Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

şu ardayı evlendirek kız yeter valla yaşlancan bu büyüyene kadar ver gelin çeksin kahrını kaynanatör ol bak keyfine canum

Canım çok düşkünse bu yaştan sonrada yapacak çok birşey yok sanırım.Sonuçta sen üzerine gitikçe bildiğini yapıyorsa üzülen yıpranan sen olursun.Umarım onların yanlışlarını anlar ve mesafesini koyar.Sen karışırsan tepki çekersin bırak zamana eşin anlasın ne olduğunu
Evet canım kendiliğimden oldum bana gör ne büyük olay değilmiEn uygunu bu canım.Napalım bir defa çekilicek nasıl olsa zaten bu hsg çekilmeden tedaviye geçmenin anlamı yokmuşİnşllh ağrısız geçer bakalım pazartesiye kısmetse çektiricem randevuyu aldık
ayyy kızlarr demirtaşta nasıl bir kar yağıyor anlatamam lapa lapa süper sizin oralarda nasıl
bursalara nasıl yağmış burada soğuk çok kar yokAma yağar herhalde

ay aman dikkat etmek lazım yaa eşim öksürüp duruyor küçük oğlan desen daha yeni yeni düzeliyor allahım daha beterlerinden sakalsın cümlemizi
Aminnn
Allah bozmasın kalın tabiki çoluk çocuktan yanlız kalmaya fırsatınız olmuyordur
Çocuklar böyle işte biz kıyamazken onlar güzel kıyarlar süsleye püsleyeÇıkmıştır canım ya ona göre deterjan kullanmışlardır takma kafana çıkmıştır inşallah
Allah mesut etsinHoşgeldin aramıza
veeeeeeeeeeeeeee yarın tatilllllllll mutluyum

Hayırdır haksevercik ne tatili bu

bizde seni seviyoruz ulennnnnnnnnnn
şu ardayı evlendirek kız yeter valla yaşlancan bu büyüyene kadar ver gelin çeksin kahrını kaynanatör ol bak keyfine canum

halı nekii hakseverim,,canım tv.den bahsetmişmiydim120 ekran LG televeizyonumu kırmıştı arda bir oyuncakla
hatta sevcana gösterdim ardanın odasında yer kaplıyor ne yapim atmaya kıyamıyoz yaptırmayada 800 lira istediler eşimde ertesi günü aynısından almıştı
ya benim oğlan böyle bişey işteama ara ara duruluyor ara ara açıyoruz kabak çiçeği gibi:18:

bugün okullar tatil talha uyuyor yoksa normalde bu saatlerde yollarda olmam lazımdı..

heryer bembeyazzzz karı çok seviyorummm kardan adam yapasım var vallaha
bahar mudanyada nasıl kar yok ya, ama gelir orayada inşallah..

günaydın kızlarrrrrrrrr

halı yıkamada çıkar bence canım onlarda leke çıkarıcılar falan oluyor ya çıkartırlar

aman aman taze gelin allah bir ömür boyu mutluluk versin işallah bu arada hemşeriyiz ben de inegöllüyüm canım nerelerdesin inegölde

veeeeeeeeeeeeeee yarın tatilllllllll mutluyum

ay bize niye kar tatili yok yaaaaaaaaaa yollar kapanaydı da servis gelemeyiydi ne güzel olurdu vallahiiiiiii

anacım benim küçük velete de varsa müsait bir kız verebilirim benim oğlanı vallahi gece saat 3 dü hala oyun oynamakla meşguldler babası ile

kaderim 120 ekranı mı kırdı vay velede bak sen ya evet masum yüzlü ama yaramaz maşallah aman sus pus olmasın ağır kanlı uysal cocuklar daha cok sinir bozuyoo bence bide ben cok tez canlıyım deli oluyorum agır kanlı cocouklarla ay bitane var deli ediyo kzı beni bakamıyorum cocun yüzüne töbe yarabbim sabır cekiyorum bol bol boyama ya boyama bak matamatik felan filan tırt zaten hiç bişeyi idrak edemiyo rabbim şifa versin normal deel yani ama boyama yaaaaaaaaaaaaaaaaa bütün cocuklar bayılıyo kalemi saga sola karalasa gam yemicem kalemi kagıdın üstünde tam 30 dk tutuyo nokta bile yapmıyo muhammet eminnnnnnnnnnnnnnnnn diyince nokta yapıyo gene öleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeduruyodeliriyorum deliriyorum

bide adımuhammet töbe yarabbim diyorum valla bıktım yahu ama bak şımarık çocukları severim en sevdiklerim en şımarıklarıdır çünkü zekadan kaynaklanıyo duramamazlık bence hızlı düşünüp hızlı hareket ediyo

günaydın kıslar bu aradaaa heyoooooooooooooooooo

ayy

olmazmı cnaım 130 cocum var seç begen alalım birini

benim kocikimde mudanyada çalışıyo o bayır cok fena oluyo dedim arabayla gitme metroya kada arabayla giderim otobüsle git dedim tamam dedi bakam abtı arayamıyomda telini evde unutmuş merak ettim valla yaa telefonsuz nabar bugün bilmem

ayy bunlar beni çok mutlu etti demekki oğlum iyi yönde ilerliyor
bir öğretmenin ağzından duıymak ne güzel
öpecem şimdi oğlumu odaya girinceee
birde burayada koyayım evimin en pis halini ve halımın görselliğini
kalbi olanlar bakmasın
hangimiz daha pis topiğine bayıldım,oraya resim atıyorum gerçi hepimiz birbirimziden dağınığız:))
ama ben pis değilim oğlum dağıttığı için pis görünüyorum

bu arada oğlum evde bugün ve arkadaşlarıyla oyun oynayacak faceden neyim,
hadi anne bütün gün açıyorsun zaten diyoryokk annem nerde evdeki işlerden fırsatmı oluyor dedim
hee he tabi tabi diyor yeme beni der gibi baktı suratıma
o yüzden ben kaçar

kızlar günaydın 2 gündür yazamadım .nasılsınız.?
doktordan geliyorum şimdi günlerim geçti tam 2 hafta test yaptırmaya gittim çok moralim bozuk hemşire eğer gebelik varsa 6 haftalık dior korkuyorum şuan için düşünmyorum çok üzülürüm gebeysem allah arattırmasın ama bazı sebeplerden istemyorum.dua edin neolur

ay buneki ayfercim sen birde bizim ayberkin odasını bir görsen vallahi ellemesem kapısı açılmaz hale gelir akşam yine oda dağınıklığı hiç kavga gürültü vardı bir haşladım ki sorma baktım yarımsaat sonra oda tertemiz ay ben hiç gelemiyorum dağınıklığa çıldırcak gibi oluyorum herşey yerli yerinde olacak

kuzum yaaaaaaaa kıyamma sana velete bak ya büyü ayrı küçü apayrı seninkiler fırlama kız dogmamış bunlar

tanışmadık sanırım hg aramıza allah aratmasın evet 5 senedir hasretiyle yandıgım evlat için başkasının moralimbozulur varsa dua edin demesi ne üzücü ya yanlış anlama kendi açımdan yani isteyene verse rabbim keşke neyse hayırlısı olsun hakkında ama asla bi evlat için öyle deme korunsaydın olmazdı eger rabbim vermişsede şükür et canım cidden cok zor cok zor olmaması ne olabilirki evlat istemicek yani kısmeti varsa gelsin ve sende iste istenmicek şeymi evlat

ay öyle deme arkadaşım eğer hamileysen de vakti saati bu zamandır bozma moralini vardır herşeyde bir hayır

hoşbulduk arkadaşım.yok hayır yanluış anlamıyorum zaten diyorumya allah arattırmasın hasretiyle yanan binlerce insan var kimseye rabbim arattırmasın .ama bilmiyorum içim çok değişik oldu belki stresten kesinliğini bilmediğimden bu stres.biliyorum allah rızkını verir ama en azından biraz toparlasaydık borçlarımızı çünkü sigortayla ilgili bi problemimiz varda o yüzden

anladım cnaım inşallah sizin ugurunuz olur neşeniz olur bereketiniz olur üzülme allah vermişse vardır bi bildiği kimler nasıl evlat yapıyo düşünme o kadar sen sevgini ver yeter gerisi gelir allah herkezin rıskını verir yeterki şükredelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…