- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
Beni buluşma heyecanı sardı kızlarr !
Nasıl tanıyacağım sizi ki hiç birinizi görmedim..
Gerçi bir grup güzel hatun görünce anlarım kk buluşması olduğunuu
ahh ahhh birde bana sorsanıza kızlarrrrrrr geceleri 1 , 1,30 dan aşağıya uyumuyorum akşam yine eşime devrettim attım beşipğine bıraktım ama velet kucakta uyuyor beşi,ğe yatırınca açıyor gözleri geçecek bu günler de diyorum teselli buluyorum
Seninki de henüz çok küçük canım yaa :)) gecede kimbilir kaç kez kalkıyodur. İnşallah çabuk geçer bu günler hemencik büyüsünler ya..
slm kızlar
tek tek cvp vereyim dedim ama kişiye özel konuşmamaya karar verdim.... bugün bol bol başım agırdı demek kulaklarımı cınlatıyodunuz... kimisi anket eklememi eleştirmiş,kimisi buluşma topiği açmamı kimisi gelmicek olduğum halde oy kullanmamı... haklısınız oy kullanmamalıydım gelmiceksem dimi...hatta anketi niye ben yapıyorumki ...
günlerdir haftalardır konuşuyosunuz nerde olsun diye bi uzalaşamıcakmıydık ne gerek vardı demişsiniz ondanmı günlerdir karar alınamıyo kimse kimseyi kırmak istemediği için tamam orası olsun diyo ama içindekini söleyemiyo bende anket ekledimki isteyen istediği yeri seçsin çogunluga uyulsun diye bu demokratik bi seçimde neyde yada kimde yanlış var bilemicem madem anatolyum ayarlandı herkez anatolyuma oyunu bassaydı niye başka yerleri seçtiniz??..desemm......diyen olmuş yanlışlıkla.... ee ben ne diyim şimdi alt tarafı 4-5 seçenekli bi anket ne istiyosan seçmek bu kadar mı zor anlayamadım ... neyse okudum çok pişman oldum zaten ...
özelden anlaşılsaydı telefonla anlaşılsaydı felan filan yada buluşma topiği niye açıldı biz bize olalım felan da diyenler olmuş biz birbirimizi burda tanıdık inanın benim için ÇOK DEĞERLİSİNİZ.... biraz önce gene eşimle buluşma yüzünden tartıştık ve çekti vurdu kapıyı gitti... ben sizi bu kadar önemsiyoken ve sizi görmek için bu kadar çabalıyoken buluşmaya gelmicekler oy kullanmasın!!!! ......ne bilim hepiniz ne çok sinirlenmişsinizki kırıcı konuşmalar olmuş sanki sonunda tatlıya bağlanmış gb gözüksede herkezde bi burukluk sezdim neden böle oldu anlamadım benim yüzümden gb demişsiniz bide ben asıl sizin içinizdeki kararsızlıgı ve gitmek istediniz asıl yerleri söleyemedignizi sezerek oylama yaptım ve bence içinizdeki şeyler ortaya çıktı hiç benim üzerime atmayın ama inanın çok pişman oldummm hemde çok....
bidaha GELEMİCEM YERE KARIŞMA GB Bİ HATA YAPMAM ASLAA!!!
buluşma topiğini açmamın sebebi oraya üye olmayanların giremiyo olması yani resimleri ve buluşma bilgilerini rahat paylaşmak
anket eklemmin sebebide adil bi karar alınmasıydı
oy vermem saçma olmuş evet onu kabul ediyorum GELMİCEKSEM NEYE OY VERDİM ...bilmiyorum canım cok gelmek istediğinden belkide........
2 gündür müdüre yok kafam bi milyon..... eşim sinirimi bozdu çok canım sıkkın............... o yüzden daha fazla uzatıp yanlış bişiler yazmak istemiyorum...............
özür dilerim
anketi ve buluşma topiğinide kaldırıyorum ..................................
günaydın cadılar
herkez uyudu meleğe dönüştü dimi
bende hazırlandım gidiyoyum kreşe....ay yatagım sıcacık gözüm arkada kalcek valla
bu akşam toplantı var,cuma toplantı var puffffffffffffffff
dün eşim fakülteye ürolojiye kanlarını verdi bugünde sperm testini yenilicek baharda jinemede yaptırcak sanırım bursa tüp bebekte 75 miş baarda 80 bahar yakın bize aman orda yaptır dedim 5 tl den nolcakbakalım diğer belgeleride hazırlıcak ona kaldı bu işler acıkta o koştursun bakalım
görüşürüz ben kaçarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
selam kızlar ben yeni fark ettim böle bir topiği çok hoşuma gitti bende demetevler mah. oturuyorum yıldırım ikiz bebeklerim var 1 kız 1 erkek 15 aylıklar benide aranıza alınnnnnnn.......
günaydın hanımlarrrrrrrrrrrr
günaydın cadılar
bende hazırlandım gidiyoyum kreşe....ay yatagım sıcacık gözüm arkada kalcek valla
dün eşim fakülteye ürolojiye kanlarını verdi bugünde sperm testini yenilicek baharda jinemede yaptırcak sanırım bursa tüp bebekte 75 miş baarda 80 bahar yakın bize aman orda yaptır dedim 5 tl den nolcakbakalım diğer belgeleride hazırlıcak ona kaldı bu işler acıkta o koştursun bakalım
selam kızlar ben yeni fark ettim böle bir topiği çok hoşuma gitti bende demetevler mah. oturuyorum yıldırım ikiz bebeklerim var 1 kız 1 erkek 15 aylıklar benide aranıza alınnnnnnn.......
biz zaten meleğizzzzgünaydın cadılar
ikizmisin aman ne güzel ya, benimde ikiz arkadaşlarım var ihsaniye günümdeki arkadşalrdan..merhaba hoş geldiniz aramıza :)
Allah bebeklerinizi size bağışlasın, ayrıca size de sabırlar versin. Büyüdüklerinde bir taşla iki kuş diceksiniz belki, şimdi çok zor olsa da :)
Bende ikizim, Erkek kardeşim var benimde. zorluğunu hayatımın her alanında hissettim :) her şeyden 2 adet, maddi olarak sarsabiliyor, herkeste böyle olmaz, ama bizde böyleydi :)
günaydın hanımlarrrrrrrrrrrr
biz zaten meleğizzzz
olanlar oldu ortalık karıştı, ama sonunda tatlıya bağlandı.. herkez de kendine göre haklıı
ikizmisin aman ne güzel ya, benimde ikiz arkadaşlarım var ihsaniye günümdeki arkadşalrdan..
okadar mı zıt olur insan ya biri kısa biri uzun biri üniversite mezunu bili ilkokul..çok zıtlar eltim şok olmuştu onların ikiz olduğuna,yakınlık derecesi sıfır:)
günaydın canımmm...
günaydın canım nasılsın :)))
günaydın günaydıııııııııınnnnnnn canım sana daiyiym çok şükür sen nasılsın
biz zaten meleğizzzz
olanlar oldu ortalık karıştı, ama sonunda tatlıya bağlandı.. herkez de kendine göre haklıı
ikizmisin aman ne güzel ya, benimde ikiz arkadaşlarım var ihsaniye günümdeki arkadşalrdan..
okadar mı zıt olur insan ya biri kısa biri uzun biri üniversite mezunu bili ilkokul..çok zıtlar eltim şok olmuştu onların ikiz olduğuna,yakınlık derecesi sıfır:)
günaydın canımmm...
ya kızlar olurda birinizden biri moskovanın şifresine gitmek ister yada arkadaşı gitmek ister..
aman diyeyim amannallahım bu kadar iğrenç bel altı soğuk espriler okadar berbattıki zamana yazık vallah çıkacaktım film arasında,
eşimin arkadaşının eşinin tafsiyesiyle gitmişsiz meğer, kadın kocasına çok bahsetmiş oda benim eşimi arayıp ayarlamışlar,
kadına dedim ya bu ne biçim bir film aaa ben çok beğendim diyor
eşimde çok gerildimanyakçaydı ya:)))
çocukları almaya annemlere gittik orda kahve faslından sonra eve geldik saat23:30 du..
çocuğum uykusuz gitti okula
ayy sormaya korkar oldum
yer konusu bellimi?? malum 3 gün kaldı:)
sen aradan biryerden çıkmışın işte annen kardeşine odaklanmış:))evet canım ikizim :))
çift umurta ikizidirler karakter olarak bile benzemezler. Bizde öyleyiz.
Benim erkek kardeşimle de sadece isimlerimiz yakın birbirine :)))
kardeşim sarışın renkli gözlü ablamı gördünya ona benzer :)hep diyorum ona keşke ben sarışın olsaydım diye :))))
dur bak komik bir şey anlatayım, bi keresinde annem yengeme dediki (yengem hamile) ben ........ a(ikiz kardeşimden bahsediyor) hamileyken çok ot yedim o yüzden gözleri yeşilbende dedim ki bana hamileyken neden yemedin anne
annemde tabi tepki yok :44::44::44:
ayy hakkaten yaa siz sinemadaydınız...
Tüh boşuna gittinizkadın mı istemiş birde gitmeyi herkesin güzel anlayışı işte :)
Olan Talhaya olmuş,uyumuyormu annenlerde, siz gelene kadar kestirseydi çocuk.
Ayy evet yaa muallakta kaldı :))
Küçük cadı da açmamış tekrar oylama baksana.
Ne yapalım canlar he diyiverin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?