Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

kayın v hak yemiyor sana neyse onada o demekki, aferin kadına bak yiğidi öldür hakkını yeme:))

benim bir arkadaşım var çokta severim evliliğinde çok ama çok sorunlar yaşamış anlat anlat sayfalar yetmez,
kayınvalidesinde okadar çekmişki evinde muska bile bulmuş,kaynanasının bir dövmediği kaldı kadını( o anlatırdı ben ağlardım,,
kocası aksere gittiğinde hamileydi ve annelerine emanet etmişti karısını alt üstlü oturyorlar,mangal yaparlardı kokusu gelirdi bana elimi yalaya yalaya uydum diyordu
aç bıraktılar al soğan eklmek ye dediler,içim şişiyor yazınca..
neyse kaynı evlendi bir kız getirdi allahhhhhhhhhhhahh dedim allahım nekadar büyüksün haklarından o geldi geliyorda,
şimdi arkadaşımı baş köşeye koydular ondan iyisi kıymetlisi yok,
çok geç oldu ama anladılar hatalrını,birde tatlı kız sempatik duygusal kıyamam ona
şimdi diyorki tansiyon sahbi olmuşum bu yaşta iyi davransalar ne olacak
ya elidnekinin kıymetini bilmiyorlar sonra dağdan gelenn bağdakini kovunca kafalara dank ediyor

Son düzenleme:
kahvaltı aklıma gelmemişti, kahvaltısı çok güzel çokk, olabilirrrrrrrrr...

geldim bilemmmm

bencede olabilir herkes hem fikir olursa biz arkadaşlarla dışarda buluşacağımız zaman ya kahvaltıya gideriz ya da akşam yemeğine daha güzel oluyor

aaaa ayşe bacının evi oarada:)) ya ben gidecem şu kadına ama zam yapmış 80 diyorlar doğrumu bilmem,50 olsa belkimde 80 çok yaaaaaa

anlaşıldı canım sorun yokk:))

kız bizim oralarda bir falcı kadın varmış ona mı gidiyon bizim arkadaşta valla hiç üşenmiyo arada geliyor ona eğer aynı kadınsa

ne demek herzaman beklerim canım buyur gel
ama o tarafa doğru gitme bulamazsın çünkü o taraf değilo minibüslerin son durağından dümdüz aşağıya sallancan kantar var bitane yol üstünde heee işte orası canım

ben hiç anlamam :)
arada arkadaş arasına baktırırım ama diğer türlüde gitmem sanırım :))

ben çok severim türk kahvesini hergün bir fincan mutlaka içerim ama falına baktırmam öyle
kız ayfer internette de fal bakıyolar biliyomusun fincanın fotosunu çekip gönderiyon onlar yorum yazıyoo

Allah yaşattıkları o günleri unutmaz ama. Zamanında iyi davransalar ne olurdu.
Böyle gelen gideni aratır demişler... Ben de çok istiyorum öyle olmasını. Hamile kadına bile acımamış şerefsizler...
Kv dem evet alım konusunda hak geçirmiyor ama keşke sadece bu olsaydı yediği hakkım. Ama hakkımı hiç bir zaman helal etmiyeceğim ona. Sadece kendine saygı duyuyorum...

benimde her zaman kapım açık :)
aa dedelerin evine yakın sizin ev o zaman :) kantarı bilmiyorum canım ama .
fişek sokak onların bilirsin belki. :))

ben çok severim türk kahvesini hergün bir fincan mutlaka içerim ama falına baktırmam öyle
kız ayfer internette de fal bakıyolar biliyomusun fincanın fotosunu çekip gönderiyon onlar yorum yazıyoo

evet yani o yeni gelinle eski gelin kıyaslanır ve sonra yaptıkalrına pişman oluyorlar,
gelen gideni aratır demişler,,

bende hemen hemen hergün içerim. :)
bende görmüştüm nette baktıklarını çıkıyor mu? söylediklleri.

yok karamuk canım ya onalrın yorumalrınıda okudum biri başka diğeri başka söylüyor,
birde olağan şyleri mesela,telefon görüşmen var yada yolın var yada düşmanın gibi..
bana böyle ayşe bacısı gibi biri lazım, faldan anlayacak ama para almayacak

faldan anlayacak para almayacak!
hey yavrum hey... DD

ahh ahhh o zaman sen benim kayınvalidenin fal baktığı zamanalrı kaçırmışın güzelim kadın çok güzel bakıyodu ve de çıkıyodu ama şimdi artık bakmıyor

ay dur kız başka bir arkdaşada başka bir falcıyı söyledi hem de gönlünden ne koparsa atıyomuşun ama kızın dudağı uçuklamış resmen yedi sülalesini ve başından geçemleri hepsini anlatmış istersen onu öğrenirim sana arkadaştan nerdeymiş kız çok korktum ben dedi bidaha gitmem dedi

hemen hemen lütfennnnnnnnnnnnn

Özge ne yaptı acaba ilk iş gününde :)

şimdi Baharı aradım, canım çocuklara yemek yediriyorum konuşamıcam dedi. Ne kadar öz verili yaa Yolun açık olsun inşallah canım benim.

Son düzenleme:
slm kızlar ben geldim kendimi tanıtayım ben inegöl alanyurt oturuyorum 24 yaşındayım 2 senelik evliyim 5 aylık hamileyim allah nasip ederse 4 ay sonra kızımı kucağıma alcam aslen ardahan posofluyum ama posofta hiç kalmadım ardahanın köyünde doğdum büyüdüm bi ara özdilekte kasiyer olarak çalıştım şimdi çalışmıyorum ama güvanlik sertifikası aldım kızımı biraz büyütüm çalışmayı düşünüyorum bu kadar..

ayyyyy içimin yağlarını eriten bir haber aldım burada paylaşamayacağım ama MUTLUYUM ULEYN....
duyun....................
aaa ay ne oldu yaa ne olduuuuuuuuuuuuu:26::26:kızım yapılırmı bu
tahmin edeyim 1. hamile haberi aldın 2. kayın v. bursayı terketti 3..eşinin sana yapmak istediği bişey vardı onu yaptı..4.nişanla ilgilimi yoksa ayyyyyyy delü yarında yoksun,, neyse pazartesi yazarsın artıkgönlüm 2. şıktan yana

oyy hamişmiydin sen allah kucağına almayı ansip etsin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…