benim koca aradı akşama sinemadan 4 kişilk bilet almış,arkadaşyıla eşide gelecekmiş,,
neyse tamam dedim anneni ara dedi çocukları bırakacaz dedisen ara benim cumartesi aramaya yüzüm olsun
perşembede günüm var o günde bırakıcam dedim:))
neyse telf. kapattım sonra aklıma geldi filmin adını bile sormadım:))
oda söylemedi hödükkk
çamaşırları serdim çorbayı ateşe koydum ama eşim eve girmeden çıkıcaz o yüzden yemek yapmıcam,
ütüm kaldı sadece..
inşallah ardaya annem bakar cumartesi günü,
tabi günü olmassa, gerçi olursa benim iş yaş olacak malum anneme yardım etmem gerekebilir
ayarlıcam pazartesiye dedi bakalım:)
Canım biz buluşmaya yabancı katılmasın diye kavga çıkardık zaten :) (çaktırma)
sağol canım,dayanamayıp aradım söyledimya diyorooohh tamada denk gelmiş canım senin için hazır yemekte yapmamıştın
ama yanlız filmin adını söylememesi de ilginçmiş
iyi eğlenceler size
candan abla gelecekti ama, inşallah bekliyoruz..Bu arada buluşma için maymiide aradım gelebilirse gelcek oda...
Bebek arkadaşımızı da yarın ararım.
Candan abla, senin sesin hiç çıkmadı katılıyorsun değil mi?
ayy inşallah pazartesi olur yaa... Ammaannn herkes gelsin kızlar görüşelim.
Bitsin bu hasret gayri
sağol canım,dayanamayıp aradım söyledimya diyormoskovanın şifresiymiş
candan abla gelecekti ama, inşallah bekliyoruz..
inşallah canım inşallah.....
moskovanın şifresimi :S hiç duymadım ben bu filmi :)
inşallah gittiğinize değer.
KADERİM Arda kaçta kalkıyor uykudan.
Benim kız örneğin gündüz uyursa ve 3:30 da uykudan uyanırsa gece 12 de falan uyuyor. oda kavga dövüş...
sabah 10:30 uyanırsa akşam 22:30 uyuyor, gündüz uyumuyor, ya benim kız uykusuz ya bütün çocuklar böyle beni çok yoruyor ya.
inşallahh canım..fragmanına baktım manyakça bişeyy
evim sensine gitseydik diyorum beni bozar diyor
canım gündüzleri nadiren uyuyor,mesela bugün uydu ama ayağımdan alıp yatağa koyunca açtı gözleri 1 saat falan uymuştur..
akşama 11e kadar uyumaz.
ama gündüzleri uyumassa 20:30 kadar dayanabiliyor olduğu yerde kalıyor,çok rahat ediyorum işlerimide akşamları yapıyorum genelde,
sabahta 7de ayakta oluyor tabi..
Canım biz buluşmaya yabancı katılmasın diye kavga çıkardık zaten :) (çaktırma)
hemen hemen aynılar demekki.. Ammaann ben dayanamıyorum uykusuzluğa bu çocuklar ne biçim şeyler yaa...çocuk dediğin akşam 10 da uyur sabah 10 da kalkar birde gündüz 1 de uyur 3 te kalkar
selam kızlar ben yeni fark ettim böle bir topiği çok hoşuma gitti bende demetevler mah. oturuyorum yıldırım ikiz bebeklerim var 1 kız 1 erkek 15 aylıklar benide aranıza alınnnnnnn.......
Bebek gelemicek ben aramıştım konuştum bebekle.Selamı var sizlereBu arada buluşma için maymişide aradım gelebilirse gelcek oda...
Bebek arkadaşımızı da yarın ararım.
Candan abla, senin sesin hiç çıkmadı katılıyorsun değil mi?
Bizde ilk buluşmada öyle olmuştu normaldir heyecanlı olman sonuçta görmedin henüz bizleri.Beni buluşma heyecanı sardı kızlarr !
Nasıl tanıyacağım sizi ki hiç birinizi görmedim..
Gerçi bir grup güzel hatun görünce anlarım kk buluşması olduğunuu
Hakseverciğim bir gerilme oldu zaten.Tamam sen kötü niyetle yapmadın yardımcı olmak içindir.Ama sabahtan beri o kadar stresliydimki olduki şakayla karışık senin içinde haksever gelsede şu anketi kaldırsa dedim evet.Ya her insan hata yapıp yanlışlık yapabilir bende bir Allah kuluyum sizde.Çok şık yoktuki demişsin ama demekki o anda nevrim döndü koruparka gitti elim.Elim koruparka gitse sonuç ortada çoğunluk nederse ben yok demem itiraz etmem.Bu kadar büyütülüp alevlendirmemelk lazımdı.Sende kırılıp küsme bizlere.Olay tatlıya bağlandı evet belki içinizde burukluk var demişsin doğrudur olabilir.Anne evlat tartışıyor Eşler tartışıp biribirini kırıyor.Kimse istemezdi böyle olsun.Demekki insanlar bazen kırılıp kırabiliyor.Bizde robot değilizki insan evladıyız sonuçta.Hatalar anlaşılıp tatlıya bağlanmışsa ve içimizde kin nefret yoksa birbirimize karşı önemli olan bu.Lütfen sende üzerine alınma herşeyi .İnsan sinirli olunca nefsine hakim olamayabiliyor.Benim yazdıklarıma bakarsan öyle sert kırıcı bir biçimde eleştirmedim yazdıkalrımın sonuna gülücük işareti koydumki şaka olduğu anlaşılsın diye.Ama sanırım sende stresli bir gün geçirmişsin olabilir.Hepimiz için stresli bir gündü.Umarım bize kırılıp küsmezsin.Ve umarım birdaha böyle tartışma tatszılık olmaz.Çünkü bizler birbirimizin yüzüne bakacağız aynı şehirdeyiz dünya küçük derler.oyüzden biraz daha konuşmalarımıza yazdıklarımıza dikkat edersek daha iyi olur tabiki.Sonuçta yüzyüze bakacağız.Ayrıca gelmek isteyen gelir tabiki.Ben gelmeyenler oy vermesin demedim canım.Bunu üzerime alınmıyorum zaten.Sonuçta burası arkadaşlık buluşma topiği gelen gelir sonra kim kimle samimiyse arkadaşlığını ilerletir.Önemli olan bundan sonra birbirimizi kırmadan birbirimizi anlayabilmekslm kızlar
tek tek cvp vereyim dedim ama kişiye özel konuşmamaya karar verdim.... bugün bol bol başım agırdı demek kulaklarımı cınlatıyodunuz... kimisi anket eklememi eleştirmiş,kimisi buluşma topiği açmamı kimisi gelmicek olduğum halde oy kullanmamı... haklısınız oy kullanmamalıydım gelmiceksem dimi...hatta anketi niye ben yapıyorumki ...
günlerdir haftalardır konuşuyosunuz nerde olsun diye bi uzalaşamıcakmıydık ne gerek vardı demişsiniz ondanmı günlerdir karar alınamıyo kimse kimseyi kırmak istemediği için tamam orası olsun diyo ama içindekini söleyemiyo bende anket ekledimki isteyen istediği yeri seçsin çogunluga uyulsun diye bu demokratik bi seçimde neyde yada kimde yanlış var bilemicem madem anatolyum ayarlandı herkez anatolyuma oyunu bassaydı niye başka yerleri seçtiniz??..desemm......diyen olmuş yanlışlıkla.... ee ben ne diyim şimdi alt tarafı 4-5 seçenekli bi anket ne istiyosan seçmek bu kadar mı zor anlayamadım ... neyse okudum çok pişman oldum zaten ...
özelden anlaşılsaydı telefonla anlaşılsaydı felan filan yada buluşma topiği niye açıldı biz bize olalım felan da diyenler olmuş biz birbirimizi burda tanıdık inanın benim için ÇOK DEĞERLİSİNİZ.... biraz önce gene eşimle buluşma yüzünden tartıştık ve çekti vurdu kapıyı gitti... ben sizi bu kadar önemsiyoken ve sizi görmek için bu kadar çabalıyoken buluşmaya gelmicekler oy kullanmasın!!!! ......ne bilim hepiniz ne çok sinirlenmişsinizki kırıcı konuşmalar olmuş sanki sonunda tatlıya bağlanmış gb gözüksede herkezde bi burukluk sezdim neden böle oldu anlamadım benim yüzümden gb demişsiniz bide ben asıl sizin içinizdeki kararsızlıgı ve gitmek istediniz asıl yerleri söleyemedignizi sezerek oylama yaptım ve bence içinizdeki şeyler ortaya çıktı hiç benim üzerime atmayın ama inanın çok pişman oldummm hemde çok....
bidaha GELEMİCEM YERE KARIŞMA GB Bİ HATA YAPMAM ASLAA!!!
buluşma topiğini açmamın sebebi oraya üye olmayanların giremiyo olması yani resimleri ve buluşma bilgilerini rahat paylaşmak
anket eklemmin sebebide adil bi karar alınmasıydı
oy vermem saçma olmuş evet onu kabul ediyorum GELMİCEKSEM NEYE OY VERDİM ...bilmiyorum canım cok gelmek istediğinden belkide........
2 gündür müdüre yok kafam bi milyon..... eşim sinirimi bozdu çok canım sıkkın............... o yüzden daha fazla uzatıp yanlış bişiler yazmak istemiyorum...............
özür dilerim
anketi ve buluşma topiğinide kaldırıyorum ..................................
selam kızlar ben yeni fark ettim böle bir topiği çok hoşuma gitti bende demetevler mah. oturuyorum yıldırım ikiz bebeklerim var 1 kız 1 erkek 15 aylıklar benide aranıza alınnnnnnn.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?