Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

inşallah canım inşallah yarın 2de sonucu alıcam =)yazarım buraya =) ayy bide 6 haftalık olabilir deyince bi garip oldum içimde 1 ay boyunca farketmeden yaşamışım ne garip kalıyo sana 7 buçuk ay

yaaa bide ben daha zayıflamayı istiyodum

bak alıştın bile düşüncesine:44:

selaaammmm Bursalı Güzel Karular
Nasılsınız bakeeemmmm
karlı karlı her yer bembeyaz ne güzel dimiiiii

resmen kar fırtınası var dışarda

ev bile buz gb yahuuu eşimin telefonuna bakıyorum sekreteri gb şuan işte evde unutmuş telefonunu lütfen daha sonra yine arayınız

:18:ev bile buz gb:2:soguk yaa süpürge yapımda ısınayım

amamannn ne süpürgesi bee al bi battaniye gir altına al kumandayı ohhhhhhh
ühhüüühüüü :2:
uzun zaman oldu bunu yapmayalı Kendimi Duracell'in piline yenilen sıradan çinko karbon pil gibi hissediyorum. O kadar yenik, o kadar bitik.

bu nası bi tanım kız allah iyiliğini versin emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

inşallah arkadaşım inşallah.rabbim önce verdiğini sonra sonra vereceğini önce istemekten korusun o herşeyin zamanını ve hayrını daha iyi bilir .

evet canım herşeyin var bir vakti saati işte allahım belki bu zamanı karar kılmıştır o nedenle deme arkadşım öyle istemiyorum falan allah aratmasın ben ikinci çocuğumu 5 sene aradım ki bir de ikinci olmasına rağmen çok üzzülüyordum olmamasına yaptırmadığımız test tahlil klmadı ve sonra biran da hiç beklemediğimiz bir zamanda hamile kaldım şok olmuştuk o nedenle herşeyin hayılrlısı de

ahh ahha bir yapabilsek öyle bir keyif ama nerde ne güzel olurdu

selam kızlar... :) nasılsınız...
Benim işlerim çok yoğun. Karamukcum merak etmiş...

Sürgünsevdam hakkınızda hayırlısı olsun... Keşke korunsaydın canım yaa...
Olursada hiç üzülme. Sanırım sgk nız yok ama artık devlet hastanelerinde analıktan dolayı ücretsiz yararlanıyorsun. Bir kez doktorun muaynannesine gitmeden şevket yılmazın oradaki kadın doğumda çok çok güzel şartlarda doğum yapan tanıdıklarım var. Bebek doğunca zaten devlet yine bakıyor...

Kırmızıçilek sen nerelerdesin bakiiimmm... :)

Haksever merak ettim bütün kreşler falanda kar tatili yapıyor mu? Yani neticede kreşlere giden çocuklar çalışan anaların evlatları :) analara tatil yok nasıl olacak bu iş :)

karamukcum iyiyim canım çok teşekkür ederim.. Merak ettiğini bilmek çok sevindirdi :)))
kızım çok şükür iyiydi hatta akşam 10 da hepimiz uyuduk. Bu günde diğer ablama bıraktım onu kardan dolayı yola çıkmayalaım dedik inşallah duruyordur.. :)

ayy şimdi ablamla konuştum kızlar...
Sabah çok ağlamış anneme gidicem diye... :) Diğer ablamdan bahsediyor..
birde hastaya burnu tıkalı, burnumu temizle diye ağlıyomuş ama peçeteyle sildirmiyomuş tonimer sıkayım diyorum sıktırmıyo.... Ulan nasıl temizlicem öyleyse diyomuş ablam temizleeeeeee.... Ama onu sıktırmaaaaaaaaaaaammmm diye yırtmış kendini :)))

Geçen günde kızıma gel altını değiştireyim dedim. Amaaa anne o benim çıkıma bakıyo dedi.
Kim o dedim. Bilgecan dede dedi.
Allah iyiliğini versin gel o zaman yatak odasına gidelim dedim.

kız senin bu kız cok fena sarı tüylü işte özeller tatil sanırım servislere bağlı sanırım ama bu resmi bi tatil eğitim için çocuklar ziyan oluyo yollarda kendim icin istiyosam namerdim

Geçen günde kızıma gel altını değiştireyim dedim. Amaaa anne o benim çıkıma bakıyo dedi.
Kim o dedim. Bilgecan dede dedi.
Allah iyiliğini versin gel o zaman yatak odasına gidelim dedim.

hahaytttttttttttt

canım çok saol inşalalh hayırlısı olur yaa.yav korunduk korunmak denirse işte eşim kendi korundu yani oda korunma yöntemi değil diorlar heran olabilirmiş.işte sigortayla ilgili öylebir sıkıntımız var atlatılmayacak gibi değil eğer gebelik olursa halledilir ama kısmet işte.hemde ben şimdi böyle ilk bebeğim olcakya özene bözene hazırlanmak onun her annı hevesle yaşamak istiyorum dertle sıkıntıyla beklemek istemiyorum yani o sebeptentabi allah arattırmasın..
hem bide ben zayıflıcaktım yaaa dana gibi olucam eğer gebeysem =) zaten moral sıfır.
yavv canım başıma ne geldi biliyomusun.c.tesi istanbula gittik kayınvalideme yemeye annemlerle evlendiğimizden beri hiç gitmemişti annemler ayıp olur dedi ler gittik ama annemler c.tesi bi akrabamızda kaldılar pazar geldiler akşamıda döndük zaten.cumartesi gece geldik eve görümcemin kaynanası falan herkez orda ben üşüdüm kayınvalidem yeleğini verdi bana neyse giydim çay veriorum görümcemin kaynanasına dediki bende yeleği kıyamışım 60 derecede anca kübraya oldu.görümcemin kaynanasıda dediki küçüldümü yok dedi genişledi anca kübraya oldu
bir bakışım vardı anlatamam patavatsız yaa gülermisin ağlarmısın.
hamile değilsem fena zayıflamak istiom ama yok anam hırs yok bende okadar lafa başkası olsa iğne ipliğe dönerdi

inşalalh canımcım inşalalh hayırlısı herşeyin allah isteyen herkeze versin inşalalh eminim şimdi böyle diyorum ama onu hissetmek hele kokusunu duymak paha biçilemez olur

hoşgeldin canım gözümüz yollarda kaldı ne bileyim anacım sen rahatsızıdn kocada rahatsız dedin ee şevval zaten hastaydı dedim bunlar aile boyu yatıyorlar heralde evde:2: aramak istemedim çocuk falan uyuyorsa uyandırmamk için o nedenle mesaj çektim canım iyi hadi çok şükür bişeyciğiğniz yokmuş tabi senin cadı kzın kaprislerinden başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…