- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
lokma döktür anacım lokmavalla bizim de burda inşaat yapılırken bir firma vardı çok sorunlu dedim şu firmadan kurtulayım şeker dağıtacam valla firma ile hesabı kapattığım gün dağıttım sen de öyle yap
sağol canım.
akşam eşime sordum
oda aynısını söyledi.
anneme ilettim
inşallah olur canım. Annen tellemiş mi camları nasıl çizmişki :)
ne kadar yoğunsun güzelim.
maşallah sana
yok kız hamarat değilim aslında
arada işte oluyor
gerçekten sağlık olduktan sonra ne borçlar ödenir ya.
rabbim sağlıkla sınamasın bizleri yeterki
bir kutlama yaparsınız artık :)
günaydın kızlar
biz bu ay faturalara çalıştık desem az gelir
doğalgaz 357+200=557 tl
elektrik şantiye elektriğiymiş
ne gelir bilinmez
suyu şirket ödemiş allahtan o yok
dayanamayıp konu açtım. kızlar :))) ayy kalpten gitmessem iyi bu günlerde :)))))
arkadaşlar konuşamadık bağırşmaktan bakalım mail döşenmeyi düşünüyorum.
yazmak iyi fikir
ben eşimle konuşamadığımız fazlaca tartışmaya giden ve beni anlamayan
sorunlarımızda hala yazarım
oda sinir olur bu huyuma :)
eşime mail yazmıcam canım şu arkadaşım varya yurt dışındaki. :)
yok kız ben eşine demedim zaten
yazışmanın daha faydalı olduğundan bahsettim
insan konuşurken kimi zaman hele ki sinirliyse
söylemek istediklerini atlıyor
yazarsan iyi edersin diye
örnekleriyle anlatmıştım
yanlış anlamışsın beni...
semiha bildiğin iyi halı yıkama firması var mı?
ben bu seneki halılarımı hereke halıya verdim ilk defa
çokta memnun kaldım
2 ay oldu hala mis gibi kokuyorlar
ve halılarımda olan daha önce verdiğim firmaların
çıkaramadığı bütün lekeler çıkmış
tüh yaa sen çıkınca bende netten buldum bir yer tesadüf bizim mahalledeymiş. gül halı yıkama inşallah çıkartırlar.
3 tlymiş hereke ne kadardı.
şu an bilemiyorum
ben verdiğimde kampanyadaymış
3,5 tlydi
acele etmesemiydim.aradım da bu akşam gelecekler.
çay lekeleri var çıkartırlar inşallah. ne yaptıysam çıkmadı. mecburen vericem artık.
benimkindede çay ve parmak boya lekeleri
vardı 2 sene öncesine ait
daha öncekiler çıkaramamıştı
ama bunda çok şükür çıktı
denemeden bilemezsin ki
belki çıkarırlar
denersin memnun kalmazsan
bi daha vermezsin
verirkende tekrar söyle
çay lekelerinin olduğunu
biraz daha dikkatli
olabilirler
Hadi sağlıcakla. Hayırlı işler..
Bu arada Geçen gün sizin evin ordan geçtim acaba dedim hakseveri arasammı kapının önünde görsem iki dakka. Sonrada kocasıda evdedir bide kim bu der diye vazgeçtim.bizi bile korkutmuş kız kocan...
slm kızlar yorucu ve yogun bigünü daha bitirdim şükür
bugün bişey oldu kızalr..fakülteden aradılar.. bana ulaşammamışlar okulda o gürültüde nasıl duyucam telefon yasakya zaten sessizde saklıyorum liseli cocuklar gbneyse eşimi aramılşlar hani rapor için çağırcaktılarya çardılar hemen gelin diye eşim işini halletmiş bende izin aldım gittik raporumu aldım tüp bebek için gün verdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bu ay 21 gün dogum kontrol hapı kullanıcam 21 gün sonra 7 gün ara sonra 21 gün gene kullanıcam 4martta doktora gidicem ilaçlara başlıcaz ve yumurtaları büyütücez toplucaz minnoş yapıcaz içime koyucaz allahın izniyle inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh anne olucam mart kızlar mart benim için mucizeme yaklaşıcam bi ay olucak inşallah o mucize benim olsun çok ihtiyacım ar meleğime artık dayanamıyorum boşluğuna yokluğuna rabbim biliyo susuyorum içime akıtıyorum gözyaşlarımı ne zormuş rabbim diyorum ama kötülerini düşünüp hamdediyorum hayırlı saglıklı evlat versin herşeyin en güzelini bilen rabbim yuvamızı şenlendirsin dualarınızı bekliyorum sizi çok seviyorum derdimin sevincimin ortaklarısınız canımsınızzzzzzzzzzzzzzzz
slm kızlar yorucu ve yogun bigünü daha bitirdim şükür
bugün bişey oldu kızalr..fakülteden aradılar.. bana ulaşammamışlar okulda o gürültüde nasıl duyucam telefon yasakya zaten sessizde saklıyorum liseli cocuklar gbneyse eşimi aramılşlar hani rapor için çağırcaktılarya çardılar hemen gelin diye eşim işini halletmiş bende izin aldım gittik raporumu aldım tüp bebek için gün verdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bu ay 21 gün dogum kontrol hapı kullanıcam 21 gün sonra 7 gün ara sonra 21 gün gene kullanıcam 4martta doktora gidicem ilaçlara başlıcaz ve yumurtaları büyütücez toplucaz minnoş yapıcaz içime koyucaz allahın izniyle inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh anne olucam mart kızlar mart benim için mucizeme yaklaşıcam bi ay olucak inşallah o mucize benim olsun çok ihtiyacım ar meleğime artık dayanamıyorum boşluğuna yokluğuna rabbim biliyo susuyorum içime akıtıyorum gözyaşlarımı ne zormuş rabbim diyorum ama kötülerini düşünüp hamdediyorum hayırlı saglıklı evlat versin herşeyin en güzelini bilen rabbim yuvamızı şenlendirsin dualarınızı bekliyorum sizi çok seviyorum derdimin sevincimin ortaklarısınız canımsınızzzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?