Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
inşallah canım hepimize isteyen herkeze inişallahhhhh kaderime kız sevcana oğlan sana bana ikiz bi kı< bi erkek inşallahhhhhhhhhhhhhhhh aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar allahım gönlünüze göre versin bu 2013 yılı sizler için uğurlu gelsin tez zamanda küçük meleklerinize kavuşursunuz işallahhhhhhh

selam kızlar yeni katıldım aranıza bi bursa lı olarak buradan giriş yapayım dedim henüz tam çözemedim siteyi nasıl kullanacağımı kusurum olursa affola:)
hoşgeldin canım aramıza

inşallah canım inşallah sende ozman kasım da alırsın kucağına:))
A.s hadi hayırlı olsun, inşallah sorunsuz olumlu yönde ilerler ve bebeğine kavuşursun
sende canım sende inşallah..

çok geçmiş olsun canım ikinizede.
acaba sendenmi bulaştı..boğaz enfeksiyonu olmuş ve ateşe çevirdimiştir muhtemelen(
oy kıyamam ya şimdi nasıl acaba,ama ateş geldiyse malesef antibiyotik kullanmadan geçmiyor

Günaydın canım çok geçmiş olsun salgınmıdır nedir ya benimde boğazlarım ağrıyor biraz:18:Çocuk için daha zordur tabiki Allah acil şifa versin canım
günaydın kızlarrr
iyi haftalar herkesee
yorgun bir haftasonunun ardından işe dinlenmeye geldim :):) benim küçük velet sağaolsun
Merhaba canım sanada iyi haftalar Allah kolaylık versin
kızlar allahım gönlünüze göre versin bu 2013 yılı sizler için uğurlu gelsin tez zamanda küçük meleklerinize kavuşursunuz işallahhhhhhh

hoşgeldin canım aramıza
AMinnn inşallah Allah herkeze versin
Canım sağolasın amin isteyen herkeze olsun

Teşekkür ederim canım muhtemelen benden bulaştı...
ateşi yokmuş şimdi ama halsizmiş baya...

Sağolasın canım. Sana da geçmiş olsun. Bizimde boğazlarımız malesef... İnşallah senin rahatsızlığın çok ilerlemez...

Teşekkür ederim canım muhtemelen benden bulaştı...
ateşi yokmuş şimdi ama halsizmiş baya...

oyy kıyamam ya ateşi yoksa iyi ama bence antibiyotik kullanmadan geçmeyecek gibi yatağa düşürmüş birkere
acil şifalar versin rabbim..

nasılda kar yağıyor kızlar ya lapa lapa.

Sağolasın canım. Sana da geçmiş olsun. Bizimde boğazlarımız malesef... İnşallah senin rahatsızlığın çok ilerlemez...

Zaten boğazdan başlıyor öncelikle.Bende dün adet oldum yarın hormon tahlili olucam haftaya pazartesi yada salı hsg çektiricem hayat hastanesinde uyguna çekiyorlarmış 180 tl hsg ve doktor muayene ücreti 30 35 tl.En uygun yer burası hsg için diğerleri daha pahalı.Ama anestezi olmadan yaptırsam çok ağrım olurmu acaba diye düşünüyorum:44:

bende anadolu hastanesinden sevkli olarak burtomda çektirmiştim hsg o zaman 125 tl ye çektiler burtomda valla canım anestezi alıp almamak senin ne kadar ağrıya ne kadar dayanıklı olup olmadığına bağlı bana sorarsan biraz dayanabilirsen bence almanı gerektirecek kadar ağrı olmuyor

Saol anım şimdi konuştum ablamla ateşi yok ama kafası yastıktan kalkmıyor dedi. (

oyy oyy canım benim kıyamam yaa aman çpk şükür ateşi düşmüş ya halsziliği de dinlenince geçer canım

Canım yenimi çektirdin burtomda?Orayada sorarım bir olmazsa.Bir arkadaşım burtomda anestezili çektirmiş baya pahalı söylemişti.Anestezi olmadan 125 se iyiymiş.Peki sevk almak şartmı?Direk gitsem fiatta değişiklik olmaz dimi:44:Yok ben katlanırım acıya o kadar nazlı tuzlu değilim:18:

ya okadar yzdım zaman aşımına uğramış
şimdi kızlar sizinle paylaşmak istiyorum büyütülcek bir şey değilde aynı fikrdemiyiz merak ediyorum.
büyük görümcemin kızının düğünü vardı 2ay önce hatırlayanlarınız olabilir,
toplamda 3 görümcem var en büyük olan bursada ortanca ank.. küçük olanda eskiş..
bu düğün için küçük görümcem 1 hafta kadar bizde kalmıştı çok zor geçmişti ama sabır çektim hep
4 yaşında 1 oğlu var çok aşırı yaramaz ardanın 2 katı diyebilirim..
bizde kaldığı sürece herşeyini çektim o çocuğun,ardanın ısırılamdık eli kolu kalmadı direk boğazlıyordu,
neyse uzun lafın kısası düğün geldi çattı düğün akşamı ortanca görümcemle küçük görümcem bir konu yüzünden çok üstüme geldiler..
çok kırdılar beni sürekli laf atmalar derken çıldırttılar beni bende okadar kendimi savunsamda dayanamayıp gelin odasına gitmiştim ağlayarak,
çok ağrıma gitmişti bana yapılanlar ben haketmmeiştim o yapılanları,
okadar kahrını çektim 1 haftada evimin düzeni bozuldu..
neyse o düğün akşamı onlarla hiç konuşmadım düğünden sonrada büyük görümceme kalmaya gittiler ertesi günüde,,
şehirlerine döndüler ozaman bu zmaan konuşmadık..
derken akşam baktım benim cebi arıyor küçük görümcem, şok oldum
açtım tl..aynen konuşma şu şekilde ayferciğim ya napıyorsun ben seni sürekli rüyamda görüyorum..
ay dedim yeter artık arıcam artık ayferi..,
bende hayırdır dedim..
ya seni hep rğüyamda görüyorum hani biz biraz tartıştıkya ben kendimi çok kötü hissettim ve eğer kalbini kırdıysam özür dilerim dedi
bende 2 ay geçti unuttum tabi, artı çok komikti o akşamki konu nasıl o hale getirdiniz anlamadım dedim ama çok kırılmıştım dedim..
neyse canım seni çok seviyorum biliyorsun niyetim kötü değildi asal seni kırmakta değildi,
düğün akşamı eşimle kavga ettik ve ben o yüzden çok gergindim dedi..
velahasıl konuşma bitti araşalım bak lütfen sende ara konuşalım buzlar ersiin dedi..
ben çok şaşırdım 2 aydır aklı nerdeydi diye..
ama sonra art niyet aradım,, şimdi 15 tatil geliyor bildiğiniz üzre ve bursada kalacağı bir ablası birde ben varım eltimde asla kalmıyor,
annesiyle oda küsmüş..bu muhtemelen gelecek ve bende kalacak ve bence bu yüzden de barışma sinyallerini yaktı..
çokmu kötüyüm ya bilmiyorum ama ben bunu düşündüm..
ya neden ararki bi insan 2 aydan sonra
bu kadar yapmacık olabilirmi bir insan ya anlamadım

birde bana facesini verdi 1 ay olmuş face açalı ekle beni istek gönderiyorum dedi,
bende ekledim gece,
sabah bir açtım günaydın ayferciğim neler yapıyorsun vs

ben çok nazlıyım ya,
gerçekten dayabileceğine eminmisin canım.
ben bir diş çekimi için 2 kere iğne yaptıryorum üst üste ya hissedersem diye hem alltan hem üstten:)

Karabuk az önce aradım burtomu 350 dediEn uygun hayat hastanesi gibi görünüyor
Ayferciğim günahını almak istemem görümcenin ya gerçekten pişman oldu yada işi düştü menfati için.Sende ona göre davranırsın aranızadakileri bilemiyorum nekadar kalbin kırık onuda bilemem.Ama kırılan kalpte kolay doğrulmuyor orasıda bir gerçek.Madem özür diledi konuş ama aşırı fedakarlık yapmazsın sende.Kolay değil başka aileye karışmak hamur gibi yeniden yoğuruluyoruz malesef.Allah yardımcın olsun.

ben çok nazlıyım ya,
gerçekten dayabileceğine eminmisin canım.
ben bir diş çekimi için 2 kere iğne yaptıryorum üst üste ya hissedersem diye hem alltan hem üstten:)

Valla canım hiç çekilmedim hsg nasıl birşey bilmiyorum.Ama afedersin ağda vs olayında kendimi sıkıyorum ondan kolaydır herhalde dedimDişte bende iğne vurdururum hissetmeyim diyeİnşallah o kadar acı çekmem.Aneztezili çok pahalı canım mecbur dişimi sıkıcam napalım

ya ben eksiş.. ve ank. görümcemi sevemiyorum önceden yapılanlar şimdikiler işleri güçleri bana laf atmalar
benimle uğraşmalar off çok sıkıldım ama eşim arada olunca katlanıyorum,
sevmdeiğin insanlarla aynı çatı altında kalmak çok zor..
keşke hiç aramasaydı böyle çok iyidim..

canım ona bakarsan benim arkadaş zübeydede kürtaş olmuştu 1 ay önce ve tam uyuşturmamuışalr tüm acıyı hissetmiş,
öldüm öldüm dirildim dedi ve o halde tek başına hast.. çıkıp taksiye binip evine gitmiş
yuh dedimm banada söylemedi aldıracağını,yoksa bırakmazdım onu oralarda..
yani demek istediğim insan başına gelince çekiyor canım..
inşallah çabucak olur biter iğne acısı gibi hissedersin allah büyüktür takma kafana..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…