- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
canım çok saol inşalalh hayırlısı olur yaa.yav korunduk korunmak denirse işte eşim kendi korundu yani oda korunma yöntemi değil diorlar heran olabilirmiş.işte sigortayla ilgili öylebir sıkıntımız var atlatılmayacak gibi değil eğer gebelik olursa halledilir ama kısmet işte.hemde ben şimdi böyle ilk bebeğim olcakya özene bözene hazırlanmak onun her annı hevesle yaşamak istiyorum dertle sıkıntıyla beklemek istemiyorum yani o sebeptentabi allah arattırmasın..
hem bide ben zayıflıcaktım yaaa dana gibi olucam eğer gebeysem =) zaten moral sıfır.
yavv canım başıma ne geldi biliyomusun.c.tesi istanbula gittik kayınvalideme yemeye annemlerle evlendiğimizden beri hiç gitmemişti annemler ayıp olur dedi ler gittik ama annemler c.tesi bi akrabamızda kaldılar pazar geldiler akşamıda döndük zaten.cumartesi gece geldik eve görümcemin kaynanası falan herkez orda ben üşüdüm kayınvalidem yeleğini verdi bana neyse giydim çay veriorum görümcemin kaynanasına dediki bende yeleği kıyamışım 60 derecede anca kübraya oldu.görümcemin kaynanasıda dediki küçüldümü yok dedi genişledi anca kübraya oldu
bir bakışım vardı anlatamam patavatsız yaa gülermisin ağlarmısın.
hamile değilsem fena zayıflamak istiom ama yok anam hırs yok bende okadar lafa başkası olsa iğne ipliğe dönerdi
inşalalh canımcım inşalalh hayırlısı herşeyin allah isteyen herkeze versin inşalalh eminim şimdi böyle diyorum ama onu hissetmek hele kokusunu duymak paha biçilemez olur
canım çok saol inşalalh hayırlısı olur yaa.yav korunduk korunmak denirse işte eşim kendi korundu yani oda korunma yöntemi değil diorlar heran olabilirmiş.işte sigortayla ilgili öylebir sıkıntımız var atlatılmayacak gibi değil eğer gebelik olursa halledilir ama kısmet işte.hemde ben şimdi böyle ilk bebeğim olcakya özene bözene hazırlanmak onun her annı hevesle yaşamak istiyorum dertle sıkıntıyla beklemek istemiyorum yani o sebeptentabi allah arattırmasın..
hem bide ben zayıflıcaktım yaaa dana gibi olucam eğer gebeysem =) zaten moral sıfır.
yavv canım başıma ne geldi biliyomusun.c.tesi istanbula gittik kayınvalideme yemeye annemlerle evlendiğimizden beri hiç gitmemişti annemler ayıp olur dedi ler gittik ama annemler c.tesi bi akrabamızda kaldılar pazar geldiler akşamıda döndük zaten.cumartesi gece geldik eve görümcemin kaynanası falan herkez orda ben üşüdüm kayınvalidem yeleğini verdi bana neyse giydim çay veriorum görümcemin kaynanasına dediki bende yeleği kıyamışım 60 derecede anca kübraya oldu.görümcemin kaynanasıda dediki küçüldümü yok dedi genişledi anca kübraya oldu
bir bakışım vardı anlatamam patavatsız yaa gülermisin ağlarmısın.
hamile değilsem fena zayıflamak istiom ama yok anam hırs yok bende okadar lafa başkası olsa iğne ipliğe dönerdi
inşalalh canımcım inşalalh hayırlısı herşeyin allah isteyen herkeze versin inşalalh eminim şimdi böyle diyorum ama onu hissetmek hele kokusunu duymak paha biçilemez olur
hoşgeldin canım gözümüz yollarda kaldıne bileyim anacım sen rahatsızıdn kocada rahatsız dedin ee şevval zaten hastaydı dedim bunlar aile boyu yatıyorlar heralde evde:2: aramak istemedim çocuk falan uyuyorsa uyandırmamk için o nedenle mesaj çektim canım iyi hadi çok şükür bişeyciğiğniz yokmuş tabi senin cadı kzın kaprislerinden başka
canım nerdeee keşke evde olabilsem kızımla...çocuğum zaten ağlayıp duruyomuş... inşallah çok huysuzluk etmez...
Sorma pek bi kapris hele hasta yaa kucakta hep oturuyorum oturma, kalkıyorum kalkmane yapalım kızım diyorum...
oy maşallah daha işlk günlerden düşmüşsün kk ya allah sonunu hayır etsin burası bagımlılık yapıyo tatlım hg aramızadaha detaylı bilgiler alalım nerede oturuyosun ne iş yaaprsın ne mazunusun yaşın boyun kilon eşinin işi şimdilik bu kadar
canım bende 19 yaşındayken hamile olduğumu öğrenmiştim ve okadar çok ağlamıştımki..kızlar günaydın 2 gündür yazamadım .nasılsınız.?
doktordan geliyorum şimdi günlerim geçti tam 2 hafta test yaptırmaya gittim çok moralim bozuk hemşire eğer gebelik varsa 6 haftalık dior korkuyorum şuan için düşünmyorum çok üzülürüm gebeysem allah arattırmasın ama bazı sebeplerden istemyorum.dua edin neolur
gebelik testi alsana canım ya,,net kesin sonuç veriyor..inşallah canım inşallah yarın 2de sonucu alıcam =)yazarım buraya =) ayy bide 6 haftalık olabilir deyince bi garip oldum içimde 1 ay boyunca farketmeden yaşamışım ne garip kalıyo sana 7 buçuk ay
yaaa bide ben daha zayıflamayı istiyodum
nerelerdesin bakimm hiç uğramıyorsun bu karular ne yapar ne eder diyeeselaaammmm Bursalı Güzel Karular
Nasılsınız bakeeemmmm
karlı karlı her yer bembeyaz ne güzel dimiiiii
eyvahhh diğer ablana çok alışmışş belli,keşke aramasaydın keşke ablanda söylemeymiş,ayy şimdi ablamla konuştum kızlar...
Sabah çok ağlamış anneme gidicem diye... :) Diğer ablamdan bahsediyor..
birde hastaya burnu tıkalı, burnumu temizle diye ağlıyomuş ama peçeteyle sildirmiyomuş tonimer sıkayım diyorum sıktırmıyo.... Ulan nasıl temizlicem öyleyse diyomuş ablam temizleeeeeee.... Ama onu sıktırmaaaaaaaaaaaammmm diye yırtmış kendini :)))
hoşgördüm canım..inegölde oturuyorum aslende buralıyım ..lise mezunym calısmıyorum ...ev hanımı gibisinden:)168 boyum ama ben 170 diyorum
hoşgördüm canım..inegölde oturuyorum aslende buralıyım ..lise mezunym calısmıyorum ...ev hanımı gibisinden:)168 boyum ama ben 170 diyorum
canım bende 19 yaşındayken hamile olduğumu öğrenmiştim ve okadar çok ağlamıştımki..
güya korunuyorduk,ve ben aldırıcam diye tutturmuştumsağa baksan borç sola baksan borç bu şeklide doğurmam dedim durdum,
ama iyikide eşim ve çevremdekiler beni bastırmış,
şimdi 12 yaşında ben 32 iyikide doğurmuşummmm diyorum..
allah rızkını veriyor sakın üzülme,
allahım buna uygun gördüyse vardır bir hayır..
gebelik testi alsana canım ya,,net kesin sonuç veriyor..
nerelerdesin bakimm hiç uğramıyorsun bu karular ne yapar ne eder diyee
eyvahhh diğer ablana çok alışmışş belli,keşke aramasaydın keşke ablanda söylemeymiş,
çıkış saatinede çok sürekli ağlamaz canım takma sen yinede arada bu ablanada bırakta alışsın,,
malum hava şartları...alışması lazım,olmadı ablan gelseymiş keşke:))
yalancuuuuuuuu
kızlar deprem olmuş hee ben hiç anlamadım... Aneyyy Allahım kar kış ne yaparız ne ederiz Yapma yarabbim...
geçmiş olsun kızlar hepimize
depremi çok hissettim
berra uyuyordu allahtan
dizlerimin bağı çözüldü
can korkusu ne kötü
rabbim kimseye acı çektirme allahım
ay evet olmuş ya 6.2 olmuş bizde duymadık ama eşim aradı onlar duymuş allahım korusun ya bu karda kışta
amannn Allahım sana emanetiz( inşallah olmasın bir daha...
kızlar yarın da okullar tatilmiş haberiniz var mı
bende 1*58im 1*60ım diyomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?