depremi hissettim aynen bende:18::18::18:amma sallandı ama merkez üstü neresiymişki çok hissedildi dee:44:
ege denizi 6.2 diye geçtiler ama çok yerde hissedilmiş
bende ilk defa bu kadar net anladım koltuk geri kaydıkızlar deprem olmuş hee ben hiç anlamadım... Aneyyy Allahım kar kış ne yaparız ne ederiz Yapma yarabbim...
aminnn...
geçmiş olsun kızlar hepimize
depremi çok hissettim
berra uyuyordu allahtan
dizlerimin bağı çözüldü
can korkusu ne kötü
rabbim kimseye acı çektirme allahım
kızlar yarın da okullar tatilmiş haberiniz var mı
karamuk şirketin sgk sını sen mi yapıyorsun?
kızlar günaydın tüh be o kadar dua ettim yollar kapansın işe gelemeyelim diye ama tutmamış duam malasef :):)9.
yok canım ben yapmıyorum dışarda mali müşavirimiz var o yapıyor uğraşmıyorum ben öyle şeylerle çok şükür ay valla iyikide uğraşmıyorum bi onlar eksik kalsın
bende ilk defa bu kadar net anladım koltuk geri kaydıvitrinin camınınn biri açıldı
ayy dedim 8.8 de olsa yerimden kalkıp aşağılara inemem naparız bu soğuklarda
bidaha gerçekleşmez inşallah çok korktuk
aminnn...
evet canım tatilmiş
Bizim gm de dün sabah diyorki yağsın yağsın çok yağsın berekettir... Bende dedim çok ta dua etmeyelim iyi böyle. Eee buraya geldik ya artık yağabilir diyo :) sen varmıydın? bir sene çok kar yağdı, burada kaldık yollar kapandı eve gidemedik diyo
bağlasalar durmam dedim.:2::2:
Ayy iyi ne güzel... Burda ben yapıyorum... bizimde mali müşavirimiz var ama böyle işlerle uğraşmıyor :)
Evet canım sonradan geldi aklıma tahmin ettimbaharcım kar tatili
Canım burayada bayağı yagdı dün sabah okadar yoktuda bugün baya varbizde seni seviyoruz ulennnnnnnnnnn
halı nekii hakseverim,,canım tv.den bahsetmişmiydim120 ekran LG televeizyonumu kırmıştı arda bir oyuncakla
hatta sevcana gösterdim ardanın odasında yer kaplıyor ne yapim atmaya kıyamıyoz yaptırmayada 800 lira istediler eşimde ertesi günü aynısından almıştı
ya benim oğlan böyle bişey işteama ara ara duruluyor ara ara açıyoruz kabak çiçeği gibi:18:
bugün okullar tatil talha uyuyor yoksa normalde bu saatlerde yollarda olmam lazımdı..
heryer bembeyazzzz karı çok seviyorummm kardan adam yapasım var vallaha
bahar mudanyada nasıl kar yok ya, ama gelir orayada inşallah..
haklısın valla bizim buralar rampa Allah kolaylık versin arabalar zincirsiz çıkması inmesi mümkün değil zaten canımbenim kocikimde mudanyada çalışıyo o bayır cok fena oluyo dedim arabayla gitme metroya kada arabayla giderim otobüsle git dedim tamam dedi bakam abtı arayamıyomda telini evde unutmuş merak ettim vallayaa telefonsuz nabar bugün bilmem
O kadarda pis değilmiş canım yaayy bunlar beni çok mutlu etti demekki oğlum iyi yönde ilerliyor
bir öğretmenin ağzından duıymak ne güzel
öpecem şimdi oğlumu odaya girinceee
birde burayada koyayım evimin en pis halini ve halımın görselliğiniEki Görüntüle 598675
kalbi olanlar bakmasın
hangimiz daha pis topiğine bayıldım,oraya resim atıyorum gerçi hepimiz birbirimziden dağınığız:))
ama ben pis değilim oğlum dağıttığı için pis görünüyorum
bu arada oğlum evde bugün ve arkadaşlarıyla oyun oynayacak faceden neyim,
hadi anne bütün gün açıyorsun zaten diyoryokk annem nerde evdeki işlerden fırsatmı oluyor dedim
hee he tabi tabi diyoryeme beni der gibi baktı suratıma
o yüzden ben kaçar
Canım Allah nasip etmişki vermiş öyle deme bence.Hiç olmamasından iyidir.Demekki hayırlısı buymuş.Sağlık olsun gelen çocuk rızkıyla gelir derler.Allah hayırlı etsin inşallahkızlar günaydın 2 gündür yazamadım .nasılsınız.?
doktordan geliyorum şimdi günlerim geçti tam 2 hafta test yaptırmaya gittim çok moralim bozuk hemşire eğer gebelik varsa 6 haftalık dior korkuyorum şuan için düşünmyorum çok üzülürüm gebeysem allah arattırmasın ama bazı sebeplerden istemyorum.dua edin neolur
A.s evet aynen mudanyada dün bukadar yoktu ama fırtınası kötüydü bugünde hem fırtına hem kar Allah yardım etsin sokakda kalan muhtaç insanlaraselaaammmm Bursalı Güzel Karular
Nasılsınız bakeeemmmm
karlı karlı her yer bembeyaz ne güzel dimiiiii
A.s canım Allah kolaylık evrsin nasıl oldunuz iyileşmişsinizdir umarımselam kızlar... :) nasılsınız...
Benim işlerim çok yoğun. Karamukcum merak etmiş...
Sürgünsevdam hakkınızda hayırlısı olsun... Keşke korunsaydın canım yaa...
Olursada hiç üzülme. Sanırım sgk nız yok ama artık devlet hastanelerinde analıktan dolayı ücretsiz yararlanıyorsun. Bir kez doktorun muaynannesine gitmeden şevket yılmazın oradaki kadın doğumda çok çok güzel şartlarda doğum yapan tanıdıklarım var. Bebek doğunca zaten devlet yine bakıyor...
Kırmızıçilek sen nerelerdesin bakiiimmm... :)
Haksever merak ettim bütün kreşler falanda kar tatili yapıyor mu? Yani neticede kreşlere giden çocuklar çalışan anaların evlatları :) analara tatil yok nasıl olacak bu iş :)
Aminn canım inşallah teşekkür ederizhemde nasıl bişey canım evlat sevgisi bambaşka yani anlatılmaz yaşanırallahım işallah baharla haksevere de 2013 yılı uğurlu getirisn onlarda bu sene bebişlerini alsınlar kucaklarına tez vakitte işallahhhhhhhhhhhh
canım kilona gelince boşver daha iyi işte hamilelikten sonra toptan zayıflarsın şimdi vereceksin hamileyken yine alacaksın kaç kilosun ki şimdi sen
Çok teşekkürler bizi düşündüğün için.Allah senin evladınada sağlıklı mutlu bir hayat versinbaharcım haksevercim bu size gelsin kızlar rabbim işallah tez zamanda kavuşturusn meleklrinize
Eki Görüntüle 598787
Evet öyleymiş.Allah beterinden korusun:18:kızlar deprem olmuş hee ben hiç anlamadım... Aneyyy Allahım kar kış ne yaparız ne ederiz Yapma yarabbim...
Geçmiş olsun canım demek oradada hissedildi dün biz otobüsdeydik ondan farketmedik demekki
geçmiş olsun kızlar hepimize
depremi çok hissettim
berra uyuyordu allahtan
dizlerimin bağı çözüldü
can korkusu ne kötü
rabbim kimseye acı çektirme allahım
Aminnnay evet olmuş ya 6.2 olmuş bizde duymadık ama eşim aradı onlar duymuş allahım korusun ya bu karda kışta
Günaydın canım evet burada hem fırtına hem kargünaydın kızlar... Bu günde kar yapışı baya bir etkilli
ay aman allah korusun kız o kadar da değil yani yollar kapancak eve gidemicez düşünemiyorum tabi bunlar işin şakası herşey kararında güzel bizler sıcacık işyerlerimizde evlerimizde oturuyoruz bir de başında çatısı olmayanları evi olupta yakacak odunu kömürü olmayanları sokaklarda olanları düşünmek lazım böyle havalarda hep aklıma gelir allah yardımcıları olsun
ee anacım sizin muhasebeci ne iş yapıyo vergileri falan yapıyormu bari stopaj kdv vs. gibi
Kdvleride biz yapıyoruz. Sadece denetliyorlar kendileri...
ohhh ne rahat mış kız sizin muhasebecinin işi bütün işi yıkmış size valla ben hiç karışmam öyle şeylere onları da ben yaptıktan sonra onlar ne iş yapacak oo bizimkiler iyimiş valla herşeyimizi yapıyolar mesela tic odasından olsun çalışma müdürlüğünden olsun evrak falan alıncak olsun hep onlar alır yaparlar
Öyle işte canım :)
sizinde dışardamı tutuluyor yoksa firma bünyesin demi?
nabersiniz hanımlar,,
herkezi bir kasvet çökmüş,kimseler yok..
ben bu gün yattım kalktım yattım kalktımçok halsizim ya ayağa kalkamıyorum
allahtan talha vardı bugünde baktı oğluma bende uydum uyandım hep yatakyayım..
yemek neyimde yapmadım alacam hazır bişeyler..off sinizütte var bende boğazlarımda kötü
neyse bununla atlatrım inşallah..
haksevercim okullar tatilmi yarın?? daha açıklanmamış baktım ama
ayy yarında tatil olsun ya biraz daha kendime gelirim
İyi olmanıza sevindim canımBaharcım biraz iyiyiz sağol. Sen neler yapıyosun :)
nabersiniz hanımlar,,
herkezi bir kasvet çökmüş,kimseler yok..
ben bu gün yattım kalktım yattım kalktımçok halsizim ya ayağa kalkamıyorum
allahtan talha vardı bugünde baktı oğluma bende uydum uyandım hep yatakyayım..
yemek neyimde yapmadım alacam hazır bişeyler..off sinizütte var bende boğazlarımda kötü
neyse bununla atlatrım inşallah..
haksevercim okullar tatilmi yarın?? daha açıklanmamış baktım ama
ayy yarında tatil olsun ya biraz daha kendime gelirim
nasıl çıkmaz ki tahlilde şaşırdım..ama karın ağrısını bence kurda yorma havalar soğuk midesini üşütmüştür,günaydın kızlar... Ayy sabah nasıldı yerler cam gibi(
hadi herkes topiğe dönsün...
Biz dün akşam yine hastanedeydik kızım 15 gündür falan karnım ağrıyor diyordu. Birde makatı kaşınıyor :44:
kıl kurdundan şüpheleniyordum, akşamda karnım ağrıyor diye ağlayınca, kaka yaptırdım evde, aldım koşa koşa hastaneye gittim idrar tahlili istediler ama yapmadı zilli yıktı hastaneyi...
Cumarteside ultrason için gidicem, inşallah evde çiş yaptırabilirimde çişide götürürüm hemen... Ayy ne zor yaa şu çocuklar bir saat yalvarttı beni, yapmadı çişini. Kakada bir şey çıkmadı. Doktor, kıl kurdu tahlilde çıkmaz kendiniz gözlemliceksiniz dedi. O nasıl olcaksa, bizim kız klozete yapıyor kakayı.
Akşam Doruka gittim ilk defa, kontrolden ücret alıyorlar mı? Kaderim sen bilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?