Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Başa gelen çekilirmiş derler.O anda Allah sabrını veriyor demekki.Arkadaşın içinde üzüldüm yazık zor olmuşAllah şifa versin.İnşallah canım yok takmıyorum kafama
Haklısın sevmediğin birilerine katlanmak çok zor.Rahatken rahatının bozulması tabiki hoş değil.Ama Allah hepimize ayrı sınavlar vermiş.Kimi aile kimi sağlık kimi çocuk.Kolay değil seni çok iyi anlıyorum ama bazen mecbur kalıyorsun konuşup görüşmeye.Aslında hiçbir mecburiyet yokta işte içimizde insanlık duygusu olduğu için kıramıyoruz .Eşin nediyor peki bu duruma?Kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle davran sende.Kendini bunaltma değmiyor çünkü

ayy yok canım benim yeni değil hamilelikten önceydi valla ben o zaman sevkli gittğim için bu fiyata yaptırmıştım sevksiz olursa ne kadar olur bilmiyorum canım

canım eşim kardeşlerine çok düşkün,hiç laf ettirmez bende söylenmem zaten ama akşam anlattım aradağını konuştuğumuzu özür diledi vs. dedim..
iyi tamam dedi okadar:53yani içinden bşeyler geçiyor biliyorum ama dışa vurmuyor,
onları kötülemiyor asla..
2 akşam önce ankaradaki görümcemin eşime çektiği mesaj:)
evinin adresi kapı nosuna kadar hamile kendiside,eşimde bebe giyimde satın almada görevli..
neyse dedimki bu kesin kardeşine kargoyla kıyafet falan gönderdi..
ama bana söylemedi ama ben mesajını gördüm eşimin telsonunla oyun oynuyorum dur dedim karıştırayım bakim:)
her kadın yapar arada:))
neyse dedimki eşime sen xxx ne gönderdin para falanmı dedim,yoo hayır doğum yapacak koli hazırladım içine bataniyeden tutu biberona kadar koli yaptım dedi
ya dedim ankarada kıyafet yokmuda senden istiyor dedim sonrası kavga tabi
o benim kardeşim çokmu diyor..

iyide ben abimden bir şey isteyemem utanırım bir kere ya eşimden bile para isterken dolaylı yönden anlatıyorum,
bu nasıl utanmıuyorda evin adr.. abisine yolluyor,,
durumu kötü değil 50 milyarlık arabası var evi var kocasının işi var,ee daha ne olsun benim kocamı neden bu kadar yoğutuyorlar ya sinir oluyorum:2:
aç gözlü diyorum ben bu tarz insanlara,birde içine para neyim koydunmu dedim eşime,,kapa konuyu dedi
bunlar yüzünden hep hzuurum bozuluyor.
off sinirlerim çok bozuluyor,

ayy zor bir durum canım ama malasef aynı aile içinde olunca mecburen yüzyüze bakıyosun ve görüşmek zorunda kalıyosun ama eğer menfaati için yapıyosa hiç görüşülcek insan değil canım ama kalkıp senden özür dilemiş şimdi menfaat icabı da olsa allah biliyo artık orasını önemli olan eşinin tavrı eşinde seninle aynı fikirdeyse bence takma derim senin içinden nasıl geliyosa öyle davran canım

oyy kıyamam ya ateşi yoksa iyi ama bence antibiyotik kullanmadan geçmeyecek gibi yatağa düşürmüş birkere
acil şifalar versin rabbim..

nasılda kar yağıyor kızlar ya lapa lapa.

canım dün akşam biz doktora gittik antibiyotik verdi. Klomaks verdi inşallah iyi gelir. Antibiyotikte kullansan ilk 72 saat ateşlenmesi normalya çocukların...
Bende muayne oldum.
Bu arada kocamda hastaymış... Haneme kıran girdi. :)) Allahım daha beterlerinden korusun...

ayy ayyy maşallah kendi kendinemi geldi... :))
Süper canım...
En uygun fiyat bunu mu? bu bile çok yaa...
Olsun devanız olsunda.. Bu arada rahim filminden sonra hamile kalanları bile duydum.. Tüpler tıkanıksa açılıyormuş.
Bizim komşu bir kız çektirmişti rahim filmi deli cezaretli kız tek başına gitmiş hemde anestezisiz çektirmiş canım ne bileyim çok ağrım olmadı dedi ama herkesin ağrı eşiği başkadır.

ooo eşin laf söyletmiyosa haklıyı haksızı eşini kardeşini ayırmasını bilmiyosa zor canım hep de böyle onlar yüzünden huzurun kaçar hep arada kalan sen olursun sen pek mümkün olduğunca fazla muhatap olmamaya çalış canım derim yani ben olsam öyle yapardım
canım koli işinide pek takma derim çünkü hamileymiş eşin hediye göndermek istemiş olabilir ne de olsa kardeşi yani değil mi:26:

İlginç hakkaten... Bu kadar küçük hesapların, küçük insanlarımı ki sırf tatil için böyle arasın...
Eğer öyleyse, bence 15 tatile kadar hiç arama, niyeti öyleyse kesin o tekrar arar zaten. Sen de müsait olmadığını söylersin tabi eşininde izniyle...

birde bana facesini verdi 1 ay olmuş face açalı ekle beni istek gönderiyorum dedi,
bende ekledim gece,
sabah bir açtım günaydın ayferciğim neler yapıyorsun vs

Allah Allah :) bence uzak dur canım, bende seni seviyorum ama kırgınlığımı inan üzerimden atamıyorum sanırım biraz zamana ihtiyacım var de.
Bu tip insanlara sinir oluyorum... gel diyeceksin gelecek, git diyeceksin gidecek ohh ne ala.....

Son düzenleme:

Bazı insanlara beleş mal tatlı geliyor malesef bende üzülürdüm neticede borç ödüyorsunuz eviniz kira...
Sen ne dersen de yapacaksa eşin vazgeçmez canım. Hiç tatlı canını üzme. Sinir olsan da aslında, iyi etmişsin kardeşin neticede, helali hoş olsun diyeceksin ki karısının yelloz kız kardeşlerine karşı ne kadar iyimser olduğunu anlasın.

Kaderim, Karamuk, bebek :)
şaypada primalar indirime girmiş. Ama ekonomik paketlerden almayın sakın :) ben hesapladım, aktif bebek ikiz paketler daha indirimli yani 29.90 tl olanlar :)

Son düzenleme:

geçmiş olsun ikinizede...

eşim çok kurnazdır yani nasıl desem bana belli etmez onlara kızsada yani bana koz vermez:)
ama gerekirse ararda lafını hiççç esirgemez ama benim yanımda onları hiç kötülemiyor zamanında bana koz vermiştide adam bunaldı benden:)
ozaman korkma canım ya antbiyotik girdiyse işin içine hemencik iyileşir,
ooo siz döklüyorsunuz ailece, ayrı yat kız kocandan adaamda günah gerçi artık geç:))
yok canım eşinin yeri ayrıdır ama dedimya işte laf söyletmez
ama kendi gerekirse birton laf söyleyip ağızlarına s...
canım aldığım kardır düşüncesi var ankaradaki görümcemde,
bu ilk değilki bayramlarda arayıp biz gelecez yarın bursaya abi xxx kıyafet hazırla dayısından bayramlık olsun çocuklarıma der,ve her gelişinde eşimin çalıştığı yere uğrar donundan oto koltuğuna kadar alır kasaya gelince arka raflara bakıp uzaklaşır
eşimde al poşetini diye uzatır oda aaa abi verdinmi sen der eşimde verdim der((
3 yaşındaki oğlunada hep hazırlardık poşetleri,
kv götürürdü şimdi kv.mle konuşmuyopr benim koca, annesinden değil kargoyla gönderiyor..
iyide bu bahsettiğim yer kendi dükkanımız değilki çalıştı yerden alıp gönderiyor kocamında maaşından kesiliyor,
bu bahsettiğim görümcem 4.hamile..bunuda giydirirz artık okul zamanına kadar..
ay sinirim zıplıyor..

evet canım ama bu taktiği uygulayamıyorum
onların yüzünden üzüldüğüme üzülüyorum değermi diye

ayyy kızlarr demirtaşta nasıl bir kar yağıyor anlatamam lapa lapa süper sizin oralarda nasıl

selam kızlar
haftasonu annemdeydim
çok güzel geçti
ama dün akşam boğaz ağrım bir başladı
hiç uyutmadı gece beni
bugünde öyleyim
hareketlerle anlaşıyoruz evde
berra çok gülüyor bu halime

Kaderim, Karamuk, bebek :)
şaypada primalar indirime girmiş. Ama ekonomik paketlerden almayın sakın :) ben hesapladım, aktif bebek ikiz paketler daha indirimli yani 29.90 tl olanlar :)

ay pazar günü aldım daha canım özdilekten sağol ilgin için

çok geçmiş olsun canım
ay noldu böyle topikdaşlarıma herkes bianda hasta oldu nazar değdi göze geldik vallahii

valla kaderim
yaşadıkların zor yani
eğer öyleyse katlanılası gibi değil ama
sana pek yapacak birşey yok gibi duruyor
eşine sorup araştırmamaya çalış
nasıl olsa yardım ediyormuş
sen kızdığın için yardımı hediyeyi kesecek değil
sen üzülüp kırıldığınla kalırsın

iyi ozaman canım eşin onları sana karşı koruduğu gibi seni de onlara karşı koruyorsa sorun yok valla napıcan eşinin hatrına biraz katlancan canım ya ama valla takıp üzme kendini inan değmez kendine yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…