- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
kampanyadan değil diye biliyorum canım..
diğer arabamızı kampanydan almıştık 8.milyar kazandık erken alımdan:)
anladım cnaım.
ne heycanlıdır şimdi eşin. Erkeklere araba deme erirler :))
anlamadım ya hafta içimi müsaitsin?? avm gideriz diye düşünüyorum malum havalar soğuk başka da bir şey gelmiyor aklıma..
sizlerin fikri ne neresi olur hadi herkez fikir versin bakalım..
günaydın canım sana daGunaydinnn canlarrrrr nasilsinizzz
Canım avm de olur olursa hepimiz çocukluyuz.
Ee sen hafta sonları bırakmak istiyormusunki kvdene :))) bence istememesi de çok doğal canım ya.
biz daha görmedik abimle kardeşiyle bakmaya gitmişlerdi,,
bana netten gösterdi akşamda açmış bakıp bakıp duruyor,,dedim bakma önceki araban daha güzeldi bu kaplumbağ dedim:)
sonra ne anlarsın sen ya dedi
ayyyyyyyyyyyyyyanacım başında üç patron olunca ahtopot gibi oluyosun şaşrıdım sabahtan beri hangisine yetişcemi çok şükür bitti dertleri şimdilik
ay yok canım hafta içi değil hafta sonu olunca kayınvaliideme çocuğu pek bırakmak istemiyorum mırın kırın ediyor o nedenle çocukla geleceğim için kapalı bir yer olur mu diye söyledim
günaydın canım sana da
yok yok mümkün olduğunca bırakmamaya çalışıyorum çünkü o da pek istemiyor zaten hafta arası çocuk çok yoruyor onu e birde hafta sonu kendi işi oluyor pazara falan gidiyor onedenle yani ben de birşey demiyorum zaten haklı istememekte de
evet ben oyüzden anatolyumu çok seviyorum
gerçi annem yarın geliyor kısmetse haftaya cumarteside bana çağırırım kahvaltıya sonra aaa arkadaşlarla buluşacaktık bugün,,
ayy anne ya sen bizde kalsan 2 saate gelriim deyip kaçarım:))
annem genelde bana gelmiyor pek,özeniyorum şöyle kızında kalan annelere yaevinde olsun başka bişey istemez,getir çocukları ben bakarım diyor sağolsun ama abimler annemin üstünde oturuyor,eehh biraz dikkat çekiyorum arka arkaya sürekli bırakınca:) en iysi annemi çağırmak olacak gibi tabi bir işi olmazsa o gün,
ardamla gelicem oda beni hiç oturtmuyor gördünüzya hep arkasındayım:)))
özdilekte olabilir kızlar bak şimdi aklıma geldi hem daha yakın herkeze de uyarsa daha iyi olur hem orda parkta var:))
Allah kolaylık versin canım :) çok şükür hiç öyle bir sorunum yok
Bende bırakamıyorum yaa vijdanen yani :) o gün hasta olup işe gidemesem bile bırakmıyorum düşün. :)
aa evet bak orası olabilir ayfercim orası gayet uygun olur eğer orası olursa kahvaltıya da gidilebilir oraya uyarsa herkese
hayırlı cumalar sizlere bana az müsade öptüm sizi gelecemmm:))
ayyy allahhhh benim cızırığımı vermesin emiiiiiiiiay nasıl bir yazı yazmışım tekerleme gibi kendi yazdığına kendim güldüm allah aşkına anlamayan varsa tercümesini yazayımmmmmmmm
Cızrık ne yaaaablamın lafıdır bu :)))
Sen böyle deyince bende okudum aynen tekerleme gibi olmuş fahriye
karamuk akşam sizin mahalledeydik :)
sizin ev rekora yakındı dimi.
kahvaltı aklıma gelmemişti, kahvaltısı çok güzel çokk, olabilirrrrrrrrr...aa evet bak orası olabilir ayfercim orası gayet uygun olur eğer orası olursa kahvaltıya da gidilebilir oraya uyarsa herkese
geldim bilemmmmsanada canım hoçakal...
aaaa ayşe bacının evi oarada:)) ya ben gidecem şu kadına ama zam yapmış 80 diyorlar doğrumu bilmem,50 olsa belkimde 80 çok yaaaaaakaramuk akşam sizin mahalledeydik :)
sizin ev rekora yakındı dimi.
valla ben de bilmem eşim söyler genelde bende ondan duydum şakalaşırken falan bana öyle der
ben de okuyunca farkettim kız ama anfikri anlaşılmıştır heralde dimiii
evet canım rekora çok yakınım ordan dümdüz ileryeince benim ev
neyse canım ben bir yemek yiyip geleyim kafamı toparlıyayım yoksa abuk subuk mesajlar çıkacak ortayagelince görüşrüz
aaaa ayşe bacının evi oarada:)) ya ben gidecem şu kadına ama zam yapmış 80 diyorlar doğrumu bilmem,50 olsa belkimde 80 çok yaaaaaa
anlaşıldı canım sorun yokk:))
gitme sakın canım şu kadına... ayrıca 50 bile çok. artık bir şey bilmiyormuş diyolar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?