sağol
fena salgın dolaşıyor ortalıkta sanırım
burdada aynı canım sabahtan beri yağıyor ara ara kesilsede şuan bayağı hızandı:)ayyy kızlarr demirtaşta nasıl bir kar yağıyor anlatamam lapa lapa süper sizin oralarda nasıl
oyy topik dökülüyor canım sanada çok geçmiş olsun,,selam kızlar
haftasonu annemdeydim
çok güzel geçti
ama dün akşam boğaz ağrım bir başladı
hiç uyutmadı gece beni
bugünde öyleyim
hareketlerle anlaşıyoruz evde
berra çok gülüyor bu halime
dahada artırır nerde kaldı kesmesi çok inat ne dersen tersini yapıyor,
valla kaderim
yaşadıkların zor yani
eğer öyleyse katlanılası gibi değil ama
sana pek yapacak birşey yok gibi duruyor
eşine sorup araştırmamaya çalış
nasıl olsa yardım ediyormuş
sen kızdığın için yardımı hediyeyi kesecek değil
sen üzülüp kırıldığınla kalırsın
takmamk lazım ama ben çok takarım öyle şeyleri,iyi ozaman canım eşin onları sana karşı koruduğu gibi seni de onlara karşı koruyorsa sorun yok valla napıcan eşinin hatrına biraz katlancan canım ya ama valla takıp üzme kendini inan değmez kendine yaparsın
ay aman dikkat etmek lazım yaa eşim öksürüp duruyor küçük oğlan desen daha yeni yeni düzeliyor allahım daha beterlerinden sakalsın cümlemizi
geçmiş olsun ikinizede...
eşim çok kurnazdır yani nasıl desem bana belli etmez onlara kızsada yani bana koz vermez:)
ama gerekirse ararda lafını hiççç esirgemez ama benim yanımda onları hiç kötülemiyor zamanında bana koz vermiştide adam bunaldı benden:)
ozaman korkma canım ya antbiyotik girdiyse işin içine hemencik iyileşir,
ooo siz döklüyorsunuz ailece, ayrı yat kız kocandan adaamda günahgerçi artık geç:))
yok canım eşinin yeri ayrıdır ama dedimya işte laf söyletmez
ama kendi gerekirse birton laf söyleyip ağızlarına s...
canım aldığım kardır düşüncesi var ankaradaki görümcemde,
bu ilk değilki bayramlarda arayıp biz gelecez yarın bursaya abi xxx kıyafet hazırla dayısından bayramlık olsun çocuklarıma der,ve her gelişinde eşimin çalıştığı yere uğrar donundan oto koltuğuna kadar alır kasaya gelince arka raflara bakıp uzaklaşır
eşimde al poşetini diye uzatır oda aaa abi verdinmi sen der eşimde verdim der((
3 yaşındaki oğlunada hep hazırlardık poşetleri,
kv götürürdü şimdi kv.mle konuşmuyopr benim koca, annesinden değil kargoyla gönderiyor..
iyide bu bahsettiğim yer kendi dükkanımız değilki çalıştı yerden alıp gönderiyor kocamında maaşından kesiliyor,
bu bahsettiğim görümcem 4.hamile..bunuda giydirirz artık okul zamanına kadar..
ay sinirim zıplıyor..
evet canım ama bu taktiği uygulayamıyorum
onların yüzünden üzüldüğüme üzülüyorum değermi diye
burdada aynı canım sabahtan beri yağıyor ara ara kesilsede şuan bayağı hızandı:)
oyy topik dökülüyor canım sanada çok geçmiş olsun,,
berra iyileşmiş belli
dahada artırır nerde kaldı kesmesi çok inat ne dersen tersini yapıyor,
bende huyunu bilsemde çeneme hakim olamıyorum
takmamk lazım ama ben çok takarım öyle şeyleri,
ihtiyacı olsa ben gönderirim ama benden iyi giyiniyor benden çok geziyor,
parasızlık falan çekmiyor yani ama yoğutuyor benimkini
sende dikkat et canım kocanı uzaklaştır,
allah korusun bu havalarda hastalık geldiği gibi gitmiyor malesef
evet canım sende haklısın onların yaptığı resmen yüzsüzlük yani dedğin gibi ihtiyaç olsa yap et gönder ama böyle oldu karşındakini kullanmak oluyor
anacım kocayı kim görüyoki zatenayrı yatıyoz ben oğlanlarla yatıyom yatak odasında
aa neden 3 nüz yatsanıza :) biz öyle yatıyoruz. Kızın karyolasını dayadım benim yatağa
Kaderim gördü hatta çok dandik ama çok rahat....
anacım normalde ayrı yatmıyoruz benim herif sabaha kadar ders çalışıyor o da oğlanın odasında çalışıyor gece ondan yani biz ayberkle yatakta yatıyoruz küçük velette beşiğinde yani geçici bir süre böyle ondan sonra herkes yatağına son 22 günümüz kaldı 22 gün sonra kısmetse kocama kavuşuyorum vallahi 2. balayı gibi bişey yani bizim için küçüğünde az kaldı onu da yazın abisinin odasına atıcam herkes yerini bilsin dimi amaaaaaaaaaa
aa neden 3 nüz yatsanıza :) biz öyle yatıyoruz. Kızın karyolasını dayadım benim yatağa
Kaderim gördü hatta çok dandik ama çok rahat....
evet sanarsınız şevvalin yatağını kendi yataklarına montalamışlar:))
gerçi bizimde farksız değil bende ardanın beşiğini bizim yatağın yanına koydum sankim 3ümüz yatıyoz
yok vallah dandik mandikte değil işini görsünde yeter..
aa anladım :)) ayy maşallah ne hırslı kocan var...
Keşke benim eşimde biraz hırslı olsaydı :)
Şafakta sayarmışşşşşşşş........aman aman az kalmış...
kızlar muhabbetinizin arasına bodoslama dalıyorum ama ben kendimi tanıtmayı unutmuşum:)25 yasındayım 43 günlük evliyim:))inegölde oturuyorum aslende buralıyım..üye olmadan öncede takip ediyordum kadınlar kulübünü sanırım bağımlılık yapacak:)
oyyy taze gelinnn
canım bugünlerin kıymetini bil bidaha cicim ayı yaşıyamıyorsun çünkü
uzun uzun yıllara inşallah,allah ağız tadıyla cicim ayı yaşatsın size
bahar27 hoşgördüm canım:)...haksever konuya henüz yabancıyım ama Rabbim gönlündekini versin:)
Günaydın kızlar...
Hafta sonu hiç uyumadım, cumartesi ben hastaydım dünde kızım hastalandı. Butün gece ateşlendi yavrum yaa bekledik başını. İnşallah şimdi bugün iyidir.
İşlerimde çok izin alamıcam
öpüyorum sizi.
günaydın kızlarrr
iyi haftalar herkesee
yorgun bir haftasonunun ardından işe dinlenmeye geldim :):) benim küçük velet sağaolsun
kızlar allahım gönlünüze göre versin bu 2013 yılı sizler için uğurlu gelsin tez zamanda küçük meleklerinize kavuşursunuz işallahhhhhhh
hoşgeldin canım aramıza
inşallah canım inşallah sende ozman kasım da alırsın kucağına:))
sende canım sende inşallah..
çok geçmiş olsun canım ikinizede.
acaba sendenmi bulaştı..boğaz enfeksiyonu olmuş ve ateşe çevirdimiştir muhtemelen(
oy kıyamam ya şimdi nasıl acaba,ama ateş geldiyse malesef antibiyotik kullanmadan geçmiyor
amin canım cok teşekkür ederim.. aynen herkes aynısını söylüyo..bir ömür başladığı gibi sürsün inşallah:))
oyyy taze gelinnn
canım bugünlerin kıymetini bil bidaha cicim ayı yaşıyamıyorsun çünkü
uzun uzun yıllara inşallah,allah ağız tadıyla cicim ayı yaşatsın size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?