Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
sevcan..., canndann+
nasıda kaçtılar ama :)))
Ay bu da çok ilginç :26:
Yani kim olduklarını nereden bilecek ki insanlar? Yani kaçmanın ne manası var?
Biz insanoğlu hakikaten ilginç canlılarız.
Yok yok Sevcancığım.
Olur mu hiç öyle şey. Estağfurullah.
Uzun süre foruma neredeyse hiç bakamadım. Bir kaç gündür ara ara gözatıyorum.
Burası ve diğer bir başlık daha var benim en çok takip etmek istediğim iki topik aslında.
Lakin, kısa süreli foruma girdiğimde oralara birşey yazmadan önce, gönlüm aslında oradaki her kişiye birşeyler yazmak istiyor.
Öyle olunca da geriye dönük sayfaları okumak istiyorum. Gel gelelim, bunu yapmak da zor oluyor sayfalar epey ilerlemiş oluyor çünkü.
Ben de diyorum; hadi biraz daha fazla zaman ayırabileceğim vakte erteleyeyim de, neler olmuş bir bakıp öyle yazayım.
Ve ne yazık ki hala böyle birşeyi henüz başaramadım. :26:
Onun için böyle oluyor. Kusuruma bakmayın lütfen. Yoksa gönlüm aslında her daim sizlerle tabi ki.
Aşkolsun şaka yapmıştım ben :)
Senin güzel niyetinin farkındayım :)
allah razı olsun canımİyi günlerde kazasız belasız kullanın canım arabanızı...
:)) çok merak ettim elinin babasının mesleğini :)) benim eltimde arnavutmuş :) ayy inşallah iyi oluruz senin gibi....
hangisikızlar takı konusuna yazdığım mesajı okumanızı tavsiye ederim
yok canım ya bizimki masa başı sohbet gırgır şamata dedikodu birazda sigara molaları ama çokkkkkkkk keyifli oluyorr 6 senedir gün yapıyoruz bu arkadaşlarlaOhh iyi günler :)) günlerde oynamada oluyor mu? kurtlar dökülüyor mu? gün deyince nedense hep bu gelir aklıma
kübraa kaçmaz işi vardır ablasıı:)Kaderim Semiha yahuu korkuttuk Kübrayı :)) bu kadar çok tanıdık çıkacağını bilemezdi kızcağız bakınız kaçtı
hoş geldinbende geldim kızlar :) bekarım hazirana kadar yıldırımda sonra osmangazide oturucam :) 3,4 yıldırda nilüferde çalışıyorum ömrüm iki vesaitler geçiyor
kız yanlış anlarmıyım kör olmaevet canım farklı onlar bizde genelde gülbahçe tarafında otururlar zaten =) yanlış anlama ama torbeşlere arnavutun çingenesi derler (duyduğumu söylüyorum yanlış anlaşılmasın).onların arnavutçaları karışık daha çok sırpça kelimeler var.anlayamayız biz yani ne konuştuklarını.
vallahi ben bi muhtar bayram abi tanıyorum ama sanki bnamıkkemalin muhtarıydı oğluda bizim sınıftaydıcoşkundu adı oğlunun acaba omuki .=)
kız yanlış anlarmıyım kör olma ben yazdımda çingene diye belki sizde torbeşsinizdir diye slidiydimm
hoşgeldin cnm=)tafer mhle topiği kurcaz hee=) dünya ne küçük=)
hoşgeldin arkadaşım=)
yok yavvv yanlış yaparmıyım :) i
güzel hafta sınları canım öptüm seni ve kzını..kızlar ben çıkıyorum
size bol sohbetler
sıcacık haftasonu diliyorum
pazartesi döneceğim kısmetse annemden
kendinize iyi bakın
bu kadar güzel türkçe kullanamadım ya nefret neyim ediyorum kendimdenHerkese merhaba.
2013 hepinize hayırlar ve güzellikler, sağlık, mutluluk, huzur, bereket ve gönlünüzdekileri getirsin.
Hepiniz için yeni yeni güzel başlangıçların olduğu ve aynı güzellikte devam edeceği, yurdumuz için, tüm insanlık için ve tüm kainat için; sevgi, saygı, barış ve hayırlar getirsin inşallah.
Yazmadan önce geriye dönüp bakmak istesem de; sayfalar çok ilerlediği için her defasında bundan vazgeçiyorum. Çünkü bunu yapmaya çalışınca, aynen şu anda olduğu gibi yazmam istediğimi de yazamayıp biraz daha sonraya ertelediğimde, bu defa yine aynı şey oluyor.
O yüzden direk yazayım dedim bu defa. Son sayfalarda yeni isimler var sanırım.
Aramıza yeni katılanlara ben de hoşgeldiniz diyorum.
Herkese selamlar ve hepinizi ayrıca minikleri de çok öpüyorum. Şimdilik hoşcakalın.
Sevgimle
çokkk çokkToplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 7 ziyaretçi)
sevcan...
ne kadannnnn popüleriz....
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
sevcan..., canndann+
nasıda kaçtılar ama :)))
Sağol canım teşekkür ederimbaharcım geçmiş olsun kayın pederine,
haksevercim zamanında 2 görümce 1 kaynana birde kaynımla başetmişliğim var benim,
rekorlar kitabına girmeye adayım
bir gelinin hakkındanmı gelemicemmmmmmm
haksever ya nasıl oluyor canım ssk olmuyor ben anlamadım öğretmenlik yapıyorsun üstelik, birde maaşın nasıl az ya,
canım ben sevdiğim işi yapacağıma maaşıma ssk ma bakarım,ama tabi senin tercihin,
bence sen başvuru yap diğer okullarada,,
karşılığını almazsan işinden soğarsın ama
Geçmiş olsun umarım iyi olurgünaydın hanımlarr
akşam oğluşumunn dr kontrolu vardı ya çok şükür iyileşmiş göğsü rahatlamış dedi ama kan tahlili yaptı dr şimdi de kansızlık çıktıorta derecede kansız dedi ve kan damlası verdi kırk gün kullanacak ondan sonra tekrar bakılacak bu yüzden sık sık rahatsızlanıyor ve rahatsızlandığında da hastalığı uzun sürüyor dedi bakalım bu akşam bir testi daha çıkacak o dfa demir eksikliği var mı ve hebatit b aşısı tutup tutmadığı ile ilgili bir tahlilmiş akşam 6 da arayacak bakalım dr onlar nasıl çıkacak :26:
günaydın kızlar
berram hastalandı yine
ateşlendi gece
42 leri buldu yine ateşi
duş aldırdık
ateş düşürücü verdim
bir süre sonra istifra etti
sonra rahat rahat uyudu ama
saat 4 e geliyordu
az önce uyandı
yine halsiz ama anneanneme
gidelim ahi diyor
hem hasta hem gezmeden geri kalmıyor
Sağol canım teşekkür ederim.Senin neyin var umarım iyisindir.Günaydın kızlar.
Baharcım, Karamukcum Semihacım çok geçmiş olsun hepinize.
Bende çok hastayım yaa...
Birde işler çok fena açamadım bugün hiç. Kaderim merak etmiş Saol Allah razı olsun. Dün doktora gidemedim başka şeyler karıştı of...
Bakalım belki bu akşam giderim.
Karamuk sen zaten kan damlası vermiyormuydun :S ben sanırım 1 yaşına kadar ferrum verdim. Kansızlık önemli rahatsızlık yaa... ihmal etmeyin canım benim.
Semiha ayy ateşi 42 dereceyemi çıktıçok yaa iyiki havale geçirmemiş... Dayanıklı, güzel kızın
Sanırım hastaneye gidemediniz. Ama mutlaka bugün götür ateş başladıysa antibiyotiksiz iyi olamaz sanırım Ana okuluna yeni başladı çocuk böyle böyle alışacaklar
Hastaneden sonrada anneannesine gidersiniz yine :) hem çocuğunu kırmamış olursun hem annen ilgilenir, sen dinlenirsin belki biraz.
Biz yazın çıkmıştık uludağa teleseyire bindik yaz olduğu halde donmuştuk şimdi düşünemiyorum:18:Nasıl kar yok hayretgünaydın kızlarr..
kızlar dün akşam uludağaa çıktık,,milli parkın oraya kadar hiççç kar yok çok şaşırdım zirveye kadar çıkamadık ama,
milli parkın oraya bile zincirle çıkamıyor insan karlı olduğu zamanlarda ama orası kışın nasıl karsız kalıyor anlamadım,,
ama 0 derceye indi oraya çıkınca aşırı soğuktu..
yanlız kar fena geliyormuş hafta sonu bursayı kar kaplayacak kanımca..
bu pazarda uludağa nasıl çıkacaz inicez bilemiyorum..
kızlar sevcan açmamış bugün dün biraz rahatsızdı acaba dr.a falanmı gitti işten izinmi aldı bugün merak ettim ya,
yoksa gelirde..
Yukarda hoşgeldin dedim ama görmedin sanırım tekrar hoşgeldinhoşbuldummm
hoşbuldum=)
ismim kübra 22 yaşındayım:)evliyim 1 sene olcak ocak 29da :)
doğduğumdan beri bursadayım arnavutuz dedemler göçtüğünde makedonyadan bursaya yerleşmişler çok şükürki :) ogün bugündür bu güzel şehirdeymişiz :)
eşim istanbulluydu bursaya taşındırdım onuda2 sene olcak geldiğinde küçük bi dükkan açtık şehrek üstünde büfe :) evlendiğimden beri çalışmıyordum ancak şimdi dükkanımıza ben bakıorum :)bu sayede dahaçok nete giiriiyorum inşallah bende aranızdayım =)
Hoşgeldin aramıza Allah kolaylık versin kolay değil tabiki bu şartlarda çalışmakbende geldim kızlar :) bekarım hazirana kadar yıldırımda sonra osmangazide oturucam :) 3,4 yıldırda nilüferde çalışıyorum ömrüm iki vesaitler geçiyor
Herkese merhaba.
2013 hepinize hayırlar ve güzellikler, sağlık, mutluluk, huzur, bereket ve gönlünüzdekileri getirsin.
Hepiniz için yeni yeni güzel başlangıçların olduğu ve aynı güzellikte devam edeceği, yurdumuz için, tüm insanlık için ve tüm kainat için; sevgi, saygı, barış ve hayırlar getirsin inşallah.
Yazmadan önce geriye dönüp bakmak istesem de; sayfalar çok ilerlediği için her defasında bundan vazgeçiyorum. Çünkü bunu yapmaya çalışınca, aynen şu anda olduğu gibi yazmam istediğimi de yazamayıp biraz daha sonraya ertelediğimde, bu defa yine aynı şey oluyor.
O yüzden direk yazayım dedim bu defa. Son sayfalarda yeni isimler var sanırım.
Aramıza yeni katılanlara ben de hoşgeldiniz diyorum.
Herkese selamlar ve hepinizi ayrıca minikleri de çok öpüyorum. Şimdilik hoşcakalın.
Sevgimle
kız yanlış anlarmıyım kör olmaeltimden bahsediyorum yanlış anlamam mümkün değil yani
çingene diye yazdıydım amma sizde torbeş neyimsinzidir diye sildim
bende torbeşleri çingene diye duymuştum arnavut arkadaşımdan,,bir gün eltime dedimki pat diye xxx siz torbeş çingenesimisiniz diye
eltim aynen böyleoha ayfer ya nereden çıktı bu dedi
öyle duydum dedimhayır tabiki dedi,bende içimden yeme beni dedimmm
muhtarımız bayram abi gülbahçe muhtarı canım..
7::
çok saol arkadaşm özür dilerim görmemişim hoşbuldum :) bu arada herkese günaydınnnn:)
Aramıza hoşgeldin :)
A.s hoşgeldin aramızaselam kızlar yeni katıldım aranıza bi bursa lı olarak buradan giriş yapayım dedim henüz tam çözemedim siteyi nasıl kullanacağımı kusurum olursa affola:)
2gün dinlendim ohh yarın iş varr
dün lM gittim yegenimin dogum günü heiyesini verdim gecikmelide olsa özlemişim kuzularımı şimdide evde dinleniyorum ohh bu hafta sonu sakindi[/QUOT
İyi ettin dinlenmiş oldun şimdiden hayırlı işler kolay gelsin
slm kızlar bizim herşeyimiz hazır eşimde raporunu aldı tahlillerini yaptırdı herşeyi hazıradık tüp bebek için şimdi heyete çıkıp rapor alıcaz işten izin alabildigim gün gidicezbakalım ne zmana yapcakalr hemen yapıyolarmı sıra varmı hiç bilmşyorum :44: inşallah 15 tatilde koyarlar bbebişleri
A.s hadi hayırlı olsun, inşallah sorunsuz olumlu yönde ilerler ve bebeğine kavuşursun
inşallah canım hepimize isteyen herkeze inişallahhhhh kaderime kız sevcana oğlan sana bana ikiz bi kı< bi erkek inşallahhhhhhhhhhhhhhhh aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydın kızlar...
Hafta sonu hiç uyumadım, cumartesi ben hastaydım dünde kızım hastalandı. Butün gece ateşlendi yavrum yaa bekledik başını. İnşallah şimdi bugün iyidir.
İşlerimde çok izin alamıcam
öpüyorum sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?