Buluşma yeri henüz kesinleşmedi.
Bahar arkadaşımız özdilek uzak demiş.
BAHAR CANIM NEREDEN GEÇİYOR OTOBÜS.
Aslında özdilekten geçer diye düşünmüştüm ben aksine.
Kent meydanı da olabilir ama orasının cafe katı çok kalabalık gürültüden insanın ne dediği anlaşılmıyor.
starbucks bilmem ne buralarda biz çocuklu hatunlar için uygun değil(
YİNE ÖZDİLEK DİYORUM BEN.
Şansları zorlayalım kızlar yaa :))
Birde buluşma deyince tanımadığımız çok arkadaşımız teşrif etti :) grubumuzda sizleri hep görmek isteriz.
karamuk nasılsın canım :) çocuklar nasıl :)
iyiym canım çok şükür çocuklarda iyi yoğun bir hafta sonu geçirdikten sonra şimdi işte dinleniyorum vallasen nasılsın tatlı kızın nasıl
:)) dimi bende işe gelince dinleniyorum inanki :) kafa yoruluyor ama mühim değil :))
bizde iyiyiz çok şükür. :) bizimde yoğun geçti malum. Geçti atlattık çok şükür...
aynen canım yaa :):): iş yorgunluğu ile evdeki yorgunluk çok farklı evde afedersin k.... ı yere koyamıyorum yaa bir türlü iş bitmiyor 2 çocuk ikisinin de derdi ayrı aaaaaaaaaa daha çok yoruluyom evde valla
ben tek çocukla oturamıyorum, sen iki çocuklamı oturcan :)))
Ama bir türlüde bitiremiyorum işleri. Hep paçamda kızım.
Birde duvarlara yazı yazma huyu çıktı. Cumartesi sildim duvarları. 1 saat Sonra yine yazmış. Nişana gidicez evi o halde görünce cinnet geçirdim, gebertcektim çocuğu,( bir daha kalem malem yok ona. :)) çıktım evden o gün duvarlar hala öyle :) boyancak artık..
Canım hatırladık tabiki hatırlamaz olurmuyuz bayadır yoktun nasılsın neler yapıyorsun ?kızlarrrr beni unutmadınız dimiiii
bi zamanlar topiğinizin deli kızıydımhaksever bilir ablam benimmm
sevincinizi üzüntünüzü paylaşıp ne güzel arkadaşlıklar kurmuşsunuz..
o bbakluşmaya bende gelsem ya sonunda yapılıyo yaşasınn
Az önce telefonda sormayı unuttumC : Hiç biri :))))
2. ŞIKKIN OLMASINI ŞUAN O KADAR ÇOK İSTERDİM Kİ ANLATAMAM AMA :)))
Merhaba canım banada öyle geliyor ama yinede belli olmazGünaydın kızlar...
Ohhh maşallah buluşma haberimiz ne çabuk yayılmış :))) Bu buluşmamızda kalabalık olucaz rekor kırıcaz desenize.... Ama bu defa kk ya foto ekleyeceğiz İtiraz istemem. Başka illeri çatlatalım ayolll :)))))
günaydın hanımlar herkese iyi haftalar
haksever hayırlı olsun tekrar canım işin
ee şimdi buluşma kesinleşmiş heralde özdilekte mi saat kaçta :26:
Canım hatırladık tabiki hatırlamaz olurmuyuz bayadır yoktun nasılsın neler yapıyorsun ?
Az önce telefonda sormayı unuttumUmarım çok güzel bir haberdir ve merak ettim bende
Merhaba canım banada öyle geliyor ama yinede belli olmazBu arada anotolium da karar kıldık dimi Orasıda sizlere yakın ben direk terminal otobüsüyle gelirsem oraya yakın .Özdilekten geçmiyomuş canım otobüs terminal son durakmış.
Merhaba iyi haftalar sizede
Canım grupta yayınlayalım bakalım kızlar ne diyecek en olmadı Yine kent meydanı olur artık :) kalabalıkta olsa :)
Kızlar Bahar Arkadaşımızın özdilek e gelmesi biraz zor olacak malum Mudanyadan geliyor, direk otobüs yeni yoldan geçiyormuş.
ANATOLYUM DEDİK EN SON sizlerin fikirleri ne yönde :)
hadi bir deyiverin uygun mu değil mi?
inşallah bu sefer bi raksilik çıkmazsa gelmeye çalışacağım bakarsınız biryerlerden tanıdık çıkarız karşılaştıgımız tanıştıgımız birileri çıkar şimdiden meraklandım
22 ARALIK CUMARTESİ ANATOLYUM SAAT : 13:00
HERKES UYGUN MU? HERKESE YER UYGUN MU?
ortak bir karar vereceğiz kızlar herkes yazsın.
tabiki katılabilirsiniz ama acilen bizle tanışmanız lazım çünkü biz bi kere daha görüştük birbirimizi tanıyoruz ve bayadır görüşüyoruz yeni katılcaka rkadaşlarımızda var ilk defa görceklerimizde var kendinizi detaylı tanıtın lütfen
hgniz aramıza
Anatolıum nerede tam olarak bilmiyorum ama cumartesi herhangi bir planım yok umarım bir aksilik çıkmaz
bu arada kimsenin görücesi eltisi değilim daha doğrusu benim görümcem eltim istanbulda yaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?