kızlar mart başı gb başlıcaz ya tüp bebek için ilaçlara martın son haftası felan koysa bebeği tutunursa meleğimbenim olursaa aralık sonu ocak başı gb dogar dimi hemen hayalllere kapıldım gene içim çok fena oldu allahım son umudumu son tutunduğum dalı almasın elimden
eğer olmazsa ben gidicem kızlar eşime bunu yapamıcambaba olsun istiyorum benim yüzümden offf temizlik yapıyodum nerden çıktı şimdi bu halim aklımdan hiç çıkmıyo rüyama geldi gene zeynebim
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)
semiha
vallah ozaman anamdaydım:))
benim üzerimden girenler olmuş:)
kaderim gelmiş hoşgelmiş:):):)[/QUOTE
efemmmkaderim
hahhaaaayy yok kız ben ona koyarım o bana koyamazzzzzzzkaderim nerdesin.... Aaaaa ama şüpheleniyorum bak. Kocan kotamı koydu kız. KK yasak diye.ahh ben bu türkçeyii
çok zordur tabi ama bence eşin konuşsun sert bir şekilde,ayyy kızlar sinir oldum yemein ederim çatlıcam şimdi.
biz kaynımdan borç almıştık geçen yıl nisan da. 5000 tl.
bir yıl içinde ödücez diye. 2000 tl borcumuz kaldı. Canımı yedi vallahi. Ödücekmisiniz ödücekmisiniz....
Eşimde şimdi diyoki faturaları yatırma onun parasını kardeşime yolla. açtım ağzımı bende,
ne bu ya neredeyse icra gönderecek 1 yıl içinde ödücez dedik ama olmuyo ödenmiyo neler çekiyoruz birsürü borcumuz var.
İnsan bu kadar düşüncesiz olur mu? artık tiksindim kendisinden eşimede söyledim bunu.
bir yılda nisanda dolacak, nereden bulucam 2000 tl yibir kuruş para kalmıyor maaşlardan.
Ödeyin düğüne kadar diyormuş mayısta düğünü... eşime bu akşam tekrardan ek iş yapmasını söylücem madem öyle gitsin çalışsın.
Kaynım nişanında 15000 tl harcadı, kız tarafı bir şey almadığı halde kendisi dizdi durdu bilezikleri, şimdide 4000 tll borç aldım arkadaştan ver parayı diyormuş bizdeki 2000 tlye mi güvendi anlamadım ki. Nişanda da sürekli kredi kartını uzattı gelenlere 5000 tl borcu var bir zahmet ödeyin diye. Görgüsüz...
sizin halinizden anlamıyor..
kaynım biz evlenirken çalıştığı halde düğünümüzde bir şey takmadı. Yani daha doğrusu kaynanamın bana takacağı 5 bileziğin bir tanesini taktı.
evimizede hiç bir hediye almadı.
Ben onun düğününde durumum müsade etseydi takacaktım bilezik, ama şimdi küçük altın bile takamayacağım. Borç harç bulur istersem takarım ama bu kadar düşüncesiz bir insana yapmak istemiyorum, napayım akıl verin. Ya hiç bir şey takmıcaz yada kv deme verilen altınlardan istetcem eşime onu taksın diye.
iyice şiştim! oynatmaya az kaldı doktorum nerde....
sen girme bence eşin iyi sen kötü olursun,üzme kendini kıyamam
evet kendimi attım burdanngünaydın canlarım benimçok özledim sizi valla yaa off hiç vaktim yok yılsonu gösterisi bulmaya çalışıyorum malum 10sınıfa bulucam yarı dönem bülten hazırlamam lazım ingilizce dersine başladım onla ilgili şeyler bulmaya çalışıyorum eşim bile hayret ediyo sennnnnnnnnnnnnnnnnnnn pcye oturuyosun ve kk yı açamıyosun diye bu akşamda toplantı var hafta sonuda ablamalr gelcek bana onlar gelmezse kayınvaldemler gelcekmiş haber yollamış kayınvaldem allahım yarabbim yaaawwwwwwww halil sezaiye bağlıcam az kaldııııııııııı
ebrusen...........canım inşallah bi sorun çıkmaz keşke yaptırmasaydın bu testi ama yaptırmışsın artık ahmet beye güveniyorum inşallah sorun cıkmaz rabbim korusun meleğini ve seni ama sıkma canını kendini rahatlat telkinde bulun ne olursa olsun bu dünyaya sefaya gelmedik canım çok zor biliyorum ama unutma imtihan dünyası meleğini saglıkla kucana al dualarım seninle
sevcanım......o yurtdışındaki arkadaşının saçını başını yolasım geldi safmıdır nedir beyinleri uyuşuyo herelde yurt dışında desteklicek başka kadınmı bulammaış .....ları bulmuşneyse susuyorum...
bu arada kaynından aldınız borcuda nab ne ed öde şeref...ya madem isticektinde ne diye verdin görgüsüz ama dediğin gb vermeyincede bişi deyincede veririken iyi isterken kötü derler kayınvaldenede sinir oluyorum bi onu dogurmuş sanki o gelin gelsinde kayınvaldenide kaynınıda hizaya ceksinhoş sen çekemediysen kimse çekemezde
özledim kısss
kaderim....kuzum sen dışarda mı kaldın kıyamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
semiha.....hamaratlığın tuttmuşş böle şeylerin tutunca hızını alamayıp banada gel şekerim beklerim:44:
karamuk.....
bebek............ kuzum paşam nabıyo iyimisiniz
baharım...........özledim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hepinizi cok özledim hastalarada şifa diliyorum yete gali yahuuu hasta oldunuz yaz havası var 2 gündürkombiyi sıfıra aldım hatta şimdi plotta yansın bu akşam toplantım var zaten kaçta gelirim bilmem boşu boşuna yanıyo koca günn
bu ay 200tl geldi zaten dogalgazşoktayım hemde 3 haftası 2 petek yaktık 1 hafta 3 petek yaktık şaka gb bu ay ne gelir allah bilir:18::18:
elektirikte geldi 58sanki şantiye işletiyoruz buzdolabı geldiğinden beri böle ya o mu yakıyo acaba:44:ama herkeze cok geliyomuş zam geldi diyolar bilmem artık
demirtaş halı yıkama benim sürekli verdiğim yer..semiha bildiğin iyi halı yıkama firması var mı?
slm kızlar yorucu ve yogun bigünü daha bitirdim şükür
bugün bişey oldu kızalr..fakülteden aradılar.. bana ulaşammamışlar okulda o gürültüde nasıl duyucam telefon yasakya zaten sessizde saklıyorum liseli cocuklar gbneyse eşimi aramılşlar hani rapor için çağırcaktılarya çardılar hemen gelin diye eşim işini halletmiş bende izin aldım gittik raporumu aldım tüp bebek için gün verdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bu ay 21 gün dogum kontrol hapı kullanıcam 21 gün sonra 7 gün ara sonra 21 gün gene kullanıcam 4martta doktora gidicem ilaçlara başlıcaz ve yumurtaları büyütücez toplucaz minnoş yapıcaz içime koyucaz allahın izniyle inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh anne olucam mart kızlar mart benim için mucizeme yaklaşıcam bi ay olucak inşallah o mucize benim olsun çok ihtiyacım ar meleğime artık dayanamıyorum boşluğuna yokluğuna rabbim biliyo susuyorum içime akıtıyorum gözyaşlarımı ne zormuş rabbim diyorum ama kötülerini düşünüp hamdediyorum hayırlı saglıklı evlat versin herşeyin en güzelini bilen rabbim yuvamızı şenlendirsin dualarınızı bekliyorum sizi çok seviyorum derdimin sevincimin ortaklarısınız canımsınızzzzzzzzzzzzzzzz
inşallah inşalllaaahhhhhhhhhh canım..
sizlerde tadın evlat sevgisini paha biçilemez..
iateyen herkez tatsın bu duyguyu inşallahhhhhhh..........
bugün bişey oldu kızalr..fakülteden aradılar.. bana ulaşammamışlar okulda o gürültüde nasıl duyucam telefon yasakya zaten sessizde saklıyorum liseli cocuklar gbneyse eşimi aramılşlar hani rapor için çağırcaktılarya çardılar hemen gelin diye eşim işini halletmiş bende izin aldım gittik raporumu aldım tüp bebek için gün verdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bu ay 21 gün dogum kontrol hapı kullanıcam 21 gün sonra 7 gün ara sonra 21 gün gene kullanıcam 4martta doktora gidicem ilaçlara başlıcaz ve yumurtaları büyütücez toplucaz minnoş yapıcaz içime koyucaz allahın izniyle inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh anne olucam mart kızlar mart benim için mucizeme yaklaşıcam bi ay olucak inşallah o mucize benim olsun çok ihtiyacım ar meleğime artık dayanamıyorum boşluğuna yokluğuna rabbim biliyo susuyorum içime akıtıyorum gözyaşlarımı ne zormuş rabbim diyorum ama kötülerini düşünüp hamdediyorum hayırlı saglıklı evlat versin herşeyin en güzelini bilen rabbim yuvamızı şenlendirsin dualarınızı bekliyorum sizi çok seviyorum derdimin sevincimin ortaklarısınız canımsınızzzzzzzzzzzzzzzz
kızlar mart başı gb başlıcaz ya tüp bebek için ilaçlara martın son haftası felan koysa bebeği tutunursa meleğimbenim olursaa aralık sonu ocak başı gb dogar dimi hemen hayalllere kapıldım gene içim çok fena oldu allahım son umudumu son tutunduğum dalı almasın elimden
eğer olmazsa ben gidicem kızlar eşime bunu yapamıcambaba olsun istiyorum benim yüzümden offf temizlik yapıyodum nerden çıktı şimdi bu halim aklımdan hiç çıkmıyo rüyama geldi gene zeynebim
inanamıyorum burdamıyımm yoksa bu bir rüyamı yoksa geldimmi
yanlız ben ne b.. yedim bilmiyorum şifremi değiştirdim ve buraya giremedim..
sevcancım sayesinde kopyala yapıştır yaptım ve geldim..
sevcancım bitanesinn..
evime 2 saat önce geldim,,abim yurt dışında babam istbuldaydı.
annemin doktorluk işi vardı yeğenlerimin okula getirip götürmek lazımdı bizde annemlerde kaldık,
bu zaman zarfında çokkkkkk gezdik ammmaaaaa aklım sizdeydi hemencik girip geçmişi okuyacağım..
canım ya nekadar içten yazmışın duygularını birşeyin olacağına inanırsan olur ,olumsuz düşünceleri bu süreç tamamlanana kadar at kafandan, ağzından çıkıcak her olumlu cümle dua hükmüne geçer oyüzden olmassa fikrini çıkar aklından ,stres yapmaman çok önemli tüp bebek tedavisinde tanımadığın birinin ettiği dua daha çabuk kabul olurmuş hep dualarımda olucaksın 2014 yılına kucağında bebişinle giriceksin inş.
buzamana kadar olmayışınada üzülme sakın her şerde bir hayır gizlidir sen maneviyatı yüksek birisin tanıdığım kadarıyla ,dua var ,stres yok ,bunu amaç edin kendine, tefriciye duası var 4444 defa bu girdiğin süreçte onu okursan itikat ederek ,allahın izniyle beklediğin tarihte dileğine kavuşucaksın buna inan ..unutma herkesin imtihanı farklıdır seninkide 5 yıl bebek beklemenmiş ama şükrettiğin sürece imtihanın mutlu sonla sonuçlancak
olmassa gidicem gibi talihsiz bir cümleyide kurmamış ol isyana girer anahtar kelime isyan değil şükür olucak her anında
umarım düşünceleine yön vermekte azda olsa katkım olur
ay inanmıyorum canım çok çok mutlu oldum. Allahım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Sonrada analı babalı büyütsün inşallah.....
Nereye gidecen? Allah seni napmasın gidecek yerin mi? var.... Allahım inşallah bu olsun ama olmadı yine deniceksiniz. Pes etmek en kolayı zaten. Dur!!!!
)
nice yıllara canım eşinle beraber..slm kızlar bugün doğum günüm 24 oldumseneler ne çabuk geçiyo
eşim dün çiçeklerle geldi süpriz yapcakmış eve saklayıp ama ben açınca kapıyı bigün önce kutlamış olduhediyesi zaten almıştı manto almıştı dün geceden beri saat başı çiçeği uzatıp iyi doğdun yapıyo saat başı kutluyo sabahta kalktı hemen pc açtı nabıyon dedim sen yat kalkma dedi müzik açtı geldi öptü kaldırdı dans ettik bu sefer karar vermiş anlaşılan romantik takılıyo maşallahhhhhhh diyimde nazar değmesin
ay inanmıyorum canım çok çok mutlu oldum. Allahım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Sonrada analı babalı büyütsün inşallah.....
Nereye gidecen? Allah seni napmasın gidecek yerin mi? var.... Allahım inşallah bu olsun ama olmadı yine deniceksiniz. Pes etmek en kolayı zaten. Dur!!!!
Hoş geldiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn... Özledik yahu.....
Geçmiş olsun annenin nesi var önemli bir şey yoktur inşallah...
Rica ederim canım benim.
Bir nefes al rahatla ferahla görüşelim gel bana özledim. :)
slm kızlar bugün doğum günüm 24 oldumseneler ne çabuk geçiyo
eşim dün çiçeklerle geldi süpriz yapcakmış eve saklayıp ama ben açınca kapıyı bigün önce kutlamış olduhediyesi zaten almıştı manto almıştı dün geceden beri saat başı çiçeği uzatıp iyi doğdun yapıyo saat başı kutluyo sabahta kalktı hemen pc açtı nabıyon dedim sen yat kalkma dedi müzik açtı geldi öptü kaldırdı dans ettik bu sefer karar vermiş anlaşılan romantik takılıyo maşallahhhhhhh diyimde nazar değmesin
iyi akşamlar,dün akşamdan beri büyük kızımın ara ara karnı ağrıyo
her şeye kafayı takıyorum neden ağrıyo karnı acaba
bugün ağrısı fazla değil diye dr a götürmedik
bakalım gece nasıl olacak,devam ederse yarın götürcem doktora
çok saol canım ne bilim sevincimin yanında hemen hüzün kaplıyo içimi sevinemiyorumki ya olmazsa olurda düşerse diye elimde değil yani kucama alana kadar inanamam zaten ama haklısın dua dua dua müminin anahtarıymış inşallahdualarınızla dualamızla olcak bazen geliyolar bana iştee yanımda oldugunuz için çok şanslıyım
gidecek yerin mi var? o kadar haklısınki bu sözünde
allah analı babalı büyütsün müayyyyy bana bu cümle kurulcak mıydı çok şeyy oldum sevindirik oldum
nice yıllara canım eşinle beraber..
hoş bulduk canımm..
canım nörolojiye gittik önemli bişey değil çok şükür..
oyy ne güzel olur,canım sende gel sıraya falan bakma çık gel..
hafta sonları seni görmekte ayrı güzell:))
inanamıyorum burdamıyımm yoksa bu bir rüyamı yoksa geldimmi
yanlız ben ne b.. yedim bilmiyorum şifremi değiştirdim ve buraya giremedim..
sevcancım sayesinde kopyala yapıştır yaptım ve geldim..
sevcancım bitanesinn..
evime 2 saat önce geldim,,abim yurt dışında babam istbuldaydı.
annemin doktorluk işi vardı yeğenlerimin okula getirip götürmek lazımdı bizde annemlerde kaldık,
bu zaman zarfında çokkkkkk gezdik ammmaaaaa aklım sizdeydi hemencik girip geçmişi okuyacağım..
günaydın kızlar :) herkese. İyi bir pazartesi dilerim.
size söylemeyi unuttum.
kızlar ben çarşamba günü ayşe falcıdayım randevumu aldım:)))
ya çok gitmek istiyorum sanki biri beni oraya gitmem için zorluyor:)
dayanamadım artık cumartesi aldım randevumu
bakalım nleer söyleyecek gelişmeleri yazıcamm sizlere:))
yuhh diyorsunuz belki ama napim ya bir gideyimde kurtulayım:)
baharın sonuç ne oldu ya bak onu merak ettim, geçmişte vardı belki ama ben okadar hızlı okudumki.
kaçırmış olabilirim..
Slm kızlar bugun hava cok guzel güneşli tam gezme havası ama malesef işteyimBen bursa bulusmasını nasıl kacırdım ya hepınızle tanısmak ısterdım neyse artık bı daha ki bulusmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?