günaydınlar...
hava ne güzel bugün ya tam gezmelik:)
bugün gülbahçe günümüz var oraya gidicem ama önce temizlk ve banyo yapmam lazım ara ara bakabilirsem bakıcam..
öptüm siziii...
size söylemeyi unuttum.
kızlar ben çarşamba günü ayşe falcıdayım randevumu aldım:)))
ya çok gitmek istiyorum sanki biri beni oraya gitmem için zorluyor:)
dayanamadım artık cumartesi aldım randevumu
bakalım nleer söyleyecek gelişmeleri yazıcamm sizlere:))
yuhh diyorsunuz belki ama napim ya bir gideyimde kurtulayım:)
baharın sonuç ne oldu ya bak onu merak ettim, geçmişte vardı belki ama ben okadar hızlı okudumki.
kaçırmış olabilirim..
ooohhhhh vallla gez canım gez bizim içinde gez valla senden iyisi yok günden güne koşuyon şekerim benimde cumaretsi var günüm bana geleceklerr
kalabalıkmısınız, ne günü (aile,arkadaş). Benim günümde haftaya cumartesi. Aile günü. Abimler ablamlar annemler babamlar
evet canım sizin oradaki:)şu bizim o taraflardaki falcıydı değilmi o hadi bakalım anlatırısn detayalrı gelince
allah yardımcın olsun şimdiden güne gitmek güzelde, gelince geriliyor insan:))ooohhhhh vallla gez canım gez bizim içinde gez valla senden iyisi yok günden güne koşuyon şekerim benimde cumaretsi var günüm bana geleceklerr
bakalım ama çarşamba kandilmiş:)Aklına koymuştun :) yapacak bir şey yok merakını gider bakalım. Neler söyleyecek bende merak ettim :)
kalabalıkmısınız, ne günü (aile,arkadaş). Benim günümde haftaya cumartesi. Aile günü. Abimler ablamlar annemler babamlar
analı babalı büyütebilmek.... kucağına aldığında bunu çok daha iyi anlayacaksın, Hep bu duayı söyleceksin. Allah o günleri size de gösterecek. Olumsuz düşünme artık. İyi düşün iyi olacak.
İyiki doğdun. Bir ömr boyu eşinle mutlu olmanı dilerim. Mutluluğunuz bebişinizle perçinlensin. Seneye olacak olan doğum gününü bebeğinin zırılıtısından kutlayama inşallah....
Aman iyi çok şükür.
kızı uyutunca, eşimde ne hikmetse çok uykum var deyip uyudu kulaklarıma inanamadım. Cumartesi ve eşimin uykusu var... :))) hemen kalktım pc yee... saat 2 ye kadarama yatağa yatınca uykusunu almış adam açtı gözlerini faltaşı gibi...
Canım gelişim çağındaki çocuklarda sık rastlanan bir durummuş, tek karın ağrısı değil kol-bacak. Sen gerekli kontrolleri yaptır.
Benim ablamın oğlunu, bir yıl ablam doktora taşıdı, karnı ağrıyor diye. hatta o yıl okula bile gitmedi. Bir şey çıkmayınca tüm doktorlar aynı şeyi söyledi gelişim çağında çok normal. Ama çocuk kaprisli aile çocuğun her dediğini yapan olunca pes etmediler sürekli doktora gittiler. Endoskopi bile yapıldı 2 kere.
günaydın kızlarrr herkese iyi haftalarrrrrrrrrrrrrr
canım benim çok sevindim senin adına allahım bu yolda fazla eğlendirmesin tez zamanda meleğinei al kucağına işallah
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnsensin sessiz kaldı buralar vallahi
size söylemeyi unuttum.
kızlar ben çarşamba günü ayşe falcıdayım randevumu aldım:)))
ya çok gitmek istiyorum sanki biri beni oraya gitmem için zorluyor:)
dayanamadım artık cumartesi aldım randevumu
bakalım nleer söyleyecek gelişmeleri yazıcamm sizlere:))
yuhh diyorsunuz belki ama napim ya bir gideyimde kurtulayım:)
baharın sonuç ne oldu ya bak onu merak ettim, geçmişte vardı belki ama ben okadar hızlı okudumki.
kaçırmış olabilirim..
Slm kızlar bugun hava cok guzel güneşli tam gezme havası ama malesef işteyimBen bursa bulusmasını nasıl kacırdım ya hepınızle tanısmak ısterdım neyse artık bı daha ki bulusmaya
kızlarr ya bugün günde fal konusunu açtım amaninnnn bir dövmedikleri kaldı beni:18:
çarşamba kandil nasıl gideceksin dediler,haberim yoktu kandilmiş napıcam şimdi:))
neyse perşembeye ertelerim yada gitmem ya off çok karıştırdılar kafamı
yok 3harfililere uğrarmışım yok şu yok bu ooo bir sürü şey:)
akraba günü canım kayınvalidemin akrabaları :) aslında onun günü ama onunla bende gidiyorum bu güne o nedenle bana gelecekler bende toplanacağız hiç kalabalık değiliz çoluk çocukda yok çok rahat yani
evet canım sizin oradaki:)
allah yardımcın olsun şimdiden güne gitmek güzelde, gelince geriliyor insan:))
bakalım ama çarşamba kandilmiş:)
ohh ne iyi:))
kızlarr ya bugün günde fal konusunu açtım amaninnnn bir dövmedikleri kaldı beni:18:
çarşamba kandil nasıl gideceksin dediler,haberim yoktu kandilmiş napıcam şimdi:))
ohhhh böyle güne can kurban :)))
evet haklısın canım katılıyorum,saol canım inşallahhhhh
inşallah canım saolun teşekkürlerrr
:44:tanışıyo muyuz acaba önce bi tanışsak buluşmamız oldugunda daha güzel olmazmı
bende bunu dicektim iştebi dövmedikleri kaldı değilde öyle düşünmeni asla istemem degitmesen canım şartmı yani seni oraya sürükleyen şey vesvese olmasın canım fal adı üstünde yani geleceği sölücek birinie inanmak en büyük şirk olmazmı gaybıbitek allah bilir diyo çünkü kuranı kerimde ayetlerde ahdislerde dimi canım ben senin inancına ve dogruyu yapıcana inanıyorum evet bu merak duygusu ve vesvese dürtüyo olabilir ama inancımızın gücü daha çok olucakki duygularımızı bastırabilelim dimi hadi tatlım kandil hazırlıklarına başla
evet aynı kanıya vardım dün akşamdaaaa evet çarşamba günü kandilmiş :) kız daha da günaha giricen kandil günü hiç gitme. Vardır bak bir hayır gitme gitme sen...
hakseverin okulunamı vereceksin canım,bu arada bende okul araştırmaya başlıcam..günaydın kızlar.....
HAKSEVER.
sizin ana okulunun adını,telini özelden yazabilir misin? önümüzdeki yıl için kayıtlar ne zaman başlayacak.Öğlenci olsun istiyoruz, Senin bu anlamda bir faydan olabilir mi? diyordumya buradan bir ablam var diye onun minnak kızı bebişim benim.
kandilse gitme canım ne olur ne olmazzzzzzzz o kadar istiyorsan başka güne ertele
günaydııınnnn
ben yenilerdenim o kadar yeniyim ki kafam bi konuda çok karışık ama konu açmayı bile beceremedim sizinle paylaşmak istiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?