Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Yıldırım tarafından gelecekleri aracımla alabilirim kızlar.
Bu arada size bir şey anlatacağım. Bir arkadaşımın arkadaşı beni görmüş çok beğenmiş tanışmak istiyormuş. Ben naza çekiyorum şuanda kendimi ama bir tanışayım diyorum. Hadi hayırlısı bakarsınız makus talihim döner İlk size söylüyorum

ya şakamı bu 1 saattir yazıyorum neden çıkmıyor
şifreniz yanlış diyor ayyyyyyyyy deliricemm..
nasıl yanlış profilimi görüyorum...

Son düzenleme:
demmekki uzun yazmamak gerekiyor işte çıkmış:)
neyse kızlar ben anotlium olamsına çokkkk sevindim:))
karamuk canım sende sar sarmala iyice inşallah bişeycik olmaz,,
ayrıca annen sana yakınsa annede bırakabilirsin???
çok uzatmıyorum sayfammı donuyor ne oluyor anlamadım

22 ARALIK CUMARTESİ ANATOLYUM SAAT : 13:00

HERKES UYGUN MU? HERKESE YER UYGUN MU?

ortak bir karar vereceğiz kızlar herkes yazsın.

bana fizanda deseniz gelirdimde ama ama eşime söledim dinlemedi bile beni yaaa dicek oldum boşuna uğraşma dedi gelemicem ben çok ama çok üzgünüm buranın benim için ne ifade ettiğini anlayamıyo elimden gelen bişide yok malesef

anatolyuma gelince gemlik tarafından kimse yokki teee mudanyadan baharın anatolyuma gelmesi daha zor degilmi orası herkeze cok uzak gb geldi bana kent meydanı dediğiniz gb kalabalık oluyo özdilek te hafta sonu cok kalabalık oluyo zaten küçük oldugu için herkez akın ediyo bilemedim ben neresi daha iyi olur :44:siz en iyisine karar verirsiniz sayfaya anket eklemeyi düşünüyorum herkez istedine oy versin sonuca göre bakalım cumartesi kesin ama yer belli değil kızlar as merkez artık revaşta değil hafta sonu bile olsa anatolyuma daha cok gidiyolar ve as merkez cok tenha oluyo isterseniz orasıda olabilir kalabalık olmaması daha iyi olur bunlardan anket başlatıcam herkez istedine oy versin 1 günlük olcak anket hemen oyunuzu kulllanın ona göre duyurucam çünkü

as merkez
anatolyum
özdilek
kent meydanı
korupark

merhaba bende zümrütevlerde oturuyorum. şu an için ev hanımıyım.7 aylık ikizlerim var bir kız bir oğlan. zehra ve berat.

tanıştıma memnun oldum allah bağışlasın biri kız bri erkek bi taşla iki minnoş ne güzel rabbim hayırlı evlat etsin inş hg aramıza

oyy canımm ilk biizmle paylaşmana çok sevindim arkadaşından biraz tiyolar al naıl biridir ne iş yapar nabar ona göre tanışırsın hayırlısı olsun hakkında canım ay heycanalndım ilk buluşmada acayip adrenalinli olur hadi hayırlısıııııııııbütün gelişmeleri yaz merak ederim

ilk pazartesi sendromumuda atlattım çok şükür hem yeni hafta hemde müdüremiz gelmedi bugün baya baya sendomdaydım yani büne yatmaya alışmış gece 2buçuktu yattık tam yatcaktık geç kaldık zaten kanımız kaynayıverdi noldu anlamadım benşeyy kem kümmsaat oldu 2buçuk sabah kalktım hiç uyumamış gb bide öyle yogundum kreşim pazar işleri pazartesi yapılıyomuş ilk defa çıktıda yaptım yani bugün su alındı faturalar felan yurdun muhasebecisi hoca günde 4kere geldi gitti başım şişti en son 10 kuruşş eksik cıktı çaktırmadan koydum aman kuruşu koyarımda başka açık çıkmasın inşallah tedirgin oluyorum ben alışcam sanırım bu işe :44: oda yemekçi abla pazardan gelirken düşürmüş herelde düşürdüm felan dedi tamam ben koyarım dedim acaba ondan mı alsaydım 10 kuruş lafı edilmezde işte daha dikkat ederdi sanki bilmiyorum kendim koydum ama bida lursa ondan alırım ayy böle işte kuzucuklarım çok tatlılar sınıflara giriyorum tanışıp kaynaşıyoruz yeni yeni şimdilik herşey güzel

buluşmaya gelemiyorumeşim izin vermiyo malesef ısrar et ikna et demeyin inanın konuşturmuyo bile bidaha konusunu açarsam çok kırcak beni biliyorum çünkü kızdı iyce

dün akşam eşimin hala kızına gittik ben içerde giymeye bot aldım biraz kısa bi elbisem var yani diz altıda kaplıyım ya ben bize kısa yanineyse botlarımla giydim o elbisemi zaten 2 kat corap var bacak bacak deelki hıhheşim sölendi sölendi çıkarttırdı giyemedim aşka şey giydim

bugün kreşte giydim o elbisemi herkez bayan ve cocuklar var ne ocak sanki o uyurken cıktım görmedi ama akşam geldimde kızdı giydim diye çocukmusun sen dedi uyurken ben giyip kaçıyomusun dedi ama dedim orda baanlar var ondan giydim dedim bisürü sölendi muhasebeci gelen adam onun arkadaşı o geldiginde de görüşmeye hep pardüsemi giydim ben kendim bilmiyomuyum sanki nerde nabcamıdelie diyo beniiiidün de sordum buluşma var gidebilirmiyim sen neresi dersen orası olcak benimde gelmmi istiyolar nolur dedim kess dedi bana çocuk gbama dedim sus ikiletme dedi hayır işine bak bilmedim insanalrla görüşmücen dediben tanıyorum onları görüştümya bikere dedim nolur dememe bırakmadı bakmıyo bile yüzümebugünde şimdi gene sordum elbise konusunuda açtı ne bu ya dedi istemedim şeyleri zorluyosun işine gücüne bak dedi istemiyorum ben öle şeyler ben geniş insan değilim gelemiyorum böle şeylere dedi neti kapattırma bana felan dedi öle işte benim istedim hiçbişeyin kıymeti yokmu benim ne düşündüğümün kızlar içimi dökmek için yazıyorum bida mevzuyu açamam bile çünkü kaldıramıyorum artık laflarını

offfffff

kızlar anketi ekledim herkez oyunu kullansın çarşamba günü kesin nerde olucanı yazıcam buluşmanın hadi bakalım demokratik biçimde karar verelim

haksever hayırlı olsun sanırım yeni bir işe başlamışsın kreş nerde ne olarak başladın merak ettim de

teşekkür ederim canım kreş alemdar mahallesinde 4 sene burda öğretmenlik yapmıştım 1 sene aradan sonra gene aynı yere başladım şuan muhasebesini tutuyorum ve sınıflara oyun,drama,faliyet derslerine giriyorum öğretmen olarak girdim canım

ama amaaa kızlar çok güldümmmmmm

benimki böle değil malesef tam taş fırınn kaya hatta

haksevercim sen kaçırmışın orayı biz bahar için anotlyumu okeyledik,
terminal otobüsüle direk anatolyuma geliyor zaten,
kaldıki bana en yakın yer özdilek, asmerkez, kent meydanı,antolium banada çok yakın değil..
ama kent meydanından yana değilim en azından diğer saydığım yerler harala gürele bir yer değil,
burayı açınca bugün baktımki anatoliuma bir yakınlaşma var bende oyumu anotliumdan yana kullandım..
antoliumu da özdileği as merkezi sevdiğim kadar seviyorum..

eşine gelince kendince haklıdır o halde üstüne gitme madem huyunu biliyorsun üsteleme..
ama senin gelmenii çok isterdik kısmet..

karamuk canım sende uzak demişsin ama herkez oylarını kullansın bakalım:)

bu arada bunu söyelmessem vallahi çatlarım..
haksever kız bizene buluşma sayfasından ilahii:)
ne yani oradakiler başka bir yer sçerse ve oraya gitmek durumnda kalırsak sence bu adil olurmu??
sayfamıza uğramayan burada sohbetimiz olmayan kişilerin oylarına mı değer veriyorsunuz??
burada biz kaynaştık hoş sohbetlerimiz oldu ağladığımız günlerde oldu (kendi adıma) ortak noktamız var öyle dğilmi?
en azından ben öyle biliyorum,,şimdi bu buluşmaya gelecek olan arkadaşlarımız varsa buyursun gelsin kapımız açık,,
ama daha öncede buluşmaya gelen ama bu sayfaya bir kere bile gelmeyen kişilerle ne ortak yanımız varki?
sadece bursalıyız okadar...
yani kalıcı olsun güzel sohbetlerimiz olsun istiyorum ben.. haksızmıyım ya çok şeymi istiyorum(

bu arada arkadaşalr bebek arkadaşa gidilecekmi??

gsnh.. pule, galenia, ebrusan aklıma gelenler.. üzerinize alnımayın
demek istediğim sadece buluşmayı duyup gelen kişilerle n eortak yanımız olacak demek istediğim bu sözüm meclisten dışarı..

haksevercim erkeklerin bazen böyle dengesizlikleri tutuyor işde
kırılmakdansa taamam hayatım demek en iyi ama olayın üstünden zaman gecince kafalarını kırmak gerek
ama sen cok ii hos anlatıyordun eşini cok değer vermemek lazım bu erkeklere şımarıyorlar hemen
ne derler 2kasığı varsa birni kıracaksın

Çok çok katılıyorum.
Hislerime tercüman olmuşsun.

ay canım ya özdilek olsaydı iyi olurdu anatolyumda eşim sorun çıkarabilir bebekle gelicem için bakalım bi konuşalım çünkü geçen akşam gittik oraya çocuğu götürmedi

Ayyy yapmaya ( gel işte. Kalabalık diye mi istemiyor eşin çocuğu götürmeni? uzak diye mi?

Son düzenleme:
Bende anatolyumu bana yakın olduğu için değil Terminale her yerden tek otobüs var, evler uzakta olsa herkesin gelmesi zor olmaz diye düşünmüştüm birde Bahar arkadaşımız için demiştim.

Kent meydanını kim oyladı bilmiyorum, orası bana da yakın, aslında süper olur, ama hafta sonu çok kalabalık, Buluşmaya sadece yer açısından bakmayalım Buluşmamız güzel olsun, hoş sohbetli olsun.

İsterizki herkese yakın olsun ama malesef mümkün değil bu.

yaa ben çıldırabilirmiyim müsade varmııııııııı
ya benim tercihim özdlik olurdu ama ben baharın yazdıklarını okuyunca anotliumu yazdım ama oylamada bahar korupark demiş..
ayyy neyse yaa..
bu arada oyumu geri almak için ne yapabilirim
tercihim özdilek olacak madem herkez kendşine yakını tercih ediyor özdilek diyorummmm,oyumu geri verin bana:)

Günaydın canım ben oylamaya oy felan vermedim anotolium diye dün sevcanla konuştuk zaten biz.Nerden çıktı şimdi bu anlayamadım

bende özdilek dedim :) evet herkes kendini düşünmüş, muhabbetin güzelliğini değil.
bende kendimi düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…