Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Canım Abin hala dönmedimi yurt dışından. Çocukları sanırım sen götürüp getiriyorsun okula.
Ayyyy kocaman bir gülümseme oldu yüzümde :))
evet yola bakan tarafı açık bıraktım hafta sonundan beri açık :)))
Nasıl kız güzelmiydi bari yoldan görünüşü. Dur tahmin edeyim. Annen şöyle dedi, perde güzel ama camlar çok pis :) Her sabah geçiyorum ama dönüp bakmıyorum bile, ayaklarım bi yerlerime değdiğinden.
Seninde hoşuna gidiyorsa öyle yaptırsın annen, ben memnunum. Ne güzel şimdiden hediyesini kararlaştırmış :))

Son düzenleme:

amiiiinnn canım benim :)

bugün öğlen arası seni aramayı düşünüyorum :)
bakalım nerelerdesin sen böyle :) kaç gündür.

Son düzenleme:

Allah yolunu açık etsin canım. İrtibatta olalım bir şey duyarsam haber veririm zor olmaz mı?
Peki iş mahkemesine falan başvurdu mu? kapandıysa sonuç zor alınır ama yinede gitseydi.

Allah yolunu açık etsin canım. İrtibatta olalım bir şey duyarsam haber veririm zor olmaz mı?
Peki iş mahkemesine falan başvurdu mu? kapandıysa sonuç zor alınır ama yinede gitseydi.

amin canım çok sağol
mahkemeye biz başvurmadık ama baş vuranlar var.onlarda,avukatları da dahil kimse umutlu değil.
çünkü malları bildiğim kadarıyla başkasının üzerinde gösteriyorlarmış.iflasını da vermiyorlar,paramızda yok diyorlar.
onca insanın ahını aldılar,kul hakkı var nasıl hesap verecekler.hadi biz kirada değiliz çok şükür kayınvalidemler annemler de destekliyorlar.
ama kirada olanlar,desteği olmayanlar var rabbim hepsinin,hepimizin yardımcısı olsun.

kimsenin ahı kimsede kalmaz dediğin gibi. Kar ettiklerini sanıyorlar ama yanılıyorlar...

baharcım muayene ücreti ne kadar

abim salı döndü canım,
ama ben okul çıkışı anneme uğrayınca olanlar oluyor eve gelemiyorum:))

vallah canım çok güzel görünüyor dün bakamadım ama bugün bakayım dedim,
tamda orada trafik durdu baktımda baktım
tam benim istediğim gibi perde modelin, hatta evine gelincede söylemişimdir
pırıl pırıl canım hiçte pis değil, yada güneşin pırıltısımı bilemiyorum
ben perdelerimi anneme vericem hepsini oda bana yeni alacak

ayyy ayyyy sabahtan beri kafam patladı yaa bir müşteriye teklif hazırladık ama öldüm vallahi çok şükür bitti şimdi ablaya bir kahve söyledim bir yorgunluk kahvesi içeyim artık
bu arada ankara biletlerimizi de aldık pazaretsi sabahı 8.30 da kısmetse ankara yolcusuyuzzzzzzz

ohh süper canım ne güzel perdelerin de yenilecek güle güle kullanırısn işallah ben de kısmetse sünnete değiştirmek istiyorum perdelerimle halılarımı

kızçeler nasılsınızzzzzzz:)
yav ben zayıflamayagurubuna katılınca burayı hepten unutmuşum yav :):)
nabıyorsunuz iyisiniz inşalalh :)

ohh süper canım ne güzel perdelerin de yenilecek güle güle kullanırısn işallah ben de kısmetse sünnete değiştirmek istiyorum perdelerimle halılarımı
sünnette olmasa napıcaz:)
bende mobilyalarımı halılarımı değiştirmiştim bir perdelerim kalmıştı..
sünnet bahanesini iyi kullan canım:)

iyiz çok şükür sen nasılsın bakalım..

Yok cnaım yaa uzaktan gözükmeyebilir belkide :) camlarım harita gibi biri gelince hemen storları indiriyorum :)
En güzelini yaptır arkadaşım :) benimkiler çok kaliteli değil ayrıca.

Ayy az kaldı sınavada ufak oğlanıda götürüyromusunuz canım.
İnşallah güzel geçer sınavınız hakkınızda hayorlısı olsun.

sünnet düğününüz ne zaman bizde davetlimiyiz

Unutanlarla işimiz yok

iyiyiz canım sen nasılsın? :)

Kızlarrrrrrrr selamın helloooooooooooooooo

şiştt karşınızda ani ruh değişiklikleriyle bakırköye transfer olmaya aday olan bendeniz bulunuyo
şimdik ilaçlarımı aldım geldimmmmmmmmmmmm
Her ne kadar 1000tl içime otursada inşallah yavruma kavuşmama yardım edicek ialçlardır 3 torba ilaçla fomaradan aşaya yürüdüm dolmuşlara kadar onca ilaçı iğneyi nereme vurcaklar bilemedim ben:44opom kevgir olcak gb duruyo neyse yavrum gelsinde herşeye razıyım ben

<<<<<<<<<<<<<<<<kızlar yakışcak dimi

caNIM o kadar pahalı ne ilacı bu böylee

popona vurulmuycak canım bildiğim kadarıyla yumurta geliştimek için o ilaçlar göbeğinden kendin yapıcaksın
yakısacak tabi hiç anlamayacaksın en azından tahlillerin falan fakültede olucak muayene ücreti vermeyeceksin ben temmuzdan beri her ay muayene ücreti veriyorum tahlilerde ücretli biz ne yapalım bahar ne yapsın hiç içine oturmasın o ilaçlar sana hayırlısıyla bebeğini getirecek

tüp bebek ilaçları

yaaa çok pahalıymış
tayyip hem 3 çocuk önerisini 5'e çıkardı hem de ilaçların pahalılığına bak
belki ben de tüpe geçeceğim henüz klomendeyim ama doktorum pek ümitli değildi en son klomenden...
ama ilaçlar böyle pahalıysa erteleriz bu tüp işini epeyce bir süre

)

iyiz çok şükür sen nasılsın bakalım..

çok saol canım iyim ne olsun bildiğin gibi devam aynı iş ev.şimdi sadece diyet katıldı bana

Unutanlarla işimiz yok

iyiyiz canım sen nasılsın? :)

aaaa aşk olsun

iyim çok şkür nasıl olsun dediğim gibi aynııııııııı

biz unutulcak topikmiyiz

Zayıfladınmı bali

aslaaaa aslaaaa herkez unutulur bu topik asla

yok yav 3 gün oldu daha .nereye zayıfllıcam :)

inşalalh allalh en ykın zamanda misler gibi bi evlat nasip eder sana cnm hemde çok yakışır çooook

kime yakışmamışki alah kimseyi evlarsız koymasın

olsa canımfeda canım eş,ime yük oluyorum diye üzülüyorum yoksa bu ebbek hareti beni maf etti gözümde hiçbi dünya malının kıymati yoktur ne ev isterim ne araba hayırlı saglıklı bi evlat bu dünyada tek maddi isteğim o bizi cennete götürcek salih bi evlat inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…