Başa gelen çekilirmiş derler.O anda Allah sabrını veriyor demekki.Arkadaşın içinde üzüldüm yazık zor olmuşcanım ona bakarsan benim arkadaş zübeydede kürtaş olmuştu 1 ay önce ve tam uyuşturmamuışalr tüm acıyı hissetmiş,
öldüm öldüm dirildim dedi ve o halde tek başına hast.. çıkıp taksiye binip evine gitmiş
yuh dedimm banada söylemedi aldıracağını,yoksa bırakmazdım onu oralarda..
yani demek istediğim insan başına gelince çekiyor canım..
inşallah çabucak olur biter iğne acısı gibi hissedersin allah büyüktür takma kafana..
Haklısın sevmediğin birilerine katlanmak çok zor.Rahatken rahatının bozulması tabiki hoş değil.Ama Allah hepimize ayrı sınavlar vermiş.Kimi aile kimi sağlık kimi çocuk.Kolay değil seni çok iyi anlıyorum ama bazen mecbur kalıyorsun konuşup görüşmeye.Aslında hiçbir mecburiyet yokta işte içimizde insanlık duygusu olduğu için kıramıyoruz .Eşin nediyor peki bu duruma?Kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle davran sende.Kendini bunaltma değmiyor çünküya ben eksiş.. ve ank. görümcemi sevemiyorum önceden yapılanlar şimdikiler işleri güçleri bana laf atmalar
benimle uğraşmalar off çok sıkıldım ama eşim arada olunca katlanıyorum,
sevmdeiğin insanlarla aynı çatı altında kalmak çok zor..
keşke hiç aramasaydı böyle çok iyidim..
Canım yenimi çektirdin burtomda?Orayada sorarım bir olmazsa.Bir arkadaşım burtomda anestezili çektirmiş baya pahalı söylemişti.Anestezi olmadan 125 se iyiymiş.Peki sevk almak şartmı?Direk gitsem fiatta değişiklik olmaz dimi:44:Yok ben katlanırım acıya o kadar nazlı tuzlu değilim:18:
Başa gelen çekilirmiş derler.O anda Allah sabrını veriyor demekki.Arkadaşın içinde üzüldüm yazık zor olmuşAllah şifa versin.İnşallah canım yok takmıyorum kafama
Haklısın sevmediğin birilerine katlanmak çok zor.Rahatken rahatının bozulması tabiki hoş değil.Ama Allah hepimize ayrı sınavlar vermiş.Kimi aile kimi sağlık kimi çocuk.Kolay değil seni çok iyi anlıyorum ama bazen mecbur kalıyorsun konuşup görüşmeye.Aslında hiçbir mecburiyet yokta işte içimizde insanlık duygusu olduğu için kıramıyoruz .Eşin nediyor peki bu duruma?Kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle davran sende.Kendini bunaltma değmiyor çünkü
ya ben eksiş.. ve ank. görümcemi sevemiyorum önceden yapılanlar şimdikiler işleri güçleri bana laf atmalar
benimle uğraşmalar off çok sıkıldım ama eşim arada olunca katlanıyorum,
sevmdeiğin insanlarla aynı çatı altında kalmak çok zor..
keşke hiç aramasaydı böyle çok iyidim..
oyy kıyamam ya ateşi yoksa iyi ama bence antibiyotik kullanmadan geçmeyecek gibi yatağa düşürmüş birkere
acil şifalar versin rabbim..
nasılda kar yağıyor kızlar ya lapa lapa.
Zaten boğazdan başlıyor öncelikle.Bende dün adet oldum yarın hormon tahlili olucam haftaya pazartesi yada salı hsg çektiricem hayat hastanesinde uyguna çekiyorlarmış 180 tl hsg ve doktor muayene ücreti 30 35 tl.En uygun yer burası hsg için diğerleri daha pahalı.Ama anestezi olmadan yaptırsam çok ağrım olurmu acaba diye düşünüyorum:44:
canım eşim kardeşlerine çok düşkün,hiç laf ettirmez bende söylenmem zaten ama akşam anlattım aradağını konuştuğumuzu özür diledi vs. dedim..
iyi tamam dedi okadar:53yani içinden bşeyler geçiyor biliyorum ama dışa vurmuyor,
onları kötülemiyor asla..
2 akşam önce ankaradaki görümcemin eşime çektiği mesaj:)
evinin adresi kapı nosuna kadar hamile kendiside,eşimde bebe giyimde satın almada görevli..
neyse dedimki bu kesin kardeşine kargoyla kıyafet falan gönderdi..
ama bana söylemedi ama ben mesajını gördüm eşimin telsonunla oyun oynuyorum dur dedim karıştırayım bakim:)
her kadın yapar arada:))
neyse dedimki eşime sen xxx ne gönderdin para falanmı dedim,yoo hayır doğum yapacak koli hazırladım içine bataniyeden tutu biberona kadar koli yaptım dedi
ya dedim ankarada kıyafet yokmuda senden istiyor dedim sonrası kavga tabi
o benim kardeşim çokmu diyor..
iyide ben abimden bir şey isteyemem utanırım bir kere ya eşimden bile para isterken dolaylı yönden anlatıyorum,
bu nasıl utanmıuyorda evin adr.. abisine yolluyor,,
durumu kötü değil 50 milyarlık arabası var evi var kocasının işi var,ee daha ne olsun benim kocamı neden bu kadar yoğutuyorlar ya sinir oluyorum:2:
aç gözlü diyorum ben bu tarz insanlara,birde içine para neyim koydunmu dedim eşime,,kapa konuyu dedi
bunlar yüzünden hep hzuurum bozuluyor.
off sinirlerim çok bozuluyor,
ya okadar yzdım zaman aşımına uğramış
şimdi kızlar sizinle paylaşmak istiyorum büyütülcek bir şey değilde aynı fikrdemiyiz merak ediyorum.
büyük görümcemin kızının düğünü vardı 2ay önce hatırlayanlarınız olabilir,
toplamda 3 görümcem var en büyük olan bursada ortanca ank.. küçük olanda eskiş..
bu düğün için küçük görümcem 1 hafta kadar bizde kalmıştı çok zor geçmişti ama sabır çektim hep
4 yaşında 1 oğlu var çok aşırı yaramaz ardanın 2 katı diyebilirim..
bizde kaldığı sürece herşeyini çektim o çocuğun,ardanın ısırılamdık eli kolu kalmadı direk boğazlıyordu,
neyse uzun lafın kısası düğün geldi çattı düğün akşamı ortanca görümcemle küçük görümcem bir konu yüzünden çok üstüme geldiler..
çok kırdılar beni sürekli laf atmalar derken çıldırttılar beni bende okadar kendimi savunsamda dayanamayıp gelin odasına gitmiştim ağlayarak,
çok ağrıma gitmişti bana yapılanlar ben haketmmeiştim o yapılanları,
okadar kahrını çektim 1 haftada evimin düzeni bozuldu..
neyse o düğün akşamı onlarla hiç konuşmadım düğünden sonrada büyük görümceme kalmaya gittiler ertesi günüde,,
şehirlerine döndüler ozaman bu zmaan konuşmadık..
derken akşam baktım benim cebi arıyor küçük görümcem, şok oldum
açtım tl..aynen konuşma şu şekilde ayferciğim ya napıyorsun ben seni sürekli rüyamda görüyorum..
ay dedim yeter artık arıcam artık ayferi..,
bende hayırdır dedim..
ya seni hep rğüyamda görüyorum hani biz biraz tartıştıkya ben kendimi çok kötü hissettim ve eğer kalbini kırdıysam özür dilerim dedi
bende 2 ay geçti unuttum tabi, artı çok komikti o akşamki konu nasıl o hale getirdiniz anlamadım dedim ama çok kırılmıştım dedim..
neyse canım seni çok seviyorum biliyorsun niyetim kötü değildi asal seni kırmakta değildi,
düğün akşamı eşimle kavga ettik ve ben o yüzden çok gergindim dedi..
velahasıl konuşma bitti araşalım bak lütfen sende ara konuşalım buzlar ersiin dedi..
ben çok şaşırdım 2 aydır aklı nerdeydi diye..
ama sonra art niyet aradım,, şimdi 15 tatil geliyor bildiğiniz üzre ve bursada kalacağı bir ablası birde ben varım eltimde asla kalmıyor,
annesiyle oda küsmüş..bu muhtemelen gelecek ve bende kalacak ve bence bu yüzden de barışma sinyallerini yaktı..
çokmu kötüyüm ya bilmiyorum ama ben bunu düşündüm..
ya neden ararki bi insan 2 aydan sonra
bu kadar yapmacık olabilirmi bir insan ya anlamadım
birde bana facesini verdi 1 ay olmuş face açalı ekle beni istek gönderiyorum dedi,
bende ekledim gece,
sabah bir açtım günaydın ayferciğim neler yapıyorsun vs
canım eşim kardeşlerine çok düşkün,hiç laf ettirmez bende söylenmem zaten ama akşam anlattım aradağını konuştuğumuzu özür diledi vs. dedim..
iyi tamam dedi okadar:53yani içinden bşeyler geçiyor biliyorum ama dışa vurmuyor,
onları kötülemiyor asla..
2 akşam önce ankaradaki görümcemin eşime çektiği mesaj:)
evinin adresi kapı nosuna kadar hamile kendiside,eşimde bebe giyimde satın almada görevli..
neyse dedimki bu kesin kardeşine kargoyla kıyafet falan gönderdi..
ama bana söylemedi ama ben mesajını gördüm eşimin telsonunla oyun oynuyorum dur dedim karıştırayım bakim:)
her kadın yapar arada:))
neyse dedimki eşime sen xxx ne gönderdin para falanmı dedim,yoo hayır doğum yapacak koli hazırladım içine bataniyeden tutu biberona kadar koli yaptım dedi
ya dedim ankarada kıyafet yokmuda senden istiyor dedim sonrası kavga tabi
o benim kardeşim çokmu diyor..
iyide ben abimden bir şey isteyemem utanırım bir kere ya eşimden bile para isterken dolaylı yönden anlatıyorum,
bu nasıl utanmıuyorda evin adr.. abisine yolluyor,,
durumu kötü değil 50 milyarlık arabası var evi var kocasının işi var,ee daha ne olsun benim kocamı neden bu kadar yoğutuyorlar ya sinir oluyorum:2:
aç gözlü diyorum ben bu tarz insanlara,birde içine para neyim koydunmu dedim eşime,,kapa konuyu dedi
bunlar yüzünden hep hzuurum bozuluyor.
off sinirlerim çok bozuluyor,
Günaydın kızlar...
Hafta sonu hiç uyumadım, cumartesi ben hastaydım dünde kızım hastalandı. Butün gece ateşlendi yavrum yaa bekledik başını. İnşallah şimdi bugün iyidir.
İşlerimde çok izin alamıcam
öpüyorum sizi.
eşim çok kurnazdır yani nasıl desem bana belli etmez onlara kızsada yani bana koz vermez:)ayy zor bir durum canım ama malasef aynı aile içinde olunca mecburen yüzyüze bakıyosun ve görüşmek zorunda kalıyosun ama eğer menfaati için yapıyosa hiç görüşülcek insan değil canım ama kalkıp senden özür dilemiş şimdi menfaat icabı da olsa allah biliyo artık orasını önemli olan eşinin tavrı eşinde seninle aynı fikirdeyse bence takma derim senin içinden nasıl geliyosa öyle davran canım
ozaman korkma canım ya antbiyotik girdiyse işin içine hemencik iyileşir,canım dün akşam biz doktora gittik antibiyotik verdi. Klomaks verdi inşallah iyi gelir. Antibiyotikte kullansan ilk 72 saat ateşlenmesi normalya çocukların...
Bende muayne oldum.
Bu arada kocamda hastaymış... Haneme kıran girdi. :)) Allahım daha beterlerinden korusun...
yok canım eşinin yeri ayrıdır ama dedimya işte laf söyletmezooo eşin laf söyletmiyosa haklıyı haksızı eşini kardeşini ayırmasını bilmiyosa zor canım hep de böyle onlar yüzünden huzurun kaçar hep arada kalan sen olursun sen pek mümkün olduğunca fazla muhatap olmamaya çalış canım derim yani ben olsam öyle yapardım
canım koli işinide pek takma derim çünkü hamileymiş eşin hediye göndermek istemiş olabilir ne de olsa kardeşi yani değil mi:26:
Bazı insanlara beleş mal tatlı geliyor malesefbende üzülürdüm neticede borç ödüyorsunuz eviniz kira...
Sen ne dersen de yapacaksa eşin vazgeçmez canım.Hiç tatlı canını üzme. Sinir olsan da aslında, iyi etmişsin kardeşin neticede, helali hoş olsun diyeceksin ki karısının yelloz kız kardeşlerine karşı ne kadar iyimser olduğunu anlasın.
Kaderim, Karamuk, bebek :)
şaypada primalar indirime girmiş. Ama ekonomik paketlerden almayın sakın :) ben hesapladım, aktif bebek ikiz paketler daha indirimli yani 29.90 tl olanlar :)
selam kızlar
haftasonu annemdeydim
çok güzel geçti
ama dün akşam boğaz ağrım bir başladı
hiç uyutmadı gece beni
bugünde öyleyim
hareketlerle anlaşıyoruz evde
berra çok gülüyor bu halime
çok geçmiş olsun canım
ay noldu böyle topikdaşlarıma herkes bianda hasta oldu nazar değdi göze geldik vallahii
eşim çok kurnazdır yani nasıl desem bana belli etmez onlara kızsada yani bana koz vermez:)
ama gerekirse ararda lafını hiççç esirgemez ama benim yanımda onları hiç kötülemiyor zamanında bana koz vermiştide adam bunaldı benden:)
ozaman korkma canım ya antbiyotik girdiyse işin içine hemencik iyileşir,
ooo siz döklüyorsunuz ailece, ayrı yat kız kocandan adaamda günahgerçi artık geç:))
yok canım eşinin yeri ayrıdır ama dedimya işte laf söyletmez
ama kendi gerekirse birton laf söyleyip ağızlarına s...
canım aldığım kardır düşüncesi var ankaradaki görümcemde,
bu ilk değilki bayramlarda arayıp biz gelecez yarın bursaya abi xxx kıyafet hazırla dayısından bayramlık olsun çocuklarıma der,ve her gelişinde eşimin çalıştığı yere uğrar donundan oto koltuğuna kadar alır kasaya gelince arka raflara bakıp uzaklaşır
eşimde al poşetini diye uzatır oda aaa abi verdinmi sen der eşimde verdim der((
3 yaşındaki oğlunada hep hazırlardık poşetleri,
kv götürürdü şimdi kv.mle konuşmuyopr benim koca, annesinden değil kargoyla gönderiyor..
iyide bu bahsettiğim yer kendi dükkanımız değilki çalıştı yerden alıp gönderiyor kocamında maaşından kesiliyor,
bu bahsettiğim görümcem 4.hamile..bunuda giydirirz artık okul zamanına kadar..
ay sinirim zıplıyor..
evet canım ama bu taktiği uygulayamıyorum
onların yüzünden üzüldüğüme üzülüyorum değermi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?