Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

canım bende yani açılan bir okulu düşünmem normalde. Ama Bu dediğim ablam şuanda çalıştığı yeri bırakıp kendi yerini deviralıyor. Dediğin gibi gidip görmekte fayda var. Talhanın okulu pahalıdır muhtemelen. birde ben yarım gün öğleden sonra vermeyi düşünüyorum en azından yarı yıl. 3 Ay tatillerdede okul çalışması lazım malum ben çalışıyorum. Bakalım kriterlerimize uygun bir okul bulalım.
Evet Aynı okula verelim. :)) hem yabancılık çekmezler.

Çok teşekkür ederim canım. Okulda telefon yasak dedinya o yüzden aramak istemedim telden.
Bir konuş bakalım alırlarmı bizim oradan. Kaç para olur servis. Birde Ayşe ( bu dediğim ablanın kızı) 2009 doğumlu benim kız 2010 alıyor musunuz?
Yarım gün çocuklara sanırım sadece bir öğün yemek var dimi. gelir görürüz sizin orayı.
Bu gün arayım seni ben. Tam olarak yerini öğreneyim.

Son düzenleme:
günaydın kızlar hayırlı kandiller

haksevercim canım benim lütfen böyle karamsarlıklara kapılma isyan etme gerçekten allahım ne zaman isterse o zaman verecek sana herşeyin bir vakti saati var inan seni çok iyi anlıyorum ben de ikinci çocuğa hamile kalamıyordum ve aynı senin gibi isyanlardaydım insanın psikolojisi huzuru herşey kötüe gidiyor sanki eşimle bile ne kavgalar ediyoduk ki birtane evladımız olmasına rağmen ama varya yüce rabbim çok büyük hiç beklemediğimiz bir anda oluverdi o nedenle sakın isyan etme bak bu mübarek gün de de dualarını esirgeme canım yüce rabbim seni en kısa zamanda kavuşturuacak meleğine ben inanıyorum buna

geçmiş olsun canım sana da hayırlı kandiller

hakkaten Özge sen neden bu kadar karamsarsın. böyle olduğun sürece korkuyorum üzerinden sıkıntılarını atamayacaksın.
Dertleş bizimle, dök içini, ama bu kadarda yapma arkadaşım. Devletten gelen hangi şey tık diye yerine oturur. her zaman tırmalamak gerek. Şükür ki devletten yararlanıyorsun. Keşke baharımda yararlanabilse.
Ayrıca o çocuğuna bağıran kadın, nasılki senin derdini bilmiyorsa, sende o kadının o çocukları kolay yapıp yapmadığını bilemessin. Yani hayatımızın her evresinde yaramıza tuz basan insanlar olacak.

Bebeği çok istediğin için canı gönülden diliyorum inşallah Allah versin.
Ama inan bebek olunca da insanın başı göğe ermiyor. Sürekli sağlıklı olsun, güzel yetiştireyim, ahlakı yerinde olsun, kötü insanlar yaklaşmasın diye dua etmekten bazen tırlatmaya az kalıyor.

günaydın kızlar Kandilimiz mübarek olsun.
Şu mübarek kandil gününde,
Haksever ve Bahara hamiş olup kucaklarına bebeklerine almayı,
Ebru nun bebeğinin sağlıkla dünyaya gelmesini,
Kaderimin kendi evine taşınmasını, Karamuk un ayrıca bir ev sahibi daha olmasını. Bebek in kaynanasından kurtulup çekirdek ailesiyle yaşamasını.
Semiha ve benim, Ev borcumuzdan kurtulmayı, Yüce Allahımdan diliyorum. Allahım kabul et yarabbim.
Candan ablam senin derdini bilemiyorum :)))

Kızlar Candan ablanın selamı var. Hepinizin kandilini kutluyor, öpüyor.

Son düzenleme:
,

günaydın canımmm sanada allahım ağzından bal damlıyor sanki bu mübarek günde allah herkesin gönlüne göre versin bizlerinde ama inan en çok şu hakseverle bahara artık bebişleirni versin yarabbim onlarda meleklerini kucakalrına alsın tezzzzzz zamandaaaaaaa

sevcancım bana dua etmemişsin (((
bende yazayım derdimi
kızlar benimde eşim 1 yıldır işsiz.fabrika kapandı tazminatta alamadık
bu mübarek gecede bizede dua edermisiniz.
rabbim hepimizin dualarını kabul etsin

canım benim allahım bu mübarek gecede sesini duysun en kısa zamanda eşine yeni bir iş versin işallahh

Aa çok özür dilerim
Allahım hayırlı kapılar çıkarsın karşınıza. 1 yıl da çok uzun bir zaman canım, eminim eşin arıyordur iş, ama geçicide olsa çalışmadı mı? hiç.
Rabbim 2 çocuğunun yüzü suyu hürmetine, bir iş nasip etsin.
Ne iş yapıyor eşin aklımızda olsun.

hayırlı kandiller kızlar heminizin duaları kabul olsun inş.başta hakseverle baharın dilekllerinin kabulü için vesile olsun bugece ,kübra betül seninde eşinin tez zamanda sizin için hayırlı olucak bir işe girmesi için bugeceki dualarının kabul olması dileğiyle 2 çocuğunun hürmetine açtığın ellerini boş çevirmesin rabbim ...

telefonda konuşuruz tatlım tamm

karamsarlığa kapılmışsın yine negatif düşünüyorsun,
kötü düşünme herşeyin iyisini hayılrısını dua et vardır bundada bir hayır de
ve zamanını bekle olacak tabiki neden olmasın ama rabbim herşeyi kararlıyor sen ne kadar çırpınsanda üzülsende bu sana negatif olarak dönüyor,
zamanı bekle sabır et biraz,,
hayırlı kandiller canım
canım nilüferin fiatını bilmiyorum hiç araştırmadım,
evet aynı yere verelim canım,
bende yarım gün öğleden sonra düşünüyorum tam gün olursa eğer haftada 3gün düşünüyorum..
bakalım kısmet..
Günaydın,kandiliniz mübarek olsun
hepimizin bu mübarek gecede duaları kabul olsun inş.
inşallah canım aminnnnn..hayırlı kandiller sizede..
aminnnnnnnnnn canım
sizide rabbim dara düşürmeden ev borcunuzu ödemeyi nasip etsin..

canım inşallah eşin en kısa zamanda işe girer,
2 çocuğun ve bu gecenin yüzü suyu hürmetine rabbim iş nasip etsin eşine..

bua aralar giremiyorum hiçç,
bu sabah 8:15de evden çıktım 1 saat önce geldim,
annemle bir özdilek yaptık sabah sabah..
koşturma içindeyim okulun kandil için düzenlediği program vardı,
oraya gittim ordan çıktım pazarlık yaptım ordan yine anneme ordan çocukları almaya okula,
ordan yine anneme malum yeğenlerimi bıraktım derken annem balkona çıkıp sizde gelin sofra hazır deyince girdik içeri
yemek faslı kahve sohbetid erken anca gelip açabildimm
yoksa sizi ihmal etmiyorummm bak gelir gelmez açıyorum burayı:))
yarın yine okuldan sonra bir gezme programım daha var,
cuma günü inşallah evimdeyim:)
sevcancım salondaki perdelerin bugün açık kalmış canım:)
anneme gösterdim bugün o cad.. geçerken anne bak arkadaş burda oturyor dedim,
annemde aynen şöyle..
bak işte ben sana böyle perde diyorum ortası açık yanlara doğru iniyor dedi:)
yuh dedim ya nasıl gördün cd.. perdelerii:)))))
benim salon perdelerimi annem alacakta şimiden bakınıyor:))

Son düzenleme:
canım tavsiye üzerinemi gidiyorsun daha önce ismini ben hiç duymadım bahar hastanesine gtmiyormuydun canım sen

Günaydın,kandiliniz mübarek olsun
hepimizin bu mübarek gecede duaları kabul olsun inş.

Aminnn canım Allah razı olsun seninde kandilin mübarek olsun ve Allah gönlündekini nasip etsin.A.s Candan Ablaya mesaj attım bende sağolsun oda kandil mesajı yolladı
Sağol canım sanada hayırlı kandiller.Aminnn çok teşekkürler düşündüğün için.Allah seninde gönlüne göre versin

Kızlar bu akşam camideydim kayınvaldemlerle birlikteMehmet Emin Ay hocanın proğramıyla güzel bir kandil akşamı oldu.Allah bu kandil gecesinin hürmetine sıkıntılarımızı derdimize derman olsun. Gönlümüzdekileri nasip etsin nice güzel kandiller görelim inşallah.Allah'a emanet olun iyigeceler

canım tavsiye üzerinemi gidiyorsun daha önce ismini ben hiç duymadım bahar hastanesine gtmiyormuydun canım sen

Bir arkadaşım tavsiye etmişti.Bahara Nagihan hanıma gittim bir defa oda direk tüp bebek dediği için birde çok yoğun olduğu için bende daha sakin ortamı olan tavsiye üzerine bu doktora gittim iyi ilgileniyor parayı veren düdüğü çalar misali

maşallah canım hızınıa yetişilmiyor bu ne hız
aman gez valla evde olmanın tadını çıkar bu güzel havalarda

canım benim allahım bu mübarek gecede sesini duysun en kısa zamanda eşine yeni bir iş versin işallahh

amin arkadaşlar hepinizden allah razı olsun.rabbim hepimizin dualarını kabul etsin
sevcancım eşim iş arıyo,eşim lastik fabrikasında sevkiyatta çalışıyordu.fabrika kapandı başka yerde tekrar açıcaz dediler
bir süre onu bekledi.şimdi arkadaşının vasıtasıyla bir yerden haber bekliyo bakalım inş. olur.çok zormuş (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…