- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
ilk hamileliklerde daha az alınıyor bende 49la kalmıştım 59la doğurmuştum şuanki kilomdan bile azdı
ayy ne zayıftım ama ikinci hamileliklerde daha fazla kilo alnıyor,
ama hemen pırtt diye vermişsin kilonu brova vallah
bende hızlı verdim ama 61e kadar:) ama olsun 62 olmayım 59da olmak istemiyorum,
zayıflık bana hiç yakışmıyor surattan gidiyor..
şuan kilon kaç canım fiziğin gayette düzgün kilonda orantılı bence kal böyle....
eşim çok ısrar etmiyor takılırmı eşarp hayatım saçmalama diyor bende tamam diyorum atıyorum eşarbı
ya açıklığı seviyorum diyecem ama kapalı olmktan hiç rahatsız değilim öyle olsa şuan kapalı olmam..ama bir tarafımda eşimi dinliyor işte,
hep kocasını dinleyen biri değilim ama bu konuda dinliyorum demekki bendede sorun var
aslında markete gidicem alışveriş yapmadım daha ama özdileğede gidememki ya çok kalablıktır bu akşam,
şaypada varmdıır acepp
sayısal bira satılan yerlerde vardır aslında ve ankara cd. o tarz yerler var hadi bakalım bulabilecekmiyim:))
evet pırt diye verdim cart diye geri aldım :))
söylemişimdir belki, gebelik şekerim çıktı benim, son 3,5 ay diyet yaptım. Yoksa kilolar ohooo....
1 kilo çilek yediğimi hatırlarım, çarşıya çıkar 2 dürüm yer, dolaşıp tekrar gider bir dürüm yer, eve öyle giderdimarsızlık işte....
Yoksa 5. ayımda 11 kilo almıştım ben. Sonra diyete başladım 2 kilo verdim ve 9 kiloyla doğuma girdim.
evet bende gördüm akşam haberlerde çeyrek hiç kalmamış demişti,Şaypada da olma ihtimali var :) bence bulursun ankara yolunda,
ama dün haberlerde % 90 nı satıldı diyordu :) bakalım bulabilcekmiyiz. bende denicem şansımı...
evet bende gördüm akşam haberlerde çeyrek hiç kalmamış demişti,
ama tüm illerdemi ist. onu bilmiyorum şansımı denicem bende..
Aminnn canım hep birlikte inşallahGünaydın kızlar! HEPİNİZE MUTLU YILLAR!
herkesin zengin olduğu(yaram varya), Bol sağlıklı, Çocuklarımızla mutlu, kociklerimizle(sevgililerimizle) aşklı, dostlarımızla daha dost, BİR YIL DİLERİM!
Sağol canım çok teşekkür ederim inşallah canım olurda seversiniz teyzeleriKaderim tam ben cevap verecektim semiha yetişmiş :))
Baharcım çok sevindim tedaviye başlamana, hiç klomen kullanmamıştın, inşallah yumurtaların çatır çatır çatlarda bebişimizi kucağımıza alırız.
Sağol canım sanada hayırlı seneler olsun.Aminn canım inşallah Allah olmayanlara nasip etsingünaydın kızlarrrrrrrrr iyi haftalar iyi seneler herkese
hadi canım hayırlısı olsun tedavin biran evvel meleğini kucağına alırısn işallah
amin canım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn cümlemize işallahhhh
Teşekkür ederim canım çok sağol.Doktor Aynur şendemir çok tatlı bir doktor vede ilgili muayene 130 du yerleri taşınınca 150 olmuşdr. kim canım,çok sevindim adına inşallah dr. değişikliği yapmassın ve bu dr. hamile kalırsın inşallah...
sağol canım sende allaha emanet ol...
teşekkürler canım sanada mutlu yıllar eşinle kızınla
Ayy prensede Allah sağlıklı huzurlu yıllar nasip etsin teşekkür ederiz bizi düşündüğü için annesi
İyigeceler canım geçmiş olsun sanada hayırlı yıllar ailen ve sevdiklerinle berabergünaydın kızlar
herkescikler iyi mi
bende iyi sayılırım
dün adet oldum
çok ağrım vardı
yattım koca gün
bugün biraz daha iyiyim
bende sizlerin yeni yılını kutlarım
hayırlı sağlıklı paralı huzurlu sevdiklerinizle beraber nice yıllar dilerim...
benim çişli minnoş kızımda, abimin kızının ana okulundaki yılbaşı partisine katıldı
akşam anlatmıştım baban bırakcak sonra gelip alcak parti var diye dik dik yüzüme bakmıştı.
Şimdi eşim aradı bıraktım okula ayy nasıl sevinçli anlatamam, Gamzenin peşinden ayrılmıyor diyo...
Çişliiii yaaa 2 yaşında bıraktı babası partilere, bakalım 18 yaşında da sürükleyerek eve getirir.
2013 hoş geldinn
bayılmıştım bu yazıya ama yarım çıkmış yaa(
iyiki o ses türkiye vardı yılbaşına özel muhteşemdiiiiiiiiii..
kızlar oğlum facede,, seni düşünerek 2013 giriyorum diye bir yazı paylaşmışşok oldum
ilk defa karşılaşıyorum böyle bir durumla eşime bahsettim vayy be büyüdü koçum benim diyor
benim okuduğumuda gördü:26:
nasıl tepki vereceğim bilemedim:26:
yanlız anladığım bir şey var benden fena kaynana çıkacak
orta 1 daha bu çocuk, yuhh ya çok fena oldum
Aminnn canım hep birlikte inşallah
Sağol canım çok teşekkür ederim inşallah canım olurda seversiniz teyzeleri
Sağol canım sanada hayırlı seneler olsun.Aminn canım inşallah Allah olmayanlara nasip etsin
Teşekkür ederim canım çok sağol.Doktor Aynur şendemir çok tatlı bir doktor vede ilgili muayene 130 du yerleri taşınınca 150 olmuşNapalım sağlık için fedakarlık etmek gerek birazda bahara gitmiştim devlet hastanesi gibiydi aynı parayı veren düdüğü çalarmış derler Allah kimsenin emeğini boşa çıkartmasın Sanada geçmiş olsun bu arada dikkat et kendine:2:
Ayy prensede Allah sağlıklı huzurlu yıllar nasip etsin teşekkür ederiz bizi düşündüğü için annesi
İyigeceler canım geçmiş olsun sanada hayırlı yıllar ailen ve sevdiklerinle beraber
iyi etmiş annesi bir değişiklik olmuştur.
Bizde herzaman günlük hayattaki gibi ben bilmem eşim bilire ardından yalan dünyaya sonra kanal gezidk ne var ne yok diye öyle işte.Gözün aydın gelin geliyor demek sana Şaka bir yanada şaşırman gayet doğal oğlunun büyüdüğünü görmek sevmesi aşık olması seni hem şaşırtır hemde mutlu eder oda utanmıştır ya canım yazık şimdiki nesil hep öyle canım çok fenalar:18: yok canım kaynana felan olma aman biz çekiyoruz bari onlar çekmesin İyigeceler ben çıkıyorum Allah'a emanet ol.
parasıda az değilmiş inşallah gittiğine değer canım..
sağlık olunca insanın gözü para falan görmüyor..
dr.ilk kez duydum umarım 2013 ennn güzell hediyesini verir size
ve hakseveree tabiki..
Benim eşimde geldi çıkarım kızar şimdi bu saatte ne diyekocam geliyorrrrrrrrrkaçtımm
Bizim favorimiz o yarışmada şu hiç acı yemeyen biri vardı ya elenen onlardı adanadan gelmişler anneside ağlıyordu haniben bilmem eşim bilir favorimiz zaten bayılıyoruz ona:)
saat olarakta süper ayarlamışlar o bitti hemen ardından o ses türkiye başladı
araba kazanan çifte çok ağladım ya o kadının sevinç çığlıklarına diğerinin ise üzülüp ağlamasına dayanamdım(
utandı evet hemen odasına gidip yattı
bakalım zaman neyi gösterecek..
iyi geceler canımm
mutluuuuuuuuuuuuuuuu yıllaaaaaaaaaaaaaar hanımlar
hepimiz için yeni yıl herşeyin en hayırlısı verir inşallah ara ara girip hep okuyorum sizleri ama yazamıyorum bir türlü
bursaya ilk geleceğim zaman çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim
alıştım bursaya veeeeeeeeeeeeeee çok sevindim
hayatımda değişik bir sürü kararlar aldım
emin evim diye bir şirkette ev kurasına girdik henüz evimizi alamadık ama inşallah en geç 2,5 yıl içinde evimizi alacağız
okuluma alıştım az çok çevremizde oldu
şimdi bir kaç kişiye matematik kursu veriyorum bu da tamamen vaktimi doldurdu
kendimde ingilizcemi ilerletmek için uğraşıyorum seviye olarak iyi sayılır ama konuşma olarak çok pratikleşemedi
şimdi de tek derdim kilolarım idealim 58kg olmak ama bir veriyorsam hemen geri alıyorum
demekki birşeyleri yanlış yapıyorum
şimdi diyetisyen arayışındayım bakalım ne zaman ilgili bir doktor bulacağım sizin önerebileceğin bir doktor var mı
mutluuuuuuuuuuuuuuuu yıllaaaaaaaaaaaaaar hanımlar
hepimiz için yeni yıl herşeyin en hayırlısı verir inşallah ara ara girip hep okuyorum sizleri ama yazamıyorum bir türlü
bursaya ilk geleceğim zaman çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim
alıştım bursaya veeeeeeeeeeeeeee çok sevindim
hayatımda değişik bir sürü kararlar aldım
emin evim diye bir şirkette ev kurasına girdik henüz evimizi alamadık ama inşallah en geç 2,5 yıl içinde evimizi alacağız
okuluma alıştım az çok çevremizde oldu
şimdi bir kaç kişiye matematik kursu veriyorum bu da tamamen vaktimi doldurdu
kendimde ingilizcemi ilerletmek için uğraşıyorum seviye olarak iyi sayılır ama konuşma olarak çok pratikleşemedi
şimdi de tek derdim kilolarım idealim 58kg olmak ama bir veriyorsam hemen geri alıyorum
demekki birşeyleri yanlış yapıyorum
şimdi diyetisyen arayışındayım bakalım ne zaman ilgili bir doktor bulacağım sizin önerebileceğin bir doktor var mı
bayılmıştım bu yazıya ama yarım çıkmış yaa(
iyiki o ses türkiye vardı yılbaşına özel muhteşemdiiiiiiiiii..
kızlar oğlum facede,, seni düşünerek 2013 giriyorum diye bir yazı paylaşmışşok oldum
ilk defa karşılaşıyorum böyle bir durumla eşime bahsettim vayy be büyüdü koçum benim diyor
benim okuduğumuda gördü:26:
nasıl tepki vereceğim bilemedim:26:
yanlız anladığım bir şey var benden fena kaynana çıkacak
orta 1 daha bu çocuk, yuhh ya çok fena oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?