Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
anladım cnaım.
ne heycanlıdır şimdi eşin. Erkeklere araba deme erirler :))

biz daha görmedik abimle kardeşiyle bakmaya gitmişlerdi,,
bana netten gösterdi akşamda açmış bakıp bakıp duruyor,,dedim bakma önceki araban daha güzeldi bu kaplumbağ dedim:)
sonra ne anlarsın sen ya dedi

ayyyyyyyyyyyyyy anacım başında üç patron olunca ahtopot gibi oluyosun şaşrıdım sabahtan beri hangisine yetişcemi çok şükür bitti dertleri şimdilik

anlamadım ya hafta içimi müsaitsin?? avm gideriz diye düşünüyorum malum havalar soğuk başka da bir şey gelmiyor aklıma..
sizlerin fikri ne neresi olur hadi herkez fikir versin bakalım..

ay yok canım hafta içi değil hafta sonu olunca kayınvaliideme çocuğu pek bırakmak istemiyorum mırın kırın ediyor o nedenle çocukla geleceğim için kapalı bir yer olur mu diye söyledim

Gunaydinnn canlarrrrr nasilsinizzz
günaydın canım sana da

Canım avm de olur olursa hepimiz çocukluyuz.
Ee sen hafta sonları bırakmak istiyormusunki kvdene :))) bence istememesi de çok doğal canım ya.

yok yok mümkün olduğunca bırakmamaya çalışıyorum çünkü o da pek istemiyor zaten hafta arası çocuk çok yoruyor onu e birde hafta sonu kendi işi oluyor pazara falan gidiyor onedenle yani ben de birşey demiyorum zaten haklı istememekte de

Allah kolaylık versin canım :) çok şükür hiç öyle bir sorunum yok

Bende bırakamıyorum yaa vijdanen yani :) o gün hasta olup işe gidemesem bile bırakmıyorum düşün. :)

aa evet bak orası olabilir ayfercim orası gayet uygun olur eğer orası olursa kahvaltıya da gidilebilir oraya uyarsa herkese

Allah kolaylık versin canım :) çok şükür hiç öyle bir sorunum yok

Bende bırakamıyorum yaa vijdanen yani :) o gün hasta olup işe gidemesem bile bırakmıyorum düşün. :)

ay sağolasın canım çok zor gerçekten 3 patronla uğraşmak
yok yok ben de bırakamam kolay kolay benim de içim elvermez yani

aa evet bak orası olabilir ayfercim orası gayet uygun olur eğer orası olursa kahvaltıya da gidilebilir oraya uyarsa herkese

ayyy allahhhh benim cızırığımı vermesin emiiiiiiii ay nasıl bir yazı yazmışım tekerleme gibi kendi yazdığına kendim güldüm allah aşkına anlamayan varsa tercümesini yazayımmmmmmmm

ayyy allahhhh benim cızırığımı vermesin emiiiiiiii ay nasıl bir yazı yazmışım tekerleme gibi kendi yazdığına kendim güldüm allah aşkına anlamayan varsa tercümesini yazayımmmmmmmm

Cızrık ne yaaa ablamın lafıdır bu :)))

Sen böyle deyince bende okudum aynen tekerleme gibi olmuş fahriye

Cızrık ne yaaa ablamın lafıdır bu :)))

Sen böyle deyince bende okudum aynen tekerleme gibi olmuş fahriye

valla ben de bilmem eşim söyler genelde bende ondan duydum şakalaşırken falan bana öyle der
ben de okuyunca farkettim kız ama anfikri anlaşılmıştır heralde dimiii

karamuk akşam sizin mahalledeydik :)
sizin ev rekora yakındı dimi.

evet canım rekora çok yakınım ordan dümdüz ileryeince benim ev

neyse canım ben bir yemek yiyip geleyim kafamı toparlıyayım yoksa abuk subuk mesajlar çıkacak ortaya gelince görüşrüz

Son düzenleme:
karamuk akşam sizin mahalledeydik :)
sizin ev rekora yakındı dimi.
aaaa ayşe bacının evi oarada:)) ya ben gidecem şu kadına ama zam yapmış 80 diyorlar doğrumu bilmem,50 olsa belkimde 80 çok yaaaaaa
valla ben de bilmem eşim söyler genelde bende ondan duydum şakalaşırken falan bana öyle der
ben de okuyunca farkettim kız ama anfikri anlaşılmıştır heralde dimiii

anlaşıldı canım sorun yokk:))

evet canım rekora çok yakınım ordan dümdüz ileryeince benim ev

neyse canım ben bir yemek yiyip geleyim kafamı toparlıyayım yoksa abuk subuk mesajlar çıkacak ortaya gelince görüşrüz

hipodrum Ekmek fırınına doğru giderken mi yoksa :)
akşama uğrucamda dermişim....
biz minübüs son duruaklarına yakın geldik :) eşimin dedesi orda oturuyorda.

konuştuğumuz gibi yazınca öyle çıkıyor birden.

Son düzenleme:
gitme sakın canım şu kadına... ayrıca 50 bile çok. artık bir şey bilmiyormuş diyolar :)))

hadiyaa ama randevuyu 15 gün sonraya veriyormuş,çok yoğunmuş nilüferden bile gelen varmış kadına,,
yokmu aranızda fal bakan yaaaaa okadar kişiyiz şurda ne becereksizsiniz

akşam iltimin boğçalarınıda gördüm.
Güzel şeyler almışlar :)
bide bir küçük sandık almışlar iççamşırı koyulurmuş içine. kv deme döndüm bana bundan almadın dedim :44:
senin zamanında yoktu alırım sana da dedi
5000 tl den fazla harcamışlar :))) çok gezdirmiş kız. kv de sinir olmuş. Sevcan yengen hiç böyle gezdirmedi sen hiç birşey beyenmiyon demiş
ertesi gününede kalmış bitmemiş alışveriş. Ben gelemem çarşı orda kim isterse gitsin dedim dedi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…