Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
kızlar deprem olmuş hee ben hiç anlamadım... Aneyyy Allahım kar kış ne yaparız ne ederiz Yapma yarabbim...
bende ilk defa bu kadar net anladım koltuk geri kaydıvitrinin camınınn biri açıldı
ayy dedim 8.8 de olsa yerimden kalkıp aşağılara inemem naparız bu soğuklarda
bidaha gerçekleşmez inşallah çok korktuk

geçmiş olsun kızlar hepimize
depremi çok hissettim
berra uyuyordu allahtan
dizlerimin bağı çözüldü
can korkusu ne kötü
rabbim kimseye acı çektirme allahım
aminnn...
kızlar yarın da okullar tatilmiş haberiniz var mı

evet canım tatilmiş

kızlar günaydın tüh be o kadar dua ettim yollar kapansın işe gelemeyelim diye ama tutmamış duam malasef :):)9.

karamuk şirketin sgk sını sen mi yapıyorsun?

yok canım ben yapmıyorum dışarda mali müşavirimiz var o yapıyor uğraşmıyorum ben öyle şeylerle çok şükür ay valla iyikide uğraşmıyorum bi onlar eksik kalsın

Bizim gm de dün sabah diyorki yağsın yağsın çok yağsın berekettir... Bende dedim çok ta dua etmeyelim iyi böyle. Eee buraya geldik ya artık yağabilir diyo :) sen varmıydın? bir sene çok kar yağdı, burada kaldık yollar kapandı eve gidemedik diyo
bağlasalar durmam dedim.:2::2:

Ayy iyi ne güzel... Burda ben yapıyorum... bizimde mali müşavirimiz var ama böyle işlerle uğraşmıyor :)

Allah korusun gerçekten ( karda kışta nerelere gideriz nerde yatarız ((

ay aman allah korusun kız o kadar da değil yani yollar kapancak eve gidemicez düşünemiyorum tabi bunlar işin şakası herşey kararında güzel bizler sıcacık işyerlerimizde evlerimizde oturuyoruz bir de başında çatısı olmayanları evi olupta yakacak odunu kömürü olmayanları sokaklarda olanları düşünmek lazım böyle havalarda hep aklıma gelir allah yardımcıları olsun

ee anacım sizin muhasebeci ne iş yapıyo vergileri falan yapıyormu bari stopaj kdv vs. gibi

baharcım kar tatili
Evet canım sonradan geldi aklıma tahmin ettim
Canım burayada bayağı yagdı dün sabah okadar yoktuda bugün baya var
haklısın valla bizim buralar rampa Allah kolaylık versin arabalar zincirsiz çıkması inmesi mümkün değil zaten canım
O kadarda pis değilmiş canım ya Halının rengi ve yerdeki yastıklar bozuyor işi yoksa pis değil dağınık sadece
Canım Allah nasip etmişki vermiş öyle deme bence.Hiç olmamasından iyidir.Demekki hayırlısı buymuş.Sağlık olsun gelen çocuk rızkıyla gelir derler.Allah hayırlı etsin inşallah
selaaammmm Bursalı Güzel Karular
Nasılsınız bakeeemmmm
karlı karlı her yer bembeyaz ne güzel dimiiiii
A.s evet aynen mudanyada dün bukadar yoktu ama fırtınası kötüydü bugünde hem fırtına hem kar Allah yardım etsin sokakda kalan muhtaç insanlara
A.s canım Allah kolaylık evrsin nasıl oldunuz iyileşmişsinizdir umarım
Aminn canım inşallah teşekkür ederizAllah isteyen herkeze versin
baharcım haksevercim bu size gelsin kızlar rabbim işallah tez zamanda kavuşturusn meleklrinize

Eki Görüntüle 598787
Çok teşekkürler bizi düşündüğün için.Allah senin evladınada sağlıklı mutlu bir hayat versin
kızlar deprem olmuş hee ben hiç anlamadım... Aneyyy Allahım kar kış ne yaparız ne ederiz Yapma yarabbim...
Evet öyleymiş.Allah beterinden korusun:18:

geçmiş olsun kızlar hepimize
depremi çok hissettim
berra uyuyordu allahtan
dizlerimin bağı çözüldü
can korkusu ne kötü
rabbim kimseye acı çektirme allahım
Geçmiş olsun canım demek oradada hissedildi dün biz otobüsdeydik ondan farketmedik demekki
ay evet olmuş ya 6.2 olmuş bizde duymadık ama eşim aradı onlar duymuş allahım korusun ya bu karda kışta
Aminnn
günaydın kızlar... Bu günde kar yapışı baya bir etkilli
Günaydın canım evet burada hem fırtına hem kar

Kdvleride biz yapıyoruz. Sadece denetliyorlar kendileri...

Kdvleride biz yapıyoruz. Sadece denetliyorlar kendileri...

ohhh ne rahat mış kız sizin muhasebecinin işi bütün işi yıkmış size valla ben hiç karışmam öyle şeylere onları da ben yaptıktan sonra onlar ne iş yapacak oo bizimkiler iyimiş valla herşeyimizi yapıyolar mesela tic odasından olsun çalışma müdürlüğünden olsun evrak falan alıncak olsun hep onlar alır yaparlar

Öyle işte canım :)

nabersiniz hanımlar,,
herkezi bir kasvet çökmüş,kimseler yok..
ben bu gün yattım kalktım yattım kalktımçok halsizim ya ayağa kalkamıyorum
allahtan talha vardı bugünde baktı oğluma bende uydum uyandım hep yatakyayım..
yemek neyimde yapmadım alacam hazır bişeyler..off sinizütte var bende boğazlarımda kötü
neyse bununla atlatrım inşallah..
haksevercim okullar tatilmi yarın?? daha açıklanmamış baktım ama
ayy yarında tatil olsun ya biraz daha kendime gelirim

sen demi hastasın canım çok geçmiş olsun...
Sen giremeyince topik sessizliğe büründü...

ilaç al mutlaka yoksa inana iyi olmak çok zor ben hala hastayım ilaçta içiyorum birde...
maşallah ne akıllı oğlun var bakmış kardeşine... Ardamda böyle akıllı uslu olsun inşallah...

Baharcım biraz iyiyiz sağol. Sen neler yapıyosun :)
İyi olmanıza sevindim canımBende iyiyim ne olsun bildiğin gibi:)

Kaderim geçmiş olsun dikkat et kendine, kış çayı hazır karışık bitki çayı var ondan içsene faydası olur.Allah şifa versin.Bu arada yarın okullar varmış haberlerde söyledi haberin olsun canım

günaydın kızlar... Ayy sabah nasıldı yerler cam gibi (

hadi herkes topiğe dönsün...

Biz dün akşam yine hastanedeydik kızım 15 gündür falan karnım ağrıyor diyordu. Birde makatı kaşınıyor :44:
kıl kurdundan şüpheleniyordum, akşamda karnım ağrıyor diye ağlayınca, kaka yaptırdım evde, aldım koşa koşa hastaneye gittim idrar tahlili istediler ama yapmadı zilli yıktı hastaneyi...
Cumarteside ultrason için gidicem, inşallah evde çiş yaptırabilirimde çişide götürürüm hemen... Ayy ne zor yaa şu çocuklar bir saat yalvarttı beni, yapmadı çişini. Kakada bir şey çıkmadı. Doktor, kıl kurdu tahlilde çıkmaz kendiniz gözlemliceksiniz dedi. O nasıl olcaksa, bizim kız klozete yapıyor kakayı.
Akşam Doruka gittim ilk defa, kontrolden ücret alıyorlar mı? Kaderim sen bilirsin.

nasıl çıkmaz ki tahlilde şaşırdım..ama karın ağrısını bence kurda yorma havalar soğuk midesini üşütmüştür,
umarım kötü bişey çıkmaz..

canım kontrolden para alınmıyor,muayne ücretinden 15güne kadar ücret alınmıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…