Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Seninki de henüz çok küçük canım yaa :)) gecede kimbilir kaç kez kalkıyodur. İnşallah çabuk geçer bu günler hemencik büyüsünler ya..

Seninki de henüz çok küçük canım yaa :)) gecede kimbilir kaç kez kalkıyodur. İnşallah çabuk geçer bu günler hemencik büyüsünler ya..

ay sorma canım ya hele akşam tam yastığa başıma koyuyorum başlıyo ağlamaya akşam niye öyle yaptı bilmiyorum sabah 5 e kadar doğru düzgün uyumadı

günaydın cadılar

herkez uyudu meleğe dönüştü dimi

bende hazırlandım gidiyoyum kreşe.... ay yatagım sıcacık gözüm arkada kalcek valla
bu akşam toplantı var,cuma toplantı var puffffffffffffffff

dün eşim fakülteye ürolojiye kanlarını verdi bugünde sperm testini yenilicek baharda jinemede yaptırcak sanırım bursa tüp bebekte 75 miş baarda 80 bahar yakın bize aman orda yaptır dedim 5 tl den nolcak bakalım diğer belgeleride hazırlıcak ona kaldı bu işler acıkta o koştursun bakalım

görüşürüz ben kaçarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

İşten mi? açtın Özge.

tartışarak yada oylama yaparak bir takım kararlar alınması doğru. Ama bu tip olaylarda şekildeki gibi sonuçlar çıkabiliyor. Onun evine uzak, diğerinin çocuğu var vs. bunları tabi ki de konuşarak sonuçlandıracağız oylamaya gerek yoktu dedik. Diğer topik olayını zaten açıkladım.

Birde sen katıl diye seni de gaza getirdik, oylama niye açtın diyerek, ama ne yazıkki senin dediğim dedik koca gene yan çizdi, bizimkiler bi kere bir yere izin verdi mi tamam, bi daha sormuyorum bile ben, seninki hangi çeşit ben anlamadım...
Ama çokta kötü olma, biz birbirimizi 2 saat görücez diye ebediyyen yanında olacak olanı üzme...

hahayyy senin bizden farkın mı? var. ayy var var sen küçük cadısın.
geç gidiyorsun ne güzel.. (Bu arada arkadaşımın çocuğunun adını sormuşun o daha başlamadı canım sizin orada değil yani.)
Ohhh işlemlere başlanmış Rabbim mutlulukla sonuna erdirsin :) haberlerini alalım artık.

Bu arada benim bir komşum var bir oğlu askerde bir oğluda 2 yaşında kadın 44 yaşında :) tam tüp bebek yaptıracakmış hamile kalmış, Belki sizinde böyle olur çünkü kafa rahatlıyorya. o kadınında yıllarca olmamış soğan suyu içmiştim artık bilemem ondanmıdır dedi. (sen yaptın mı bilmem ama bende bunu yaptığım ay hamile kalmıştım)

selam kızlar ben yeni fark ettim böle bir topiği çok hoşuma gitti bende demetevler mah. oturuyorum yıldırım ikiz bebeklerim var 1 kız 1 erkek 15 aylıklar benide aranıza alınnnnnnn.......

merhaba hoş geldiniz aramıza :)
Allah bebeklerinizi size bağışlasın, ayrıca size de sabırlar versin. Büyüdüklerinde bir taşla iki kuş diceksiniz belki, şimdi çok zor olsa da :)
Bende ikizim, Erkek kardeşim var benimde. zorluğunu hayatımın her alanında hissettim :) her şeyden 2 adet, maddi olarak sarsabiliyor, herkeste böyle olmaz, ama bizde böyleydi :)

hadi işallah hayırlısı olur canım en kısa zamanda bebişini alırısn kucağına inan kafa rafahtlığı çok önemli benim de ikinciyi çok aradım ama hiç beklemediğim bir zamanda oluverdi allahım sana da fazla aratmasın biran kavuşturusn bebişine

selam kızlar ben yeni fark ettim böle bir topiği çok hoşuma gitti bende demetevler mah. oturuyorum yıldırım ikiz bebeklerim var 1 kız 1 erkek 15 aylıklar benide aranıza alınnnnnnn.......

hoşgeldin canım allah bağışlasın evlatlarını ve birde allah sabır versin benim de 6 aylık birbeğim ve 9 yaşında bir oğlum var ama benim bebişten sonra birde ikiz oldukalrını düşünemiyorum allah kolaylık versin sana

biz zaten meleğizzzz
olanlar oldu ortalık karıştı, ama sonunda tatlıya bağlandı.. herkez de kendine göre haklıı
ikizmisin aman ne güzel ya, benimde ikiz arkadaşlarım var ihsaniye günümdeki arkadşalrdan..
okadar mı zıt olur insan ya biri kısa biri uzun biri üniversite mezunu bili ilkokul..çok zıtlar eltim şok olmuştu onların ikiz olduğuna,yakınlık derecesi sıfır:)

günaydın hanımlarrrrrrrrrrrr

günaydın canımmm...

evet canım ikizim :))
çift umurta ikizidirler karakter olarak bile benzemezler. Bizde öyleyiz.
Benim erkek kardeşimle de sadece isimlerimiz yakın birbirine :)))
kardeşim sarışın renkli gözlü ablamı gördünya ona benzer :) hep diyorum ona keşke ben sarışın olsaydım diye :))))

dur bak komik bir şey anlatayım, bi keresinde annem yengeme dediki (yengem hamile) ben ........ a(ikiz kardeşimden bahsediyor) hamileyken çok ot yedim o yüzden gözleri yeşil bende dedim ki bana hamileyken neden yemedin anne
annemde tabi tepki yok :44::44::44:

günaydın canım sana da akşam nasıldı film nasıldı beğendinmi

ya kızlar olurda birinizden biri moskovanın şifresine gitmek ister yada arkadaşı gitmek ister..
aman diyeyim amannallahım bu kadar iğrenç bel altı soğuk espriler okadar berbattıki zamana yazık vallah çıkacaktım film arasında,
eşimin arkadaşının eşinin tafsiyesiyle gitmişsiz meğer, kadın kocasına çok bahsetmiş oda benim eşimi arayıp ayarlamışlar,
kadına dedim ya bu ne biçim bir film aaa ben çok beğendim diyor
eşimde çok gerildimanyakçaydı ya:)))
çocukları almaya annemlere gittik orda kahve faslından sonra eve geldik saat23:30 du..
çocuğum uykusuz gitti okula

ayy hakkaten yaa siz sinemadaydınız...
Tüh boşuna gittiniz kadın mı istemiş birde gitmeyi herkesin güzel anlayışı işte :)
Olan Talhaya olmuş, uyumuyormu annenlerde, siz gelene kadar kestirseydi çocuk.

sen aradan biryerden çıkmışın işte annen kardeşine odaklanmış:))

ayy hakkaten yaa siz sinemadaydınız...
Tüh boşuna gittiniz kadın mı istemiş birde gitmeyi herkesin güzel anlayışı işte :)
Olan Talhaya olmuş, uyumuyormu annenlerde, siz gelene kadar kestirseydi çocuk.

eve gelincede uyması 12yi buldu,yok canım ya uyumazlar orda çoluk çocuk abiminkilerde iniyor anneme 4 çocukla annem:))
zamana ve paraya yazık vallah, adamın karısına bir bakışı vardı:))
ama göreceli tabi, kadıncağız beğendi yada beğenmiş numarası yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…