Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

evet pırt diye verdim cart diye geri aldım :))
söylemişimdir belki, gebelik şekerim çıktı benim, son 3,5 ay diyet yaptım. Yoksa kilolar ohooo....
1 kilo çilek yediğimi hatırlarım, çarşıya çıkar 2 dürüm yer, dolaşıp tekrar gider bir dürüm yer, eve öyle giderdim arsızlık işte....
Yoksa 5. ayımda 11 kilo almıştım ben. Sonra diyete başladım 2 kilo verdim ve 9 kiloyla doğuma girdim.

Şaypada da olma ihtimali var :) bence bulursun ankara yolunda,

ama dün haberlerde % 90 nı satıldı diyordu :) bakalım bulabilcekmiyiz. bende denicem şansımı...

ohh maşallah3 dürümle eve gelirdin yani

Şaypada da olma ihtimali var :) bence bulursun ankara yolunda,

ama dün haberlerde % 90 nı satıldı diyordu :) bakalım bulabilcekmiyiz. bende denicem şansımı...
evet bende gördüm akşam haberlerde çeyrek hiç kalmamış demişti,
ama tüm illerdemi ist. onu bilmiyorum şansımı denicem bende..

valla bu sene bizde bilet almadık eşime söyledim bikaç sefer al diye ama hala almadı yanlız özdilekte var haberiniz olsun ordan bulabilirisniz

hadi kızlar ben çıkıyorumm hepinize iyi senelerrrrrrrrrr

2013 hoş geldinn

Eklentiler

• $309346_459720270761304_479494410_n.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
Aminnn canım hep birlikte inşallah
Sağol canım çok teşekkür ederim inşallah canım olurda seversiniz teyzeleri
Sağol canım sanada hayırlı seneler olsun.Aminn canım inşallah Allah olmayanlara nasip etsin
Teşekkür ederim canım çok sağol.Doktor Aynur şendemir çok tatlı bir doktor vede ilgili muayene 130 du yerleri taşınınca 150 olmuşNapalım sağlık için fedakarlık etmek gerek birazda bahara gitmiştim devlet hastanesi gibiydi aynı parayı veren düdüğü çalarmış derlerAllah kimsenin emeğini boşa çıkartmasınSanada geçmiş olsun bu arada dikkat et kendine:2:

Eki Görüntüle 592168
arda kk teyzelerinin yeni yılını kutlar
Ayy prensede Allah sağlıklı huzurlu yıllar nasip etsin teşekkür ederiz bizi düşündüğü için annesi
İyigeceler canım geçmiş olsun sanada hayırlı yıllar ailen ve sevdiklerinle beraber

iyi etmiş annesi bir değişiklik olmuştur.

2013 hoş geldinn

bayılmıştım bu yazıya ama yarım çıkmış yaa(

iyiki o ses türkiye vardı yılbaşına özel muhteşemdiiiiiiiiii..

kızlar oğlum facede,, seni düşünerek 2013 giriyorum diye bir yazı paylaşmışşok oldum
ilk defa karşılaşıyorum böyle bir durumla eşime bahsettim vayy be büyüdü koçum benim diyor
benim okuduğumuda gördü:26:
nasıl tepki vereceğim bilemedim:26:
yanlız anladığım bir şey var benden fena kaynana çıkacak
orta 1 daha bu çocuk, yuhh ya çok fena oldum

Bizde herzaman günlük hayattaki gibi ben bilmem eşim bilire ardından yalan dünyaya sonra kanal gezidk ne var ne yok diye öyle işte.Gözün aydın gelin geliyor demek sanaŞaka bir yanada şaşırman gayet doğal oğlunun büyüdüğünü görmek sevmesi aşık olması seni hem şaşırtır hemde mutlu eder oda utanmıştır ya canım yazıkşimdiki nesil hep öyle canım çok fenalar:18:yok canım kaynana felan olma aman biz çekiyoruz bari onlar çekmesinİyigeceler ben çıkıyorum Allah'a emanet ol.

parasıda az değilmiş inşallah gittiğine değer canım..
sağlık olunca insanın gözü para falan görmüyor..
dr.ilk kez duydum umarım 2013 ennn güzell hediyesini verir size
ve hakseveree tabiki..

ben bilmem eşim bilir favorimiz zaten bayılıyoruz ona:)
saat olarakta süper ayarlamışlar o bitti hemen ardından o ses türkiye başladı
araba kazanan çifte çok ağladım ya o kadının sevinç çığlıklarına diğerinin ise üzülüp ağlamasına dayanamdım(

utandı evet hemen odasına gidip yattı
bakalım zaman neyi gösterecek..
iyi geceler canımm

parasıda az değilmiş inşallah gittiğine değer canım..
sağlık olunca insanın gözü para falan görmüyor..
dr.ilk kez duydum umarım 2013 ennn güzell hediyesini verir size
ve hakseveree tabiki..

Evet canım az değil malesef ama her ay vermicem sanırım çok paracı değilmiş arkadaşım o doktora gidiyor bazı şeylerde para almamış işte işe girip en azından sağlık sorunlarını hallederim diye düşündümaminn canım inşallah.Allah sizinde gönlünüze göre versin.Bu arada kayınvaldenle konuşmuyormusun mudanyaya gelip gitmiyormuşsun galiba okumuştumda yazdığını.

Bizim favorimiz o yarışmada şu hiç acı yemeyen biri vardı ya elenen onlardı adanadan gelmişler anneside ağlıyordu haniiki kaybedenede üzüldüm açıkçası bu kazanan sarı çok fenaydı halinden belliUtanır canım ergenlik dönemine geçiş yapıyor büyüyor artık annesi olacak böyle şeyler

mutluuuuuuuuuuuuuuuu yıllaaaaaaaaaaaaaar hanımlar

hepimiz için yeni yıl herşeyin en hayırlısı verir inşallah ara ara girip hep okuyorum sizleri ama yazamıyorum bir türlü
bursaya ilk geleceğim zaman çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim
alıştım bursaya veeeeeeeeeeeeeee çok sevindim
hayatımda değişik bir sürü kararlar aldım
emin evim diye bir şirkette ev kurasına girdik henüz evimizi alamadık ama inşallah en geç 2,5 yıl içinde evimizi alacağız
okuluma alıştım az çok çevremizde oldu
şimdi bir kaç kişiye matematik kursu veriyorum bu da tamamen vaktimi doldurdu
kendimde ingilizcemi ilerletmek için uğraşıyorum seviye olarak iyi sayılır ama konuşma olarak çok pratikleşemedi
şimdi de tek derdim kilolarım idealim 58kg olmak ama bir veriyorsam hemen geri alıyorum
demekki birşeyleri yanlış yapıyorum
şimdi diyetisyen arayışındayım bakalım ne zaman ilgili bir doktor bulacağım sizin önerebileceğin bir doktor var mı

Sanada hayırlı mutlu yıllar canım.Sevindim senin adına, emin evimi biliyorum bizde oraya yazılmayı düşünüyorduk ama çocuk tedavi işi çıkınca ev işi kaldı kiradayız bizde Allah herkezi kurtarsın kiradan hayırlı olsun birşeylerden başlamak çok iyi Allah güle güle oturmayı nasip etsin. bursa güzeldir canım ben rabia yıldıza gitmiştim fsmye taşınmış ona bir ara gitmiştim memnun kaldım sonra benim hormon sorunum çıkınca kilo vermem durdu bende bıraktım diyetisyeni ama o bayanı tavsiye ederim iyi bir diyetsiyendi

slm kızlar hafta sonu mudanyadaydımmmmmmmmmmmmmmmmçok hastaydım bide sürüne sürüne gittim valla otobüslerle eşim illa gel dedi kendi orda çalışıyo sinir etti beni akşam burnundan getirdim ama çünkü ne halde oldumu gördü annesi kardeşi bayır bide evleri resmen oturarak cıktım yaşlı gb çünkü haftada bi ilaç var içmem gereken midemi cok feana yapıyo ayaga kalkamıyorum onu içmiştim cuma akşamı cumartesi kalkamadım bide beni yollara düşürdü eve bi gitdim direk yere attım kendimi zor ayakta duramıyodum hemen yatırdılar ıhlamurun içine adaçayı felan yapmışlar bide bişi yememiştim açlıktanda olabiler bayılmışım sonra onları yedim içirdiler yattım bi uyumuşum akşam turp gb kalktım sağ olsun kayınvaldecim ileştirdiileştirdi ama akşam gezme ayarlamış tabi hasanagaya eşimin halasına gittik ben uyurken börek yapmış kayınvaldem corba yapmış halayla kalıyo babannesi esimin ikiside dul birbirlerine arkadaş oluyolar halanın 4 kızı var onlar evli onlarda eşleriyle gelmişler kalabalıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkyedik içtik ama muhabbet iyiydisonra gene mudanyaya döndük gece yattık pazar malum mudanyada nabılır pazar pazarına gidilirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrtabiisi gittik pazara..10tlye bi hırka aldım görmeniz lazım süper bişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii2 tane tayt aldım süper 3bucuk tl ben evde ev botuyla tayt giyerim hep hırka bide seviyorum öle işte pazarteside mudanyadan gittim kreşe

pazartesi eşim gelmedi eve mudanyada kaldı yeni yıla yanlız girdim yani hoş bize göre yeni yıl değil diğer günlerden bi farkıda yok tv açmadım yattım dinlendim bende

dünde okul cok yogundu akşam kayınvaldem bursaya geldi annesi için akşamda bize geldi cok görüşmedikya neyse akşam bizde kaldı şimdi eşimle gittiler eşim mudanyada çalışıyo onuda götürdü

bende girim size yazayım dedim yazamadım kaç gündür işte yokken bunları yaptım beni yok yazmayın yanee

oyy canım maşallah baya doldurmuşsun günlerini bende yabancı dil cok istiyorum öğrenmek ya bir dil bi insan eşim iki dilimi hayatta çekemez biriyle baş edemiyo adamcaz

cok sevindim yerleşmene oo çevre bile edinmişsin zaten bide özel derslerlede doldurmuşsun on parmanda on marifet sanırım ev için işleri yogunlaştırdınhayırlısı olsun canım en yakın zmanda çok güzel eviniz olsun herkezin muradı olsun hayırlısıyla inşgörüşürüz

günaydın kızlarrrrrrrrrr ve herkese iyi seneler

ay canım hiç şaşrıma büyüyorlar bizimki 3 e gidiyor onun bile kız arkadaşı var konşuyoruz birlikte hatta dün kız arkadaşı ile ortak kullanacaklarmış face açtım ama çok şekerler yaa bazen geliyo anne biz bugün küstük işte bugün barıştık gibi laflar ediyo ahh ahh diyorum daha dün gibi yerlrede emekliyodu şimdi büyümüşte kız arkadaşı bile var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…