Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Tamam karar verilirse ona göre uygun bir yer belirlenir.Sanada iyi hafta sonları bol gezmeler.Bendede misafir vardı bugün akşam yarında dinlenirim inşallah

Canım güzel dileklerin için teşekkürler aynen karşılıklı canım bu iyi niyetlerYoğunsun artık bundan böyleKafanıda dağıtmış olursun iyi oluyor çalışmak hem manen hem maddi olarak.Allah herkezin gönlüne göre versin.Aslında ben bebeğe gitmeyide düşünüyorum bakalım en kısa sürede onada gitmek isterim.Bizi görünce sevinir eminim bunaHastane işin neolucak canım bende şimdi çalışıyorum ya benim yerime eşim gidecek ilaçların kullanım şeklini söylüor doktor muayene yok endokrin doktoruna rica ettim işe girdim kolay kolay göndermezler beni eşim gelse olurmu nasıl olsa kan verdim sonuç için gelicek dedim sağolsun kabul etti tamam sorun değil öenmli birşey olursa telefon açıp sorarız dedi.Sağolsun ya anlayışlı bir doktor fakültedeTüp bebeğide yaza olur herhalde ama önce aşılama olayım diyorum bakalım hayırlısı olsun.Sanada Allah kolaylık versin.Bak onu doğru dedin.Yeri geliyor yakınından çevrenden göremediğin iyiliği desteği burada görüyorsun.İyiki var bu kadınlar kulubüHaftaya nasip olursa tam karar verilirse gelmeye çalışıcam bende sende gel oldumu

inşallah gelmek için elimden geleni yapıcam kesin diymiyorum çok üzgünm ama öyle nabim

doktor işini de şöyle yapıcaz eşim icin gittik en son nörolojiye tekrar sperm testi istedi onu yapıcaz gıcık eskileri kabul etmedi sen kaca yaptırmıştın en son siz yaptınızya fiyat kaç canım uygun bi yerde yaptırmamız lazım ya off bide kan testi verdi onu yaptırcaz sonucla doktora gidicez oda ocakta randövü sanırım bizim iş zaten anca 15 tatilde toparlancak bende öyle ayarlıcam adet o zmanda olmaya çalışcam ki yapsınlar 15 tatildeböle düsündüm izin alamam yani artik

buluşmaya bendde katılabilirmiym nasıl olacak nerede olacak bilgi verrmisiniz

tabiki katılabilirsiniz ama acilen bizle tanışmanız lazım çünkü biz bi kere daha görüştük birbirimizi tanıyoruz ve bayadır görüşüyoruz yeni katılcaka rkadaşlarımızda var ilk defa görceklerimizde var kendinizi detaylı tanıtın lütfen

hgniz aramıza

İyi akşamlar hatunlar
Pazarlar geçmek bilmiyor vallahi..

Son düzenleme:
merhaba bayanlar uzun zaman oldu uğrayamadım buraya pek nasılsınız neler yapıyorsunuz
sanırım buluşma var ne zaman nerede isteyen herkese açık mı buluşma

Tabiki bekleriz kendini tanıtırsan tanışmış oluruz
İyi akşamlar hatunlar
Pazrlar geçmek bilmiyor vallahi..
Çalışmaya başladım ben öyle bir geçiyorki hafta sonları işti yemekti misafir gezme derken bu haftada böyle geçti yarın yeni bir gün yeni iş haftasıHerkeze Allah kolaylık versin bugün havada bayağı soğuktu yarın yine yağmur yağar sanırım
merhaba bayanlar uzun zaman oldu uğrayamadım buraya pek nasılsınız neler yapıyorsunuz
sanırım buluşma var ne zaman nerede isteyen herkese açık mı buluşma
Evet uzun zamandır yoktun, nasılsın ne var ne yok açık tabiki gelmek istersen beklerizBende gelmeye çalışıcam bakalım kısmet nasip

İnşallah gelirsin bende gelmeye çalışıcam tam belli değil.Canım biz en son güven tıpa gittik ama beş kuruşluk etmez oraya gitmeyin sakın.Jinemedden memnun kalmıştı eşim sende biliyosun zaten orayı gitmişsiniz önceden.Gerek duş yeri vs herşey varJinemedde 80 e,Güven onun kadar yer felan olmamasına ragmen 85 e yaptılarBurtom varmış bide arkadaşım gitmiş oraya orasıda güzelmiş detaylı çıkartıyolarmış testi.75 miş sanırım fiat olarak.Bildiğim bunlar canım.Hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinde

canım bizde sperm analizini bursa tüp bebeğe yaptırdık en uygun fiyat orası dus oda film hersey mevcut:)
ahmet bey herseferinde orayı önermişti bize pembe mavide 120 lira orasıda gayet basarılı biryer ordada yaptırdık medicaldede yaptırdık ama ne oda ne bişey var

bursa tüp bebekte ne kadar canım kızılaryda yapılıyomuş öyle duydum çok ucuz dediler araştırcam bakalım:44:iyisi kötüsü biz en iyi yerdede yaptırdık sorun olmadını biliyorumda rapor için lazım mış yeni istiyolar ondan mecbur yapıcaz eşim artık alıştı sanırım o yüzden sorun yapmaz nerde olduğunu sanırım

kızlarrrr beni unutmadınız dimiiii
bi zamanlar topiğinizin deli kızıydım haksever bilir ablam benimmm
sevincinizi üzüntünüzü paylaşıp ne güzel arkadaşlıklar kurmuşsunuz..
o buluşmaya bende gelsem ya sonunda yapılıyo yaşasınn

Son düzenleme:

canım 64 lira arayopda sorabilirsin eylülde yaptırdı eşim

C : Hiç biri :))))

2. ŞIKKIN OLMASINI ŞUAN O KADAR ÇOK İSTERDİM Kİ ANLATAMAM AMA :)))

Ayy bu kadar denk gelir her şey. Çok mutlu oldum senin adına :) eşininde içi rahat eder hep :)
Demek muhasebeyede bakıcaksın eğer yardım lazım olursa sorarsın her zaman arayabilirsin canım. Sen yaparsın.
Başarılar diliyorum :)

Günaydın kızlar...
Ohhh maşallah buluşma haberimiz ne çabuk yayılmış :))) Bu buluşmamızda kalabalık olucaz rekor kırıcaz desenize.... Ama bu defa kk ya foto ekleyeceğiz İtiraz istemem. Başka illeri çatlatalım ayolll :)))))

günaydın hanımlar herkese iyi haftalar
haksever hayırlı olsun tekrar canım işin
ee şimdi buluşma kesinleşmiş heralde özdilekte mi saat kaçta :26:

oyyy asker sevgilisi olan galenia hoş geldin canım:))
fotoğrafsız olmaz geçen sefer kursağımda kaldı bu sefer kalmasın:)
günaydın hanımlar herkese iyi haftalar
haksever hayırlı olsun tekrar canım işin
ee şimdi buluşma kesinleşmiş heralde özdilekte mi saat kaçta :26:

buluşma kesin ama yer konusunda yine kimse bişey yazmamış..

neyse herkez yazsın ben çıkıyorum akşama görüşürüz:))

Buluşma yeri henüz kesinleşmedi.
Bahar arkadaşımız özdilek uzak demiş.
BAHAR CANIM NEREDEN GEÇİYOR OTOBÜS.
Aslında özdilekten geçer diye düşünmüştüm ben aksine.
Kent meydanı da olabilir ama orasının cafe katı çok kalabalık gürültüden insanın ne dediği anlaşılmıyor.
starbucks bilmem ne buralarda biz çocuklu hatunlar için uygun değil (

YİNE ÖZDİLEK DİYORUM BEN.

Şansları zorlayalım kızlar yaa :))

Birde buluşma deyince tanımadığımız çok arkadaşımız teşrif etti :) grubumuzda sizleri hep görmek isteriz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…