inşallah canım hepimize isteyen herkeze inişallahhhhh kaderime kız sevcana oğlan sana bana ikiz bi kı< bi erkek inşallahhhhhhhhhhhhhhhh aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
slm kızlar bizim herşeyimiz hazır eşimde raporunu aldı tahlillerini yaptırdı herşeyi hazıradık tüp bebek için şimdi heyete çıkıp rapor alıcaz işten izin alabildigim gün gidicezbakalım ne zmana yapcakalr hemen yapıyolarmı sıra varmı hiç bilmşyorum :44: inşallah 15 tatilde koyarlar bbebişleri
hoşgeldin canım aramızaselam kızlar yeni katıldım aranıza bi bursa lı olarak buradan giriş yapayım dedim henüz tam çözemedim siteyi nasıl kullanacağımı kusurum olursa affola:)
inşallah canım inşallah sende ozman kasım da alırsın kucağına:))slm kızlar bizim herşeyimiz hazır eşimde raporunu aldı tahlillerini yaptırdı herşeyi hazıradık tüp bebek için şimdi heyete çıkıp rapor alıcaz işten izin alabildigim gün gidicezbakalım ne zmana yapcakalr hemen yapıyolarmı sıra varmı hiç bilmşyorum :44: inşallah 15 tatilde koyarlar bbebişleri
sende canım sende inşallah..A.s hadi hayırlı olsun, inşallah sorunsuz olumlu yönde ilerler ve bebeğine kavuşursun
Günaydın kızlar...
Hafta sonu hiç uyumadım, cumartesi ben hastaydım dünde kızım hastalandı. Butün gece ateşlendi yavrum yaa bekledik başını. İnşallah şimdi bugün iyidir.
İşlerimde çok izin alamıcam
öpüyorum sizi.
günaydın canım sana da çok geçmiş olsun hem sana hem kızına şimdi nasıl iyi mi peki düştümü ateşi canım :26:
Günaydın canım çok geçmiş olsun salgınmıdır nedir ya benimde boğazlarım ağrıyor biraz:18:Çocuk için daha zordur tabiki Allah acil şifa versin canımGünaydın kızlar...
Hafta sonu hiç uyumadım, cumartesi ben hastaydım dünde kızım hastalandı. Butün gece ateşlendi yavrum yaa bekledik başını. İnşallah şimdi bugün iyidir.
İşlerimde çok izin alamıcam
öpüyorum sizi.
Merhaba canım sanada iyi haftalar Allah kolaylık versingünaydın kızlarrr
iyi haftalar herkesee
yorgun bir haftasonunun ardından işe dinlenmeye geldim :):) benim küçük velet sağaolsun
AMinnn inşallah Allah herkeze versinkızlar allahım gönlünüze göre versin bu 2013 yılı sizler için uğurlu gelsin tez zamanda küçük meleklerinize kavuşursunuz işallahhhhhhh
hoşgeldin canım aramıza
Canım sağolasın amin isteyen herkeze olsuninşallah canım inşallah sende ozman kasım da alırsın kucağına:))
sende canım sende inşallah..
çok geçmiş olsun canım ikinizede.
acaba sendenmi bulaştı..boğaz enfeksiyonu olmuş ve ateşe çevirdimiştir muhtemelen(
oy kıyamam ya şimdi nasıl acaba,ama ateş geldiyse malesef antibiyotik kullanmadan geçmiyor
inşallah canım inşallah sende ozman kasım da alırsın kucağına:))
sende canım sende inşallah..
çok geçmiş olsun canım ikinizede.
acaba sendenmi bulaştı..boğaz enfeksiyonu olmuş ve ateşe çevirdimiştir muhtemelen(
oy kıyamam ya şimdi nasıl acaba,ama ateş geldiyse malesef antibiyotik kullanmadan geçmiyor
Saol anım şimdi konuştum ablamla ateşi yok ama kafası yastıktan kalkmıyor dedi.(
Günaydın canım çok geçmiş olsun salgınmıdır nedir ya benimde boğazlarım ağrıyor biraz:18:Çocuk için daha zordur tabiki Allah acil şifa versin canım
Merhaba canım sanada iyi haftalar Allah kolaylık versin
AMinnn inşallah Allah herkeze versin
Canım sağolasın amin isteyen herkeze olsun
kızlar allahım gönlünüze göre versin bu 2013 yılı sizler için uğurlu gelsin tez zamanda küçük meleklerinize kavuşursunuz işallahhhhhhh
hoşgeldin canım aramıza
Teşekkür ederim canım muhtemelen benden bulaştı...
ateşi yokmuş şimdi ama halsizmiş baya...
Sağolasın canım. Sana da geçmiş olsun. Bizimde boğazlarımız malesef... İnşallah senin rahatsızlığın çok ilerlemez...
Zaten boğazdan başlıyor öncelikle.Bende dün adet oldum yarın hormon tahlili olucam haftaya pazartesi yada salı hsg çektiricem hayat hastanesinde uyguna çekiyorlarmış 180 tl hsg ve doktor muayene ücreti 30 35 tl.En uygun yer burası hsg için diğerleri daha pahalı.Ama anestezi olmadan yaptırsam çok ağrım olurmu acaba diye düşünüyorum:44:
Saol anım şimdi konuştum ablamla ateşi yok ama kafası yastıktan kalkmıyor dedi.(
bende anadolu hastanesinden sevkli olarak burtomda çektirmiştim hsg o zaman 125 tl ye çektiler burtomda valla canım anestezi alıp almamak senin ne kadar ağrıya ne kadar dayanıklı olup olmadığına bağlı bana sorarsan biraz dayanabilirsen bence almanı gerektirecek kadar ağrı olmuyor
oyy oyy canım benim kıyamam yaa aman çpk şükür ateşi düşmüş ya halsziliği de dinlenince geçer canım
Canım yenimi çektirdin burtomda?Orayada sorarım bir olmazsa.Bir arkadaşım burtomda anestezili çektirmiş baya pahalı söylemişti.Anestezi olmadan 125 se iyiymiş.Peki sevk almak şartmı?Direk gitsem fiatta değişiklik olmaz dimi:44:Yok ben katlanırım acıya o kadar nazlı tuzlu değilim:18:
ben çok nazlıyım ya,
gerçekten dayabileceğine eminmisin canım.
ben bir diş çekimi için 2 kere iğne yaptıryorum üst üste ya hissedersem diye hem alltan hem üstten:)
Karabuk az önce aradım burtomu 350 dediEn uygun hayat hastanesi gibi görünüyor
Ayferciğim günahını almak istemem görümcenin ya gerçekten pişman oldu yada işi düştü menfati için.Sende ona göre davranırsın aranızadakileri bilemiyorum nekadar kalbin kırık onuda bilemem.Ama kırılan kalpte kolay doğrulmuyor orasıda bir gerçek.Madem özür diledi konuş ama aşırı fedakarlık yapmazsın sende.Kolay değil başka aileye karışmak hamur gibi yeniden yoğuruluyoruz malesef.Allah yardımcın olsun.
Valla canım hiç çekilmedim hsg nasıl birşey bilmiyorum.Ama afedersin ağda vs olayında kendimi sıkıyorum ondan kolaydır herhalde dedimDişte bende iğne vurdururum hissetmeyim diye İnşallah o kadar acı çekmem.Aneztezili çok pahalı canım mecbur dişimi sıkıcam napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?