kızlar arda benim halımı guaj boyasıyla boyamış hemide kırmızı boyayla(
kafayı yedim o gün hiç kimseye sormadım nasıl çıkar diye,
bir panikle verdim halı yıkamaya umarım çıkmıştır haberde gelmedi daha
hatta resmini çektim, en pis hangimiz topiğine koydumm
Canım çok düşkünse bu yaştan sonrada yapacak çok birşey yok sanırım.Sonuçta sen üzerine gitikçe bildiğini yapıyorsa üzülen yıpranan sen olursun.Umarım onların yanlışlarını anlar ve mesafesini koyar.Sen karışırsan tepki çekersin bırak zamana eşin anlasın ne olduğunucanım eşim kardeşlerine çok düşkün,hiç laf ettirmez bende söylenmem zaten ama akşam anlattım aradağını konuştuğumuzu özür diledi vs. dedim..
iyi tamam dedi okadar:53yani içinden bşeyler geçiyor biliyorum ama dışa vurmuyor,
onları kötülemiyor asla..
2 akşam önce ankaradaki görümcemin eşime çektiği mesaj:)
evinin adresi kapı nosuna kadar hamile kendiside,eşimde bebe giyimde satın almada görevli..
neyse dedimki bu kesin kardeşine kargoyla kıyafet falan gönderdi..
ama bana söylemedi ama ben mesajını gördüm eşimin telsonunla oyun oynuyorum dur dedim karıştırayım bakim:)
her kadın yapar arada:))
neyse dedimki eşime sen xxx ne gönderdin para falanmı dedim,yoo hayır doğum yapacak koli hazırladım içine bataniyeden tutu biberona kadar koli yaptım dedi
ya dedim ankarada kıyafet yokmuda senden istiyor dedim sonrası kavga tabi
o benim kardeşim çokmu diyor..
iyide ben abimden bir şey isteyemem utanırım bir kere ya eşimden bile para isterken dolaylı yönden anlatıyorum,
bu nasıl utanmıuyorda evin adr.. abisine yolluyor,,
durumu kötü değil 50 milyarlık arabası var evi var kocasının işi var,ee daha ne olsun benim kocamı neden bu kadar yoğutuyorlar ya sinir oluyorum:2:
aç gözlü diyorum ben bu tarz insanlara,birde içine para neyim koydunmu dedim eşime,,kapa konuyu dedi
bunlar yüzünden hep hzuurum bozuluyor.
off sinirlerim çok bozuluyor,
Evet canım kendiliğimden oldum bana gör ne büyük olay değilmiayy ayyy maşallah kendi kendinemi geldi... :))
Süper canım...
En uygun fiyat bunu mu?bu bile çok yaa...
Olsun devanız olsunda.. Bu arada rahim filminden sonra hamile kalanları bile duydum.. Tüpler tıkanıksa açılıyormuş.
Bizim komşu bir kız çektirmişti rahim filmi deli cezaretli kız tek başına gitmiş hemde anestezisiz çektirmiş canım ne bileyim çok ağrım olmadı dedi ama herkesin ağrı eşiği başkadır.
bursalara nasıl yağmış burada soğuk çok kar yokayyy kızlarr demirtaşta nasıl bir kar yağıyor anlatamam lapa lapa süper sizin oralarda nasıl
selam kızlar
haftasonu annemdeydim
çok güzel geçti
ama dün akşam boğaz ağrım bir başladı
hiç uyutmadı gece beni
bugünde öyleyim
hareketlerle anlaşıyoruz evde
berra çok gülüyor bu halime
Geçmiş olsun Semiha birazda sessiz anlaşın Berranın hoşuna gitti demek
Aminnnay aman dikkat etmek lazım yaa eşim öksürüp duruyor küçük oğlan desen daha yeni yeni düzeliyor allahım daha beterlerinden sakalsın cümlemizi
Allah bozmasın kalın tabiki çoluk çocuktan yanlız kalmaya fırsatınız olmuyordurallah senin eşinin içine de versin canım işallah
kız saymammı valla yetti canımıza hep ders hep ders şimdi kocişimle ayın 28 inde ankaraya gidiyoruz kısmetse sınav orda olacak 29 unda beraber gitcez kocişimle bir aksilik olmazsa eşim diyo beraber gidelimde acukkk başbaşa kalalım diyiiiiiiiiiiiiiii
Çocuklar böyle işte biz kıyamazken onlar güzel kıyarlar süsleye püsleyekızlar arda benim halımı guaj boyasıyla boyamış hemide kırmızı boyayla(
Allah mesut etsinkızlar muhabbetinizin arasına bodoslama dalıyorum ama ben kendimi tanıtmayı unutmuşum:)25 yasındayım 43 günlük evliyim:))inegölde oturuyorum aslende buralıyım..üye olmadan öncede takip ediyordum kadınlar kulübünü sanırım bağımlılık yapacak:)
veeeeeeeeeeeeeee yarın tatilllllllll mutluyum
bizde seni seviyoruz ulennnnnnnnnnnamin kuzum aminnnn
geçmiş olsun canım yaaaa
aynen ya bugün bişi yapasım gelmedi boyama yaptırdım çizgi film izledik sonrada üzüldüm bişi yapmamış gb hissettim kendimi ama nabım arada bigüncük bende dinleniyimpazartesi sendromu
inşallah canım inşallahhhhh
oyy kuzum ya hesap mı ettin bideçok duygulandım yaaaaaa inşallah o zman gelirsiniz mevlitinede tamammı bize gelirsiniz topalanıp çok isterim yaaaaaaaa seviyorum ulen siziiii dua edin nolurr
şu ardayı evlendirek kız yeter valla yaşlancan bu büyüyene kadar ver gelin çeksin kahrını kaynanatör ol bak keyfine canum
kızlar arda benim halımı guaj boyasıyla boyamış hemide kırmızı boyayla(
kızlar muhabbetinizin arasına bodoslama dalıyorum ama ben kendimi tanıtmayı unutmuşum:)25 yasındayım 43 günlük evliyim:))inegölde oturuyorum aslende buralıyım..üye olmadan öncede takip ediyordum kadınlar kulübünü sanırım bağımlılık yapacak:)
veeeeeeeeeeeeeee yarın tatilllllllll mutluyum
şu ardayı evlendirek kız yeter valla yaşlancan bu büyüyene kadar ver gelin çeksin kahrını kaynanatör ol bak keyfine canum
ay bize niye kar tatili yok yaaaaaaaaaa yollar kapanaydı da servis gelemeyiydi ne güzel olurdu vallahiiiiiii
anacım benim küçük velete de varsa müsait bir kız verebilirim benim oğlanı vallahi gece saat 3 dü hala oyun oynamakla meşguldler babası ile
bembeyazz bursamdann günaydınlarrrrrrrrrrrrrr
ayy
olmazmı cnaım 130 cocum var seç begen alalım birini
kaderim 120 ekranı mı kırdı vay velede bak sen ya evet masum yüzlü ama yaramaz maşallah aman sus pus olmasın ağır kanlı uysal cocuklar daha cok sinir bozuyoo bence bide ben cok tez canlıyım deli oluyorum agır kanlı cocouklarlaay bitane var deli ediyo kzı beni bakamıyorum cocun yüzüne töbe yarabbim sabır cekiyorum bol bol boyama ya boyama bak matamatik felan filan tırt zaten hiç bişeyi idrak edemiyo rabbim şifa versin normal deel yani ama boyama yaaaaaaaaaaaaaaaaa bütün cocuklar bayılıyo kalemi saga sola karalasa gam yemicem kalemi kagıdın üstünde tam 30 dk tutuyo nokta bile yapmıyo muhammet eminnnnnnnnnnnnnnnnn diyince nokta yapıyo gene öleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee duruyo deliriyorum deliriyorum
bide adımuhammet töbe yarabbim diyorum valla bıktım yahu ama bak şımarık çocukları severim en sevdiklerim en şımarıklarıdır çünkü zekadan kaynaklanıyo duramamazlık bence hızlı düşünüp hızlı hareket ediyo
günaydın kıslar bu aradaaa heyoooooooooooooooooo
ayy bunlar beni çok mutlu etti demekki oğlum iyi yönde ilerliyor
bir öğretmenin ağzından duıymak ne güzel
öpecem şimdi oğlumu odaya girinceee
birde burayada koyayım evimin en pis halini ve halımın görselliğiniEki Görüntüle 598675
kalbi olanlar bakmasın
hangimiz daha pis topiğine bayıldım,oraya resim atıyorum gerçi hepimiz birbirimziden dağınığız:))
ama ben pis değilim oğlum dağıttığı için pis görünüyorum
bu arada oğlum evde bugün ve arkadaşlarıyla oyun oynayacak faceden neyim,
hadi anne bütün gün açıyorsun zaten diyoryokk annem nerde evdeki işlerden fırsatmı oluyor dedim
hee he tabi tabi diyoryeme beni der gibi baktı suratıma
o yüzden ben kaçar
ayy bunlar beni çok mutlu etti demekki oğlum iyi yönde ilerliyor
bir öğretmenin ağzından duıymak ne güzel
öpecem şimdi oğlumu odaya girinceee
birde burayada koyayım evimin en pis halini ve halımın görselliğiniEki Görüntüle 598675
kalbi olanlar bakmasın
hangimiz daha pis topiğine bayıldım,oraya resim atıyorum gerçi hepimiz birbirimziden dağınığız:))
ama ben pis değilim oğlum dağıttığı için pis görünüyorum
bu arada oğlum evde bugün ve arkadaşlarıyla oyun oynayacak faceden neyim,
hadi anne bütün gün açıyorsun zaten diyoryokk annem nerde evdeki işlerden fırsatmı oluyor dedim
hee he tabi tabi diyoryeme beni der gibi baktı suratıma
o yüzden ben kaçar
kızlar günaydın 2 gündür yazamadım .nasılsınız.?
doktordan geliyorum şimdi günlerim geçti tam 2 hafta test yaptırmaya gittim çok moralim bozuk hemşire eğer gebelik varsa 6 haftalık dior korkuyorum şuan için düşünmyorum çok üzülürüm gebeysem allah arattırmasın ama bazı sebeplerden istemyorum.dua edin neolur
kızlar günaydın 2 gündür yazamadım .nasılsınız.?
doktordan geliyorum şimdi günlerim geçti tam 2 hafta test yaptırmaya gittim çok moralim bozuk hemşire eğer gebelik varsa 6 haftalık dior korkuyorum şuan için düşünmyorum çok üzülürüm gebeysem allah arattırmasın ama bazı sebeplerden istemyorum.dua edin neolur
tanışmadık sanırım hg aramızaallah aratmasın evet 5 senedir hasretiyle yandıgım evlat için başkasının moralimbozulur varsa dua edin demesi ne üzücü ya yanlış anlama kendi açımdan yani isteyene verse rabbim keşke neyse hayırlısı olsun hakkında ama asla bi evlat için öyle deme korunsaydın olmazdı eger rabbim vermişsede şükür et canım cidden cok zor cok zor olmaması ne olabilirki evlat istemicek yani kısmeti varsa gelsin ve sende iste istenmicek şeymi evlat
ay öyle deme arkadaşım eğer hamileysen de vakti saati bu zamandır bozma moralini vardır herşeyde bir hayır
hoşbulduk arkadaşım.yok hayır yanluış anlamıyorum zaten diyorumya allah arattırmasın hasretiyle yanan binlerce insan var kimseye rabbim arattırmasın .ama bilmiyorum içim çok değişik oldu belki stresten kesinliğini bilmediğimden bu stres.biliyorum allah rızkını verir ama en azından biraz toparlasaydık borçlarımızı çünkü sigortayla ilgili bi problemimiz varda o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?