Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
sevcan..., canndann+
nasıda kaçtılar ama :)))

Ay bu da çok ilginç :26:

Yani kim olduklarını nereden bilecek ki insanlar? Yani kaçmanın ne manası var?

Biz insanoğlu hakikaten ilginç canlılarız.

Yok yok Sevcancığım.

Olur mu hiç öyle şey. Estağfurullah.

Uzun süre foruma neredeyse hiç bakamadım. Bir kaç gündür ara ara gözatıyorum.

Burası ve diğer bir başlık daha var benim en çok takip etmek istediğim iki topik aslında.

Lakin, kısa süreli foruma girdiğimde oralara birşey yazmadan önce, gönlüm aslında oradaki her kişiye birşeyler yazmak istiyor.

Öyle olunca da geriye dönük sayfaları okumak istiyorum. Gel gelelim, bunu yapmak da zor oluyor sayfalar epey ilerlemiş oluyor çünkü.

Ben de diyorum; hadi biraz daha fazla zaman ayırabileceğim vakte erteleyeyim de, neler olmuş bir bakıp öyle yazayım.

Ve ne yazık ki hala böyle birşeyi henüz başaramadım. :26:

Onun için böyle oluyor. Kusuruma bakmayın lütfen. Yoksa gönlüm aslında her daim sizlerle tabi ki.

Aşkolsun şaka yapmıştım ben :)
Senin güzel niyetinin farkındayım :)

Aşkolsun şaka yapmıştım ben :)
Senin güzel niyetinin farkındayım :)

Sağolasın, eksik olma.

O senin güzel yüreğinin güzelliğidir...

Zaten insan güzel üzere yaratılmıştır.

Tüm canlılardan daha özel bir gönül verilmiştir ki, akıllara zarar.

Çok güzel bir beyin, çok güzel fikir, çok güzel idrak, çok güzel bir kalp ve gönül verilip, çok güzel meziyetlerle donatılmışız, her birimiz...

İşte bunları kullanabilmek, doğrudan iyiden yana kullanabilmek ve hayatın içinde bunu daha da geliştirebilmek ise; çok daha büyük meziyet istiyor ve gerçekten zor yerler buralar.

En azından; olabildiğince bunun idrakinde olabilmek ve olabildiğince hayata geçirebilmek olmalı asıl gayemiz... Her ne kadar çok güç olsa da.

Hani şu söz vardır ya; "Kendi elinle bozuyorsun kendini, oysa Halik güzel yaratmıştı seni."

Alem büyük insan, insan küçük alem... Yanlış hatırlamıyorsam Farabi'den. Ve benim çok manidar bulduğum, çok istifade ettiğim, çok tekrarladığım ve çok sevdiğim sözlerin başta gelenlerinden olduğu için, aklıma gelmişken onu da yazıvereyim dedim buraya.

Allah hepimize kalplerimizin, gönüllerimizin hakkını verebilmek, iyi niyetler ve iyi ameller nasip etsin.

Herkesi, çoluk çocuklarımızı, iyilerle ve doğrularla, iyiliklerle ve doğruluklarla karşılaştırsın inşallah.

İyi günlerde kazasız belasız kullanın canım arabanızı...

:)) çok merak ettim elinin babasının mesleğini :)) benim eltimde arnavutmuş :) ayy inşallah iyi oluruz senin gibi....
allah razı olsun canım yok vallah kübra kesinnnn biliyor anladım ben:)) inşallah canım senin gibi eltisi var daha ne olsun..
kızlar takı konusuna yazdığım mesajı okumanızı tavsiye ederim
hangisi
Ohh iyi günler :)) günlerde oynamada oluyor mu? kurtlar dökülüyor mu? gün deyince nedense hep bu gelir aklıma
yok canım ya bizimki masa başı sohbet gırgır şamata dedikodu birazda sigara molaları ama çokkkkkkkk keyifli oluyorr 6 senedir gün yapıyoruz bu arkadaşlarla
Kaderim Semiha yahuu korkuttuk Kübrayı :)) bu kadar çok tanıdık çıkacağını bilemezdi kızcağız bakınız kaçtı
kübraa kaçmaz işi vardır ablasıı:)
bende geldim kızlar :) bekarım hazirana kadar yıldırımda sonra osmangazide oturucam :) 3,4 yıldırda nilüferde çalışıyorum ömrüm iki vesaitler geçiyor
hoş geldin
kız yanlış anlarmıyım kör olma eltimden bahsediyorumyanlış anlamam mümkün değil yani
çingene diye yazdıydım amma sizde torbeş neyimsinzidir diye sildim
bende torbeşleri çingene diye duymuştum arnavut arkadaşımdan,,bir gün eltime dedimki pat diye xxx siz torbeş çingenesimisiniz diye
eltim aynen böyleoha ayfer ya nereden çıktı bu dedi
öyle duydum dedimhayır tabiki dedi,bende içimden yeme beni dedimmm
muhtarımız bayram abi gülbahçe muhtarı canım..
kızlar ben çıkıyorum
size bol sohbetler
sıcacık haftasonu diliyorum
pazartesi döneceğim kısmetse annemden
kendinize iyi bakın
güzel hafta sınları canım öptüm seni ve kzını..
bu kadar güzel türkçe kullanamadım ya nefret neyim ediyorum kendimden
candan ablacım sağol güzel temennilerin için, öptüm seni özletme kendini gelde türkçemiz azda olsa kibarlık öğrensin yani ben
sözüm meclisten dışarı haa ona göre
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 7 ziyaretçi)
sevcan...

ne kadannnnn popüleriz....
çokkk çokk
buraya gelip sohbet edemiyor bu ziyaretçiler kanımca
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
sevcan..., canndann+
nasıda kaçtılar ama :)))

taktik süperr tuttum

Son düzenleme:
Sağol canım teşekkür ederim
Geçmiş olsun umarım iyi olur

Geçmiş olsun Berraya acil şifalar.Gezmesinide eksik etmiyor demekki gezmeci olucak büyüyünce annesi
Sağol canım teşekkür ederim.Senin neyin var umarım iyisindir.
Biz yazın çıkmıştık uludağa teleseyire bindik yaz olduğu halde donmuştuk şimdi düşünemiyorum:18:Nasıl kar yok hayret İyi gezmeler size bu arada
Yukarda hoşgeldin dedim ama görmedin sanırım tekrar hoşgeldinAllah mesut etsin hayırlı işler versin
bende geldim kızlar :) bekarım hazirana kadar yıldırımda sonra osmangazide oturucam :) 3,4 yıldırda nilüferde çalışıyorum ömrüm iki vesaitler geçiyor
Hoşgeldin aramıza Allah kolaylık versin kolay değil tabiki bu şartlarda çalışmak

Hoşgeldin Candan Abla seni burada görmek ne güzel özlemişim seni kendine iyi bak Allah'a emanet ol

ayy ne güldm cnm yaa :)yok yok biz torbeş değiliz =)zaten kızar torbeşler o soruya gep:)

selam kızlar yeni katıldım aranıza bi bursa lı olarak buradan giriş yapayım dedim henüz tam çözemedim siteyi nasıl kullanacağımı kusurum olursa affola:)

2gün dinlendim ohh yarın iş varr

dün lM gittim yegenimin dogum günü heiyesini verdim gecikmelide olsa özlemişim kuzularımı şimdide evde dinleniyorum ohh bu hafta sonu sakindi

selam kızlar yeni katıldım aranıza bi bursa lı olarak buradan giriş yapayım dedim henüz tam çözemedim siteyi nasıl kullanacağımı kusurum olursa affola:)
A.s hoşgeldin aramıza

slm kızlar bizim herşeyimiz hazır eşimde raporunu aldı tahlillerini yaptırdı herşeyi hazıradık tüp bebek için şimdi heyete çıkıp rapor alıcaz işten izin alabildigim gün gidicez bakalım ne zmana yapcakalr hemen yapıyolarmı sıra varmı hiç bilmşyorum :44: inşallah 15 tatilde koyarlar bbebişleri

A.s hadi hayırlı olsun, inşallah sorunsuz olumlu yönde ilerler ve bebeğine kavuşursun

A.s hadi hayırlı olsun, inşallah sorunsuz olumlu yönde ilerler ve bebeğine kavuşursun

inşallah canım hepimize isteyen herkeze inişallahhhhh kaderime kız sevcana oğlan sana bana ikiz bi kı< bi erkek inşallahhhhhhhhhhhhhhhh aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bahar27 hoşgördüm canım:)...haksever konuya henüz yabancıyım ama Rabbim gönlündekini versin:)

Günaydın kızlar...
Hafta sonu hiç uyumadım, cumartesi ben hastaydım dünde kızım hastalandı. Butün gece ateşlendi yavrum yaa bekledik başını. İnşallah şimdi bugün iyidir.
İşlerimde çok izin alamıcam

öpüyorum sizi.

günaydın kızlarrr
iyi haftalar herkesee
yorgun bir haftasonunun ardından işe dinlenmeye geldim :):) benim küçük velet sağaolsun

günaydın canım sana da çok geçmiş olsun hem sana hem kızına şimdi nasıl iyi mi peki düştümü ateşi canım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…