Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
ayy mahalle karılarını geçtik vallahi. Ayy ne zormuş :) sanaldan dövüş
Kız yapma, etme, evini bastırma bana :)
gel şurda güzel güzel buluşalım. görüşelim.
Gel canım kapım her zaman açık Vallahi stres olmadım desem yeridir çok strese girdim bütün işlerim kaldı ama şimdi olayların çözümlenmesine çok sevindim artık rahatlıkla gidip işlerimi yapabilirim

Bilmiyorum canım olabilir yeni tanışıyoruz bir defa buluştuk huyumuza suyumuza zamanla eririz inşallahBen kinci değilim kırılır darılırım ama öyle düşman gibi olmam kesinlikle.Neyse canım tamam bende açıkladım sende olay çözümlendi .Yok dışlamadım sadece sabahtan beri olan gerginlikten öyle yazdım kızgınlığımdanSonuçta ilk buluşmada bende geldim canım niye dışlayim kendimi o anki kzıgınlığımdan geçti yani şimdiNeyse kızlar hakkınızı helal edin benim çıkmam lazım işlerimi bitirmem lazım görüşrüüz bol kavgasız dövüşsüz güzel sohbetler

Kolay gelsin canım :) sen bak işlerine sende helal et hakkını. İnan yanlış anlaşıldı, seninde kötü niyet taşımadığını biliyorum.

ay arda bir saatir ayakalrımda sohbetten yoluşmaktan uzal kalıcam diye çocuğu yatıramıyorum
akaşama yemekte yok çamaşırlkar makinada bitti, eşimin gömlekleri var ütülenecek ama ben buradan çıkamıyorum
kaçsam olur ama biliyorumki yine gelip bakacamm

Allah sevinçten güldürsün SevcancığımHayy ben o elimeeeeeeeeeeeeeeYanlışlıkla onu vermişim aklım o anda neye gitti bilmiyorum Sonuçta korupark olamayacağına göre sorun yok
anatolium baahr için istiyorum derken otobüs direk terminale geldiği için dedim
herkeze yakın bir yer yok o yzüden,,istbulda buluşalım herekze uzak
Teşekkür ederim sağol düşündüğün için bende aynen herkeze ortak bir yer olsun istedim canım .Tamam sorun değil anlaşıldı merkez
yazın turlara katılsakya sahi İstanbul turuna, he ne dersiniz, günü birlik :)))
TUrlaramı ama bir şartla anket manket yapılmasın
Bursalılara rezil olduk, gelen bakıp gidiyor, buluşmaya bizden başka kimse katılmayacak sanırım

Bencede olduk gibi kavgacı gibi tanınmamışızdır inşallah.

sanada kolay gelsin, hadi canım :) bak işine daha sonra konuşuruz. bu arada avona sinir oldum bakalım inşallah yarın gelir bir sorun çıktıda anlatırım sonra :)

Tamam kaderim sen çocuğa bak yazık uykusunu alsın.Bende öyle valla bütün işlerim kaldı.Benimde çocuğum eşim gelince nediyecek bakalımSen de bende kaçalım en iyisi bu konuda burada kapansın haksever şu anketi kaldırsın yeniden karar kılınsın herkeze uygun biryer olsun

benim koca aradı akşama sinemadan 4 kişilk bilet almış,arkadaşyıla eşide gelecekmiş,,
neyse tamam dedim anneni ara dedi çocukları bırakacaz dedi sen ara benim cumartesi aramaya yüzüm olsun
perşembede günüm var o günde bırakıcam dedim:))
neyse telf. kapattım sonra aklıma geldi filmin adını bile sormadım:))
oda söylemedi hödükkk
çamaşırları serdim çorbayı ateşe koydum ama eşim eve girmeden çıkıcaz o yüzden yemek yapmıcam,
ütüm kaldı sadece..

ohhh ohhhh olay tatlıya bağlanmış ne güzellllllll
valla bugün takip ediyorum ama birtürlü yazamadım gitmedi başımdan adam bir türlü hatta şuan bile patron karşımda bişeyler anlatıyo ben hııı hııı diyorum

Ohh iyi gezin vallahi canım.

Maşallah çocukları bu hafta annene bıraksan, o işi olduğunda sana bıraksa daha iyi olur sanki canım :44:

Ne güzel annene bırakabiliyorsun, ben gündüz yanında olamadığım için kıyamıyorum akşamları da bırakmaya :)
Romantik romatik takılırsınız eşinle
yemektende yırttın :))) dönünce anlatırsın artık filmi....

Canım biz buluşmaya yabancı katılmasın diye kavga çıkardık zaten :) (çaktırma)

inşallah ardaya annem bakar cumartesi günü,
tabi günü olmassa, gerçi olursa benim iş yaş olacak malum anneme yardım etmem gerekebilir
ayarlıcam pazartesiye dedi bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…