Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

bursalılar selaaam :)

Günaydın kızlar....

Aramıza yeni katılanlar hoş geldiniz!

günaydın kızlarr herkeseeee

ben ilk oğlumda jale gürlülere gitmiştim ve de çok ama çoooooooookk memnunum şiddetle tavsiyue ederim

ooofffffffffffffff yaaaaaaa canım sıkıldı kayınvalidemle görüştüm şimdi küçük oğluş rahatsız gibiymiş burnu akıyomuş birazda ateşi var gibi çok da huysuz dedi bakalım akşama götürcez heralde yine dr a

Ayyy kıyamam yaaa canım benim üzülme. Tabi ki hasta olacaklar olmadan nasıl büyürler. Rabbim daha kötülerinden saklasın.
Canım tam iyileşmemişmiydi. Bronşiti. Acaba o mu tekrarladı yoksa yeni bir hastalık mı?
Birde diş çıkarırkende çocuklar nezle gibi oluyor, tabii ateşte. Söylesene annene ağzına iyice bir baksın bakalım.

amin canım tabiki allah beterinden saklasın sağolasın ya bronşiiti geçtide arada öksürüyodu dr akıntı var genizde ondan arada öksürü demişti belki dediğin gibi dişten de olabilir ama ben akşam kendim de bakmıştım ama daha öyle ele gelir birşey yok pazaretsi akşamı ben onu yıkamıştım o zaman titredi biraz üşüdü heralde ondan nezle oldu sanırım

Tekrar geçmiş olsun canım. İnsan daha nasıl davranacağını şaşırıyor.
Benimde 15 gün yıkamadığım oldu şimdilerde.
önceden yani seninki gibi bebekken hastayken yıkardım özellikle iyi olurdu çocuk, şimdi iyiyken yıkıyorum hasta, ayyy işte büyüyorlar ama ne büyümek. Gecede huysuzlanır Sabırlar diliyorum canım.

Çok geçmiş olsun umarım iyi olmuştur canım

günaydın kızlar

koca gece dört döndüm uyuyamadım. hani diyodumya müdire gelmiyo ben bakıyorum yerine koştur koştur bi haftada bittim resmen... neyse dün biri geldi müdire o olcak ama görseniz hitler gb emirler yağdırıyo etrafa yani sıkı yönetim var... planları tamamen değiştirdik dün koca gün yeni bi sistem oluşturmaya çalıştık ...ve olan bana oldu 10 sınıf var yarımşar dsaatten saat 10buçukta bi başlıcam derse saat 4e kadar bi öğlen yarım saat boşlum var ondada hem yemek yimem lazım hem namaz kılmam lazım bide benim o ders saatime göre cocukların ders alma saatlerini ayarladık o kadar karışlıkkki iki elim kanda olsa devamsızlık yapamam ben gitmezsem bütün sistem çökeretkinlik odası yaptık eski benim çalıştım gb güzel cocukların bütün sınıfların eşyalarını oraya tasıdık 10 sınıfında cocuklar her sınıf kendi saatinde etkinlik odasına gelicek onların ilk gelişi olcak ama ben muhtemelen aynı dersi 10.kez yapıyo olcamhergün 1 - 2 redbull içmem lazımama ben tedaviye başladım tüp bebek için nabcam bilmiyorum ocak 4te bütün belgelerimiz hazır olcakben dün bütün gün toplantı yaptık ben niye hayır diyemedim ya elim ağzım bağlanıyo sinir oluyorum

bide niye bişiler benim hayatımda güzel gitmiyo ben ...............off neyse..ya sabır............... herşeyde bi hikmet vardır diyip oturucam bazı aksaklıklar bazılarının işini yapmaması ve kualnın üstüne yatması yüzünden hep benim gb tez canlı insanlara olan oluyo aff allahım affffffffffffffffffffffffffffffffffffff

sağolasın canım eve gidince rahatladım o kadar da önemli bişeyi yokmuş kayınvalidem ateş falan diyice telaşlandım keyfi falan iyiydi akşam uykusunu da uyudu güzel çok şükür iyi yani canım şimdilik biraz burnu akıyor bir de arada hapşırıyor işte o kadar

Çok geçmiş olsun umarım iyi olmuştur canım

sağolasın canım iyi iyi çok şükür şuan yok önemli bişeyi

günaydın canım valla işin zor allah sabırlar versin sana

selam kızlarrrrr
ben geldim
yeni gelenler olmuş
hoşgelmişler sefa getirmişlerrr
geçmişi takip edemem sanırım
bir tek hakseverim işe başlamış galiba
hayırlı uğurlu olsun...

selam kızlarrrrr
ben geldim
yeni gelenler olmuş
hayırlı uğurlu olsun...

ayy ayyyyy kimler gelmiş.. Hoş gelmiş.
Nasılsınız canım benim :)))
alışabildinmi yeni evine. komşuların nasıl...

Çok sevindim canım. Umarım iyi olur ilerlemez dahada :)

ben geldimmm
geçmişi okumak istiyorum biran önce:)
bugün 2 gibi evimdeydim ama şimdi açtım neti
bavulları boşalttım silip süpürdüm dahada işim var ama dayanamadımmm
bakalım neler olmuş topikte okuyalım değerlendirelim

kıssss yine nerelerdeydin bakimmm:):):)

ayyy inanmıyorum :))) sen demi geldin... Hoşgeldin.
nasıl geçti tatilin...

Son düzenleme:
buluşuruz canımmm inşallah daha çokkkk günler var önümüzde...
günaydın kızlarrrrrrrrrr
iyi haftalar herkeseeeee
ay maşallah paşayla prensese çok tatlılar ay şaka maka koacaman olmuşlar yaa zaman ne çabuk geçiyor ardayı ilk gördüğümde küçücüktü
canım 2 aylıktı gördüğünde ,zaman çokkk çabuk geçiyor,
bizde çokk memnun olduk şimdi sıra sende
ayy kıyamam ya,şevval yine süper arda hiç bir oyuncağını vermiyor çok üzülüyorumm
ama okula gidince görecek ebesinin .....
geçmiş olsun bebek canım çabucak iyileşir inşallah,,
vefalı arkadaşım benim
aman ya nasıl kaynanalar var allah muhafaza
diş ağırsını acısını ben çok iyi bilirim offffff çok kötüü aklıma geldikçe,
hatta bitane dolgm var gidip yaptıramıyorum(
aminn aminnnay sorma nefret ediyorum günde 2 kere banyo yapmaktan helede kışın
günde iki keremiyuhhh
Sorma bir top, birde kalemleri kıymetli.
bizim herşeyimiz kymetlii
kız sen ne açık sözlüsün böyle....
Biz, cuma akşamı yatağa girip, pazartesi sabahı çıktığımızı bilirim, ama ben hiç söylüyor muyum?
EDEPSÜZ!
aha bir edepsüz daha
benim avatraım daha güzell bikerem dettt seninki cinsellik içeriyor benimki seksüpellük
hoş geldinnn
allah yardımcısı olsun canımm..
Allah seni........ kız işe girince sana bir mutluluk geldi. Hayata bakış açın değişti. Sebepsiz mutlulaştın kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz........ gebermeyecise........

bursalılar selaaam :)
selamm
günaydın kızlarr herkeseeee

ben ilk oğlumda jale gürlülere gitmiştim ve de çok ama çoooooooookk memnunum şiddetle tavsiyue ederim
bende bende
geçmiş olsun canım inşallah daha iydir

selam kızlarrrrr
ben geldim
yeni gelenler olmuş
hayırlı uğurlu olsun...
hoş geldinnnn ohh nihayet döndün aramıza,kız ne kavgalar ettik hep ben başlattımm,
sen kaçırdın hepsini bu kadar ayrı kalınırmı ama sonunda barıştıkk
kıssss yine nerelerdeydin bakimmm:):):)
afyon kaplıcadaydım kocişimin izni bu tarihe verildi bzide değerlendirelim dedikk
ayyy inanmıyorum :))) sen demi geldin... Hoşgeldin.
nasıl geçti tatilin...

güzl geçti ama kaplıcada en fazla 3 gün yeterli oluyor.. nerydese dün gelecektik
kadar yani ama sonuç olarak güzeldi,biz geldik otele muazzez ersoy gelecek yılbaşı için onu görmek çok istedimmm
kısmett,,ama senin tamponın çok işe yaradııııı her kullandığımda dua ettim sana senin sayende girdim havuza,,yoksa alamazdım yolumuzun üstünde ecz. yoktu hiçç, kurtarıcım oldun benimm:)))

Son düzenleme:

Dinlenmişsinizdir ne güzel... Kız vallahi mahçup ediyorsun, naptımki inan hiç gerek yok bu kadar teşekküre.
İşini görmüş olması beni dahada mutlu etti. Rahattı yani ayy sanki bana rahat değilmiş gibime geliyor ne biliyim aman neyse...

Son düzenleme:
eve gelir gelmez eşim çocukları alıp berbere götürdü,
bende rahatça yaptım işimi akşamada annem yemeğe çağırdı oraya gidecezz ama nerdeyse gelirler..
kızlar özledim sizi ee nezaman ve nerede buluşuyoruzzzzzz şaka şaka
ay ben yokumya ortalık hiç karışmamış

Hahaahhh sen yoksun ya topiğimiz duruldu... Biz ikimiz zaten yürüyen bomba arkadaşım....
SAVULUNNNNNN... sevcanla kaderim geliyor.......

Baharım karamukum bebekimde olsa ne güzel olurdu..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…