Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Neden özelden mesaj atalım Pınar, zaten buradaki arkadaşlarımızla buluşmak niyetimiz, Ee özelden yazmadık diye istanbullular, ankaralılardamı davet edilmiş oluyor :))

neyse Ben uzatmak istemiyorum :)

Son düzenleme:
canım bu arada dün senin söyledğin yere baktım ama elbiseler 45den başlıyor dediler..
demekki geçici bir indirim uygulanmış, yoksa hala indirimde olurdu..
vede hiç uzun elbise yoktu diyebilirim yarım boy çok fazlaydı..
tam söyledğin yerin karşısıydı zaten orada başkada giyim mağazaı yoktu..

bişey sorucam sizlere d. kontrol hapım bu akşam bitiyor sonu alıcam,
adetimde genelde 3 yada 4gün sonra geliyor
ben geciktirici kullanmak istiyorum aranızda kullanan varmı yada tampon kullanan varmı???

Ben yazdığına göre yorum yaptım arakadaşım kimseyi istemiyorsunuz dedimmi size ya ne bu böle sürekli ters anlamalar felan ben canım cicimli konuştukça görüyorumki ben kırılıyorum.İki dakikada kimseyi satmadım öyle biride değilim.Ama gel görki şu noel olayından sonra aramızda istenmeden bir gerginlik oldu.Dile getiremedik bunu ben açıksözlü olunca kötü olan ben oldum sanırım.Bende tüm dünyaya duyurup rekor kıralım demedim.Benimde amacım sohbet edip hoş sohbet etmek kimseyi kırıp geçimsiz durumuna düşmek değil.Koca koca insanlarız ama yanlış anlamalar anlaşılmalar son günlerde çokça arttı maşallh nazar değmesin.Noel olayındada ben fikrimi söyleyince ters tepki aldım.Ben ister eşim olsun ister başkası olsun noel kutlamıyorum noelde hediye olayıda yapmıyorum.Hediye olayına karşı kesinlikle değilim tam tersi hediye alıp vermeyi severim hatırlanmak gzüeldir fakat yılbaşı vs gibi günde almak tersdir benim için.Ben yılbşından sonra hediyeleşsek olmazmı dediğimde. sen yılbaşından sonra ne için alacağız bir anlamımı var deyip ordada bozdun beni.Suç bende fikir soruyorum.Kırmadan etmeden olmazmı dedim suçlu ben oldum. ne olursa olsun hediye olayın akarşı değilim sadece yılbaşı kutlaması yapmıyorum hediyede yılbaşında almıyorum bu benim kendi görüşüm.Herkezin düşüncesinede saygı duyarım.Buluşma konusundada ister özdilekte ister nerde olursa olsun ben herkeze yakın biryer olsun dedim.Kötü niyetle demediğimi Allah biliyor görüyorSonuçta Anotolium mUdanya arasıda yakın değil uzak oldunu hepiniz biliyorsunuz.Ama ben onada yok koruparkta oldun demiyorum çünkü diğer arkadaşlarıda düşündüm bende fedakarlık edip gelirim ne olucakki dedim.Ama şimdiden sonra gelip gelmeyeceğim belli değil.Siz neresi sizin için uygunsa orada buluşun saygım var.
Neden özelden mesaj atalım Pınar, zaten buradaki arkadaşlarımızla buluşmak niyetimiz, Ee özelden yazmadık diye istanbullular, ankaralılardamı davet edilmiş oluyor :))

neyse Ben uzatmak istemiyorum :)

Canım haklısın topiktekiler ankaralı istanbullu izmirli.Ben olay tatlıya bağlansın artık dedikçe konu lastik gibi uzadıda uzadı.Ben hiç uzatmak istemiyorum nasıl biliyorsanız öyle yapın:)

Bugünlük diye bağırşmışlar zaten hep ayy çok güzeldi yaa aklımda kaldı vallahi.
ben kullandım geciktirici tamamen alt üst ediyor dengeyi. Geciktiriyor gerçekten ama saatinde alman gerek unutursan hemen geliyor.

Tamponsa hiç kullanmadım ama rahat diyorlar genelde, gerçekten böyleyse ilaca bulaşma bence hiç.

tamda zamanına denk gelmiş yaa

Son düzenleme:

ohooooo olay noele gelmiş ::)))) yaa canım Lütfen anla artık sana kimse hediye olayında falan bir şey demedi, orda msjlarına yorum yapılmamış sadece sende kasti bir şey sandın. Yanlış anlaşılma oldu sanırım dedik özürde diledik, ama sen ne alaka hala ordasın yaa..
Hem sen, sana kızacağımız bir şey söylemedinki. Yani bizim dediğin tepkiyi verebilmemiz için kafadan kontak olmamız lazım :)))
Bende açık sözlüyümdür.
Tekrar söylüyorum, Ben sadece bu olayına takıldım, yani gidip pko grubundaki bursalılarıda buluşmaya çağırmana.
Çünkü ben sadece burada muhabbet ettiğim yada bizim grubumuzda gerçekten bir selamı geçmiş insanlarla buluşmak istiyorum.
Seninle daha iyi dost olmak istiyorum Suç mu? :

birde dikkat ediyorum da bahar cevabı yazıp çıkıyorsun :))) bir dur sende bana cevap yaz yoluşalım az
ben lafımı ortaya koduuummm
Allah iyiliğini versin yinede seviyorum vallahi seni ne diyim.

Özge şu oylama nasıl kuruluyorsa yapıverde, oylama tekrar yapılsın.
Ve sonuca göre neresi olursa orada olsun buluşma. Rica ediyorum ama SADECE KESİN KATILACAKLAR OY KULLANSIN. :)

pek tadım tuzum yok ama madem gidilecek tadını çıkarayım dedim,ozaman tampona talibim:)

birde dikkat ediyorum da bahar cevabı yazıp çıkıyorsun :))) bir dur sende bana cevap yaz yoluşalım az
yoluşalım demek

baharcım sorun yok bizden yana senden yanada olmasın ne olur,,
ayy topiğe nazarlar değdi gözleri çıksın değdirenlerinnnnnnnnnnn

dün ne güzel karar verilid hatta kocama bile dedim biz anotulimde buluşuyorz dedim,
ne işiniz var ya orda özdilek as merkez varken dedi
ama ben yinede anolium dedim ve halada bahar için diyorum ulennnnnn
sonra bir açtım kk yı oylamahöt dedim ya ne alakaa..
ama korupark dersek baharcım kimse gelemez canım inan çok uzak,sanada burası evet ama ortak biryer bulalım diye uğraşıyoruz((

Olay noele geldi çünkü kökünden halledip olayın kapanmasını istedim.:)Ben başka topikteki arkadaşlara neden yazdım onuda cevaplayim :)Biz buluşmuştuk ya hani onlarda özenmiş birdahakine bizede haber et diye özelden mesaj attılar bana.Birde topiğe hergün gelmeyenler buluşma konusu olunca hemen bzide gelelim diye ogün çıkıyorlar ortaya diye bahsedildi ya.Bende madem bu buluşmada başka arkadaşlarda gelecek bende o topikteki bir iki arkadaş var bursadan ozman gelmişken onlarda gelsin dedim.Ama gelip gelmeyecekleri belli değil benimde belli değil .Estagfurullah kafadan kontak değil kimse.Yoo tabiki suç değil.Hem buluşmada herkezle samimi olunacak diye birşey yokki zaten kim birbirine daha çok yakın hisederse onunla hep görüşüp konuşuyorsun samimiyet ilerliyor.Bende isterim tabiki kafama yatan kişiyle arkadaşlığım ilerlesin gelip gidelim kimseyle düşman değilim bir nefretim kastımda yok olamazda zaten
Canım içerde dolabımı düzenliyorum giysi dolabımı yazıp oraya gidince uzun müddet kalınca çıkmış bulunuyorum.Bende seviyorum seni kimseye bir nefretim yok kanlı kinli düşman değiliz şurada:)

ayy mahalle karılarını geçtik vallahi. Ayy ne zormuş :) sanaldan dövüş
Kız yapma, etme, evini bastırma bana :)
gel şurda güzel güzel buluşalım. görüşelim.

yaa bak tam olay kapandı derken şunuda söyleyeim ya sonra kapansın
baharım ben seni terslemedim benim konuşma tarzım bu yani senmi biraz alıngansın benmi biraz hödüğüm anlamadım..
yılbaşı hediyesi için sonradan ne hediyesi alıcaz dedim ama bunda alınganlık yapacak bişey yokki
birde demişsin ya ozaman birbirinize mesaj çekseydiniz özelden yazıp buluşma ayalasaydınız burada kendini dışlamışsın,
biz beraber buluşmak istiyoruz zaten neden yapsaydınız söylesydiniz diyorsun heee de bakim çabuk de ulennnnnnnnn

Son düzenleme:

Canım benden yanada sorun yok ben kimseyle kırılmak gücenmek istemem.Belki hassas olduğumuz dönemler oldu kırdıysam özürde dilerim.OLabilir nazar bu koca insanı deviriyor .Bende dedim eşime anotoliumda buluşacağız buradan otobüs varmı tarif et dedim bana:)Eşimde orası çok uzak değilmi dedi hattaBende olsun sadece korupark desem kendim bencillik etmiş olurum herkeze yakın olsun dedim Allah biliyor valla kızlar öyle dedim.Canım anatoliuma bende uzaktan geleceğim benim için sırf olmasın ama özdileğe inan hiç gelmedim eşimle terminale bir kaç kez arabayla geldik okadar.Ama sırf benim içinse anatolium olmasın sonuçta bencil davranmak istemiyorum.Ama anaotolium banada yakın değilki bende onu anlamadım hadi korupark olsa neyseCanım ben korupark moruopark diye agzımdan çıktımı Allah aşkına ya ay çıldırıcam artıkHakesver şu anketi kaldır allah aşkına rica ediyorum senden anket yzüünden herkez biribirine girdi kaldır bu akşam geldiğinde görürsün zaten olaylar olaylar olmuş dersinBen korupark demiyorummmmm dersem ne olayımTamam benim çolum çocuğum yok gelirim ben anatolium olmasın demedimkiii koruparkta olsun demedimmAllahım sen bizleri koru topiği kötülüklerden kem gözlerden koru yarabbimmmmmm

aynen nazar değdi vallahi :)

ayyy Altıma işedim kız
Çok yaşa...
oylamışsın korupark diye direk anatolyuma otobüs varmıymış bari. yani düşündüğümüz gibimi :)
benim için hiç farketmez artık isterseniz kesteldeki sarıyer diyin gelirim DDD

anatolium baahr için istiyorum derken otobüs direk terminale geldiği için dedim
herkeze yakın bir yer yok o yzüden,,istbulda buluşalım herekze uzak

ayy çok yaşaaya gözümden yaş geldi vallahaaaa delüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…