Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Günaydın canım ben oylamaya oy felan vermedim anotolium diye dün sevcanla konuştuk zaten biz.Nerden çıktı şimdi bu anlayamadım

Tamam canım yayınlansınFarketmez benim için anotolium kent meydanı farketmez.Ama diğer arkadaşlar neder bilemem

baharcım işte bunlardan esinlenerek anotlium dedimm

Günaydın canım ben oylamaya oy felan vermedim anotolium diye dün sevcanla konuştuk zaten biz.Nerden çıktı şimdi bu anlayamadım

oy verdin demedim canım,gönlünüz anotliumdan yana gibi sezdim,banada çok uzak anotolium ama ben vallaha sizin yazdıkalrınızdan sonra o tarafa yöneldim..

baharcım işte bunlardan esinlenerek anotlium dedimm

oy verdin demedim canım,gönlünüz anotliumdan yana gibi sezdim,banada çok uzak anotolium ama ben vallaha sizin yazdıkalrınızdan sonra o tarafa yöneldim..

Kaderim canım yukarda öyle yazmışsın bahar korupark diye oy verdi demişsin.Ben oylamaya oy vermedim az önce girdim topiğe yazılanlara bakıyordum son sayfada sen öyle yazınca şaşırdım.Ya tabiki herkez kendine yakın olanı tercih eder.Ona bakılırsa özdilekte size yakındı önce karar vermiştiniz .Sonra orta noktayı bulduk yoksa ne anotolium nede özdilek bana yakın değil.Ama bazı şeylerden fedakarlık etmek gerekiyor.Beni düşünmüşünüz sağolun ama benimde evim oraya çok yakın değil bunu belirtmek isterim.Yanlış anlaşılmakta istemem.Korupark diye kim oy verdi bilmem ama ben anketi şimdi onayladım anotolium diye.Ama gönlüme kalırsa korupark derdim.Sadece gönlümü değil diğer arkadaşlarıda düşünerek anatolium diye oy verdim

daha öncede bursalılar buluşuyor diye bir topik vardı bir iki kez girip okumuştum yazılanları,
baharda bilir sonra buluşma oldu çok güzel,sonra tekrar organize edildi ama herkeze uymadı söylenen güne:)
birinin kv hastaydı birinin çocuğu falan var diye başka mekan istedi,herkezin farklı bir fikri oldu ve buluşmaya bir arkadaş gitmedi sonrası tartışma vs..
bunları okuyunca ya dedim çocukmu bunlar tartışmaya bakın dedim,herjkeze uygun yer mekan seçmek bu kadarmı zor herkez fedakarlık etmek zorunda..
neyse bidaha da açmadım o topiği saçma gelmişti sohbetleri,
şimdi buraya gelip bunları okuyan kişilereda komik ve saçma geldiğine eminim,
gülüncek hale düştük:)

canım açtım koruparka oy verdiğini gördüm,
yoksa ben müneccim değilimki
ama gerçekten oy vermediysen özür dilerim,
ama bende neden koruparkta bahar gözüküyor,,
özür ozamann..

Ben Bursanın heryerini bilmiyorum cumartesi günüde tek geleceğim için karıştırırsam ve geç kalırım korkusuyla Anotolium diye karar verdik.Dün SEvcanla telefonda konuştuk Sevcan sağolsun ozaman terminalin orada Anotolium var orası olsun diğer arkadaşlarada yakın olur dedi.Bende tamam gelirim mudanyadan oraya sorun değil dedim.Kent meydanı olsa yine gelirdim.Özdilek taraflarını bilmiyorum.Terminal tarafınada eşimle arabayla bir kaç kez geldiğim için otobüsle gelmedim hiç.Yoksa yakınlığı düşünsem ilk buluşmadan korupark diye tuttururdum.Yanlış anlaşılmak istemiyorum bunu tekrar belirtmek istiyorum.Anotolium yada kent meydanı neresi derlerse benim için sorun değil gelirim.Sonuçta herşeye itiraz edecek olsak geçimde olmaz arkadaşlıkta

aaa hak sever aahh ne gerek var canım ya ankete biz çocukmuyıuz allahını seversen,
diğer buluşma sayfasına kaale bile almıyorum..ama biz hallderdik ne yani istemediğimiz bir yerde olmasa bile fadakarlık etmecekmiyiz..
yada eşit olursa oylama napıcazherkez oy verdiği yeremi gidecek:))

canım açtım koruparka oy verdiğini gördüm,
yoksa ben müneccim değilimki
ama gerçekten oy vermediysen özür dilerim,
ama bende neden koruparkta bahar gözüküyor,,
özür ozamann..

Bilmiyorum yanlışlık olmuş olabilir ben anotolium diye oy verecektim nasıl korupark görünüyor yanlışlıkla olmuştur belki ksura bakmayın bakıyorum ankete ben koruparka vermişim diye gözüküyor iyide ben anotolium diye oy verecektim sanırım yanlışlık oldu kusura bakmayın.Neyse farketmez ben sonuçta belirttim düşüncemi.Sorun değil ha anotolium ha kent meydanı gelirim önemli değil

Evet bencede oylamaya gerek yoktu yanlış oylama sonucu yanlış anlaşıldım buna üzüldüm sonuçta çoğunluk nereye karar verdiyse oraya gelinecekti zaten.Haksevercik anket yaptın biz elimize gözümüze bulaştırdık bak

Açıkçası bende senin korupark oyunu gördükten sonra dedim madem karışmış ortalık tam karışsın özdilek i oyladım.

Birde Bahar Allah aşkına artık size özdilek yakın diye seçtiniz deme :) (Özdileğinde nerede olduğunu bilmiyorum demişsin bize yakın olduğunu nereden biliyorsun bilmem ama :)))) biz özdileki sakin olabilir diye, birde çocuklu olan insanlar rahat eder diye düşündük.

Birde arkadaşlar böyle organizasyonlarda her kafadan bir ses çıkınca ortalık karışıyor.
Bence organizasyonu bir kişi ele alsın.

Bir yer, tarih, saat belirlenir karşılayacak olan insanın numarası verilir geleceklere, yada olmadı Uzak diyenin evinde olur olmadı buluşma budur olay.

Siz evlerden felan bahdeserken özdilek lafı felan geçmişti oradan hatırlıyorum yoksa evlerinizi nereden bileyim canı söylermisin?Neden her dediğim yanlış anlışlıyor bugünlerde ve niye her dediğimin arkasında bişeyler aranıyor sanki.Oraları mudanya yada kent meydanı heykel çarşı gibi bilmiyorum.Ben size yakın oldunu tahmin ettim özdileğin sonuçta otarafalra gelmediysem az çok duyuyoruz.Ya eğer bu kadar sorun olucaksa ben buluşmaya gelmeyim siz neresi sizin için uygun olacaksa orada buluşursunuz.Her dediğimden yanlış şeyler çıkartılmaya başlandı buda beni şaşırttı.Sonuçta özdilek tarafına gelmesemde duyuyorum ama nasıl gelinir onu bilmiyorum buda bukadar sorun olduki ilk buluşmada hiç böyle sorun olamdı.Bir buluşma olucak her dediğim yanlış anlaşıldı nerdeyse.Korupark oyunada gelince yanlışlık olabilir olamazmı kasten yapılmış birşey değil.Sonuçta oy verilenlerin verdiği yerler gözüküyor.Kasten olan bişey değil yani.Ama böyle tatsızlık ve yanlış anlaşılma olacaksa ben gelmeyim.Bize yakın oldunu nerden biliyorsun derkende beni yalancı durumuna düşürmüş gibi yazmışsın sevcan aşkolsun sağolasın

buluşmaya gelmiyorum demek en kolayı zaten. Hayır geleceksin! bizim buluşma amacımız zaten birbirimizi görmek değilmiydi.
Özdilek olayında da ısrarla size yakın diyorsun, bende sana ısrarla bize yakın olduğu için değil uygun olduğu için seçtik diyorum ve kesinde karar verilmedi,
Sonra anatolyum dedik burasıda bana hiç ama hiç uygun değil. Cumartesi örneğin kar yağacakmış arabayla gelemem, çocuğumla 2 araba değiştirip 15 dakika yürüyerek gelicem ama bu teklifi sana ben yaptım burada olsun mu diye.
Ama sonra bir baktım ki sen korupark demişsin.
Bugünlerde seni yanlış anladığım falanda yok, bunu nereden çıkardın.

küstüm oynamıyorum gibi oldu bu
ben gelmessem sen gelmessen o gelmesse ee nasıl olucak ozaman..
bizim amacımız buradaki sohbet ettiğimiz kişilerle buluşmaktı,
tüm bursalılarla değil,,haksever çokk kalablaık buluşma istiyor demekki haklı ozaman diyeceğimde,,
ee hakseverde gelmiyor,,ben bişey anlamadım..

semiha ve bebeğede haber verelim bende tl.leri yok sizlerde vardır inşallah..

selam kızlar herkese iyi haftalar ,
sabahtan beri yazdıkalrınızı görüyorum ama bir türlü yazamadım aradabir girip bakıyordum nolmuş böyle şaşırıdm valla ben anatolium kesinleşmiştir diye düşünüyodum ama baktım hala bir karar verilememiş malasef .

Ayyy yapmaya ( gel işte. Kalabalık diye mi istemiyor eşin çocuğu götürmeni? uzak diye mi?

canım inan çok istiyorum gelmeyi çocuk olmasa fizana çağırın geleyim ama çocuk zaten öksürüyoır diye eşim pek istemiyor dışarıya çıkarmayı heleki öyle yerlere hiç götürmüyor hatta geçen akşam anatolıuma eşimin arkadaşalrı ile yemeğe gitmiştik ben çocuğuda götürürüz diye düşünmüştük ama götürmedi hatta iyiki getirmemiş dedi kendileri özdilek bildiği yer ve daha korunaklı daha rahat bir yer olduğu için sorun çıkarmaz diye düşünmüştüm ama neyse siz kararlaştırın ben yine de uymaya çalışırım kesin belli olsun konuşurum yine

Israr etmiyorum özdileğin o taraflardasınız sanıyordum diyorum.Ve halan korupark demişsin diyorsun.Yanlışlık olmuş diye üzerine basa basa söyledikçe ben, hala koruparka oy verdiğimi dedin.İyi verdiysem iyi ettim böylemi söyleyim yaniOzman sen niye özdileğe oy verdin.Yaaa canım Allah aşkına çocuk gibi davranmayalım.Ben sorun etseydim Anatolium mudanyaya yakınmı Allah aşkına söyleyinBen tamam gelirim diyorum.Anatolium size hiç ama hiç uygun değilse ozman neresi olsun belirtin ben daha ne diyeyim söylermisiniz?Sonuçta mudanya anaytolium yakınd eğil.Ben geçimsiz huysuz olsam korupark olsun diye tutururdum ama herkezin gelceği yakın bir yer olsun dedim.Kötü birşey dediğimi sanmıyorum canım benim.Herşeye alınır kırılır olduk Allah sonumuzu hayır etsin.
O zaman burdakilerle sohbet ettiğiniz kişilerle buluşma kararı aldıysanız buluşmak istedikelrinize özelden mesaj atacaktınız ona göre buluşulacaktı.Topikte sonuçta herkez görüyor.Gelmek isteyene hayır gelmeyin diyecek değilizki.Haksever gelemiyor eşi yollamıyor.Bende bişey anlamadım .İlk buluşmada ne güzel merinos dendi herkez tamam dedi.Çünkü ortada herkezin gelebileceği bir yerdi.Şimdi daha buluşmadan tartışmalar yanlış anlaşılmalar oldu.Ben buna üzüldüm keşke böyle olmasaydı

özelden yazılcak bir durum yok burada, artı bizim topikten gelmek isteyenler varsa tabikide gelebilir,
kimseyi istemiyoruz durumuna düşürdün iki dakikada yabiz sadece kimseye duyuru yapmadık,
çünkü amacımız kalablık olup rekor kırmak değil,
derleşip güzel hoş sohbetler etmek,
tabiki burada konuşacaz yada başka topikmi açalım anlamadım,özelden görüşülcek birşey yok burda..
koca koca insanlarız yaa soruna bakın,,

Anladım canım. Gel yaa yinede uymaya çalış olur mu?

A.s canım sanada iyi haftalar buluşma yeri konusunda ben birşey demiyorum hayırlısı neyse o olsun

Semihayla konuştum şimdi :) bende.
yer belli olursa tekrar arıcam o gün başka bir planı varmış ama yinede bir koşu kaçmaya çalışırım dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…