Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

valla ben de özdilek diyorum canım çocukluyuz hepimiz daha uygun olduğunu düşüğnüyorum bende

iyiym canım çok şükür çocuklarda iyi yoğun bir hafta sonu geçirdikten sonra şimdi işte dinleniyorum valla sen nasılsın tatlı kızın nasıl

:)) dimi bende işe gelince dinleniyorum inanki :) kafa yoruluyor ama mühim değil :))
bizde iyiyiz çok şükür. :) bizimde yoğun geçti malum. Geçti atlattık çok şükür...

:)) dimi bende işe gelince dinleniyorum inanki :) kafa yoruluyor ama mühim değil :))
bizde iyiyiz çok şükür. :) bizimde yoğun geçti malum. Geçti atlattık çok şükür...

aynen canım yaa :):): iş yorgunluğu ile evdeki yorgunluk çok farklı evde afedersin k.... ı yere koyamıyorum yaa bir türlü iş bitmiyor 2 çocuk ikisinin de derdi ayrı aaaaaaaaaa daha çok yoruluyom evde valla

aynen canım yaa :):): iş yorgunluğu ile evdeki yorgunluk çok farklı evde afedersin k.... ı yere koyamıyorum yaa bir türlü iş bitmiyor 2 çocuk ikisinin de derdi ayrı aaaaaaaaaa daha çok yoruluyom evde valla

ben tek çocukla oturamıyorum, sen iki çocuklamı oturcan :)))
Ama bir türlüde bitiremiyorum işleri. Hep paçamda kızım.
Birde duvarlara yazı yazma huyu çıktı. Cumartesi sildim duvarları. 1 saat Sonra yine yazmış. Nişana gidicez evi o halde görünce cinnet geçirdim, gebertcektim çocuğu, ( bir daha kalem malem yok ona. :)) çıktım evden o gün duvarlar hala öyle :) boyancak artık..

Son düzenleme:

ayy ayy arkadaşım allah sabır versin haklısın cinnet geçirmekte ama napıcaksın çocuk işte hem seninki daha küçük laftan anlamaz ki

Canım hatırladık tabiki hatırlamaz olurmuyuz bayadır yoktun nasılsın neler yapıyorsun ?
C : Hiç biri :))))

2. ŞIKKIN OLMASINI ŞUAN O KADAR ÇOK İSTERDİM Kİ ANLATAMAM AMA :)))
Az önce telefonda sormayı unuttum Umarım çok güzel bir haberdir ve merak ettim bende
Merhaba canım banada öyle geliyor ama yinede belli olmazBu arada anotolium da karar kıldık dimiOrasıda sizlere yakın ben direk terminal otobüsüyle gelirsem oraya yakın .Özdilekten geçmiyomuş canım otobüs terminal son durakmış.
günaydın hanımlar herkese iyi haftalar
haksever hayırlı olsun tekrar canım işin
ee şimdi buluşma kesinleşmiş heralde özdilekte mi saat kaçta :26:

Merhaba iyi haftalar sizede

Canım grupta yayınlayalım bakalım kızlar ne diyecek en olmadı Yine kent meydanı olur artık :) kalabalıkta olsa :)

Kızlar bu arada baktığım çocuklardan küçüğü olan rahatsızlanmış ateş bulantı vs.Sabah iyiydi fena değildi durumu.Anneside biraz rahatsız olunca işyerinden izin almış perşembe günü gideceğim çalışmaya. evdede vakit geçmiyorNeyse temizlik yemek ütü yapmaya devam bu tatil gününde iyi gelir

Kızlar Bahar Arkadaşımızın özdilek e gelmesi biraz zor olacak malum Mudanyadan geliyor, direk otobüs yeni yoldan geçiyormuş.

ANATOLYUM DEDİK EN SON sizlerin fikirleri ne yönde :)

hadi bir deyiverin uygun mu değil mi?

Teşekkür ederim arkadaşım beni düşündüğün için.Oraları tam bilsem sorun değilde o kadar iyi bilmiyorum oyüzden sizede uyduğu için anotolium diye konuştuk.Ama çarşı merkez kent meydanı diyen olursada farketmez gelirim sorun değil benim için

inşallah bu sefer bi raksilik çıkmazsa gelmeye çalışacağım bakarsınız biryerlerden tanıdık çıkarız karşılaştıgımız tanıştıgımız birileri çıkar şimdiden meraklandım

İnşallah bekleriz yoksa sen bizlerden birinimi tanıyorsun görümce elti kayınvalde olabilirmisinŞaka bir yanada dünya küçük olabilirde

22 ARALIK CUMARTESİ ANATOLYUM SAAT : 13:00

HERKES UYGUN MU? HERKESE YER UYGUN MU?

ortak bir karar vereceğiz kızlar herkes yazsın.

ay canım ya özdilek olsaydı iyi olurdu anatolyumda eşim sorun çıkarabilir bebekle gelicem için bakalım bi konuşalım çünkü geçen akşam gittik oraya çocuğu götürmedi

merhaba bende zümrütevlerde oturuyorum. şu an için ev hanımıyım.7 aylık ikizlerim var bir kız bir oğlan. zehra ve berat.

Anatolıum nerede tam olarak bilmiyorum ama cumartesi herhangi bir planım yok umarım bir aksilik çıkmaz
bu arada kimsenin görücesi eltisi değilim daha doğrusu benim görümcem eltim istanbulda yaşıyor

Anatolıum nerede tam olarak bilmiyorum ama cumartesi herhangi bir planım yok umarım bir aksilik çıkmaz
bu arada kimsenin görücesi eltisi değilim daha doğrusu benim görümcem eltim istanbulda yaşıyor

Anatolium terminalin orada canım.Şaka yaptım canım ya niye alındın hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…