Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

sağol canm benm darısı isteyenlerin başına inşallah

Merhaba Ablacığım hayırlı cumalar sanadaAmin inşallah abla güzel arkadaşlıklarımız olur Evet gitmedik bebeğe gitmek lazım aslında.Gideriz uygun bir gün inşallah
Anladım canım tamam talep olursa katılırım bendeBen başka topikten arkadaşlar var bir kaç tane onlarada duyuru yapıcam gelirlerse onlarda gelebilir belki.Bende gelmeye çalışırım inşallah
Anladım canım yok ben hediye için değil yılbaşında uygun görmedim sadece kendi fikrim olarak.Tamam çoğunluk nederse olur benim için.Talep olursa katılırım tabikiHaftaya inşallh gelmeye çalışırım.Bu hafta misafir var zaten.
anlamadım ya hafta içimi müsaitsin?? avm gideriz diye düşünüyorum malum havalar soğuk başka da bir şey gelmiyor aklıma..
sizlerin fikri ne neresi olur hadi herkez fikir versin bakalım..
Ben korupark diye düşündüm hem bebek yeni doğum yaptı oda gelirse korupark ona çok yakınmış.Özdilek diye demişsinizde terminale kadar gidiyormuş burdaki otobüs özdilekte terminale yürüme mesafesi kadar değil.Bence çarşıda olsunki herkez gelebilsin

Gunaydinnn canlarrrrr nasilsinizzz
iyiakşamlar canım
Ewet 2 senelik evliyim ustelik.2eltim var kardes gibiyiz herkonuda destek oluruz birbirimize cok sukurr.eltimsizde cikarim disari ama bursaya geleli 2 sene oldu birde evlilik oturmadi esim birakmiyo tek disari eltimide istiyo illa yanimda
Allah mesut etsin bende 3 yıllık evliyim 29 yaşındayım çocuk yok tedavi görüyorum.Olsun eşin brakmıyorsa gelsin ne olucakki.Normaldir canım yaşın çok genç olduğu için kıskanıyordur seni birde yenisiniz ya ondandır
ELTİSİ İLE BÖLE GEÇİNENİ DE YENİ GÖRÜYORUM EEE NE DİYELİM ALLAH DAİM ETSİN SEVİNDİM VALLA RABBBİİİMMM BANA DA BÖLE ELTİLER NASİP ET...
Aminnn
Aminnn ins.hayir yok henuz cabaliyoruz ama tedavi goruyorum 2 aydir pkom var
Bendede pko var canım eşimdede bazı sorunlar çıktı.En son nagihan hanıma gittim direk tüp bebek dediler.Bende bir seferde olsa aşılama olayım diyorum bakalım neolucak hayırlısı hepimiz için.Yaşın çok genç olur inşallah
Ne sen sor ne biz söyleyelim bu pko var ya illet bir hastalıkAdet düzensizliği kilo tüylenme gebe kalamama vs gibi sorunlar yaşatıyor malesef
Aferin SEvcan eşini kızınamı kötülüyorsunSen istediğin kadar söyle babalar kızlrına kızlarda babalarına çok düşkündür canımAllah ayırmasın
Terminalin oradaki özdilekmi orası size baya bir yakında bize uzak kalıyor canım
Hadi ins bakalim aksam kontrolumuz var gidicem 4.30 da
Jale hanıma ücret ne kadar veriyorsun arkadaşım:44:
Gelen gideni aratırmış diye boşuna denmemiş.Her atasözü gerçek yaşanmış olaylardan ibretlik alınmış
Özge ne yaptı acaba ilk iş gününde :)

şimdi Baharı aradım, canım çocuklara yemek yediriyorum konuşamıcam dedi. Ne kadar öz verili yaa Yolun açık olsun inşallah canım benim.
Canım ya çok teşekkür ederim.O sırada konuşamadım kusura bakma Arayıp düşünmen yeterli canım çok sağol amin seninde inşallah
Hoşgeldiniz aramıza Allah bağışlasın hayırlı doğumlar nasip olsun
ayyyyy içimin yağlarını eriten bir haber aldım burada paylaşamayacağım ama MUTLUYUM ULEYN....
duyun....................

O haber neyse senin adına sevindim canım merakta ettim ama.Gözün aydın diyelim o halde

Bu arada bebek,hope arkadaşlarımızın haberi yok onlarada haber etmek lazım.Ben uygun olunca haber ederim onlara

İii aksamlar kizlar.jaleye 150 tl veriyorum gittim kontrole bugun hicbi sorununuz yok dedi.asilama deneyelim dedi.eside yanasmadi.sorunumuz yoksa bizamani var diyo

terminal özdileğin oraya bırakıyor sandık ya nerde bırakıyorki??
canım farketmez korupark derseniz korupark olsun ama çoğu kişiye uzakya ondan özdilek dediydik,,
bebek nerde oturyor??
canım çocuklar varya çarşı heykel gibi yerler nasıl olabilirki,,
neyse karar verelim herkez net bir yer belirlesin neresi çok oy alırsa orası olur adaletçe yapmış oluruz:)
plue gel canım bekleriz tanışmış oluruz...

canım 150 demk vayyy:) ben 2009 da randevu aldığımda 100 dü özel ssk 30 yada 40tı sanırım,
ama biz eşimin işinden dolayı özelden gidyorduk

Özge ne yaptı acaba ilk iş gününde :)

şimdi Baharı aradım, canım çocuklara yemek yediriyorum konuşamıcam dedi. Ne kadar öz verili yaa Yolun açık olsun inşallah canım benim.

düşünceli kuzum beni unutmamışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

slm bebekler

heyoo karşınızda ben şahıs muhterem iş kadını

çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bugün sbah sogukta servisi bekledim bindim okula gittim herkez çok sıcak akrşıladı öpüştük koklaştık eskiden tanıdıklarım zaten diğerleride hep göz aşınası oldugum kişiler beni tanıyolarmış zaten çeşitli yerlerden seminerlerden toplantılardançok meşurum yahuu herkez aaaa özgeeeeeeeeeeeeeeeeeeyaptlar

müdüremize gelince oda hanım hanımcık saygılı çok hoş bi karşılama yaptı ve odaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa görümcemin hocası cıktı ve cok samimileryani baştan +1 önden başladım okulu zaten tanıyodum her köşesini inşaatından itibaren 4 sene çalıştım orası benim yuvamdı özlemişim içim bi burkuldu bide sevinç işte tarifi yok o duygunun...

işletme okudumu öğrenince benim muhasebeye bakmamaı istediler 250 çocuk 27 den fazla personel mutfak okulda ve bisürü giderrrrrrrrrrrrrrrrr geleininz muhasebeci o yüzden sölüyorum ben bakıcam anlayın halimi yani :18::18:

masam var müdürün yanında o odada sandalyem leptopum bilem varrrrrrrrrrr özencikkay çocuk gb seviniyorum inanaın cok özemişim bugün yogundum koca gün makbuz kestim veliler adiat getirdi makbuzları defterlere geçirdim pcye geçirdim hesap kapatılıyo hergün teslim varbugün böle yogundum 2ye kadar hesap yaptım 2den sonra 2 sınıfa girip cocukalrla tanıştım 7 sınıfım var 3ü sbahçı öğlanci yani 10 sınıf öğretmenlere oyunalr öğreticem onalra yapmaları gerekenleri göstericem cocukalra drama felan yaptırcam yani her yerde olucam ayrıca muhasebeye bakıcam

cok seviyo kayın valdem sene başından beri yemeğe götür diyiyolarmış müdüreye oda ha götürcem ha götürcem bu akşam toplantıyı nrde yaptık bilin bakalımmmmmmmmmmmmmmmm çamlı çam da alabalık tesisinde çalıda biyer götüren hocada şöförde eşimin arkadaşı eşimde geldi harika bi gündüüüüüüüüüüü yaniii yemekten sonra biz eşimle ayrıldık carfura gittik içerde giymek için bot aldım ev botları varya onalrdan bikaç bişi aldım

şimdi giridm eve hemen açtım kk yı size haber verim dedim sizi seviyorummmmmmmmmmmm işimi seviyorum dua edenlere tek tek teşekkür ediyorum allah razı olsun tüm hayırlı muradlarınız olsunnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

cok sevindim canım hayırlı olsun yeni işin bende kreş açmayı düşünüyorum zor bi iş biliyorum bide sorulmaz ama maas nekadar canım hem muhasebe hemde öğrenciler zor olucak

Bende bilmiyorum canım terminal son durakmış.Ben çarşı derken kent meydanı vs demiştim.Yoksa çarşının ortasında çoluk çocuk tabiki zor olur.Neyse herkez ortak birşey söylesinde ona göre hareket edilir.Bu arada Semihada gelse keşke

Gününün güzel geçmesine sevindim Hakseverciğim,bak ben ayağımı sürttüm herhalde ardımdan sen başladın işeİnşallah çocuk konusundada ard arda müjdeli haberi alırız, hayırlısı olsun Allah kolaylık versin canım

Hayırlı olsun tatlımm benimm.. çok sevindim senin adınaaaaa

Çok sevindim canım. Çalışmaya alışan için evde oturmak çok zor.. Ama en önemlisi sabah işe gülerek mutlu gidebilmek. Lanet okuya okuya gittiğin işten hayır gelmiyor , insanın bütün hayatını etkiliyor.. İnşallah sen de çok mutlu olursun hayırlı olsuuunn

haksevercimm çokkkkk mutlu gördüm seniiii allah bozmasın canım uzun süreli işin bu olsun inşallah..
baharcım kent meydanı gibi algılamadım ben vallah:) hani heykelde bir cafe gibi bir yer anladım
neyse oylar gelsin diyoruz ama kimse şurası olsun demiyorki

kızlarrrrrrrr annemleri aradım bandırmadalarmış şuan yani 2 saate burdalar inşallah
birazdan hazırlanıp çıkıcaz,

öptüm sizi iyi hafta sonları olsun inşallah hepiniz için
benim içinde yarın güzel bir pazar olsun kocişimle bol bol gezelim
haftaya cumartesi kesin dimi buluşma..
haksever sen ne yapacaksın gelecekmisin diğer hafta yapın gelirim dersen ertelenir bişeyler yaz canım aydınlatalım şu işi:)

cok sevindim canım hayırlı olsun yeni işin bende kreş açmayı düşünüyorum zor bi iş biliyorum bide sorulmaz ama maas nekadar canım hem muhasebe hemde öğrenciler zor olucak

Hayırlı olsun tatlımm benimm.. çok sevindim senin adınaaaaa

hepinize tır dolusu öpücükler yolluyoyummmmmmmmmmmmm saolun varolun sevincimle sevindiğiniz üzüntümle dertlendiniz hep allah razı olsun hep dua ediyorum hepinize sizinde duaları sayesinde oldu emininm çünkü kendimize değil başkasına yaptığımız dualar daha cabuk kabul olunur ana babamızın kardeşimizin duaları bunalr cok teşekkür ederim inanın hergün görüştüğün can ciğer olduğun dostundan akrabandan daha yakın oluyosun sanalda kalmadı dostlugumuz sıcaklığımız evlerimize giriyoruz hep herşeyimizi sölüyoruz döküyoruz içimizi sevincimizi üzüntümüzü psikolojik destek oluyoruz bi nevi yani en azından ben öyle düşünüyorum mutluyum inşallah bozulmaz

bugünde seminer vardı harika bi seminer bütün okulların öğretmenleri hoca hanımları geldi 130 kişiydi bide 2ye bölmüşler yani teşkilat kalabalıklaşmış herkezi görüdüm süper oldu daha yeni geldim eve

maaşı sormuşsun arkadaşım valla hiç konuşmadım bakalım kısmetime ne düşcek ama maddiiyat yok bu kurumda maneviyat var bilmeyene nasıl anlatım bilmemde şöle diyim sevdiğim işi bana iyi gelen işi yapıyorum önce allahın rızası için gerisi bana hediye

buluşmaya gelince kızlar haftaya cumartesi diyosunuz dedigim gb 20sinde doktorda mudanyada randövüm var ama malum ertesi gün okul olca için döneriz cumartesi muhtemelen evdeyim toplantım yok 15 günde bir çünkü seminer toplantısı cumartesi boşum inşallahta benden yana mani yok eşimi bilmiyorum gönderirmi kent meydanı en makul uygun yer gb geldi bana nacizane fikrim gelmek için gene elimden geleni yapıcam benden böyle

Canımmm.. msn e gelebilirmisin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…