Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

canım hayırlı sağlıklı bir evlat doğuralımda imkanlar az olsun eksik oluversin ne olacak.
ayy patavatsız dengesiz kadın yaa...
Deseydin ya ben hep niyetleniyorum kilo vermeye ama oğlun vazgeçiriyor böyle beğeniyormuş
sen anlarsın aslında hamile olup olmadığını hep böyle gecikir misin? farklı olur yani...
neden idrar testi yapmıyorsun 2 hafta geçmiş ondada çok net çıkar ben olsam çatlardım yarına kadar.

hemde nasıl bişey canım evlat sevgisi bambaşka yani anlatılmaz yaşanır allahım işallah baharla haksevere de 2013 yılı uğurlu getirisn onlarda bu sene bebişlerini alsınlar kucaklarına tez vakitte işallahhhhhhhhhhhh

canım kilona gelince boşver daha iyi işte hamilelikten sonra toptan zayıflarsın şimdi vereceksin hamileyken yine alacaksın kaç kilosun ki şimdi sen

canım nerdeee keşke evde olabilsem kızımla... çocuğum zaten ağlayıp duruyomuş... inşallah çok huysuzluk etmez...
Sorma pek bi kapris hele hasta yaa kucakta hep oturuyorum oturma, kalkıyorum kalkma ne yapalım kızım diyorum...

baharcım haksevercim bu size gelsin kızlar rabbim işallah tez zamanda kavuşturusn meleklrinize

ay evet ya hasta olmalrına mı yanrsın huy değiştirmelerine mi çok mızmzı oluyorlar vara yoka ağlıyorlar

hoşgördüm canım..inegölde oturuyorum aslende buralıyım ..lise mezunym calısmıyorum ...ev hanımı gibisinden:)168 boyum ama ben 170 diyorum

canım bende 19 yaşındayken hamile olduğumu öğrenmiştim ve okadar çok ağlamıştımki..
güya korunuyorduk,ve ben aldırıcam diye tutturmuştumsağa baksan borç sola baksan borç bu şeklide doğurmam dedim durdum,
ama iyikide eşim ve çevremdekiler beni bastırmış,
şimdi 12 yaşında ben 32 iyikide doğurmuşummmm diyorum..
allah rızkını veriyor sakın üzülme,
allahım buna uygun gördüyse vardır bir hayır..
gebelik testi alsana canım ya,,net kesin sonuç veriyor..
selaaammmm Bursalı Güzel Karular
Nasılsınız bakeeemmmm
karlı karlı her yer bembeyaz ne güzel dimiiiii
nerelerdesin bakimm hiç uğramıyorsun bu karular ne yapar ne eder diyee
eyvahhh diğer ablana çok alışmışş belli,keşke aramasaydın keşke ablanda söylemeymiş,
çıkış saatinede çok sürekli ağlamaz canım takma sen yinede arada bu ablanada bırakta alışsın,,
malum hava şartları...alışması lazım,olmadı ablan gelseymiş keşke:))
hoşgördüm canım..inegölde oturuyorum aslende buralıyım ..lise mezunym calısmıyorum ...ev hanımı gibisinden:)168 boyum ama ben 170 diyorum

yalancuuuuuuuu

yalancuuuuuuuu[/QUOTE]

yok canımm ayakkabı falan derken oluyo işte 170 :)

bende 1*58im 1*60ım diyomm

Vallahi burulmadım değil canım... Hastaya birde napalım el değil komşu değil teyzesi ağlarsa onda ağlasın
Diğer ablam dayanamamış zaten gelmiş ablama :)) ordaylarmış şimdi.
Kızıma bakan ablam Kalamıyor bizde oğlu ve eşi evde olunca, mecburen günü birlik gelmiş yoksa dün akşam gelin gidelim dedim ama

geçmiş olsun kızlar hepimize
depremi çok hissettim
berra uyuyordu allahtan
dizlerimin bağı çözüldü
can korkusu ne kötü
rabbim kimseye acı çektirme allahım

geçmiş olsun kızlar hepimize
depremi çok hissettim
berra uyuyordu allahtan
dizlerimin bağı çözüldü
can korkusu ne kötü
rabbim kimseye acı çektirme allahım

ay evet olmuş ya 6.2 olmuş bizde duymadık ama eşim aradı onlar duymuş allahım korusun ya bu karda kışta

amannn Allahım sana emanetiz ( inşallah olmasın bir daha...

depremi hissettim aynen bende:18::18::18:amma sallandı ama merkez üstü neresiymişki çok hissedildi dee:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…