anladım cnaım inşallah sizin ugurunuz olur neşeniz olur bereketiniz olur üzülme allah vermişse vardır bi bildiği kimler nasıl evlat yapıyo düşünme o kadar sen sevgini ver yeter gerisi gelir allah herkezin rıskını verir yeterki şükredelim
inşallah canım inşallah yarın 2de sonucu alıcam =)yazarım buraya =) ayy bide 6 haftalık olabilir deyince bi garip oldum içimde 1 ay boyunca farketmeden yaşamışım ne garip kalıyo sana 7 buçuk ay
yaaa bide ben daha zayıflamayı istiyodum
resmen kar fırtınası var dışarda
selaaammmm Bursalı Güzel Karular
Nasılsınız bakeeemmmm
karlı karlı her yer bembeyaz ne güzel dimiiiii
amamannn ne süpürgesi bee al bi battaniye gir altına al kumandayı ohhhhhhh
ühhüüühüüü :2:
uzun zaman oldu bunu yapmayalı Kendimi Duracell'in piline yenilen sıradan çinko karbon pil gibi hissediyorum. O kadar yenik, o kadar bitik.
inşallah arkadaşım inşallah.rabbim önce verdiğini sonra sonra vereceğini önce istemekten korusun o herşeyin zamanını ve hayrını daha iyi bilir .
oh ohh ivit hep kar yagsın okullar tatil olsunçok sogukk:18::18::18:
amamannn ne süpürgesi bee al bi battaniye gir altına al kumandayı ohhhhhhh
ühhüüühüüü :2:
uzun zaman oldu bunu yapmayalı Kendimi Duracell'in piline yenilen sıradan çinko karbon pil gibi hissediyorum. O kadar yenik, o kadar bitik.
selam kızlar... :) nasılsınız...
Benim işlerim çok yoğun. Karamukcum merak etmiş...
Sürgünsevdam hakkınızda hayırlısı olsun... Keşke korunsaydın canım yaa...
Olursada hiç üzülme. Sanırım sgk nız yok ama artık devlet hastanelerinde analıktan dolayı ücretsiz yararlanıyorsun. Bir kez doktorun muaynannesine gitmeden şevket yılmazın oradaki kadın doğumda çok çok güzel şartlarda doğum yapan tanıdıklarım var. Bebek doğunca zaten devlet yine bakıyor...
Kırmızıçilek sen nerelerdesin bakiiimmm... :)
Haksever merak ettim bütün kreşler falanda kar tatili yapıyor mu? Yani neticede kreşlere giden çocuklar çalışan anaların evlatları :) analara tatil yok nasıl olacak bu iş :)
ayy şimdi ablamla konuştum kızlar...
Sabah çok ağlamış anneme gidicem diye... :) Diğer ablamdan bahsediyor..
birde hastaya burnu tıkalı, burnumu temizle diye ağlıyomuş ama peçeteyle sildirmiyomuş tonimer sıkayım diyorum sıktırmıyo.... Ulan nasıl temizlicem öyleyse diyomuş ablam temizleeeeeee.... Ama onu sıktırmaaaaaaaaaaaammmm diye yırtmış kendini :)))
Geçen günde kızıma gel altını değiştireyim dedim. Amaaa anne o benim çıkıma bakıyodedi.
Kim o dedim. Bilgecan dedededi.
Allah iyiliğini versin gel o zaman yatak odasına gidelim dedim.
selam kızlar... :) nasılsınız...
Benim işlerim çok yoğun. Karamukcum merak etmiş...
Sürgünsevdam hakkınızda hayırlısı olsun... Keşke korunsaydın canım yaa...
Olursada hiç üzülme. Sanırım sgk nız yok ama artık devlet hastanelerinde analıktan dolayı ücretsiz yararlanıyorsun. Bir kez doktorun muaynannesine gitmeden şevket yılmazın oradaki kadın doğumda çok çok güzel şartlarda doğum yapan tanıdıklarım var. Bebek doğunca zaten devlet yine bakıyor...)
evet canım herşeyin var bir vakti saati işte allahım belki bu zamanı karar kılmıştır o nedenle deme arkadşım öyle istemiyorum falan allah aratmasın ben ikinci çocuğumu 5 sene aradım ki bir de ikinci olmasına rağmen çok üzzülüyordum olmamasına yaptırmadığımız test tahlil klmadı ve sonra biran da hiç beklemediğimiz bir zamanda hamile kaldım şok olmuştuk o nedenle herşeyin hayılrlısı de
karamukcum iyiyim canım çok teşekkür ederim.. Merak ettiğini bilmek çok sevindirdi :)))
kızım çok şükür iyiydi hatta akşam 10 da hepimiz uyuduk. Bu günde diğer ablama bıraktım onu kardan dolayı yola çıkmayalaım dedik inşallah duruyordur.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?