kahvaltıya sonra aaa arkadaşlarla buluşacaktık bugün,,
ayy anne ya sen bizde kalsan 2 saate gelriim deyip kaçarım:))
annem genelde bana gelmiyor pek,özeniyorum şöyle kızında kalan annelere ya evinde olsun başka bişey istemez,getir çocukları ben bakarım diyor sağolsun ama abimler annemin üstünde oturuyor,eehh biraz dikkat çekiyorum arka arkaya sürekli bırakınca:) en iysi annemi çağırmak olacak gibi tabi bir işi olmazsa o gün,
ardamla gelicem oda beni hiç oturtmuyor gördünüzya hep arkasındayım:)))
özdilekte olabilir kızlar bak şimdi aklıma geldi hem daha yakın herkeze de uyarsa daha iyi olur hem orda parkta var:))

Erkekler bu hissi benimsediler mi hep gider böyle maalesef.
Arada inceden ses çıkarmak gerek. :)
Umarim boyle gitmez ben onun istedigini soyleyecegi kankasi gibi olmak istemiyorum.dogru soyluyosun arada ince bi tizz cikarmak lazimm
Ozamanda evden kacar inan bizimkiler zoru gorunce kacan tiplerden mizmizligada gelemez

benim doktırumm:)))[/QUOTE]

Aaa memnunmusun peki.beni hamiss birakabilirmi.dunyanin parasini sayiyorum valla

anatolium olsa super olur valla benim icinde bize cok yakin siteninde ucretsiz servisi var 15 dkkya ordayim

Benim annemde hiç gelmez bana :) evleri kaçacak mübareklerin :)
özdilekte olabilir evet. Bahara da çok sıkıntı olmaz sanırım terminal arabaları çünkü hep önünden geçiyor :)
Özdileğin parkı kafeye uzak ama canım, problem olmaz mı? bizimkiler ufakya tek salamayız sanırım.

ayyy kaderim sabah ne soğuktu öyle... ıyyy... arabanın camları da buz tutmuş, komşunun çocuklarına su tutturdum valla. Eşim geç kaldı diye kaçtı ablama varana kadar ısınmadı arabanın içi.

canım bilmiyorum ama soğukmuş evet arabanın camları buz tutmuş:) 2 gündür çıkmıyorum, eşim bırakıyor kendi arabasını satınca, arabasız kaldı benimkini kullanıyor..değeri kaybolurmuş 2013 girince:) neyse arabasız 2 hafta kadar,, araba aldı dün ama oda ayın 1de teslim edilecekmiş sıraya girdi:))
yani bu ay böyle gidecek bakalım, ama ihtiyacım olursa verecek tabi..

Aaa iyi bahaneyle çocuğu da okula götürüp getiriyordur :))) bişey kalmadı 1 inede yaa yılbaşı hediyesi, almış kendine :)

Allah kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip etsin canım. :) sıfır mı? aldınız, Allah daha çok versin.

canım hemen cafenin yanına açıldı çok güzel camdan izleyebiliyorsunda,ben çok seviyorum orayı:)hem içerde hem sıcacık..
bu arada jale hanımda bende yara dondurtmuştum :) iyi ilgili biri kendisi :)

evet benim oğlumu son anda kurtardı çok zor bir doğumum olmuştu çok hızlı pratik eceleciliğyle oğlumu sayesinde kucvağıma aldım,
odamdan 1.dk içinde amliyathaneye indirmişlerdi beni hazırlık falan nasıl yapılmış anlamamıştım acilen olunca
eşimde ne hayallerle konuşmuştu dr. doğumuma girecekti offff ya,, sonra kucağıma alınca jale hanıma okadr tş ettimki dedim sizin sayenzide oğlum kucağımda
ben sizi korkutmadım nst dinlediğimde kalp atışı durmuştu dedi(
çokkkkkkkk seviyorum onu

canım ben memnundum ama seni hamile bırakırmı bilemem tabi
ama gözünden hiç birşey kaçmaz cin gibi bir dr..

amin canım sağol,,
evet canım bu arabasınıda sıfır almıştı 2009 da, şimdi de sıfır aldı bakalım allah kazadan korusun..

DOKTOR ÇOK ÖNEMLİ GERÇEKTEN.
ARDAMIN yiyecek ekmeğide varmış vesilesi olmuş ne güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…