- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
Gel canım kapım her zaman açıkayy mahalle karılarını geçtik vallahi. Ayy ne zormuş :) sanaldan dövüş
Kız yapma, etme, evini bastırma bana :)
gel şurda güzel güzel buluşalım. görüşelim.
yaa bak tam olay kapandı derkenşunuda söyleyeim ya sonra kapansın
baharım ben seni terslemedim benim konuşma tarzım bu yani senmi biraz alıngansın benmi biraz hödüğüm anlamadım..
yılbaşı hediyesi için sonradan ne hediyesi alıcaz dedim ama bunda alınganlık yapacak bişey yokki
birde demişsin ya ozaman birbirinize mesaj çekseydiniz özelden yazıp buluşma ayalasaydınız burada kendini dışlamışsın,
biz beraber buluşmak istiyoruz zaten neden yapsaydınız söylesydiniz diyorsun heee de bakim çabuk de ulennnnnnnnn
Gel canım kapım her zaman açıkVallahi stres olmadım desem yeridir çok strese girdim bütün işlerim kaldı ama şimdi olayların çözümlenmesine çok sevindim artık rahatlıkla gidip işlerimi yapabilirim
Bilmiyorum canım olabilir yeni tanışıyoruz bir defa buluştuk huyumuza suyumuza zamanla eririz inşallahBen kinci değilim kırılır darılırım ama öyle düşman gibi olmam kesinlikle.Neyse canım tamam bende açıkladım sende olay çözümlendi .Yok dışlamadım sadece sabahtan beri olan gerginlikten öyle yazdım kızgınlığımdan Sonuçta ilk buluşmada bende geldim canım niye dışlayim kendimi o anki kzıgınlığımdan geçti yani şimdi Neyse kızlar hakkınızı helal edin benim çıkmam lazım işlerimi bitirmem lazım görüşrüüz bol kavgasız dövüşsüz güzel sohbetler
Bursalılara rezil olduk, gelen bakıp gidiyor, buluşmaya bizden başka kimse katılmayacak sanırım
hep bu mayaların yüzünden, aldı bizi çekim gücünün altınao yüzden bu kadar tartıştık.
Allah sevinçten güldürsün Sevcancığımayyy Altıma işedim kız
Çok yaşa...
oylamışsın korupark diyedirek anatolyuma otobüs varmıymış bari. yani düşündüğümüz gibimi :)
benim için hiç farketmez artık isterseniz kesteldeki sarıyer diyin gelirimDDD
Teşekkür ederim sağol düşündüğün için bende aynen herkeze ortak bir yer olsun istedim canım .Tamam sorun değil anlaşıldı merkezanatolium baahr için istiyorum derken otobüs direk terminale geldiği için dedim
herkeze yakın bir yer yok o yzüden,,istbulda buluşalım herekze uzak
TUrlaramı ama bir şartla anket manket yapılmasınyazın turlara katılsakya sahi İstanbul turuna, he ne dersiniz, günü birlik :)))
Bursalılara rezil olduk, gelen bakıp gidiyor, buluşmaya bizden başka kimse katılmayacak sanırım
ay arda bir saatir ayakalrımda sohbetten yoluşmaktan uzal kalıcam diye çocuğu yatıramıyorum
akaşama yemekte yok çamaşırlkar makinada bitti, eşimin gömlekleri var ütülenecek ama ben buradan çıkamıyorum
kaçsam olur ama biliyorumki yine gelip bakacamm
ay arda bir saatir ayakalrımda sohbetten yoluşmaktan uzal kalıcam diye çocuğu yatıramıyorum
akaşama yemekte yok çamaşırlkar makinada bitti, eşimin gömlekleri var ütülenecek ama ben buradan çıkamıyorum
kaçsam olur ama biliyorumki yine gelip bakacamm
korktular bizden aman demişlerdir heeeççççççç bulaşmayalım
Ben çıktım iyiakşamlar hepinize kolay gelsin Allah'a emanet olun
sanada kolay gelsin, hadi canım :) bak işine daha sonra konuşuruz. bu arada avona sinir oldum bakalım inşallah yarın gelir bir sorun çıktıda anlatırım sonra :)
benim koca aradı akşama sinemadan 4 kişilk bilet almış,arkadaşyıla eşide gelecekmiş,,
neyse tamam dedim anneni ara dedi çocukları bırakacaz dedisen ara benim cumartesi aramaya yüzüm olsun
perşembede günüm var o günde bırakıcam dedim:))
neyse telf. kapattım sonra aklıma geldi filmin adını bile sormadım:))
oda söylemedi hödükkk
çamaşırları serdim çorbayı ateşe koydum ama eşim eve girmeden çıkıcaz o yüzden yemek yapmıcam,
ütüm kaldı sadece..
ohhh ohhhh olay tatlıya bağlanmış ne güzellllllll
valla bugün takip ediyorum ama birtürlü yazamadım gitmedi başımdan adam bir türlü hatta şuan bile patron karşımda bişeyler anlatıyo ben hııı hııı diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?