Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
saç dökülmesi herkezin yaşadığı sorun bunu saç düzleştiricsine bağlamamak lazım,
kullanım sıklığını bilmiyorum ama bende arada kullanıyorum hiç sorun yaşamadım..
ayrıca tek derdiniz bu olsun..
yarın kandilmi :) pu benim gibi müslümana

evet kandil sadece müslümanlara

valla bana sorarsan canım şuan su dalgası falan yaptırma düzleştiriciden dolayı saçların bayağı bir yıpranmış anlaşılan o nedenle saçalrını kendi haline bırak herhangi bir işlem yapma şuanda eğer yaptırısan daha çok yıpranır saçın yani biraz bakıma al saçını ondan sonra kendine gelir bence

yok canım ben vermicem burdaki iş arkadaşımın kızını vericez hakseverin okuluna evi çok yakın :)

kaderim bu arada heykele çok sevdiğim, eşimin amcasının kızı ana okulu açıyor 15 tatilden sonra. Gerçekten deneyimli olduğuna inanıyorum. Ben oraya bir bakıcam. Servis falan olur muhtemelen. Hakseverin orası da çok güzelmiş, ama oranın servisi bizim buraya yoktu sanırım.

vay arkadaş yavv bi soru sordum herkez sustu

Zaten 4 kişiydik 2 kişi cevap vermiş. Bir ben yazmadım işim vardı o an. dur bende aklı veriyim bari.
Bence saçına şimdi hiç dokunma hatta bak saç bakımı için bu hafta güzel bir hafta saçına güzel maskeler uygula. ,bakım yap faydasını emin ol görürsün. Saçının dökülmesi bitince, kendini toparlayıncada ne istiyorsan yaparsın. Zaten biraz küsmüş saçın daha da küstürme.

Ayrıca Bursalımısın? kimsin nesin tanıttın mı? kendini bakem...

Son düzenleme:
yok bacım tanıtmadım da bursalı da degilim sohbeti güzel gördüm daldım aranıza bursalı olmayanı kabul etmiyormusunuz yoksa bende gelemmi yanınıza az biraz mır mır sohbet ederiz mu hahahahahahaha

yok bacım tanıtmadım da bursalı da degilim sohbeti güzel gördüm daldım aranıza bursalı olmayanı kabul etmiyormusunuz yoksa bende gelemmi yanınıza az biraz mır mır sohbet ederiz mu hahahahahahaha

tabiki gelebilirisn canım biz tüm illere açık bir topiğiz hangi ildensin peki sen bakiyiimm

çok yeni bir okul,ilk acemilik ilk deneyim,
sorunlar çıkacaktır rayına oturana kadar, benim tercihim tafsiyelere göre vermek..
ama tabi görmekte lazım, ön yargıyla yaklaşmamak gerek..
ama ben bu sene vericem kesin olarak,
ama nereye bilmiyorummmmm:)))
sevcancım aynı okula verelim ayy süper olur:))
ben tam araştırmaya girmedim ama talha kendi okuluna çok istiyor:)
bende orasını istemiyorum bakalım nasıl olacak..
vay arkadaş yavv bi soru sordum herkez sustu

yazılanlara bidaha bak derimm,
bursa topiği burası türkiye değil..

kuzum senin kız için değilde o arkadaşının kızı içinmi özelden yazmaya ne hacet telefonun varya tatlım merak etme istediğiniz zamana yazdırırım ben 5 yaşlar öğlenci oluyo zaten genelde bide tam gün sınıfı oluyo 6 yaş ve 2. seneleri olanalr sabaha veriliyo istediğiniz gb ayarlarım ben tatlım bizim yarım gün 150tl tam gün 250 sabah kahvaltı öğlen yemek var +servis oluyo oda 70felan sanırım uzaklıga göre değişiyo bundan uygununu bulamazsınız zaten 3 katlı yer ilk katı yemekhane 3 aşçı ve herkatta temizlik sorumlusu ablalar var ee daha ne olsun eğitimide biliyosun canım hem karakter eğitimi dediğimiz sevgi dersleri dediğimiz dersler hemde okul öncesi hazırlık dersleri siizn ordanda çocuk alsalar ne iyi olur canım ben bi servisciyle konuşayım:44:

öyle canım sıkkınki ne istiyorum biliyo musunuz alıp başımı gitmek hiçkimsenin beni tanımadığı biyere gitmek yoruldum çok yoruldumm omuzumdaki yükten belimdeki kamburdan kalbimdeki sancıdan çok yoruldummmmmmmmmmmmm

dedimya tüp bebeğe gün aldık marta diye ilaçlarımızı yazmışlardı cuma cıkmadı prapor araya hafta sonu girdi pazartesi cıktı rapor,ama mahallelerde yok o ilaçlar fomaraya cıktı bugün okuldan cıkınca,5bucukta felan gittim medikalin yanındaki toker eczanesine 1 saat ilaçları sorgulatıp bulmaya calıştı çocuk,tam ilaçları buldu eczane kapanca doktor yanlış tıklamış dozlarını kullanım şartlarını bazılarını 2038dde bazılarını 2017de alabilirsiniz dedi öyle tıklamış salak şeyy olmadı yani anlıcanız olsada ilaçlar bin lira tutuyomuş öyle canım sıkıldıkiiçok yoruldummmmm ağlamaktan yalvarmaktannnnnnnnnnnnnn bu duruma düşmekten çok yoruldummmmmmmmmmmmmmmm evlendiğimden beri bi günüm ohh dedirtmedi bana dedirtmediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
elimi uzatıyorum tutamıyorum nasıl bişey miş bu yarabbim yardım etsin dayanamıyorummmmmmmmmmmmmmm

eczanede bi kadın 4 yaşında kız bide bebek arabasında 1yaşında oğlan kıza barıyo çarıyo öldürcektim onu orda kıymetini bil evlatlarının diye herkezin kolay elde ettiği o evlat benim için mucizee ben yapamıcamm gitmek istiyorum ne ailemi ne eşimi nede hiçkimse hiçbişey istemiyorummmmmmmm yoruldummmmmmmmmmmmmm çok yoruldum istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:

cok karamsarsın haksever cok yanlıs düşünüyorsun zamanı var demekki herseyin allah nezman verirse ozman olur
evet en azından devlette yaptırıyorsun sonucda pahalı 5000 liralık bi işlem 1000lira vermen cok normal allah en kısa zamanda nasip etsin cocuklarına bağıran kadına gelince ise şimdi böyle söylüyorsun ama o senin evladın olucak kızacağın sabrının tükeneceği zamanlarda olucak kader sevcan semiha illaki cocuklarına bağırıyordur evlat işde döversinde seversinde:)
baharda sende 2014de anne olucaksınız ben cok inanıyorum

Kızlar yarın Mevlit Kandili,hepinizin kandili şimdiden mübarek olsun iyi kandillerDualarımız kabul,günahlarımız affolsun inşallah kandilin hürmetine

Yarın dişçiye gideceğim kızlar kaç gündür dişimin dolgu yeri hava alıyor sanırım, ağrı yaptı:18: Görüşürüz iyigeceler hepinize

Canım teşekkürler amin inşallah.Allah isteyen herkeze nasip etsin.Sen nasılsın sağlıkla kavuş bebişine sende inşallh

baharcım sen hangi doktora gidiyorduk ilac kullanmaya basladınmı tüp bebek içinmi aşılama içinmi

Canım Fsm de Aynur Şendemire gidiyorum.Bir defa aşılama yaptıracağım, tutmazsa ikinci vs uğraşmayıp tüp bebek düşünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…