Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Günaydın bursanın güzel hatunlarııı
2012 benim için "eh işte" geçmişti.. İnşallah 2013 hepimiz için harika olur , yepyeni umutlarla gelir ve o umutlar da gerçekleşir

Seninde yeni yılın kutlu olsun :))

bu arada hala sigorta fiyatı vereceksin heeee... kıstırdım seni burda dedim soriim...

ayyy yılbaşında ben de misafir ağırlamayı ve misafir olmayı sevmiyorum yaa... evimde en güzeli. Zaten tv de dansözlerde çıkıyor :)))

evet ya en güzeli o bizde 3 senedir hep evdeyiz yılbaşında ohh negüzel çerezimizi yiyip dansöz seyrediyoz :):):):):

aynen.... Bu gün çok çeşitli meyve alışverişide yaparız tabii binbir çeşit çerezde bundan iyisi şamda kayısı :))))

evet canım yaa meyvesiz çerezsiz olmaz zaten yılbaşı akşamının olmazsa olmazları dimi ama
ama bu yılbaşı malasef diyette olduğum için ben yiyemicem hazırlık yaptım ama evdekilere ben de artık kedinin ciğere baktığı gibi bakarım sadece saat 10 da bir meyvevm var onunla iadere etcez :26:

ee şimdi artık kaçış yok yapacaksın mecbur işallah iyileşirisn yarına kadar biraz canım zor olacak yoksa senin için
evet yapıcam misafir ağırlamısını çok seviyorum aslından ama bugün hem sinir oldum hem hasta olunca
yarına ertelenmesi güzel oldu:)
ayyy yılbaşında ben de misafir ağırlamayı ve misafir olmayı sevmiyorum yaa... evimde en güzeli. Zaten tv de dansözlerde çıkıyor :)))
bende aynen evimde seviyorum annemlerde olsak annem açma şu dansözleri der durur
kv de olsak dansözle karşılık oynar bir eğlenirki sormayıntabi ona gitmek imkansız..
benim programım şu ben bilmem eşim bilir vazgeçilmezim..
biraz zapik yaparım küt yatağa,milli piyangoda almadık
amann sıradan bir gün işte..
aynen.... Bu gün çok çeşitli meyve alışverişide yaparız tabii binbir çeşit çerezde bundan iyisi şamda kayısı :))))
evet bende seviyorum çerez kola faslını ama yılbaşına özel almayız biz,
kocamın katı kurallarından biride bu
kv de ise hindi bile pişeranasına bakın birde oğluna

canım hamilelikte okadar kilon kaldımıki???rejim yapacak kadar..
oda eziyet ama

KIZ NE DİYETİ BOZ ALLAH AŞKINA YARIN DEVAM EDERSİN :))
sonra bütün yıl kedinin ciğere baktığı gibi bakarsın bak demedi deme :)))
bu arada kaç kilosun ki :SS
Bende ocakta diyet yapmıştım 5 ayda 15 kg vermiştim. şimdi kış vesilesiyle 4 kg falan almışım
bakalım yine başlarım artık mart gibi...

benim çişli minnoş kızımda, abimin kızının ana okulundaki yılbaşı partisine katıldı
akşam anlatmıştım baban bırakcak sonra gelip alcak parti var diye dik dik yüzüme bakmıştı.
Şimdi eşim aradı bıraktım okula ayy nasıl sevinçli anlatamam, Gamzenin peşinden ayrılmıyor diyo...
Çişliiii yaaa 2 yaşında bıraktı babası partilere, bakalım 18 yaşında da sürükleyerek eve getirir.

şevval birazcık duygusal annesi inşallah sizleri aramaz sorunsuz geçer:)
kocaman ablalaırn abilerin yanında bakalım nasıl geçecek..
çişli olsun bişeycik olmaz birgünden:))

ay kız almammı 52 kilodan 70 k,loya çıktım şimdi işte emzirme bitti hemen ben diyete başaldım ay yok kız alıştım bu düzene daha önceden alışkın olduğum için zor gelmiyo ama yanlız mide olmuş kazan gibi ilk hafta çok zorlandım şimdi alışıyorum yavaş yavaş aslında hamileyken de devam ediyordum ama tiksinmeler başlayınca söyledim diyetisyene doğumdan sonra devam ederiz diye çünkü onun verdiği programı uygulayamadım midem çok kötüyüdü zaten doğumdan sonra görünce çok şaşırdı

ay yesinler onu ya kıyamam oh ne güzel eğlenir işte valla böyle şeyler çocuklara geliyor zaten bizimkine de dün yeniyıl hediyesi aldık ay bir mutlu ki sormayın

şevval birazcık duygusal annesi inşallah sizleri aramaz sorunsuz geçer:)
kocaman ablalaırn abilerin yanında bakalım nasıl geçecek..
çişli olsun bişeycik olmaz birgünden:))

Bende duygusal olduğunu düşünüyorum :) Gerçi ben yokkende baya yırtıkmış.

İnşallah itiş kakış olmaz :) dans edeceklermiş. :))

Geçenlerde dediki Gamze ablam bana kalemlerini vermiyor :))) (kalemle tozutmasa bari çocuğum)
Bende dedimki güzelce istedin mi? ablacım verirmisin dersen verir. eğer vermesse mücadele edebilirsin. Alıp elinden kaçabilirsin dedim.
Ertesi gün. Gamze oyun hamurunu aldı diye Şevvalin :) Gamzenin bacağına vurmuş küçük oklavayla... Ama bizimki daha çok ağlamış öcür diliyim diye diye...

ANASINA BAK OĞLUNA BAK :))
benim eşimle anasıda hiç benzemez anası dini bütün oğluda yarı dini bütün :))) aman ne biliyim işte neyse...
Piyango neden almadınız yaa biletsiz yılbaşı geçmez canım bence alın daha vaktiniz var...

aynen valla sevinen onlar oluyor aman öylede olsun...
Büyük opluna aldınız dimi hediye bende bugün bebek alıp saklasam mı? diyorum :)

oyy oyy yerim onu eşimede anlattım çok tatlı duygusal kıyamam ya,
arda kalemlerini alınca bana dudaklarını büzerek annem aldı onları versin dedi
kıyamıyorum ben hiç çocukların böyle dudak büzerek konuşmasına
bizimki çok yırtık ama abisi öyle değil 12 yaşına girecek ama daha kendini pek savunamaz
biri vursa bakar öğretmene gidip söyler, bir gün okulda aldım soluğu tuttum çocuğu müdüre götürüyordum kaçtı elimden,
orta son öğrencisi birde benimki zaten üflesek düşecek..
bende aldım adını soyadını sınıfını koşttum müdüre kapıyı bile çalmamışım sinirden
anlattım derdim biraz sitem ederek biraz anneliğin verdiği duygusalıkla
müdürde halledecem dedi ve halletmiş bir daha çocuğumun yanına yaklaşamadı..
ama istiyorumki kendi gidip söylesin hani 12 yaşında artık yapabilir..
kendini savunması lazım en azından bağır diyorum yaa neden vuruyorsun de diyorum offf
çok zor gerçekten anneler kahroluyor,gerçi bu sene öğretmeni talha daha iyi diyor inşallah daha yırtılır çocuğum:)))))
o yüzden canım anneler çok üzülüyor,talhayla biryere gidemezdim oynaymazalr çocuğumu itip kakarlar diye,
ardaylada aksine arda rahat vermez sorun çıkarır gittiğim yerde diye pek gitmek istemiyorum,,
anne aynı ama çocuklar farklı olabiliyor..
şevvalde daha yırtılır inşallah sende okullarda koşturmassın benim gibi..

evet baya kilo almıştın senin resimlerden biliyorum:)
bende 52 kiloyla kalmıştım 68 le doğum yaptım 15 kilo aldım bende çok kilo almıştım ama şuan 61 kilodayım..
hiçte diyet yapmadım ama 61den gram aşağı inemiyorum..
verirsin inşallah canım..

ben hediye falan almadım alsammı ki talhama,bu akşam 7:30 da çıkıcak okuldan almaya giderken alabilrim:))
hiç aklıma gelmemişti..

CANIM SEN TALHANIN ÖYLE OLDUĞUNA SAKIN ÜZÜLME KAFAYA TAKMA.
Çünkü ergenlikten sonra değişiyor çocuklar, henüz karakterleri tam oturmadıki...

Bende ergenlikten önce çok pasif çok tedirgin ağlayan bir çocuktum çok şükür şimdi kendimi ezdirmem. Lisede fark atmıştım
Eşimde tam tersi çok fenaymış çocukken hatta kvdem diyorki okuldan önce çantası gelirdi, çocuklara verirmiş çantayı çok ağır siz eve götürün diye zaten boyu o zamanda tıfıl bişeymiş :)) kendide sokakta oyun oynarmış akşama kadar. Şimdide hiç kimseye karşı kendini savunamaz sessiz kalır yani belli olmuyor çocukluk ayrı yetişkinlik ayrı :)
İnşallah kızım bana büyüdüğünde babasına benzemez diyorum bende

eşim 3 senedir almıyor:) her sene aldık birşeyin çıktığı yok diyor birde hayır gelmezmiş çıkan paradan:)))))
aklımda hep almak istiyorum daha sayılı saatler var alabailirim:)))
heykele asla çıkamam nerede satılıyorki başka??? hadi bu akşam alayım:))
canım benim eşimde senin eşin gibi mesela afyonda tatilde eşarp takma dedi bana
takılacak yer var takılmayacak yer var diyor
fe sübhanallahiyide ortada biryerdeyim diyorum ya açayım ya kapanayım aaaaaaaa sinir oluyorummm eleştiri alıyorum ordan burdan,,
ee ben napim kocanın dediği yapacan diyorsunuzya bende yapıyorum diyorum
yani sevcancım benimki öyle işte bende anlamış değilim tam dinini yaşıyor desem olmaz yaşamıyor desem yine olmaz..

aman 61-70 bunlarda kilomu kızlar verirsiniz bence çok büyütmeyin.

Bende 62 kiloyla hamile kalmıştım 71 le doğum yaptım :) 9 kilo yani. 7 kilosuda doğumda gitmişti
ay ne zayıftım hiç kimse inanmazdı doğum yaptığıma, 2 günlük çocukla hastanede sülün gibi salınırdım
ama sonra emziriken bir kilo aldım, 69 a dayandım. Millet ikincimi geliyo diyordu

Son düzenleme:

ay haklısın ya hep ya hiç seninki tam orta...
Ama açılmak konusunda eşin dinlenmemesi kanısındayım. Sen nasıl istiyorsan öyle ol ve ben böyleyim de kestir at çünkü hakketen sinir bozucu olur diğer türlü :))

Canım valla Real de kesin var. özdilekte var mı? bilmiyorum. Hatta bende bu akşam alıcam realden :))) bir tane...
Ee sen ankara yoluna çıkıcaksın madem oralarda kesin bulursun bence.... sayısal oynatan yerlerde yokmudur...

Son düzenleme:

ilk hamileliklerde daha az alınıyor bende 49la kalmıştım 59la doğurmuştum şuanki kilomdan bile azdı
ayy ne zayıftım ama ikinci hamileliklerde daha fazla kilo alnıyor,
ama hemen pırtt diye vermişsin kilonu brova vallah
bende hızlı verdim ama 61e kadar:) ama olsun 62 olmayım 59da olmak istemiyorum,
zayıflık bana hiç yakışmıyor surattan gidiyor..
şuan kilon kaç canım fiziğin gayette düzgün kilonda orantılı bence kal böyle....

eşim çok ısrar etmiyor takılırmı eşarp hayatım saçmalama diyor bende tamam diyorum atıyorum eşarbı
ya açıklığı seviyorum diyecem ama kapalı olmktan hiç rahatsız değilim öyle olsa şuan kapalı olmam..ama bir tarafımda eşimi dinliyor işte,
hep kocasını dinleyen biri değilim ama bu konuda dinliyorum demekki bendede sorun var

aslında markete gidicem alışveriş yapmadım daha ama özdileğede gidememki ya çok kalablıktır bu akşam,
şaypada varmdıır acepp
sayısal bira satılan yerlerde vardır aslında ve ankara cd. o tarz yerler var hadi bakalım bulabilecekmiyim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…