Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
kızlar mart başı gb başlıcaz ya tüp bebek için ilaçlara martın son haftası felan koysa bebeği tutunursa meleğimbenim olursaa aralık sonu ocak başı gb dogar dimi hemen hayalllere kapıldım gene içim çok fena oldu allahım son umudumu son tutunduğum dalı almasın elimden

eğer olmazsa ben gidicem kızlar eşime bunu yapamıcambaba olsun istiyorum benim yüzümdenofff temizlik yapıyodum nerden çıktı şimdi bu halim aklımdan hiç çıkmıyo rüyama geldi gene zeynebim

canım ya nekadar içten yazmışın duygularını birşeyin olacağına inanırsan olur ,olumsuz düşünceleri bu süreç tamamlanana kadar at kafandan, ağzından çıkıcak her olumlu cümle dua hükmüne geçer oyüzden olmassa fikrini çıkar aklından ,stres yapmaman çok önemli tüp bebek tedavisinde tanımadığın birinin ettiği dua daha çabuk kabul olurmuş hep dualarımda olucaksın 2014 yılına kucağında bebişinle giriceksin inş.

buzamana kadar olmayışınada üzülme sakın her şerde bir hayır gizlidir sen maneviyatı yüksek birisin tanıdığım kadarıyla ,dua var ,stres yok ,bunu amaç edin kendine, tefriciye duası var 4444 defa bu girdiğin süreçte onu okursan itikat ederek ,allahın izniyle beklediğin tarihte dileğine kavuşucaksın buna inan ..unutma herkesin imtihanı farklıdır seninkide 5 yıl bebek beklemenmiş ama şükrettiğin sürece imtihanın mutlu sonla sonuçlancak

olmassa gidicem gibi talihsiz bir cümleyide kurmamış ol isyana girer anahtar kelime isyan değil şükür olucak her anında
umarım düşünceleine yön vermekte azda olsa katkım olur

inanamıyorum burdamıyımm yoksa bu bir rüyamı yoksa geldimmi
yanlız ben ne b.. yedim bilmiyorum şifremi değiştirdim ve buraya giremedim..
sevcancım sayesinde kopyala yapıştır yaptım ve geldim..
sevcancım bitanesinn..
evime 2 saat önce geldim,,abim yurt dışında babam istbuldaydı.
annemin doktorluk işi vardı yeğenlerimin okula getirip götürmek lazımdı bizde annemlerde kaldık,
bu zaman zarfında çokkkkkk gezdik ammmaaaaa aklım sizdeydi hemencik girip geçmişi okuyacağım..

Son düzenleme:

ay inanmıyorum canım çok çok mutlu oldum. Allahım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Sonrada analı babalı büyütsün inşallah.....

Nereye gidecen? Allah seni napmasın gidecek yerin mi? var.... Allahım inşallah bu olsun ama olmadı yine deniceksiniz. Pes etmek en kolayı zaten. Dur!!!!

Hoş geldiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn... Özledik yahu.....
Geçmiş olsun annenin nesi var önemli bir şey yoktur inşallah...
Rica ederim canım benim.
Bir nefes al rahatla ferahla görüşelim gel bana özledim. :)

çok saol canım ne bilim sevincimin yanında hemen hüzün kaplıyo içimi sevinemiyorumki ya olmazsa olurda düşerse diye elimde değil yani kucama alana kadar inanamam zaten ama haklısın dua dua dua müminin anahtarıymış inşallah dualarınızla dualamızla olcak bazen geliyolar bana iştee yanımda oldugunuz için çok şanslıyım

gidecek yerin mi var? o kadar haklısınki bu sözünde

allah analı babalı büyütsün müayyyyy bana bu cümle kurulcak mıydı çok şeyy oldum sevindirik oldum

slm kızlar bugün doğum günüm 24 oldumseneler ne çabuk geçiyo
eşim dün çiçeklerle geldi süpriz yapcakmış eve saklayıp ama ben açınca kapıyı bigün önce kutlamış oldu hediyesi zaten almıştı manto almıştı dün geceden beri saat başı çiçeği uzatıp iyi doğdun yapıyo saat başı kutluyo sabahta kalktı hemen pc açtı nabıyon dedim sen yat kalkma dedi müzik açtı geldi öptü kaldırdı dans ettik bu sefer karar vermiş anlaşılan romantik takılıyo maşallahhhhhhh diyimde nazar değmesin

nice yıllara canım eşinle beraber..

hoş bulduk canımm..
canım nörolojiye gittik önemli bişey değil çok şükür..
oyy ne güzel olur,canım sende gel sıraya falan bakma çık gel..
hafta sonları seni görmekte ayrı güzell:))

Doğum günün kutlu olsun,ne güzel eşinde romantik bir şekilde kutlamış.Allah bozmasın bir ömür sürsün mutluluğunuz

iyi akşamlar,dün akşamdan beri büyük kızımın ara ara karnı ağrıyo
her şeye kafayı takıyorum neden ağrıyo karnı acaba
bugün ağrısı fazla değil diye dr a götürmedik
bakalım gece nasıl olacak,devam ederse yarın götürcem doktora

saol canım geçmiş olsun kızına bu arada acil şifalar dilerim

analı babalı büyütebilmek.... kucağına aldığında bunu çok daha iyi anlayacaksın, Hep bu duayı söyleceksin. Allah o günleri size de gösterecek. Olumsuz düşünme artık. İyi düşün iyi olacak.

İyiki doğdun. Bir ömr boyu eşinle mutlu olmanı dilerim. Mutluluğunuz bebişinizle perçinlensin. Seneye olacak olan doğum gününü bebeğinin zırılıtısından kutlayama inşallah....

Aman iyi çok şükür.

kızı uyutunca, eşimde ne hikmetse çok uykum var deyip uyudu kulaklarıma inanamadım. Cumartesi ve eşimin uykusu var... :))) hemen kalktım pc yee... saat 2 ye kadar ama yatağa yatınca uykusunu almış adam açtı gözlerini faltaşı gibi...

Canım gelişim çağındaki çocuklarda sık rastlanan bir durummuş, tek karın ağrısı değil kol-bacak. Sen gerekli kontrolleri yaptır.

Benim ablamın oğlunu, bir yıl ablam doktora taşıdı, karnı ağrıyor diye. hatta o yıl okula bile gitmedi. Bir şey çıkmayınca tüm doktorlar aynı şeyi söyledi gelişim çağında çok normal. Ama çocuk kaprisli aile çocuğun her dediğini yapan olunca pes etmediler sürekli doktora gittiler. Endoskopi bile yapıldı 2 kere.

günaydın kızlarrr herkese iyi haftalarrrrrrrrrrrrrr

canım benim çok sevindim senin adına allahım bu yolda fazla eğlendirmesin tez zamanda meleğinei al kucağına işallah

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn sensin sessiz kaldı buralar vallahi

nice seneler canım bir ömür boyu hep böyle mutlu olun işalahhhhhhhhh allahım seneye mutluluk meyvenizle birlikte kutlamayı nasip etsin doğum gününü işallahhh

geçmiş olsun canım bizim oğlanda da arada sırada oluyor götürüyoruz dr a bişey çıkmıyor

günaydın kızlar :) herkese. İyi bir pazartesi dilerim.

günaydın tatlım sana da iyi pazartesiler

günaydınlar...
hava ne güzel bugün ya tam gezmelik:)
bugün gülbahçe günümüz var oraya gidicem ama önce temizlk ve banyo yapmam lazım ara ara bakabilirsem bakıcam..
öptüm siziii...

size söylemeyi unuttum.
kızlar ben çarşamba günü ayşe falcıdayım randevumu aldım:)))
ya çok gitmek istiyorum sanki biri beni oraya gitmem için zorluyor:)
dayanamadım artık cumartesi aldım randevumu
bakalım nleer söyleyecek gelişmeleri yazıcamm sizlere:))
yuhh diyorsunuz belki ama napim ya bir gideyimde kurtulayım:)

baharın sonuç ne oldu ya bak onu merak ettim, geçmişte vardı belki ama ben okadar hızlı okudumki.
kaçırmış olabilirim..

Slm kızlar bugun hava cok guzel güneşli tam gezme havası ama malesef işteyim Ben bursa bulusmasını nasıl kacırdım ya hepınızle tanısmak ısterdım neyse artık bı daha ki bulusmaya

şu bizim o taraflardaki falcıydı değilmi o hadi bakalım anlatırısn detayalrı gelince

Slm kızlar bugun hava cok guzel güneşli tam gezme havası ama malesef işteyim Ben bursa bulusmasını nasıl kacırdım ya hepınızle tanısmak ısterdım neyse artık bı daha ki bulusmaya

evet malasef hava çok güzel ama biz işteyiz kader işteeeeeeeeeee
bizde buluşmadık daha zaten bizi takip et buluşacağımız zaman gelirisn kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…