Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
ayyy kızlarr demirtaşta nasıl bir kar yağıyor anlatamam lapa lapa süper sizin oralarda nasıl
burdada aynı canım sabahtan beri yağıyor ara ara kesilsede şuan bayağı hızandı:)
oyy topik dökülüyor canım sanada çok geçmiş olsun,,
berra iyileşmiş belli
dahada artırır nerde kaldı kesmesi çok inat ne dersen tersini yapıyor,
bende huyunu bilsemde çeneme hakim olamıyorum
takmamk lazım ama ben çok takarım öyle şeyleri,
ihtiyacı olsa ben gönderirim ama benden iyi giyiniyor benden çok geziyor,
parasızlık falan çekmiyor yani ama yoğutuyor benimkini
ay aman dikkat etmek lazım yaa eşim öksürüp duruyor küçük oğlan desen daha yeni yeni düzeliyor allahım daha beterlerinden sakalsın cümlemizi

sende dikkat et canım kocanı uzaklaştır,
allah korusun bu havalarda hastalık geldiği gibi gitmiyor malesef

fsm de kar manzarası çok güzel kızlar:) gerçi şimdi biraz azaldı gibi ama

kocana güveniptemi hamile kalmış acaba :44::44:
Sevmiyorum beleşçi tipleri yaa, ben böyle olmadığım için sanırım...
Moralini bozma. Kocan seni dinler üzmemek için dikkat ederse hareketlerine konuş. Ama konuş konuş yine aynıysa. Sende aferim, he de geç gün gelir anlar zaten yediği kazıkları... Anasıyla küstüğü gibi

evet canım sende haklısın onların yaptığı resmen yüzsüzlük yani dedğin gibi ihtiyaç olsa yap et gönder ama böyle oldu karşındakini kullanmak oluyor

anacım kocayı kim görüyoki zaten ayrı yatıyoz ben oğlanlarla yatıyom yatak odasında

aa neden 3 nüz yatsanıza :) biz öyle yatıyoruz. Kızın karyolasını dayadım benim yatağa
Kaderim gördü hatta çok dandik ama çok rahat....

aa neden 3 nüz yatsanıza :) biz öyle yatıyoruz. Kızın karyolasını dayadım benim yatağa

anacım normalde ayrı yatmıyoruz benim herif sabaha kadar ders çalışıyor o da oğlanın odasında çalışıyor gece ondan yani biz ayberkle yatakta yatıyoruz küçük velette beşiğinde yani geçici bir süre böyle ondan sonra herkes yatağına son 22 günümüz kaldı 22 gün sonra kısmetse kocama kavuşuyorum vallahi 2. balayı gibi bişey yani bizim için küçüğünde az kaldı onu da yazın abisinin odasına atıcam herkes yerini bilsin dimi amaaaaaaaaaa

aa anladım :)) ayy maşallah ne hırslı kocan var...
Keşke benim eşimde biraz hırslı olsaydı :)

Şafakta sayarmışşşşşşşş........ aman aman az kalmış...

evet sanarsınız şevvalin yatağını kendi yataklarına montalamışlar:))
gerçi bizimde farksız değil bende ardanın beşiğini bizim yatağın yanına koydum sankim 3ümüz yatıyoz
yok vallah dandik mandikte değil işini görsünde yeter..

yokyaa bütünleştik çocukla ama napalım yapcak bişey yok...
Oda yapana kadar idare etsin...

Sizinki daha hoş hem derli toplu.
Benim oda sanki yeni taşınmışımda eşyaları öylece atıvermişim gibi
Herşey çocukların rahatlığı için... :)

aa anladım :)) ayy maşallah ne hırslı kocan var...
Keşke benim eşimde biraz hırslı olsaydı :)

Şafakta sayarmışşşşşşşş........ aman aman az kalmış...

allah senin eşinin içine de versin canım işallah
kız saymammı valla yetti canımıza hep ders hep ders şimdi kocişimle ayın 28 inde ankaraya gidiyoruz kısmetse sınav orda olacak 29 unda beraber gitcez kocişimle bir aksilik olmazsa eşim diyo beraber gidelimde acukkk başbaşa kalalım diyiiiiiiiiiiiiiii

kızlar arda benim halımı guaj boyasıyla boyamış hemide kırmızı boyayla(
kafayı yedim o gün hiç kimseye sormadım nasıl çıkar diye,
bir panikle verdim halı yıkamaya umarım çıkmıştır haberde gelmedi daha
hatta resmini çektim, en pis hangimiz topiğine koydumm

kızlar muhabbetinizin arasına bodoslama dalıyorum ama ben kendimi tanıtmayı unutmuşum:)25 yasındayım 43 günlük evliyim:))inegölde oturuyorum aslende buralıyım..üye olmadan öncede takip ediyordum kadınlar kulübünü sanırım bağımlılık yapacak:)

oyyy taze gelinnn
canım bugünlerin kıymetini bil bidaha cicim ayı yaşıyamıyorsun çünkü
uzun uzun yıllara inşallah,allah ağız tadıyla cicim ayı yaşatsın size

oyyy taze gelinnn

amin canım cok teşekkür ederim.. aynen herkes aynısını söylüyo..bir ömür başladığı gibi sürsün inşallah:))

bahar27 hoşgördüm canım:)...haksever konuya henüz yabancıyım ama Rabbim gönlündekini versin:)

amin kuzum aminnnn

geçmiş olsun canım yaaaa

günaydın kızlarrr
iyi haftalar herkesee
yorgun bir haftasonunun ardından işe dinlenmeye geldim :):) benim küçük velet sağaolsun

aynen ya bugün bişi yapasım gelmedi boyama yaptırdım çizgi film izledik sonrada üzüldüm bişi yapmamış gb hissettim kendimi ama nabım arada bigüncük bende dinleniyimpazartesi sendromu

kızlar allahım gönlünüze göre versin bu 2013 yılı sizler için uğurlu gelsin tez zamanda küçük meleklerinize kavuşursunuz işallahhhhhhh

hoşgeldin canım aramıza

inşallah canım inşallahhhhh

oyy kuzum ya hesap mı ettin bide çok duygulandım yaaaaaa inşallah o zman gelirsiniz mevlitinede tamammı bize gelirsiniz topalanıp çok isterim yaaaaaaaaseviyorum ulen siziiii dua edin nolurr

amin canım cok teşekkür ederim.. aynen herkes aynısını söylüyo..bir ömür başladığı gibi sürsün inşallah:))

oy maşallah daha işlk günlerden düşmüşsün kk ya allah sonunu hayır etsin burası bagımlılık yapıyo tatlım hg aramıza daha detaylı bilgiler alalım nerede oturuyosun ne iş yaaprsın ne mazunusun yaşın boyun kilon eşinin işişimdilik bu kadar

oyyy taze gelinnn

ben hiç cicim ayı yaşamadım kuzum ya nası bişi o bişi bilmeden evlenin ağlamakla geçiyo ilk aylar ..bence cicim ayı die bişi yok yani tamam kırmamaya üzmemeye çalışıyo erkeklerde herşey çok zor iki ayrı insan bi evde yemek içmek temizlik ilk defa herşey üstünde çamasır bulaşık ütü felan pazar market ben çok bunalıyodum valla 18 yaşında lidsede 1tl harçlık alıyoken ertesi sene evlenip ev geçindirmek idare etmek bana zor geldi allahtan kayınvaldem cok iyiydi telefonda koca gün tarif alıyodum

veeeeeeeeeeeeeee yarın tatilllllllll mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…