Tamam karar verilirse ona göre uygun bir yer belirlenir.Sanada iyi hafta sonları bol gezmeler.Bendede misafir vardı bugün akşam yarında dinlenirim inşallahhaksevercimm çokkkkk mutlu gördüm seniiii allah bozmasın canım uzun süreli işin bu olsun inşallah..
baharcım kent meydanı gibi algılamadım ben vallah:) hani heykelde bir cafe gibi bir yer anladım
neyse oylar gelsin diyoruz ama kimse şurası olsun demiyorki
kızlarrrrrrrr annemleri aradım bandırmadalarmış şuan yani 2 saate burdalar inşallah
birazdan hazırlanıp çıkıcaz,
öptüm sizi iyi hafta sonları olsun inşallah hepiniz için
benim içinde yarın güzel bir pazar olsun kocişimle bol bol gezelim
haftaya cumartesi kesin dimi buluşma..
haksever sen ne yapacaksın gelecekmisin diğer hafta yapın gelirim dersen ertelenir bişeyler yaz canım aydınlatalım şu işi:)
hepinize tır dolusu öpücükler yolluyoyummmmmmmmmmmmm saolun varolun sevincimle sevindiğiniz üzüntümle dertlendiniz hep allah razı olsun hep dua ediyorum hepinize sizinde duaları sayesinde oldu emininm çünkü kendimize değil başkasına yaptığımız dualar daha cabuk kabul olunur ana babamızın kardeşimizin duaları bunalr cok teşekkür ederim inanın hergün görüştüğün can ciğer olduğun dostundan akrabandan daha yakın oluyosun sanalda kalmadı dostlugumuz sıcaklığımız evlerimize giriyoruz hep herşeyimizi sölüyoruz döküyoruz içimizi sevincimizi üzüntümüzü psikolojik destek oluyoruz bi nevi yani en azından ben öyle düşünüyorum mutluyum inşallah bozulmaz
bugünde seminer vardı harika bi seminer bütün okulların öğretmenleri hoca hanımları geldi 130 kişiydi bide 2ye bölmüşler yani teşkilat kalabalıklaşmış herkezi görüdüm süper oldu daha yeni geldim eve
maaşı sormuşsun arkadaşım valla hiç konuşmadım bakalım kısmetime ne düşcek ama maddiiyat yok bu kurumda maneviyat var bilmeyene nasıl anlatım bilmemde şöle diyim sevdiğim işi bana iyi gelen işi yapıyorum önce allahın rızası için gerisi bana hediye
buluşmaya gelince kızlar haftaya cumartesi diyosunuz dedigim gb 20sinde doktorda mudanyada randövüm var ama malum ertesi gün okul olca için döneriz cumartesi muhtemelen evdeyim toplantım yok 15 günde bir çünkü seminer toplantısı cumartesi boşum inşallahta benden yana mani yok eşimi bilmiyorum gönderirmi kent meydanı en makul uygun yer gb geldi bana nacizane fikrim gelmek için gene elimden geleni yapıcam benden böyle
Tamam karar verilirse ona göre uygun bir yer belirlenir.Sanada iyi hafta sonları bol gezmeler.Bendede misafir vardı bugün akşam yarında dinlenirim inşallah
Canım güzel dileklerin için teşekkürler aynen karşılıklı canım bu iyi niyetlerYoğunsun artık bundan böyle Kafanıda dağıtmış olursun iyi oluyor çalışmak hem manen hem maddi olarak.Allah herkezin gönlüne göre versin.Aslında ben bebeğe gitmeyide düşünüyorum bakalım en kısa sürede onada gitmek isterim.Bizi görünce sevinir eminim buna Hastane işin neolucak canım bende şimdi çalışıyorum ya benim yerime eşim gidecek ilaçların kullanım şeklini söylüor doktor muayene yok endokrin doktoruna rica ettim işe girdim kolay kolay göndermezler beni eşim gelse olurmu nasıl olsa kan verdim sonuç için gelicek dedim sağolsun kabul etti tamam sorun değil öenmli birşey olursa telefon açıp sorarız dedi.Sağolsun ya anlayışlı bir doktor fakültede Tüp bebeğide yaza olur herhalde ama önce aşılama olayım diyorum bakalım hayırlısı olsun.Sanada Allah kolaylık versin.Bak onu doğru dedin.Yeri geliyor yakınından çevrenden göremediğin iyiliği desteği burada görüyorsun.İyiki var bu kadınlar kulubü Haftaya nasip olursa tam karar verilirse gelmeye çalışıcam bende sende gel oldumu
buluşmaya bendde katılabilirmiym nasıl olacak nerede olacak bilgi verrmisiniz
buluşmaya bendde katılabilirmiym nasıl olacak nerede olacak bilgi verrmisiniz
Tabiki bekleriz kendini tanıtırsan tanışmış oluruzbuluşmaya bendde katılabilirmiym nasıl olacak nerede olacak bilgi verrmisiniz
Çalışmaya başladım ben öyle bir geçiyorki hafta sonları işti yemekti misafir gezme derken bu haftada böyle geçti yarın yeni bir gün yeni iş haftasıİyi akşamlar hatunlar
Pazrlar geçmek bilmiyor vallahi..
Evet uzun zamandır yoktun, nasılsın ne var ne yok açık tabiki gelmek istersen beklerizmerhaba bayanlar uzun zaman oldu uğrayamadım buraya pek nasılsınız neler yapıyorsunuz
sanırım buluşma var ne zaman nerede isteyen herkese açık mı buluşma
inşallah gelmek için elimden geleni yapıcam kesin diymiyorum çok üzgünm ama öyle nabim
doktor işini de şöyle yapıcaz eşim icin gittik en son nörolojiye tekrar sperm testi istedi onu yapıcaz gıcık eskileri kabul etmedi sen kaca yaptırmıştın en son siz yaptınızya fiyat kaç canım uygun bi yerde yaptırmamız lazım ya off bide kan testi verdi onu yaptırcaz sonucla doktora gidicez oda ocakta randövü sanırım bizim iş zaten anca 15 tatilde toparlancak bende öyle ayarlıcam adet o zmanda olmaya çalışcam ki yapsınlar 15 tatildeböle düsündüm izin alamam yani artik
inşallah gelmek için elimden geleni yapıcam kesin diymiyorum çok üzgünm ama öyle nabim
doktor işini de şöyle yapıcaz eşim icin gittik en son nörolojiye tekrar sperm testi istedi onu yapıcaz gıcık eskileri kabul etmedi sen kaca yaptırmıştın en son siz yaptınızya fiyat kaç canım uygun bi yerde yaptırmamız lazım ya off bide kan testi verdi onu yaptırcaz sonucla doktora gidicez oda ocakta randövü sanırım bizim iş zaten anca 15 tatilde toparlancak bende öyle ayarlıcam adet o zmanda olmaya çalışcam ki yapsınlar 15 tatildeböle düsündüm izin alamam yani artik
canım bizde sperm analizini bursa tüp bebeğe yaptırdık en uygun fiyat orası dus oda film hersey mevcut:)
ahmet bey herseferinde orayı önermişti bize pembe mavide 120 lira orasıda gayet basarılı biryer ordada yaptırdık medicaldede yaptırdık ama ne oda ne bişey var
bursa tüp bebekte ne kadar canım kızılaryda yapılıyomuş öyle duydum çok ucuz dediler araştırcam bakalım:44:iyisi kötüsü biz en iyi yerdede yaptırdık sorun olmadını biliyorumda rapor için lazım mış yeni istiyolar ondan mecbur yapıcaz eşim artık alıştı sanırım o yüzden sorun yapmaz nerde olduğunu sanırım
aaa ay ne oldu yaa ne olduuuuuuuuuuuuu:26::26:kızım yapılırmı bu
tahmin edeyim 1. hamile haberi aldın 2. kayın v. bursayı terketti3..eşinin sana yapmak istediği bişey vardı onu yaptı..4.nişanla ilgilimi yoksa ayyyyyyy delü yarında yoksun,, neyse pazartesi yazarsın artık gönlüm 2. şıktan yana
oyy hamişmiydin senallah kucağına almayı ansip etsin canım..
slm bebekler
heyoo karşınızda ben şahıs muhterem iş kadını
çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bugün sbah sogukta servisi bekledim bindim okula gittim herkez çok sıcak akrşıladı öpüştük koklaştık eskiden tanıdıklarım zaten diğerleride hep göz aşınası oldugum kişiler beni tanıyolarmış zaten çeşitli yerlerden seminerlerden toplantılardançok meşurum yahuu herkez aaaa özgeeeeeeeeeeeeeeeeee yaptlar
müdüremize gelince oda hanım hanımcık saygılı çok hoş bi karşılama yaptı ve odaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa görümcemin hocası cıktı ve cok samimileryani baştan +1 önden başladım okulu zaten tanıyodum her köşesini inşaatından itibaren 4 sene çalıştım orası benim yuvamdı özlemişim içim bi burkuldu bide sevinç işte tarifi yok o duygunun...
işletme okudumu öğrenince benim muhasebeye bakmamaı istediler 250 çocuk 27 den fazla personel mutfak okulda ve bisürü giderrrrrrrrrrrrrrrrr geleininz muhasebeci o yüzden sölüyorum ben bakıcam anlayın halimi yani :18::18:
masam var müdürün yanında o odada sandalyem leptopum bilem varrrrrrrrrrr özencikkay çocuk gb seviniyorum inanaın cok özemişim bugün yogundum koca gün makbuz kestim veliler adiat getirdi makbuzları defterlere geçirdim pcye geçirdim hesap kapatılıyo hergün teslim var bugün böle yogundum 2ye kadar hesap yaptım 2den sonra 2 sınıfa girip cocukalrla tanıştım 7 sınıfım var 3ü sbahçı öğlanci yani 10 sınıf öğretmenlere oyunalr öğreticem onalra yapmaları gerekenleri göstericem cocukalra drama felan yaptırcam yani her yerde olucam ayrıca muhasebeye bakıcam
cok seviyo kayın valdem sene başından beri yemeğe götür diyiyolarmış müdüreye oda ha götürcem ha götürcem bu akşam toplantıyı nrde yaptık bilin bakalımmmmmmmmmmmmmmmm çamlı çam da alabalık tesisinde çalıda biyer götüren hocada şöförde eşimin arkadaşı eşimde geldi harika bi gündüüüüüüüüüüü yaniii yemekten sonra biz eşimle ayrıldık carfura gittik içerde giymek için bot aldım ev botları varya onalrdan bikaç bişi aldım
şimdi giridm eve hemen açtım kk yı size haber verim dedim sizi seviyorummmmmmmmmmmm işimi seviyorum dua edenlere tek tek teşekkür ediyorum allah razı olsun tüm hayırlı muradlarınız olsunnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
C : Hiç biri :))))
2. ŞIKKIN OLMASINI ŞUAN O KADAR ÇOK İSTERDİM Kİ ANLATAMAM AMA :)))
oyyy asker sevgilisi olan galenia hoş geldin canım:))kızlarrrr beni unutmadınız dimiiii
bi zamanlar topiğinizin deli kızıydımhaksever bilir ablam benimmm
sevincinizi üzüntünüzü paylaşıp ne güzel arkadaşlıklar kurmuşsunuz..
o buluşmaya bende gelsem ya sonunda yapılıyo yaşasınn
fotoğrafsız olmaz geçen sefer kursağımda kaldı bu sefer kalmasın:)Günaydın kızlar...
Ohhh maşallah buluşma haberimiz ne çabuk yayılmış :))) Bu buluşmamızda kalabalık olucaz rekor kırıcaz desenize.... Ama bu defa kk ya foto ekleyeceğiz İtiraz istemem. Başka illeri çatlatalım ayolll :)))))
günaydın hanımlar herkese iyi haftalar
haksever hayırlı olsun tekrar canım işin
ee şimdi buluşma kesinleşmiş heralde özdilekte mi saat kaçta :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?