- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
bua aralar giremiyorum hiçç,
bu sabah 8:15de evden çıktım 1 saat önce geldim,
annemle bir özdilek yaptık sabah sabah..
koşturma içindeyim okulun kandil için düzenlediği program vardı,
oraya gittim ordan çıktım pazarlık yaptım ordan yine anneme ordan çocukları almaya okula,
ordan yine anneme malum yeğenlerimi bıraktım derken annem balkona çıkıp sizde gelin sofra hazır deyince girdik içeri
yemek faslı kahve sohbetid erken anca gelip açabildimm
yoksa sizi ihmal etmiyorummm bak gelir gelmez açıyorum burayı:))
yarın yine okuldan sonra bir gezme programım daha var,
cuma günü inşallah evimdeyim:)
sevcancım salondaki perdelerin bugün açık kalmış canım:)
anneme gösterdim bugün o cad.. geçerken anne bak arkadaş burda oturyor dedim,
annemde aynen şöyle..
bak işte ben sana böyle perde diyorum ortası açık yanlara doğru iniyor dedi:)
yuh dedim ya nasıl gördün cd.. perdelerii:)))))
benim salon perdelerimi annem alacakta şimiden bakınıyor:))
Aminnn canım Allah razı olsun seninde kandilin mübarek olsun ve Allah gönlündekini nasip etsin.A.s Candan Ablaya mesaj attım bende sağolsun oda kandil mesajı yolladı
Sağol canım sanada hayırlı kandiller.Aminnn çok teşekkürler düşündüğün için.Allah seninde gönlüne göre versin
Kızlar bu akşam camideydim kayınvaldemlerle birlikteMehmet Emin Ay hocanın proğramıyla güzel bir kandil akşamı oldu.Allah bu kandil gecesinin hürmetine sıkıntılarımızı derdimize derman olsun. Gönlümüzdekileri nasip etsin nice güzel kandiller görelim inşallah.Allah'a emanet olun iyigeceler
amin arkadaşlar hepinizden allah razı olsun.rabbim hepimizin dualarını kabul etsin
sevcancım eşim iş arıyo,eşim lastik fabrikasında sevkiyatta çalışıyordu.fabrika kapandı başka yerde tekrar açıcaz dediler
bir süre onu bekledi.şimdi arkadaşının vasıtasıyla bir yerden haber bekliyo bakalım inş. olur.çok zormuş(((
Allah yolunu açık etsin canım. İrtibatta olalım bir şey duyarsam haber veririmzor olmaz mı?
Peki iş mahkemesine falan başvurdu mu? kapandıysa sonuç zor alınır ama yinede gitseydi.
amin canım çok sağol
mahkemeye biz başvurmadık ama baş vuranlar var.onlarda,avukatları da dahil kimse umutlu değil.
çünkü malları bildiğim kadarıyla başkasının üzerinde gösteriyorlarmış.iflasını da vermiyorlar,paramızda yok diyorlar.
onca insanın ahını aldılar,kul hakkı var nasıl hesap verecekler.hadi biz kirada değiliz çok şükür kayınvalidemler annemler de destekliyorlar.
ama kirada olanlar,desteği olmayanlar var rabbim hepsinin,hepimizin yardımcısı olsun.
Bir arkadaşım tavsiye etmişti.Bahara Nagihan hanıma gittim bir defa oda direk tüp bebek dediği için birde çok yoğun olduğu için bende daha sakin ortamı olan tavsiye üzerine bu doktora gittim iyi ilgileniyor parayı veren düdüğü çalar misali
Canım Abin hala dönmedimi yurt dışından. Çocukları sanırım sen götürüp getiriyorsun okula.
Ayyyykocaman bir gülümseme oldu yüzümde :))
evet yola bakan tarafı açık bıraktım hafta sonundan beri açık :)))
Nasıl kız güzelmiydi bari yoldan görünüşü. Dur tahmin edeyim. Annen şöyle dedi, perde güzel ama camlar çok pis :) Her sabah geçiyorum ama dönüp bakmıyorum bile, ayaklarım bi yerlerime değdiğinden.
Seninde hoşuna gidiyorsa öyle yaptırsın annen, ben memnunum. Ne güzel şimdiden hediyesini kararlaştırmış :))
abim salı döndü canım,
ama ben okul çıkışı anneme uğrayınca olanlar oluyor eve gelemiyorum:))
vallah canım çok güzel görünüyor dün bakamadım ama bugün bakayım dedim,
tamda orada trafik durdu baktımda baktım
tam benim istediğim gibi perde modelin, hatta evine gelincede söylemişimdir
pırıl pırıl canım hiçte pis değil, yada güneşin pırıltısımı bilemiyorum
ben perdelerimi anneme vericem hepsini oda bana yeni alacak
sünnette olmasa napıcaz:)ohh süper canım ne güzel perdelerin de yenilecek güle güle kullanırısn işallah ben de kısmetse sünnete değiştirmek istiyorum perdelerimle halılarımı
kızçeler nasılsınızzzzzzz:)
yav ben zayıflamayagurubuna katılınca burayı hepten unutmuşum yav :):)
nabıyorsunuz iyisiniz inşalalh :)
abim salı döndü canım,
ama ben okul çıkışı anneme uğrayınca olanlar oluyor eve gelemiyorum:))
vallah canım çok güzel görünüyor dün bakamadım ama bugün bakayım dedim,
tamda orada trafik durdu baktımda baktım
tam benim istediğim gibi perde modelin, hatta evine gelincede söylemişimdir
pırıl pırıl canım hiçte pis değil, yada güneşin pırıltısımı bilemiyorum
ben perdelerimi anneme vericem hepsini oda bana yeni alacak
ayyy ayyyy sabahtan beri kafam patladı yaa bir müşteriye teklif hazırladık ama öldüm vallahi çok şükür bitti şimdi ablaya bir kahve söyledim bir yorgunluk kahvesi içeyim artık
bu arada ankara biletlerimizi de aldık pazaretsi sabahı 8.30 da kısmetse ankara yolcusuyuzzzzzzz
ohh süper canım ne güzel perdelerin de yenilecek güle güle kullanırısn işallah ben de kısmetse sünnete değiştirmek istiyorum perdelerimle halılarımı
kızçeler nasılsınızzzzzzz:)
nabıyorsunuz iyisiniz inşalalh :)
[ı]kızçeler nasılsınızzzzzzz:)
nabıyorsunuz iyisiniz inşalalh :)[/ı]
Kızlarrrrrrrr selamın helloooooooooooooooo
şiştt karşınızda ani ruh değişiklikleriyle bakırköye transfer olmaya aday olan bendeniz bulunuyo
şimdik ilaçlarımı aldım geldimmmmmmmmmmmm
Her ne kadar 1000tl içime otursada inşallah yavruma kavuşmama yardım edicek ialçlardır 3 torba ilaçla fomaradan aşaya yürüdüm dolmuşlara kadar onca ilaçı iğneyi nereme vurcaklar bilemedim ben:44opom kevgir olcak gb duruyo neyse yavrum gelsinde herşeye razıyım ben
<<<<<<<<<<<<<<<<kızlar yakışcak dimi
şiştt karşınızda ani ruh değişiklikleriyle bakırköye transfer olmaya aday olan bendeniz bulunuyo
Her ne kadar 1000tl içime otursada inşallah yavruma kavuşmama yardım edicek ialçlardır 3 torba ilaçla fomaradan aşaya yürüdüm dolmuşlara kadar onca ilaçı iğneyi nereme vurcaklar bilemedim ben:44opom kevgir olcak gb duruyo neyse yavrum gelsinde herşeye razıyım ben
tüp bebek ilaçları
)
iyiz çok şükür sen nasılsın bakalım..
Unutanlarla işimiz yok
iyiyiz canım sen nasılsın? :)
biz unutulcak topikmiyiz
Zayıfladınmı bali
popona vurulmuycak canım bildiğim kadarıyla yumurta geliştimek için o ilaçlar göbeğinden kendin yapıcaksın
yakısacak tabi hiç anlamayacaksın en azından tahlillerin falan fakültede olucak muayene ücreti vermeyeceksin ben temmuzdan beri her ay muayene ücreti veriyorum tahlilerde ücretli biz ne yapalım bahar ne yapsın hiç içine oturmasın o ilaçlar sana hayırlısıyla bebeğini getirecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?