oyyy asker sevgilisi olan galenia hoş geldin canım:))
ooyyy hoşbuldukk canımmmmmözlemişimmm
22 ARALIK CUMARTESİ ANATOLYUM SAAT : 13:00
HERKES UYGUN MU? HERKESE YER UYGUN MU?
ortak bir karar vereceğiz kızlar herkes yazsın.
merhaba bende zümrütevlerde oturuyorum. şu an için ev hanımıyım.7 aylık ikizlerim var bir kız bir oğlan. zehra ve berat.
Yıldırım tarafından gelecekleri aracımla alabilirim kızlar.
Bu arada size bir şey anlatacağım. Bir arkadaşımın arkadaşı beni görmüş çok beğenmiş tanışmak istiyormuş. Ben naza çekiyorum şuanda kendimi ama bir tanışayım diyorum. Hadi hayırlısı bakarsınız makus talihim dönerİlk size söylüyorum
oyyy asker sevgilisi olan galenia hoş geldin canım:))
ooyyy hoşbuldukk canımmmmmözlemişimmm
kızlarrrr beni unutmadınız dimiiii
bi zamanlar topiğinizin deli kızıydımhaksever bilir ablam benimmm
sevincinizi üzüntünüzü paylaşıp ne güzel arkadaşlıklar kurmuşsunuz..
o buluşmaya bende gelsem ya sonunda yapılıyo yaşasınn
seni kaçak seniablan seni ceza vercek ge burayaaaaa
nerdesin kuzum ya neler yaptın bakim anlat??
aşıkmı oldun sen sankim öle geldi bana
bikere buluştuk bu ikinci olcak canım ama ben gelemiyorum malesef
Ayy bu kadar denk gelir her şey. Çok mutlu oldum senin adına :) eşininde içi rahat eder hep :)
Demek muhasebeyede bakıcaksın eğer yardım lazım olursa sorarsın her zaman arayabilirsin canım. Sen yaparsın.
Başarılar diliyorum :)
saol canım bi muhasebeci var bakalım o yardım ediyo yani bu bütün yurdun muhasebesini tutuyo ben ona teslim etcem kasayı hesabı:44: şuan yapamıcam bişi yokta para işleri tehlikeli canım ya milyarlar döüyo içim gık gık bişi olcak diye bugün mdür hiç yoktu herşeyle ben uğraştım hamileymiş kendisi nere gitsem kutsal elim degmiş gb hamile kalıyolar yahu midesi felan bulanıyomuş bugün gelmedi yarında doktora gitcekmiş koltuk bana mı kalıyo nesenin arkadaşının çocunun adı ne bakim baya tanımaya başladım çocukları dalga geçiyolar benle birbirilerine karıştırıyorum öğretmenim benim adım neeeeeeeeee diyolar hoşlarına gidiyo diye bende masuscuktanda bilemiyom basıyolar kahkahayıııı öğretmenim adım neeeeeeeeeeee bilemiyorum basıyolar kahkahayı bugün 3 sınıfa daha girdim isim ögreilen oyunları oynattım baya baya öğrendim yaramazlar hemen öğreniliyo zaten
haksever hayırlı olsun sanırım yeni bir işe başlamışsın kreş nerde ne olarak başladın merak ettim de
haksevercim sen kaçırmışın orayı biz bahar için anotlyumu okeyledik,
terminal otobüsüle direk anatolyuma geliyor zaten,
kaldıki bana en yakın yer özdilek, asmerkez, kent meydanı,antolium banada çok yakın değil..
ama kent meydanından yana değilim en azından diğer saydığım yerler harala gürele bir yer değil,
burayı açınca bugün baktımki anatoliuma bir yakınlaşma var bende oyumu anotliumdan yana kullandım..
antoliumu da özdileği as merkezi sevdiğim kadar seviyorum..
eşine gelince kendince haklıdır o halde üstüne gitme madem huyunu biliyorsun üsteleme..
ama senin gelmenii çok isterdik kısmet..
karamuk canım sende uzak demişsin ama herkez oylarını kullansın bakalım:)
bu arada bunu söyelmessem vallahi çatlarım..
haksever kız bizene buluşma sayfasından ilahii:)
ne yani oradakiler başka bir yer sçerse ve oraya gitmek durumnda kalırsak sence bu adil olurmu??
sayfamıza uğramayan burada sohbetimiz olmayan kişilerin oylarına mı değer veriyorsunuz??
burada biz kaynaştık hoş sohbetlerimiz oldu ağladığımız günlerde oldu (kendi adıma) ortak noktamız var öyle dğilmi?
en azından ben öyle biliyorum,,şimdi bu buluşmaya gelecek olan arkadaşlarımız varsa buyursun gelsin kapımız açık,,
ama daha öncede buluşmaya gelen ama bu sayfaya bir kere bile gelmeyen kişilerle ne ortak yanımız varki?
sadece bursalıyız okadar...
yani kalıcı olsun güzel sohbetlerimiz olsun istiyorum ben.. haksızmıyım ya çok şeymi istiyorum(
bu arada arkadaşalr bebek arkadaşa gidilecekmi??
ay canım ya özdilek olsaydı iyi olurdu anatolyumda eşim sorun çıkarabilir bebekle gelicem için bakalım bi konuşalım çünkü geçen akşam gittik oraya çocuğu götürmedi
yaa ben çıldırabilirmiyim müsade varmııııııııı
ya benim tercihim özdlik olurdu ama ben baharın yazdıklarını okuyunca anotliumu yazdım ama oylamada bahar korupark demiş..
ayyy neyse yaa..
bu arada oyumu geri almak için ne yapabilirim
tercihim özdilek olacak madem herkez kendşine yakını tercih ediyor özdilek diyorummmm,oyumu geri verin bana:)
yaa ben çıldırabilirmiyim müsade varmııııııııı
ya benim tercihim özdlik olurdu ama ben baharın yazdıklarını okuyunca anotliumu yazdım ama oylamada bahar korupark demiş..
ayyy neyse yaa..
bu arada oyumu geri almak için ne yapabilirim
tercihim özdilek olacak madem herkez kendşine yakını tercih ediyor özdilek diyorummmm,oyumu geri verin bana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?